Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és szeretném (104 db)

Letöltöttem vmi photoscape-t és azt szeretném hogy van egy haj ami nagyon tetszik (dauer) és szeretném megnézni hogy állna de nem tudom ezt hogy tudnám megnézni valaki segítene?

Legjobb válasz: Megnyitod a képet a szerkesztõben. Ott ráklikkelsz az objektumra, majd azon belül az elsõ kis ikonra ami egy zöld kis hegyet és napocskát ábrázol:) Na itt kinyílik egy lista, és ott a sminkre kattintva megtalálod a frizurákat. Csinálsz egy dupla klikket arra amelyiket kiválasztottad, majd a képen átalakítod a nagyságát, fordítgathatod tetszésed szerint. ha nem felel meg, az x -el eltávolítod, majd ugyanígy kipróbálhatod a többit is:)üdv. sok szerencsét:)

Megnyitod a képet a szerkesztõben. Ott ráklikkelsz az objektumra, majd azon belül az elsõ kis ikonra ami egy zöld kis hegyet és napocskát ábrázol:) Na itt kinyílik egy lista, és ott a sminkre kattintva megtalálod a frizurákat. Csinálsz egy dupla klikket arra amelyiket kiválasztottad, majd a képen átalakítod a nagyságát, fordítgathatod tetszésed szerint. ha nem felel meg, az x -el eltávolítod, majd ugyanígy kipróbálhatod a többit is:) üdv. sok szerencsét:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!

Ismerek egy lányt aki nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnõm legyen! Ezt hogy érjem el? Mármint hogy mirõl beszélgessek vele. Stb. vagy ha nem sikerül, akkor hogy legyek a legjobb barátja?

Legjobb válasz: hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.

hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ismerem! együtt járunk edzésre!
Legyél vicces! De ne úgy hogy mondogatod a vicceket mert az rohadt unalmas tud lenni.Amúgy meg ha tetszik neked akk mondd meg neki! A csajok szeretik az õszinte srácokat.14/L

Van egy lány az osztályomban és nagyon tetszik nekem és szeretnem ha jarnánk, már akartam neki mondani, de nemvolt merszem mire odaértem. Mit csinaljak?

mit mondjak neki?

Legjobb válasz: elõszõr is ne vágj bele egybõl hogy odamész hogy szia járunk? elõször csak menj oda beszélgetni

elõszõr is ne vágj bele egybõl hogy odamész hogy szia járunk? elõször csak menj oda beszélgetni
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hogy ez lenne az elsõ"csajom"
Több válaszra nincs is szükséged a második válaszoló megmondta a tutit. S ha már csevegtek (többször) abból tudni fogod, hogy van-e esélyed, s ha van akkor már belevághatsz.
Szerintem elõször gondold meg h osztálytárssal szeretnél- e kezdeni. Mert ha esetleg nem jön össze, akkor elég kínos, fõleg ha több évig osztálytársad lesz még :) És tényleg nem kell rágörcsölni, megy majd magától. Esetleg ha személyesen nehéz elkezdeni, akkor ott a facebook :) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: koszi de utolso evem itt es nemigen leszunk tovabb oszttarsak mert a 8 at fejezem be es lessz evvegen valami buli ott elkezdhetnem valahogy?
Persze :) sok sikert csak ügyesen ;)


Van egy-két történetem (ha úgy tetszik treatment) és szeretném, leginkább külföldön publikáltatni, film formájában. Ki (k) hez fordulhatok?

Legjobb válasz: Kesz, kidolgozott forgatokonyv ???? Angolul??? Ha nem senki nem veszimeg. Ha igen akkoris nagy mazli kell hozza.

Kesz, kidolgozott forgatokonyv ???? Angolul??? Ha nem senki nem veszimeg. Ha igen akkoris nagy mazli kell hozza.

Lehet egyszerre két embert szeretni? Egy fiú nem tud választani hogy az 5 éves kapcsolatába maradjon vagy az uj lánnyal akivel megcsalta? ! Az új lányhoz nem csak szexuális érzelmek fűzik! A belsője is tetszik neki és érez iránta is már valamit!

