Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és tegnap (17 db)

Van egy lány aki tetszik nekem és tegnap találkoztam vele és a bnöjével és szemeztem a csajjal de én a másik bnöjének tetszek mit tegyek?

A másik bnöjének tetszek és kérdezte is hogy kivel szemeztem akkor kire néztem énmeg gyáva modon aztmondtam hogy nemtudom mert elötte mondta a csaj hogy neki tetszik valaki más és nemtudom mit tegyek a bnöje nemkell nekem

Legjobb válasz: sztem ne durván hanem tapintatosan mond meg annak alánynak akinek tetszel hogy nem az eseted vagy h...nemtom, a másikkal meg próbálj meg szemezni, flörtölni.....és ha te is bejöszz a csajnak akk nem lesz gond :) üdv

sztem ne durván hanem tapintatosan mond meg annak alánynak akinek tetszel hogy nem az eseted vagy h...nemtom, a másikkal meg próbálj meg szemezni, flörtölni.....és ha te is bejöszz a csajnak akk nem lesz gond :) üdv
Na, szép helyzet. Az a kérdés, mire játszol? Tudnod kell, hogy a férfi-kínálatból mindig a nõk választanak. Így, ha nem tudod az elsõ csaj szándékát, még vannak esélyeid. De ha az elsõ csaj nem érdeklõdik irántad, hordhatod a virágot tonnára, akkor sem jutsz hozzá közelebb. Ha meg ki akarod próbálni, hol a legforróbbak a lányok, ajánlom a másodikat. Persze, ha bejön neked..
egyet értek az elõttem lévõvel, ha egy csajnak nem jössz be, azt nehéz meggyõzni hogy téged válasszon. ha a barátnõje nem jön be neked, akkor hagyd õket ott, több millió nõ csaj van még a világon :D

Tetszik egy fiú, és tegnap ott volt az egyik szórakozó helyen, én épp billiárdoztam meg minden és bnőm mondta h látta h lenézett engem! Ez mit jelent a fiúknál?

Legjobb válasz: Ezt a hülyeséget... Azt nem lehet látni hogy valaki lenéz téged, maximum kifejezni azzal ahogy beszél és viselkedik veled.

Ezt a hülyeséget... Azt nem lehet látni hogy valaki lenéz téged, maximum kifejezni azzal ahogy beszél és viselkedik veled.
Ha nem érdekel a srác akkor hagyd a fenébe, egy srác a száz közül rádnéz, van ilyen. Ha meg bejön, akkor beszélj vele, ennyi.
A kérdező hozzászólása: de még nm is beszéltem vele és én ugy vettem észre h nmis mer rán nézni!
jah hacsak nem vagy uri geller nem olvasol a gondolatokban stb lehet azért néz rádd megvetõen mert épp kiván . nekem voltiylen (srác vok) Vagy lehet szégyell. a haverok elõtt. Nah szomoru de ez a való vlág
A kérdező hozzászólása: Az lehet h télleg kivolt mert a bnõmet kinem állhatja és õ is ott volt!

Van egy lány aki nagyon bejön, és tegnap elszántam magam ér ráírtam facebookon. Nem tudom, hogy tetszem-e neki. Hogyan kérdezzem ezt meg tőle?

Egy suliba járunk vele 1 évvel fiatalabb, régóta figyelem és egyrejobban tetszik. Tegnap beszéltem vele el?ször, de nem igazán volt közös témánk így elég nehéz volt beszélgetni vele. Szerintetek mit kérdezhetnék t?le hogy kicsit közeledjünk egymáshoz?

Legjobb válasz: Szia cica van gazdád? Amúgy ha nincs közös témátok elég nehéz lesz.. Viszont, elõször elég lesz egy egyszerû "miújság?" utána megkapod, hogy "semmi, veled?" te erre azt írod semmi. Majd utána megkérdezed tõle, hogy mit szeret csinálni?, szeret-e sportolni, vagy egyszerûen írd le neki hogy kibasszotul beleszeretél, és vele képzeled el az életed.:D Sok sikert.

