Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és közel is (8 db)

Hol találhatnék egy rendes, kedves fiút aki nem ver át már az elején, akinek én is tetszem és nekem is tetszik és közel is lakik?

Hajdu-Bihar megye 21-22éves vagyok.

Legjobb válasz: Hunyd le a szemeid. . . . Ott van, látod már?

Hunyd le a szemeid. . . . Ott van, látod már?
Sajnos még nem költöztem oda :) 20F
társkeresõ
Én itt élek Debrecen környékén, de már lehet beszéltünk.
Én csak 20 vagyok, az gondolom fiatal :P
A kérdező hozzászólása: 4/5 Nem tudom hogy beszéltünk-e már. Ha gondolod írj, aztán kiderül. 5/5 egy-két évvel vagy nálam fiatalabb. Hát ha nem nézel ki 13évesnek felõlem irhatsz:-)

Tetszik egy srác és közel is kerültünk egymáshoz, de csak barátilag. Nekem nagyon tetszik és többet szeretnék tőle. Mit tehetnék?

talán nem tévedek ha az mondom én is tetszem neki csak mégse akarok tül nyomulos lenninehogy tönkretegyek köztünk minent

Legjobb válasz: Általában a fiúk mostanában nagyon bátortalanok, hogy finoman fogalmazzak :) Így muszály néha neked kezdeményezni. Szerintem az egy jó módszer ha egyszer-kétszer te majd vársz hogy õ így megtanulja hogy aktivizálnia kell magát, ha mégsem akkor csak szegezd neki a kérdést, hogy miért ilyen félénk ettõl csak összeszedi magát :)

Általában a fiúk mostanában nagyon bátortalanok, hogy finoman fogalmazzak :) Így muszály néha neked kezdeményezni. Szerintem az egy jó módszer ha egyszer-kétszer te majd vársz hogy õ így megtanulja hogy aktivizálnia kell magát, ha mégsem akkor csak szegezd neki a kérdést, hogy miért ilyen félénk ettõl csak összeszedi magát :)
Hát én is kb. igy vagyok egy sráccal. Én azt csináltam, hogy elhivtam moziba, és várom, hogy mi fog alakuklni, de sztem te is hivd el valahova, de ne kettesbe menjetek hanem haverokkal, és mondjuk az sem ártana ha azok akikkel mentek, tudnak arról, hogy neked bejön a srác...puszi:p


Ha félénk, akkor valószínûleg igen. Ha önbizalomhiányos is, akkor baromi nehéz elhitetni vele bármit.
Probálj egyértelmû jeleket adni elhivod. bevelod neki hogy tecik mert õ nem fogja ha félénk . a kedveség nagyon vonzó egy csajnál az tud érzelmi kõtõdésd adni a fizikai vonzalmon kivul.
Kötözd magadhoz... XD
Pl többet keresed érdeklõdést mutatsz felé elhivod valamerre aztán majd alakul :)
Keresd a tarsasagat, erdeklodj iranta, beszelgess vele figyelmesen. Aztan ha mar kicsit tobb van hivd el vhova ahol kettesben tudtok lenni, beszelgetni :)
menjetek el közösen legelészni valami rétre.
kérdez
Pedig más értelmes megoldás nincs. Esetleg egy közös ismerõs, barát. De a megszólítás a te dolgod. Szedd össze magad, és légy férfi!!
Ha ennyitõl zavarban vagy mi lesz a szexnél?
valószínû hogy tetszel neki, vagy csak van valami furcsa az arcodon, és azon nevet
A kérdező hozzászólása: Hm.nemis tudom, hogy volt e rajtam ruha a suliban, még gondolkodnom kell.:) Jajj de imádom az ilyen hozzászólásokat ;)-.-
Nem volt nálad csoki vagy rágó esetleg volt rajtad ruha?
Ha bejön neked is, akkor járjatok együtt !
Vágd pofan :) !
A kérdező hozzászólása: Beszélgetünk, meg nemrég még egymás mellett ültült, mert a tanár mellém ültette..
osztálytársad és még nem is nagyon beszélgettetek? nyilván bejössz neki, de elég gáz hogy osztálytársak révén még alig váltottatok szót.. Ha úgy lenne akkor inkább arról szólna a kérdés, hogy van egy jófej srác az osztályba, akivel sokat beszélgetünk..stb..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Persze, hogy tetszel neki. De ne enged, hogy bevágja a lompost, mert anyudék agyon csapnak :)
Hagyd békén, különben 3 hét múlva írhatod ki a "Lehetek-e terhes?" kérdést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!