Legjobb válasz: Igazán szeretni kettõt nem lehet. A régi kapcsolatot már "csak" szeretet,megszokás,barátság . Az új lány változatosságot hozott,izgalmas dolog és lehet, hogy belé tudnál szeretni...ezt én nem tudhatom. Ezt viszonz hamarosan el kel döntened. Én ugyanebben a szituációban voltam és az újat választottam...nem bántam meg :) Egy 5 éves kapcsolatban nem fog újra éledni a szerelem ha már elmúlt ( márpedig ha csalod akkor elmult)

Igazán szeretni kettõt nem lehet. A régi kapcsolatot már "csak" szeretet, megszokás, barátság . Az új lány változatosságot hozott, izgalmas dolog és lehet, hogy belé tudnál szeretni...ezt én nem tudhatom. Ezt viszonz hamarosan el kel döntened. Én ugyanebben a szituációban voltam és az újat választottam...nem bántam meg :) Egy 5 éves kapcsolatban nem fog újra éledni a szerelem ha már elmúlt ( márpedig ha csalod akkor elmult)
Ha "egszerre 2 embert szeretsz" akkor válaszd a 2.-kat mert ha szeretnéd az 1.-õt, akkor nem lehetne 2.! :) Ezen gondolkodj... :)
Kedves Kérdezõ! Szerintem sem lehet két embert ugyanannyira szeretni! Azt kell eldöntened, hogy a "régi" párodhoz milyen érzelmek kötnek. De ha nem csupán a sex köt az "új" lányhoz akkor esélyt kellene adnod egy jobb kapcsolat kialakulásának. Esetleg a "régi" párod túl ragaszkodó és azért nem tudod elengedni mert megszoktad hogy a kapcsolatotokban õ a döntéshozó? Mióta ismered az "új" lányt? Tud róla, hogy õ csak második? ha kicsit részletesebben mesélnél a helyzetrõl többet tudnának segíteni a válaszadók :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat ! :)

Hogyan lépjek, ha tetszik egy fiú, de már barátok vagyunk és én többet szeretnék tőle, meg szeretném tudni, hogy mit érez? Hogyan kerülhetek hozzá még közelebb?

Legjobb válasz: Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.

Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.
mondjuk ez a meccs dolog azért elég kellemetlen, ha a lány nem kedveli sem azt a sportágat, vagy azt a csapatot, és csak miattad teszi meg, közben marhára unja magát. bár ebbõl meg az derül ki, hogy azzal a lánnyal nem is illenél össze, akivel nincs közös pont, vagy csak azért tenné meg ezt neked, hogy imponáljon (beetetés címén, te meg elmondásod alapján jól bele is zúgnál). különben milyen meccsre szeretnél elmenni? ;)))
Nekem az elsõ jobban tetszik. Nem csupán az ára miatt, de ahogy látom, ennek jobb a rugózása is.
Inkább gyõzõdj meg a saját szemeddel a babakocsiról, mert a képen mindig más és más az eltérés.40+2hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Kedves utolsó válaszoló! Nagyon tetszett nekem ez az Esprio Vector, és én is ezt szerettem volna megvenni, de amikor személyesen találkoztam vele a baba boltban, akkor sajnos csalódnom kellett, mivel nagyon kicsi. Ennyi a bajom vele, hogy alacsony, és pici a mózese is és a hordozója is.
Elõzõ vagyok, tehát ha hordozóval veszed, úgy 90 E., mert a képen a hordozó nélküli árat látod. Ami még fontos, hogy nem a light, hanem az aero változat a jobb, ami felfújható kerekû! Szerintem veri a 200 ezres babakocsikat, élõben is kipróbáltam.Nagyon masszív, és a váza 5 kg, mózessel 7.5 kg!
Ha megengeded, én ajánlanék egy harmadik fajtát: http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.php?shop_id=8881&cikk=.. Én ebbe szerettem bele, aztán mégsem ez lett, hanem használtan egy másik fajta. 90 ezer, ami jó árnak számít, mert 4 funkciós.
Nekem az elsõ jobban tetszik.
Nekem tetszik mindkettõ, lehet, hogy én is az 1. választanám... nekem Giordani van, a kereken kívül igen hasonló felépítésû. (34. hetes mami)
A felépítésébõl látom, hogy milyen a rugózása. :)
Bocs, most látom, hogy vízszintes pozícióba is állítható, visszavontam :o) (a képen nem úgy volt...) Nos akkor mindenképp az elsõ!
Szerintem az elsõ garnitúrával az a necces, hogy a mózes rész nagyon kicsi. Ez kb. 2-3 hónap alatt kinövi majd (jó, ez függ a babád méretétõl is, ha nagyon kicsi, akkor 3-4 hónapig is jó lehet), viszont a sport rész nem dönthetõ vízszintesig, így azokban a hónapokban, amíg nem tehetõ bele, hova teszed majd? Én ha ennyi pénzt rá tudnék szánni, lehet, hogy külön vennék autós hordozót, nagy babakocsit, és egy sport kocsit is, ha ügyesen összenézed, szerintem kijön ennyibõl... Pelenkázó táska nekem nem jött be, mert inkább hátizsákban szerettem vinni a cuccokat, mert a válltáskák "leugrottak" a vállamról, ha a baba is a kezemben volt. De azért erõsen függ a döntés attól, hogy hol és mire akarod majd leggyakrabban használni. A második meg nekem nem tetszik, de hát ízlés dolga.. Jó vásárlást és jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de most hülyeséget fogok kérdezni. Honnan lehet tudni képrõl, hogy milyen a rugózása? Mert én nem tudom meg különböztetni. :)
Szia! Nekem az elsõ tetszik jobban.
ha szereted a férjed és nem akarsz félre dugni akkor utasítsd el
Ha ezt itt meg kell kérdezned, van egy rossz hírem, r..banc vagy.
Igen, ez ennyire pofonegyszerû! Ha szereted nem csalod meg! Ha meg nem akkor meg minek mentél hozzá?
es még, hogy krvááából lesz jo feleség...
hat az tuti, hogy nem kellenel felesegnek...
Na ezért nem vennék el soha egy 25 év alatti csajt, mert szinte 100% hogy nem élte ki magát, és minden szó nélkül félrekúrna bármikor.
Szereted a férjed?
Szereted egyáltalán a férjed? Hogy merülhet fel egy ilyen kérdés?
Férjnél vagy és randizni akarsz? Eeeeejnye-bejnye Ez nincsen rendben remélem te is érzed. (egyértelmûen nem találkozgatunk mással titokban!)
Te kislány vagy nem nõ! Õ meg dugásra gondol!
"nõ"...igen...álmodj királylány.
Biztos õ is abban a cipõbe van hogy még nem élte ki magát.nem kell egybõl elitélni.gondolkodj el azon hogy megérie hogy a tûzzel játsz kockára tedd a kapcsolatodat.