Szia cica van gazdád? Amúgy ha nincs közös témátok elég nehéz lesz.. Viszont, elõször elég lesz egy egyszerû "miújság?" utána megkapod, hogy "semmi, veled?" te erre azt írod semmi. Majd utána megkérdezed tõle, hogy mit szeret csinálni?, szeret-e sportolni, vagy egyszerûen írd le neki hogy kibasszotul beleszeretél, és vele képzeled el az életed.:D Sok sikert.
Próbáld meg Iwiwen is bejelölni. Más öletem nincs.
Kérdezd az iskoláról, mondd hogy már láttad . Keress közös tulajdonságokat , vagy elõször csak keress közös tanárokat akiket kibeszélhettek . :) legyél vele kedves és mindenre nyitott . Ha elfogy a téma várj egy kicsit majd kérdezd a hobbijáról , a jegyeirõl , sport, család , szerelem stb .. amikor elköszönésre kerül a sor kérd meg hogy máskor is beszélgessetek , esetleg az iskolában szünetben ha van kedve. Ne erõltess semmit ! sok szerencsét !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
így mondd: Teteszel nekem.Én tetszek neked? Ennyi:DD

Van 1fiu aki 3 honapja tetszik (egyik legjobb baratom. ) de tegnap egyutt voltunk bulizni es kao voltam ugyh o vigyazott ram (? )

Tortent par dolog ami miatt rossz kedvem volt es o vigasztalt es lelkiztunk. A tali vege fele lekaptuk egymast es eleg sokat csokoloztunk. Olyan szep es jo volt minden:( De felek h nem lesz folytatasa mert a tali vege fele o is reszeg volt. Alig emekszik valamire es bunko feszen. Mit tegyek? Most kezd bennem tudatosulni h szerelmes vagyok.:(

Legjobb válasz: nem szerelmes vagy csak idióta :) mér kell neked bunkó? azér lelkizett csak hogy letudjon smárolni

nem szerelmes vagy csak idióta :) mér kell neked bunkó? azér lelkizett csak hogy letudjon smárolni

Van egy fiú aki elmondása szerint nagyon szeret de nekem ő nem tetszik és ezt tegnap a tudtára adtam. A haverjának viszont tetszem és nekem is a haverja, mikor ezt megtudta teljesen kiborult és engem hibáztat amiért ő nem tetszik nekem. Mit tegyek?

Amikor megmondtam neki, hogy nem tetszik egyáltalán nem voltam bunkó, s?t.....

Legjobb válasz: Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont,akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)

Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont, akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)
nekem is volt ilyen esetem, a fiu megertette szerencsere h vele nem tudok boldog lenni, es idovel orult annak h boldognak lat...belenyugszik, nincs mas valasztasa...

Voltam tegnap este egy bulin es egy kicsit tobbet ittam mint kellett volna es volt egy fiu akivel egesz este voltunk, az a fiu mar tetszet nekem reggebbrol de van baratnoje de a csaj a tegnap nem volt ott. Mit csinaljak?

Egesz este egyutt voltunk es mikor mentem haza hazakisert es bejott hozzam es leekudt az agyra es elaludt annyita faradt volt.h a csaj ne tudja meg h volt nalam en nem nagyon emlekszek h lett volna koztunk vlmi komoly de csak azt vettem eszre mikor felebredtem h ott fekszik mellettem fel mestelenen

Legjobb válasz: az érdekes szitu lehetett.. én biztos beszélnék a sráccal.. :)

az érdekes szitu lehetett.. én biztos beszélnék a sráccal.. :)
kérdezd meg tõle h mi is történt köztetek, de akár kereshetsz is "bizonyítékokat" h történt e vmi. pl óvszert, vagy a pasin szájfény nyomok:D ha használsz ilyet:)
u, u, forgassunk errõl egy filmet!!! :D bocsi, szóval ha téllleg ki voltál lõve aznap este, meg a srác is, ketten csak összekaparjátok az agyatok kis szegleteibõl, hogy mi is történt úgy kb-ra.
Ezért nem kell annyit inni...
Velem mért nem történnek ilyenek?? Ez nagyon jó sztori...de sztem ne aggódj sztem nem történt semmi! Ha ennyire tetszik a srác arra emlékeznél...tuti! Ha te is tetszel neki a bnõ nem akadály...de sztem csak az ivás miatt ment fel hozzád, na de te ezt jobban tudod!

