Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és szeretném ha (33 db)

Van egy lány az osztályomban és nagyon tetszik nekem és szeretnem ha jarnánk, már akartam neki mondani, de nemvolt merszem mire odaértem. Mit csinaljak?

mit mondjak neki?

Legjobb válasz: elõszõr is ne vágj bele egybõl hogy odamész hogy szia járunk? elõször csak menj oda beszélgetni

elõszõr is ne vágj bele egybõl hogy odamész hogy szia járunk? elõször csak menj oda beszélgetni
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hogy ez lenne az elsõ"csajom"
Több válaszra nincs is szükséged a második válaszoló megmondta a tutit. S ha már csevegtek (többször) abból tudni fogod, hogy van-e esélyed, s ha van akkor már belevághatsz.
Szerintem elõször gondold meg h osztálytárssal szeretnél- e kezdeni. Mert ha esetleg nem jön össze, akkor elég kínos, fõleg ha több évig osztálytársad lesz még :) És tényleg nem kell rágörcsölni, megy majd magától. Esetleg ha személyesen nehéz elkezdeni, akkor ott a facebook :) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: koszi de utolso evem itt es nemigen leszunk tovabb oszttarsak mert a 8 at fejezem be es lessz evvegen valami buli ott elkezdhetnem valahogy?
Persze :) sok sikert csak ügyesen ;)

13 éves lány vagyok és tetszik egy fiú aki szintén 13 és tudom, hogy én is tetszem neki de nem tudom hogy járjunk. Az egyik barátnőmnek aztmondta hogy járna velem de nekem még nem mondta, jövőhéten ottalvós táborba megyünk és szeretném ha járnánk!?

2éve már jártunk de akkor szakított velem és most aztmondja bejövök neki de semmi komolyabb nem voltam.Úgy odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de ? ellökne.Mit tegyek??? Hogy érjem el, hogy járjunk?

Legjobb válasz: 2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi.... odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de õ ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tõled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened

2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi.... odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de õ ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tõled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened
én is 11voltam ..na és akk mivan ? ölélés+pusziba senkinem fog belehalni 11 évesen .. am ugyse lökne el :) 13/L
1vagyok keresned bocs elírtam
"hozzábújni" "13 éves lány vagyok" http://files.sharenator.com/1_I_Dont_Want_to_Live_on_This_Pl..
Ez valahogy nem kamu kerdes?:D Ha nem kamu akkor jo hamar kezdted a pasizast :) )Valahogy nekem nem stimmel ez a kerdes de mindegy.Szerintem ha akar valamit akkor kezdemenyezzen o .
A kérdező hozzászólása: Nem ez nem kamu kérdés, tök komoly és köszönöm azoknak akik tudnak normális válaszokat küldeni!!!
Szerintem járjatok és a táborban sexeljetek de durván anál órál sõt hivd a barátnõdet és akkor a barátod partiba vág titeket. Nehogy szégyenbe és a korosztályod elõtt. 11évesen én még songokút néztem és nem azon járt az eszem hogy miért nem járnak velem.

A baratommal 1 eve leszunk eggyutt es nagyon szeretjuk egymast, az az egy gond van hogy neha vitazunk minden semmisegen vagyis O neki vannak dolgok amik nalam nem tetszenek es szeretne ha valtoznak. Szerintetek igaza van?

azt mondja onfeju vagyok es szeretne ha gyokerestol meg valtoznak en azt mondtam neki hogy elfogadom amilyen de o ezt soha nem mondta nekem es haragudni nem tudok ra aka mit mond mert nagyon szeretem ami vele nem igy van mert sokszor ha valami artalmatlant is mondok megseryodik mit tegyek? igaza van?

Legjobb válasz: Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.

Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.
Egyikõtöknek sincs igaza. Egy jó kapcsolatban nem kritizáljuk egymást és nem foglakozunk vele kinek van igaza, hanem vagy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, vagy kilépünk a kapcsolatból.
Kedves utolsó! akinek személyiségvonása valami, és éppenséggel rossz tulajdonság, azon lehet csiszolni, tudatosan figyelni rá, hogy fékezzük, de gyökerestül kiirtani NEM. Egyrészt aki gyökerestül meg akarja változtatni a másikat, az képtelen elfogadni és szeretni, másrészt pedig a hibáinktól leszünk azok, akik vagyunk, és ha ezt feladjuk, saját magunkat erõszakoljuk meg! Én pl nagyon lobbanékony, könnyen bepöccenõs, nagydumás típus vagyok. Tudatosan figyelek rá, hogy az indulataimat kordában tartsam és nagyon sokat fejlõdtem már ebben. De tudom ugyanakkor, hogyha felidegesít valami vagy frusztráció ér, higgadt bûbájos tündérke én soha nem leszek és nem is tudnék lenni. Engem pedig így kell szeretni és elfogadni. Az elfogadás a kulcsszó.
Én sosem vitatkoztam a (volt) barátommal, elfogadtam olyannak amilyen, és (látszólag) õ is engem. Ez nem volt téma nálunk. De mégis, nyílvánvaló volt, hogy õ minden szempontból jobb volt nálam (pl.: anyagilag, emberileg, tanulmányilag stb.) és ezért önkénytelenül is, de lekezelt. Én ilyen vagyok és kész. De örültem volna, ha inkább kimondja, hogy változzak meg, mert akkor érte megtettem volna. De nem szólt semmit.
neharagudj de en ugy vettem ki ebbol az egeszbol, hogy o nem igazan akar te hozzad alakalmazkodni ., mert ha szeretek valakit akkor elfogadom a hibaival eggyutt., es azert valjuk be 2 ember nem tudja egyforman szeretni a masikunkat ., ezt ugy ertettem hogy az egyik fel megis csak jobban szereti a masikat ., nalunk a parom szeret jobban ., en is imadom ot de o engem meg jobban ., es ezt forditva is eszre vennem., 38 hkm
Érett személyiségû emberek tudják, hogy hibái mindenkinek, saját maguknak és a párjuknak is vannak. Ilyenkor mérlegelünk, hogy képesek vagyunk-e ezeket elfogadni és ezzel együtt szeretni a másikat, vagy nem. Vannak személyiségjegyek, amiken nem lehet változtatni, neked pl. az önfejûség ilyen, ezzel együtt vagy TE. A barátod pedig nem képes elfogadni, mert még éretlen. Sajnálom.
szerintem ha ezek epito jellegu valtozasok lennenek, miert ne lehetne, mi mikor osszejottunk a parommal mind kettonknek nagyon sokat kellett valtozni, mert mas kulturabol jottunk, de imadjuk egymast es megtettuk ezt a masikert, persze epp esz keretein belul voltak az elvarasok, de semmi sem lehetetlen...
20:39-es vagyok, teljesen egyetertek veled, , , attol hogy valaki belekop a vizesesbe az meg vizeses marad. , , Nyilvan vannak olyan tulajdonsagok amiken nem lehet es nem is kell valtoztatni


Van egy fiú aki nekem nagyon de nagyon tetszik és mind2 teniszezünk és szeretném ha barátom lenne mit csináljak?

segítesetek lécciii

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy te tetszel-e neki. Az, hogy jóban vagytok és egy hobbitok van önmagában még semmit nem jelent. Merj kezdeményezni, nézd a reakcióját, és ha jól reagál cselekedj!

Jó lenne tudni, hogy te tetszel-e neki. Az, hogy jóban vagytok és egy hobbitok van önmagában még semmit nem jelent. Merj kezdeményezni, nézd a reakcióját, és ha jól reagál cselekedj!
Hívd ki egy partira, csak úgy edzésképpen. Aztán megint, aztán megint, amíg meg nem szokja, hogy rendszeresen veled teniszezzen.

Ismerek egy lányt aki nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnõm legyen! Ezt hogy érjem el? Mármint hogy mirõl beszélgessek vele. Stb. vagy ha nem sikerül, akkor hogy legyek a legjobb barátja?

Legjobb válasz: hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.

hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ismerem! együtt járunk edzésre!
Legyél vicces! De ne úgy hogy mondogatod a vicceket mert az rohadt unalmas tud lenni.Amúgy meg ha tetszik neked akk mondd meg neki! A csajok szeretik az õszinte srácokat.14/L

Van egy-két történetem (ha úgy tetszik treatment) és szeretném, leginkább külföldön publikáltatni, film formájában. Ki (k) hez fordulhatok?

Legjobb válasz: Kesz, kidolgozott forgatokonyv ???? Angolul??? Ha nem senki nem veszimeg. Ha igen akkoris nagy mazli kell hozza.

Kesz, kidolgozott forgatokonyv ???? Angolul??? Ha nem senki nem veszimeg. Ha igen akkoris nagy mazli kell hozza.

Van 2fiu. Akinek tetszem az eggyikkel járok és a másikkal körübelül egy hónapja szakítottunk. és ő még mindig szeret. és szeretné ha az övé lennék. De én nem tudok választani közöllük!?

