Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és közel (26 db)

Tetszik egy srác és közel is kerültünk egymáshoz, de csak barátilag. Nekem nagyon tetszik és többet szeretnék tőle. Mit tehetnék?

talán nem tévedek ha az mondom én is tetszem neki csak mégse akarok tül nyomulos lenninehogy tönkretegyek köztünk minent

Legjobb válasz: Általában a fiúk mostanában nagyon bátortalanok, hogy finoman fogalmazzak :) Így muszály néha neked kezdeményezni. Szerintem az egy jó módszer ha egyszer-kétszer te majd vársz hogy õ így megtanulja hogy aktivizálnia kell magát, ha mégsem akkor csak szegezd neki a kérdést, hogy miért ilyen félénk ettõl csak összeszedi magát :)

Általában a fiúk mostanában nagyon bátortalanok, hogy finoman fogalmazzak :) Így muszály néha neked kezdeményezni. Szerintem az egy jó módszer ha egyszer-kétszer te majd vársz hogy õ így megtanulja hogy aktivizálnia kell magát, ha mégsem akkor csak szegezd neki a kérdést, hogy miért ilyen félénk ettõl csak összeszedi magát :)
Hát én is kb. igy vagyok egy sráccal. Én azt csináltam, hogy elhivtam moziba, és várom, hogy mi fog alakuklni, de sztem te is hivd el valahova, de ne kettesbe menjetek hanem haverokkal, és mondjuk az sem ártana ha azok akikkel mentek, tudnak arról, hogy neked bejön a srác...puszi:p

Hol találhatnék egy rendes, kedves fiút aki nem ver át már az elején, akinek én is tetszem és nekem is tetszik és közel is lakik?

Hajdu-Bihar megye 21-22éves vagyok.

Legjobb válasz: Hunyd le a szemeid. . . . Ott van, látod már?

Hunyd le a szemeid. . . . Ott van, látod már?
Sajnos még nem költöztem oda :) 20F
társkeresõ
Én itt élek Debrecen környékén, de már lehet beszéltünk.
Én csak 20 vagyok, az gondolom fiatal :P
A kérdező hozzászólása: 4/5 Nem tudom hogy beszéltünk-e már. Ha gondolod írj, aztán kiderül. 5/5 egy-két évvel vagy nálam fiatalabb. Hát ha nem nézel ki 13évesnek felõlem irhatsz:-)
Jah, ez jó. Mond neki, hogy "Te lennél az elsõ".
Szia! Szívesen lerombolnám a homokvárad.
Nagyon vicces vagy elsõ. Nézd õt a szünetekben, persze ne túl idegesítõen, csak néha mosolyogva nézz rá, néha dicsérd meg, milyen szép a haja, nagyon csinos, gyönyörû a mosolya, és ebbõl venni fogja a lapot.
A kérdező hozzászólása: elsõ kössz a semmit, második köszi:) amugy nem lenne semmi komoly max a csókig mennénk:)
A kérdező hozzászólása: thx. naon


kerüld el.
Talán melegeknél kéne próbálkozni... Nincs veletek a szexualitásotok miatt semmi bajom, de ha teszem azt rám mászol, szintén kapol egy jó nagy verést.
felnõtteknél lakáson meg is ölik néha a melegeket nyomulás után. diszkréten puhatolózz tolakodás elõtt
Szokj hozzá, ha heteróhoz közeledik egy meleg, akkor így jár.
ne írjál ki kamu kérdéseket, azt csináld :P
hááát...O.O nem tudom.. nem voltam még ilyen helyzetben...
LOL
Mondjuk talán nem egy ilyen agresszív bunkót kéne kiszemelned magadnak? Látom, nem csak a nõk vonzódnak betegesen az olyan pasikhoz, akik csak fájdalmat tudnak okozni. Nálad is ez a helyzet. Nem tök evidens? Értelmes pasit keressél, ne olyat, aki miatt még pár próbálkozás, és a sürgõsségin kötsz ki.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu te nagyon okos ..
Hát tudom, hogy ez rosszulesik, de azt mondom, hosszú távon jobban jártál így. Nekem is tetszik egy fiú a suliból, de õnála meg nem lehet tudni, hogy van-e esélyem. Amikor közel mentem, akkor nem reagált rá egyáltalán, el sem tolta a kezem. Talán a verés egyértelmûbb, legalább nem reménykedsz hónapokig-évekig, hogy talán mégis van esély.
Sajnos ez ilyen.. Jómagam se véletlen hogy csak a neten ismerkedek. Igaz én a belsõ alapján ítélek, úgyhogy ha gondolod rám írhatsz. Igaz én egy eldugott faluban élek... 19/F
Kamu szaga van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Ez nem vicces nagyon rossz így lenni.
Félt tõled, ennyi az egész. Ez nem jelenti azt, hogy õ heteró. De az biztos, hogy elutasított, semmi esélyed nála.