17 éves lány vagyok a barátommal féléve vagyunk együtt. Tegnap a strandon egy nő bahajolt és ő jól megbámulta. Majd mikor rákérdeztem h tetszik? Õ azt mondta picit már már mosollyal az arcán...

Néha eltaszítom magamtól azóta és talán kedves sem annyira vagyok vele,de ezzel, hogy közvetlen melette feküdtem és akkor ? megbámulja szinte már úgy h a nyelve a bokáját csapdosta hát nemtudom számomra igencsak sért? volt.Túlzásba viszem ezt a dolgot??

Legjobb válasz: Én 7 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ha pl sétálunk és lát egy jó nõt, én is meg szoktam kérdezni, hogy tetszik-e neki. Szerintem tük hülyeség, ha letagadja... úgyis tudjuk. Ezért én azt szoktam csinálni, hogy ha tényleg szép a nõ, azt én is megjegyzem :-) Így látja, hogy nem tartok attól, hogy megcsal és nem veszekszünk féltékenység miatt. Amúgy meg senki sem fogad vakságot, hanem hûséget. És nincs abban semmi, ha megbámul egy nõt, mert nem hiszem el, hogy te nem szoktál megbámulni egy jó pasit. Szeritnem túlzásba viszed ez, nem kell ezért ridegebbnek lenned a pasiddal.