Legjobb válasz: És mibõl gondolod hogy mi tudunk helyetted dönteni, amikor semmit se tudunk se rolad, se a pasidrol , se a volt pasidrol, se a mostani kapcsolatodrol, se a volt kapcsolatodrol, se azt hogy kibe vagy szerelmes, se azt hogy miért szakitottatok, se azt hogy miért vagy itt?

És mibõl gondolod hogy mi tudunk helyetted dönteni, amikor semmit se tudunk se rolad, se a pasidrol , se a volt pasidrol, se a mostani kapcsolatodrol, se a volt kapcsolatodrol, se azt hogy kibe vagy szerelmes, se azt hogy miért szakitottatok, se azt hogy miért vagy itt?
Szóval egy kicsit bõvebben!!! vagy dönts te, nem sokat segíthetünk így!
A kérdező hozzászólása: egy iskolába járok min a 2 vel de nnem tudom mik az érzéseim egyszer ezt érzem egyszer meg azt a régi kapcsolatom kicsit idéglenes volt....tehát szégyenlõsek voltunk... most rájöttem hogy meik a jobb de az a baj hogy szégyenlõs vagyok de ha kettesbe vagyunk vagyis iskolán kívül bátrabb vagyok mindig beszélünk a suliba és mögöttem ül és mindig hátra nézek mosolyog meg elkezdünk bexélgetni segítünk ha felel valamelyikünk tehát így össze tartunk.... de amit nagyon utálok hogy van eg y lány az oszt társunk õ is de nagyon rá van állva én meg mondtam neki hogy ez engem zavar...azt mondta megérti...de azóta gyengítet egy kicsit... de mit tegyek h ne legyek szégyenlõs?:S

Tetszik egy srác és szeretném ha elhívna randizni, csak az a baj, hogy nagyon büdös a szám. Hiába mosom meg a fogam és rágózok, nem múlik el. Mit tegyek?

Nincs lukas fogam, nem eszek olyan dolgokat, nem dohányzom, egyszer?en rohadt büdös... már az osztálytársaim is mondták!

Legjobb válasz: Vmi gyomorprobléma ez. Arra nem gondoltál még, h elmenj 1 orvoshoz???

Vmi gyomorprobléma ez. Arra nem gondoltál még, h elmenj 1 orvoshoz???
Szia! Ez valóban gyomorproblémára utaló jel, legtöbbször a gyomorszáj nyitottsága az ok. Így a gyomorban emésztésnek indult kaja büdössége visszaköszön. Tényleg orvoshoz kell menni vele, mert ez magától nem fog elmúlni. Sok sikert! :o)
A manduládtól is lehet (már ha van).
Szia! Fog vagy ínyprobléma is okoz ilyen tünetet. Fogorvos tud ebben segíteni.
Lehet egy alapos fogköleszedés kellene csak és ha ilyen problémád van akkor 3havonta max érdemes megcsináltatni , mert van akinek annyira gyorsan jön, hogy muszáj.Ez okozhat elsõsorban ilyet.Ha vérzik az innyed az is erre utal elsõ sorban.egy fogtechnikus..
szerintem vegyél fel szájmaszkot akk nem fogják érezni.remélem segítettem.
vedd meg nyugodtan:)
Szerintem is vedd meg:D
Én a magam 180 centijével is bátran hordok magassarkút. :) Ha tudod hordani, csak nyugodtan.
14 évesen nem tudom jot tesz e a gerincednek, mert ezek szerint hirtelen nöttél és még növésben is vagy! Tudom a divat... De az egészség is divat és hogy, ne legyen gerincferdülésed! Szoval én nem ajànlom!
176-ra rárakni még egy 5-8 centit nem gáz. Legalább a magasabb fiúknak (és itt nem az extrém magasságra kell gondolni (190+), én 187 vagyok és ez már magasnak számít) is legyen öröme :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!:)
én tegnap vettem magamnak bokacsizmát magassarkút. 173 vm vagyok :D:D

Hogyan lépjek, ha tetszik egy fiú, de már barátok vagyunk és én többet szeretnék tőle, meg szeretném tudni, hogy mit érez? Hogyan kerülhetek hozzá még közelebb?

Legjobb válasz: Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.

Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.
mondjuk ez a meccs dolog azért elég kellemetlen, ha a lány nem kedveli sem azt a sportágat, vagy azt a csapatot, és csak miattad teszi meg, közben marhára unja magát. bár ebbõl meg az derül ki, hogy azzal a lánnyal nem is illenél össze, akivel nincs közös pont, vagy csak azért tenné meg ezt neked, hogy imponáljon (beetetés címén, te meg elmondásod alapján jól bele is zúgnál). különben milyen meccsre szeretnél elmenni? ;)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!