Tetszik egy fiu aki messze van, es mar egy jo edeje ismerem (kb 2 eve ) de eddig csak 2-szer talalkoztunk, akkor meg eleg kozel kerultunk egymashoz . Mit csinaljak?

Mind ir uzenetekket ( nem akarmilyeneket, ha ertitek mire gondolok ). Tudom hogy nem fogunk gyakran talalkozni, sot, de egyfolytaban o jar az agyamba es csak ra gondolok . HOgy csinaljam hogy eluljon ez az erzes, mert igy csak rosszabb?!

Legjobb válasz: PÁLINKÁT!

PÁLINKÁT!
megkellene próbálnod mással is ismerkedni...tovább randizgatni mással...és idõközben lehet, hogy enyhülne a srác iránt az érzésed..és a másik jobban felkeltené a figyelmed..

Van egy lány a buszon, aki nagyon tetszik nekem és a közelembe szokott ülni. Mit tegyek? (Többi lent! )

Tehát utaztam szépen a buszon, sasoltam jobbra-balra, majd amikor magam elé néztem, egy lány ült le elém, aki nagyon megtetszett els? pillantásra.Mellettem egy id?s néni ült, aki egész úton panaszkodott a dugó miatt, és mivel illedelmes vagyok, ?t néztem, amikor beszélt hozzám (elég sokat). Amikor szünetet tartott, gyorsan lecsekkoltam a lányt, nagyon szép, egyszer?en gyönyör?! Leszálltam a buszról, majd amikor hazafelé indultam, nem láttam. Pár nap múlva megint megláttam, de ? nem vett észre, de megint semmi másra nem tudtam figyelni csak rá, de túl messze volt t?lem, hogy bármit is mondjak neki :(

Legjobb válasz: Buta kérdés! Kérdezd meg, hogy suliba mész? már többször láttalak. Melyik suliba jársz? Nem kell mindjárt a párkapcsolatokra térni. Különösen nem olyan drasztikus módon, ahogy írtad. Nem kell a kapcsolatokkal bíbelõdni. Az majd kialakul, ha eljön az ideje. Ha bejössz neki akkor nincs baj, csak beszélj és beszélj a csajnak. Légy érdekes neki.