Én 7 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ha pl sétálunk és lát egy jó nõt, én is meg szoktam kérdezni, hogy tetszik-e neki. Szerintem tük hülyeség, ha letagadja... úgyis tudjuk. Ezért én azt szoktam csinálni, hogy ha tényleg szép a nõ, azt én is megjegyzem :-) Így látja, hogy nem tartok attól, hogy megcsal és nem veszekszünk féltékenység miatt. Amúgy meg senki sem fogad vakságot, hanem hûséget. És nincs abban semmi, ha megbámul egy nõt, mert nem hiszem el, hogy te nem szoktál megbámulni egy jó pasit. Szeritnem túlzásba viszed ez, nem kell ezért ridegebbnek lenned a pasiddal.
Igen, túlzásba viszed. Most komolyan, szeretnétek ha vakok lennénk ? Személy szerint én örülök hogy értelmes párt találtam aki megérti hogy én õt szeretem és azért meg megnézek esetleg egy csajt, attól még mindig õ mellette vagyok és ha lehet mellette szeretnék megöregedni.
Örülj Neki, hogy megnézi, azért van a szeme nem azért, hogy a szappan csípje! Túl érzékeny vagy szerintem. Eszembe sem jutna rákérdezni. Az lenne a komoly, ha még azt is megszabnák a nõk a férfiaknak, hogy mit nézzenek. Természetesen, ha túlzásokba esik és ez mondjuk többször elõfordul, akkor lehet, hogy szóvátenném, de semmiképpen nem így! A tiltott gyümölcs mindig édesebb, ezt ne feledd!
szerintem azzal nincs baj, ha egy kapcsolatban lévõ férfi szimplán megnéz/ránéz egy csajra, de ha mellette fekszik a barátnõje, és úgy megnézte a behajoló csajt "h a nyelve a bokáját csapdosta" az kicsit durva... szerintem megérthetõ, hogy ezt már nem lehet csak úgy elnézni... azért korlátok vannak
Egy ilyen dolog mennyire zavaró, az a nézés milyenségétõl függ.Ha csak ránéz, odanéz még nem zavaró, de ha úgy nézi meg, hogy gondolatban már "le is vetköztette"szinte, az már zavaró, pláne, ha a barátnõje mellett csinálja valaki.
teljesen megértelek, és én is ezt tenném... igazából mindenkinek más a véleménye, hogy mi megengedhetõ, de én amellett vagyok, hogy ha velem jár, akkor szeressen annyira illetve tetszek neki annyira, hogy ne bámuljon meg más nõket... Én most 3 éve vagyok együtt a barátommal, és az elején kicsit féltékenykedõ voltam, bár nem volt igazán okom rá, csak féltem, hogy ez lesz, ami veled történt, és én is így viselkedtem vele. De mára már teljes a bizalom, tudom, hogy én tetszem neki a legjobban, és õ is nekem. én sem szoktam megbámulni más srácokat, akárhogyan is néznek ki. nekem ez furcsa lenne, és neki is, ha õ bámulna meg nõket. bár próbálok mindig a kedvében járni, hogy még eszébe se jusson más nõért ácsingózni... én a helyedben kipróbálnám, hogy õ mit szól hasonló helyzetben... szóval megbámulnék a szeme láttára egy srácot (ha szól érte akkor már fel is vetette a témát, ha nem szól, akkor pedig be kell vallanod, hogy téged ez eléggé zavar, és mondja meg, hogy mi nem tetszik rajtad eléggé ahhoz, hogy más csajokat kelljen nézegetnie) én ki nem állhatom, ha nem tart elégnek engem, de mint látod az 1. hozzászólónál, van aki másképp fogja fel. biztos fiúknál is. ha neked úgy könnyebb, beszéld meg vele õszintén, hogy zavar, de azt se szeretnéd, hogy titokban nézegesse a lányokat, hanem, hogy te tetszél neki a legjobban...
ha van egy jó kocsid, a többire rá se nézel? persze, hogy rá nézel, de mégcsak nem is gondolsz arra, hogy átülj a sajátodból. tudom nem a legjobb példa, de a lényeget lehet érteni. teljesen normális, nem kell féltékenykedni, megnézi, nyugtázza, hogy jó, de attól még veled marad, ebbõl nem következik egyenesen, hogy megcsal, vagy akar.
Erre ha jóban lennénk, azt mondanám, hogy ne hisztizz, de így nem mondom. Ne nevelj se papucsot, se buzit.
szerintem egyértelmû, hogy a barátod túlzásba vitte a bámészkodást ha te vissza tudod fogni magad, és nem nézel meg minden szépen kigyúrt, helyes pasit így, akkor õ is uralkodjon magán... fõleg ha ezt téged ennyire zavar... mindenképp beszéljétek meg õszintén, ha tényel szeret és fontos vagy neki, akkor változtat a szokásain
Akkor ne a bnõd jelenlétében tedd.Szemed hasznosabb dolgokra használd.
Ok, majd csukott szemmel fogok közlekedni, hogy véletlenöl se legyen ilyen gond.
Hülye paraszt vagy már bocs.Le lehet pontozni, de az az igazság-Az ilyenekne esélyt se adnék génjeik továbbörökítésére.
