Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és szeretném ha elhívna (2 db)

Tetszik egy srác és szeretném ha elhívna randizni, csak az a baj, hogy nagyon büdös a szám. Hiába mosom meg a fogam és rágózok, nem múlik el. Mit tegyek?

Nincs lukas fogam, nem eszek olyan dolgokat, nem dohányzom, egyszer?en rohadt büdös... már az osztálytársaim is mondták!

Legjobb válasz: Vmi gyomorprobléma ez. Arra nem gondoltál még, h elmenj 1 orvoshoz???

Vmi gyomorprobléma ez. Arra nem gondoltál még, h elmenj 1 orvoshoz???
Szia! Ez valóban gyomorproblémára utaló jel, legtöbbször a gyomorszáj nyitottsága az ok. Így a gyomorban emésztésnek indult kaja büdössége visszaköszön. Tényleg orvoshoz kell menni vele, mert ez magától nem fog elmúlni. Sok sikert! :o)
A manduládtól is lehet (már ha van).
Szia! Fog vagy ínyprobléma is okoz ilyen tünetet. Fogorvos tud ebben segíteni.
Lehet egy alapos fogköleszedés kellene csak és ha ilyen problémád van akkor 3havonta max érdemes megcsináltatni , mert van akinek annyira gyorsan jön, hogy muszáj.Ez okozhat elsõsorban ilyet.Ha vérzik az innyed az is erre utal elsõ sorban.egy fogtechnikus..
szerintem vegyél fel szájmaszkot akk nem fogják érezni.remélem segítettem.
Nem hiszem mért lenne ciki?
Nem ciki! Am hány éves vagy?
Eszembe jutott valami. Remélem nem nevettek ki emiatt. :D Mondjuk írhatnád ezt: te: Óh... úgy volt, hogy a baránõmmel ma moziba mentünk volna a ... címû filmet megnézni, de az utolsó pillanatba lemondta, mert valamije közbejött. Most itt maradt ez a felesleges jegy. Van kedved esetleg eljönni velem, hogy ne vesszen kárba ez a felesleges jegy? :D
csak lehetõleg dél körülhívd fel akkor, ha ezt használod...
Ez jó! :) Köszi 2-es válaszoló. :) 4-es válaszoló voltam.
2-es vagyok. a beszélgetés: én: hali, mi jót csinálsz? õ: ezt meg azt, bla, bla blaés te? én: épp kajás vagyok, nem tudom mit kellene enni, vagy csinálni, legszívesebben pizzáznék, de nincs kivel elmennem most. õ: pizzát akarsz enni? én is kajás vagyok. 1 óráig kibirod? megyek érted. és ennyi :)
2-es válaszoló: Mi volt az az ürügy, amivel elhívtad õt találkozni? Csak úgy kíváncsiságból érdekelne. :)
Ez kortól függ. Meg attól is, hogy hol ismerkedtetek meg.
én a párom egy ócska kifogással hívtam el találkozni, nem randiként hoztam fel.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) a pizzás és a mozis ötlet tök jól hangzik:D egyébként 14 vagyok. És a fiú egy új osztálytársam mert másik suliba kerültem. Nagyon kedves velem:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!