Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és tegnap ott volt (2 db)

Tetszik egy fiú, és tegnap ott volt az egyik szórakozó helyen, én épp billiárdoztam meg minden és bnőm mondta h látta h lenézett engem! Ez mit jelent a fiúknál?

Legjobb válasz: Ezt a hülyeséget... Azt nem lehet látni hogy valaki lenéz téged, maximum kifejezni azzal ahogy beszél és viselkedik veled.

Ezt a hülyeséget... Azt nem lehet látni hogy valaki lenéz téged, maximum kifejezni azzal ahogy beszél és viselkedik veled.
Ha nem érdekel a srác akkor hagyd a fenébe, egy srác a száz közül rádnéz, van ilyen. Ha meg bejön, akkor beszélj vele, ennyi.
A kérdező hozzászólása: de még nm is beszéltem vele és én ugy vettem észre h nmis mer rán nézni!
jah hacsak nem vagy uri geller nem olvasol a gondolatokban stb lehet azért néz rádd megvetõen mert épp kiván . nekem voltiylen (srác vok) Vagy lehet szégyell. a haverok elõtt. Nah szomoru de ez a való vlág
A kérdező hozzászólása: Az lehet h télleg kivolt mert a bnõmet kinem állhatja és õ is ott volt!

Voltam tegnap este egy bulin es egy kicsit tobbet ittam mint kellett volna es volt egy fiu akivel egesz este voltunk, az a fiu mar tetszet nekem reggebbrol de van baratnoje de a csaj a tegnap nem volt ott. Mit csinaljak?

Egesz este egyutt voltunk es mikor mentem haza hazakisert es bejott hozzam es leekudt az agyra es elaludt annyita faradt volt.h a csaj ne tudja meg h volt nalam en nem nagyon emlekszek h lett volna koztunk vlmi komoly de csak azt vettem eszre mikor felebredtem h ott fekszik mellettem fel mestelenen

Legjobb válasz: az érdekes szitu lehetett.. én biztos beszélnék a sráccal.. :)

az érdekes szitu lehetett.. én biztos beszélnék a sráccal.. :)
kérdezd meg tõle h mi is történt köztetek, de akár kereshetsz is "bizonyítékokat" h történt e vmi. pl óvszert, vagy a pasin szájfény nyomok:D ha használsz ilyet:)
u, u, forgassunk errõl egy filmet!!! :D bocsi, szóval ha téllleg ki voltál lõve aznap este, meg a srác is, ketten csak összekaparjátok az agyatok kis szegleteibõl, hogy mi is történt úgy kb-ra.
Ezért nem kell annyit inni...
Velem mért nem történnek ilyenek?? Ez nagyon jó sztori...de sztem ne aggódj sztem nem történt semmi! Ha ennyire tetszik a srác arra emlékeznél...tuti! Ha te is tetszel neki a bnõ nem akadály...de sztem csak az ivás miatt ment fel hozzád, na de te ezt jobban tudod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!