Hasznosabb lenne ha tanulnál vele.Az ilyennek mine bnõ?Menjen kurvázni.Aztán ha kap vmi bajt meg öregen egyedül marad és nem lesz, aki ápolja õ baja.
Akkor a szemedet te is csak tanulásra használd, és attol még nem vagyok paraszt mert nézelödöm. nem bután csorgo nyállal bámulok, mernézem azt annyi. 1kicsit lehet maradi vagy.
Akkor mit szólnál ha a bnõd, egy másik férfi intim tájékát bámulna és közben ecsetelné mekkora...Nem maradi vagyok csak normális.Nem kurva.
Ki mondna, hogy az egekig istenitem!!?? sztem az nem bajd ha megnézem, nem kezdem mondani: láttad milyen jol nézki!!?? hogy mennyire gyönyörü...stb
Az lehet.Volt egy exbarátom 10 évvel idõsebb mint én.Õ abszolútde nem tisztelte a nõi nemet engem meg tulajdonként kezelt és a "szépségkirálynõket"(kis megyei nem országos)nézegette elég durván elõttem.Már akkor ki kellett volna dobnom.Utána egyre jobban megalázott, abba is bele akart szólni mit húzzak fel.Szerencsére kiléptem a kapcsolatból.De azért azt tanácsolom a hölgytársaimnak az ilyen apró jelekre figyeljenek.
Szóval van mikor a bámulásotok a pofátélanság határát súrolja.Tudom mert sokak szépnek tartanak.És elég sok pasi megnéz mégha ott a bnõje is, pedig nem vk kihívó.Lehet maradi vk, de én rászólnék.
Lehet kulturáltan is megnézni vkit minden különösebb szándék nélkül, és van amikor tényleg gusztustalanul bámul valaki. Nem kellene össze téveszteni a kettöt. Az elsöre elég 1-2mp és ennyi.
szerintem ez egy nagy hulyeseg......nehogy megmond mar neki hogy kit nezzen meg...szt az szamit h veled van....szt ne taszitsd el magadtol mert majd azt fogja hinni h mar nm szereted......
jah, akkor meg tényleg nézelödni fog.
Sztem ezen nem kell kiakadni. ha latsz vmi jó pasit, biztos te is megnézed. de az, h megnézed, nem egyenlõ azzal, h ki is kezdesz vele. neha elofordul ilyesmi.. sajnos a pasik elobb néznek, mint gondolkodnak.. de ne aggodj, amig veled van, neked mondja h szeret, meg minden, addig nincs baj. persze, elhiszem, h kiakadtal, de higgadtan probald vele megbeszelni, h neked ez mennyire rosszulesett.
Azért van a szemünk, hogy nézzünk. Az hogy megnézünk más lányokat még nem jelenti azt hogy bele is akarunk mászni.
az vagyok, akinek az utolsó válaszoló írt. bocs, beismerem a kocsis példa rossz volt, ez igaz. de az, hogy mennyire undorító amit csinálnak a férfiak, szubjektív. én tényleg férfi vagyok, és ha meg is nézek egy nõt az utcán, semmiképp nem akarom úgy bámulni, hogy megsértsem a barátnõm, vagy õt. mindkét félnek kölcsönös kompromisszumokat kell kötni, és nem elsõre megsértõdni, hanem megtalálni mindkettõnek, hol a határ, és megpróbálni betartani.
én vagyok az a válaszoló, akinek az elõzõ elõtti kommentáló válaszolt! már bocsi, de te nagyon h*lye vagy! még arra sem vagy képes, hogy elolvasd, amit írtam? mert ezt írtam: "én is utálom ha megbámulnak, fõleg ha egy csávó, aki lánnyla van." elég gyakran elõfordul, hogy megnéznek, és jól is esik általában, de ha egy lány áll a pasi mellett, akkor mindig eszembe jut, h mi lenne ha az én barátom is ezt tenné, és elundorodom az embertõl! akármibe is kötsz bele, és akármit is magyarázol, ez akkor undorító, ahogy az elõzõ válaszoló is megmondta! ráadásul nekem nem A férfiakkal van bajom (hát persze hogy nem, de vmibe bele kellett kötnöd), hanem azokkal, akik ilyeneket csinálnak. utánom ha nem tisztelik a férfiak a nõket, és azt is, ha a nõk nem eléggé a férfiakat (aki megérdemli)! nekem már 2 és fél éve van barátom (akivel nagyon szeretjük egymást), azt hiszem, ha rossz állásponton lennék, nem lenne ilyen hosszú kapcsolatom. és még a kocsis hasonlathoz: ha én meglátok egy jó kocsit, szivesen átülnék bele - és sztem ezzel mindenki így van... ezzel pont az ellenkezõjét bizonyította az illetõ...
A kérdező hozzászólása: Nem is az a baj, h megnézi csak könyörgöm ne akkor amikor melette fekszem. Mert számomra az nem ok h melettem folyik a nyála másért...
csak ezzel a megnézi nyugtázzával az a gond, hogy -természetesen - a nõket zavarja (úgy is mondhatnám, hogy épp ellenkezõje egy bóknak), ha érdeklõdsz más lány iránt miközben vele vagy - a kocsidat nem zavarja, ha egy másik jobban tetszik... gondolom egy férfinak sem esne jól, ha a barátnõje más férfiak után fordulna, vagy éppenséggel érdeklõdne, hogy mekkora farkuk van, megtudja, nyugtázza, hogy jó, és annyi...
