Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és tegnap ott (3 db)

Tetszik egy fiú, és tegnap ott volt az egyik szórakozó helyen, én épp billiárdoztam meg minden és bnőm mondta h látta h lenézett engem! Ez mit jelent a fiúknál?

Legjobb válasz: Ezt a hülyeséget... Azt nem lehet látni hogy valaki lenéz téged, maximum kifejezni azzal ahogy beszél és viselkedik veled.

Ezt a hülyeséget... Azt nem lehet látni hogy valaki lenéz téged, maximum kifejezni azzal ahogy beszél és viselkedik veled.
Ha nem érdekel a srác akkor hagyd a fenébe, egy srác a száz közül rádnéz, van ilyen. Ha meg bejön, akkor beszélj vele, ennyi.
A kérdező hozzászólása: de még nm is beszéltem vele és én ugy vettem észre h nmis mer rán nézni!
jah hacsak nem vagy uri geller nem olvasol a gondolatokban stb lehet azért néz rádd megvetõen mert épp kiván . nekem voltiylen (srác vok) Vagy lehet szégyell. a haverok elõtt. Nah szomoru de ez a való vlág
A kérdező hozzászólása: Az lehet h télleg kivolt mert a bnõmet kinem állhatja és õ is ott volt!

Voltam tegnap este egy bulin es egy kicsit tobbet ittam mint kellett volna es volt egy fiu akivel egesz este voltunk, az a fiu mar tetszet nekem reggebbrol de van baratnoje de a csaj a tegnap nem volt ott. Mit csinaljak?

Egesz este egyutt voltunk es mikor mentem haza hazakisert es bejott hozzam es leekudt az agyra es elaludt annyita faradt volt.h a csaj ne tudja meg h volt nalam en nem nagyon emlekszek h lett volna koztunk vlmi komoly de csak azt vettem eszre mikor felebredtem h ott fekszik mellettem fel mestelenen

Legjobb válasz: az érdekes szitu lehetett.. én biztos beszélnék a sráccal.. :)

az érdekes szitu lehetett.. én biztos beszélnék a sráccal.. :)
kérdezd meg tõle h mi is történt köztetek, de akár kereshetsz is "bizonyítékokat" h történt e vmi. pl óvszert, vagy a pasin szájfény nyomok:D ha használsz ilyet:)
u, u, forgassunk errõl egy filmet!!! :D bocsi, szóval ha téllleg ki voltál lõve aznap este, meg a srác is, ketten csak összekaparjátok az agyatok kis szegleteibõl, hogy mi is történt úgy kb-ra.
Ezért nem kell annyit inni...
Velem mért nem történnek ilyenek?? Ez nagyon jó sztori...de sztem ne aggódj sztem nem történt semmi! Ha ennyire tetszik a srác arra emlékeznél...tuti! Ha te is tetszel neki a bnõ nem akadály...de sztem csak az ivás miatt ment fel hozzád, na de te ezt jobban tudod!

A egyik barátnőmnek van egy új pasija tegnap beszéltem vele és azt mondta nagyon tetszek neki. Azt mondta, hogy miattam ott hagyná a barátnőmet. Szóljak a barátnőmnek?

Legjobb válasz: Pontosan tudod Te is mi a helyes döntés!!!! de azért leírom: Szóljál a barátnõdnek, azért vagytok barátok hogy az ilyen szitut is megtudjátok beszélni!

Pontosan tudod Te is mi a helyes döntés!!!! de azért leírom: Szóljál a barátnõdnek, azért vagytok barátok hogy az ilyen szitut is megtudjátok beszélni!
akkor szólj neki, ha bepróbálkozott. te pedig ne fûts be a barátnõdnek, és ne kezdj ki vele
Ha tényleg barátnõk vagytok ez nem is kérdés.
azzal okozol rosszat ha behunyod a szemedet miközben egy vadidegen hülyét csinál a barátnõdbõl...
A kérdező hozzászólása: megmondom neki és talán elhiszi
Én szólnék neki. Ha nem hisz neked, az már nem a te gondod, viszont akkor elég valószínû, hogy máskor is meg fogja majd tenni ezt, és a barátnõdnek elõbb-utóbb fájdalmat okoz. De miért ne hinne? Barátnõk vagytok elvileg.
Egyszerû mint a pofon!Vedd fel a telefondora mikor olyanokat mond neked, biztos van olyan funkció a telefonodon, hogy hangfelvétel, na azt elindítotd, és már mehet is, utána lejátszod a barátnõdnek, és ennyi!Csak ügyelj rá hogy a barátnõdröl is szó essen, és hogy mond a srác nevét, mert lehet különben azt mondaná hogy nem is a barátjával beszéltél!
Akk valami más lány ismerõs. Valahogy biztos csõbe lehet húzni. De am ha a barátnõd ott van meletted a gépnél és elõtte elmondtad neki a szitut akk lehetsz kicsit kezdeményezõbb is. Így azt hiheti a srác h meg gondoltad magad
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy elküldtem és nem hiszem hogy még egyszer bepróbálkozna nálam
Azért h legyen bizonyítékom is (mert a szerelmes lányok még a legjobb barátnõjüknek sem mindíg hisznek) indítványoznék egy beszélgetést a sráccal fb-n amit késöbb meg tudsz mutatni a barátnõdnek. V csak rákérdezni a sráctól valami netes oldalon h most hogy is volt ez, de úgy h a barátnõd meletted ül
A kérdező hozzászólása: és ha nem hisz nekem ??mert én mondtam neki hogy én a helyébe nem bíznék a pasiba
végre egy újabb válaszoló, aki felvállalja a nevét...
A kérdező hozzászólása: én a barátnõmnek nem akarok rosszat
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy ha tõlem megkérdezte tuti mástól is meg fogja kérdezni
Qrj vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!