Azt a házit kaptam hogy írjak fogalmazást arról amit szeretek csinálni vagy tetszik. Nekem a díjlovaglás tetszik nagyon és azt szeretném kérni hogy valaki írjon le nekem egy alapot amire felbírom építeni mert irodalomból nem vagyok valami jó ?

Legjobb válasz: - Mi a feladat, amiért írni kezdesz (arról kell írni, ami érdekel) - Mikor kezdett el érdekelni? (pl. óvodás koromtól szerettem a lovakat) - Mitõl más ez a lovaglás, mint a többi? (mutasd be) - Te, személyesen miért ezt szereted? (írd le néhány élményed, aztán a terveid) - Zárd le egy mondattal, amiben összefoglalod még egyszer az egészet röviden. Olvasd át, és javítsd ki a szóismétlést meg a helyesírási hibákat.

- Mi a feladat, amiért írni kezdesz (arról kell írni, ami érdekel) - Mikor kezdett el érdekelni? (pl. óvodás koromtól szerettem a lovakat) - Mitõl más ez a lovaglás, mint a többi? (mutasd be) - Te, személyesen miért ezt szereted? (írd le néhány élményed, aztán a terveid) - Zárd le egy mondattal, amiben összefoglalod még egyszer az egészet röviden. Olvasd át, és javítsd ki a szóismétlést meg a helyesírási hibákat.
még írhatsz benne a példaképeidrõl a végén lezárásként pedig a jövõrõl, hogy mik a terveid, vágyaid, mit szeretnél elérni a sportban és ezt hogy fogod véghez vinni.

13 éves lány vagyok és tetszik egy fiú aki szintén 13 és tudom, hogy én is tetszem neki de nem tudom hogy járjunk. Az egyik barátnőmnek aztmondta hogy járna velem de nekem még nem mondta, jövőhéten ottalvós táborba megyünk és szeretném ha járnánk!?

2éve már jártunk de akkor szakított velem és most aztmondja bejövök neki de semmi komolyabb nem voltam.Úgy odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de ? ellökne.Mit tegyek??? Hogy érjem el, hogy járjunk?

Legjobb válasz: 2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi.... odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de õ ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tõled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened

2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi.... odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de õ ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tõled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened
én is 11voltam ..na és akk mivan ? ölélés+pusziba senkinem fog belehalni 11 évesen .. am ugyse lökne el :) 13/L
1vagyok keresned bocs elírtam
"hozzábújni" "13 éves lány vagyok" http://files.sharenator.com/1_I_Dont_Want_to_Live_on_This_Pl..
Ez valahogy nem kamu kerdes?:D Ha nem kamu akkor jo hamar kezdted a pasizast :) )Valahogy nekem nem stimmel ez a kerdes de mindegy.Szerintem ha akar valamit akkor kezdemenyezzen o .
A kérdező hozzászólása: Nem ez nem kamu kérdés, tök komoly és köszönöm azoknak akik tudnak normális válaszokat küldeni!!!
Szerintem járjatok és a táborban sexeljetek de durván anál órál sõt hivd a barátnõdet és akkor a barátod partiba vág titeket. Nehogy szégyenbe és a korosztályod elõtt. 11évesen én még songokút néztem és nem azon járt az eszem hogy miért nem járnak velem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!