Hát nem tudom, van hogy megbeszélem a barátnõmmel egy srácról hogy jóképû-e vagy sem. Igazából nem érdekel ha õ megnézi-e vagy sem, amíg engem szeret és velem van. Minek legyek féltékeny feleslegesen...
A kérdező hozzászólása: Sokan félre értitek nem vakságról meg egyebekrõl van szó hanem arról, hogy NE AKKOR AMIKOR MELETTE VAGYOK! És amirõl nem tudsz az nem esik szarul...Jah és ettõl, h szólók neki h ez nekem szarul esik attól se nem lesz buzi de még csak papucs sem!!!!!!
Hát nem tudom...Én tuti kidobnám.AZ ilyen nem változik.Vagy éreztesd vele.Te is bámuld a pasikat.Meg beszélj egyfolytában arról, h tetszenek neked.Ha ott van a pasid tedd féltékennyé.Incselkedj, szemezz egy másik pasival.Ha meg rád szól, modd neki h te is ezt csináltad velem!És ha nem tudnád a nõk és férfiak egyenlõek.Ha ez sem megy.Dobd ki.Ez megalázó és a végén aláássa az önbecsülést.Az ok h nem kell vaknak lenni, de ez bunkóság.
Ja és aki egyszer megpofoz egy nõt az másodjára is megfog , akinek szokása a bámulgatás, cikizés az még többet fogja csinálni.Ne dõlj be neki!
az utolsó válaszban nincs túl sok igazság, az ok hogy aki egyszer megpofoz egy nõt az mégegyszer egfog, de az, hogy aki "bámul" az többet is fog, nem. z olyan mintha az italból vagy cigibõõl egyenseen kövekezne a drog is.
De van igazság.Több példát is tudok ismerettségi körbõl...Fiatalon ilyen csalfák voltak aztán férjként meg már csalnak...
És a cigarette is drog.Mivel a nikotin az.Még ha legális is.
Ha megpróbálnád vele ezt megbeszélni komolyan és ennek ellenére sem változtat, akkor vagy ilyen "típus" és változni nem nagyon fog max. megpróbál odafigyelni erre több kevesebb sikerrel (volt már ilyennel dolgom). Vagy nem tisztel eléggé (vagy egyáltalán), ami talán a Te "sarad" is. Én azt mondom, hogy hisztivel nem sokra mész a tettek mezejére kell lépned. Én megpróbálnék hasonlóan viselkedni mint Õ és nem szólni amikor Õ "akciózik", ha nem válik be, elgondolkodnék azon, hogy Õ e az igazi számomra!
figyelj, akik ezt a papucsos-vakságos-nõk kocsihoz hasonlítgatásos dolgokat írják, azok mind férfiak. azért kakaskodnak itt (és szavazzák le a normális véleménynyilvánításokat), mert nem akarják beismerni, hogy olykor (undorítóan) megbámulnak egy-egy lányt, és nem akarják elismerni, hogy ez tényleg gáz. múltkor a metrón mellõlem felállt egy lány, és az elõtem ülõ csávó úgy megbámulta a seggét, hogy legszívesebben képentöröltem volna... én is utálom ha megbámulnak, fõleg ha egy csávó, aki lánnyla van. nekem nagyon rosszul esne ha a barátom más után nézne, mert szerintem elvárható, hogy CSAK veled foglalkozzon. természetesen vannak lányok, akik másképp ítélik meg, de õk normálisan írták le a véleményüket, nem úgy, mint az itt kommentáló férfiak. jójó, én is leírom, hogy persze ha ránéz egy lányra a barátom, nem akadok ki tõle egyáltalán, de neki eszébe sem jutna megbámulni egy dögös lányt, fõleg ha nem velem van... sztem ez tök okés - és ettõl sem buzi sem papucs nem lesz a férfi, max azt jelenti, h tud uralkodni magán, és tiszteli a barátnõjét. gondolom engem is leszavaznak majd, de szerintem ne az õ véleményükre támaszkodj. ha neked rosszul esik, akkor tudd, hogy nem vagy túlérzékeny, más lányoknak is ez a véleménye, mint ahogy láttad itt (de ha belegondolsz a dologba, sztem te is tudod, nincs szükség kérdésre). beszélj vele, hogy fogja vissza magát a normális keretek közé... drukkolok
igazad van, tényleg férfi vagyok. és egy utolsó szemét. mennyivel szebb hely lenne nélkülünk a föld. akkor majd bámulgatnátok egymást. bezzeg ha téged bámulna meg egy srác, aki a nõje mellett van nem panaszkodnál...
De panaszkodnák egy másik válaszadó vagyok.Bámult meg már férfi elég durván úgy, hogy ott volt mellette az állapotos barátnõje!!!!!!Rohadt szarul éreztem magam.Le se vette a melleimrõl a szemét holott nem gigantikus hanaem közepes.Undorító féreg az ilyen.Gondolj bele a terhes barántõjének hogy esett?Ezért nem szabad az ilyet hagyni.HA valaki ilyen és nem hagyja abba.Azonnal dobni.
Megkérdezném, kire gondol, szeretkezéskor.
Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.

Tegnap elõtt mikor kijöttem a fogászatról szembe jött velem egy lány. Már korábban is láttam õt mert néha azzal a busszal megyek amivel õ. Már régóta tetszik és holnap azzal a busszal megyek amivel õ. Le fogom szólítani hogy kezdjem?

Arra gondoltam hogy ugye kezdeném hogy nem téged láttalak tegnap elõtt... És utána bemutatkoznek. Ez mien kezdés ill mivel folytassam?LanYok nem lennetek nagyon meglepõdve ha így szólítana le benneteket egy fiú mennyire jönne et be nektek?

Legjobb válasz: Kérlek ne így :) Mond azt, hogy már nagyon régóta tetszel nekem, eljönnél velem xy helyre sétálni (vagy mondj bármilyen programot) szívesen megismernélek jobban. Ha a lánynak is tetszel, biztos nem mond nemet. Ezt követi egy gyors telefonszámcsere, a többi pedig jön magától ha ügyes vagy.

Kérlek ne így :) Mond azt, hogy már nagyon régóta tetszel nekem, eljönnél velem xy helyre sétálni (vagy mondj bármilyen programot) szívesen megismernélek jobban. Ha a lánynak is tetszel, biztos nem mond nemet. Ezt követi egy gyors telefonszámcsere, a többi pedig jön magától ha ügyes vagy.
Meglepõdnék, de azért egy ponton aranyosnak tartanám az egészet. :D Amúgy "Egy próbát megér!" meg "Egyszer élünk!" alapon én a helyedbe (ha fiú lennék) folytatnám!
A nagyon régóta tetszel az már nyomulós felvezetés, ezt nem mindenki tudja kezelni, és azt fogja eredményezni hogy elhajt a fenébe. Én így kezdeném: Azt hiszem téged láttalak múltkor, már akkor oda akartam menni hozzád, csak nem volt idõm. Nem lenne kedved beszélgetni késõbb? ha gondolod cseréljünk számot. 21F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!