Buta kérdés! Kérdezd meg, hogy suliba mész? már többször láttalak. Melyik suliba jársz? Nem kell mindjárt a párkapcsolatokra térni. Különösen nem olyan drasztikus módon, ahogy írtad. Nem kell a kapcsolatokkal bíbelõdni. Az majd kialakul, ha eljön az ideje. Ha bejössz neki akkor nincs baj, csak beszélj és beszélj a csajnak. Légy érdekes neki.
szerintem amit kitaláltál jó ötlet!:) Próbáld ki.Ha tetszik nekem a srác én örülök ha odajön hozzám :D
A kérdező hozzászólása: Éppen ez a gond, hogy nem tudom, hogy bejövök-e neki :(
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból megkérdezem, hogy te mit tennél, ha egy számodra csúnya fiú ülne melléd és próbálna beszélgetni veled?:D És ha egy átlagos, de jó belsõvel? Csúnyának nem tartom magam, inkább átlagosnak.
Vannak ezzel így még pár milliárdan mint te. Aki mer az nyer vagy pofáraesik jó magasról. Ez a két verzió van. Én az vagyok, aki hagyta a francba az ilyen szituációkat, pedig a buszozós lányok közt vannak de szépek is!! Nekem is ez a bajom, hogy vadidegen tyúk, állatira nincs mirõl beszélnem egyikkel sem. Rossz a közeg. Azokkal könnyebb, akik olyan helységben vannak, ahol leszûrhetõbb, hogy mi az érdeklõdési köre, úgy jobban bemérhetõ, hogy mirõl is kéne beszélni. Közterületen mindig nehezebb, mindig távolságtartóbbak szerintem az emberek. Jellemfüggõ is erõsen. Sok féle ember, sokféle nõ van, sokféle elvekkel, gondolkodásmóddal. Szerintem hiába kérsz itt tanácsot, ha tegy.fel egy olyan nyitottabb féle lány ír itt választ, aki meg neked tetszik zárkózott, annál már eleve nem biztos , hogy jó az a stratégia, lehet, hogy rossz napja van, éppen depressziós, lehet hogy dúl a szerelem benne egy rajtad kívüli másik pali iránt, és egész úton róla álmodozik belül, ezért nem figyel rád, aztán te meg mész hablatyolni neki, hát unhatná éppen kicsit. Nekem ezek is megfordultak már a fejembe, mielõtt leszólítaniék valakit. Sajnos nem látunk a másik elméjébe, hogy mit akar, akar -e valamit. A másik meg az, hogy ha nincs jellemed hozzá, ha nem vagy gyakorlott rögtönzõ, nem megy a társalgás profi szinten, témafeldobósan, akkor elég erõltetett, 'izzadságszagú", kínos hallgatásokkal teli is lehet ez az irmerkedõ szituáció, fõleg ha a nõ is egy kedvtelen sügér ráadásul, aki nem akar nagyon partner lenni a hadjáratodban. Akármi lehet. Szerintem ez a tömegközlekedési ismerekedés szarügy. Ráadásul sokan is vannak, bármikor megzavarhatnak, szerintem jobb olyan helyzetekre várni, amikor csak ketten vagyunk, és meghitten, nyilvánosságtól jól elzárva pofáraesni. sok ember elött annyira nem szép felsûlni.
A kérdező hozzászólása: Nos, újra itt vagyok :) Annyi a fejlemény, hogy megismertem a lányt és szoktunk beszélgetni :) Adott magától elérhetõséget, tehát én most örülök :) Az ismerkedés nem a buszon történt meg, hanem egy sokkal barátságosabb helyszínen :)
Mire alapozod, hogy tényleg nem tetszel neki?
Honnan veszed hogy nem tetszel neki?
Ha le akar vele feküdni, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Most ez a viselkedes csak azt jelentheti, hogy csak le akar fektetni? Semmi esely ra, hogy tenyleg tetszem neki?

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nemmerem elhívni randizni.15 éves egyszer beszéltünk fb-n és aranyos volt. Lájkolta párdolgomat és ittlakik a közelembe. Tetszik nagyon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Bakker, ma már egy-két lájk elég az aranyossághoz? Meg egy beszélgetés? Én még mindig a találkozzunk-üljünk be valahova-ismerjük meg egymást híve vagyok, ahol igyekszem kedvesnek mutatni magam. Hát leszokom errõl. Inkább lájkolgatok ezentúl én is.

Bakker, ma már egy-két lájk elég az aranyossághoz? Meg egy beszélgetés? Én még mindig a találkozzunk-üljünk be valahova-ismerjük meg egymást híve vagyok, ahol igyekszem kedvesnek mutatni magam. Hát leszokom errõl. Inkább lájkolgatok ezentúl én is.
Csöngess be hozzájuk és kérdezd meg, hogy van-e kedve veled sétálni egyet. Ennél egyértelmûbben nehéz lenne....
A kérdező hozzászólása: õ nemtudja h tudom hol lakik jaés csak utcát tudok házat nem.://
A kérdező hozzászólása: jóna..egyi kbarátnõm az osztálytársa és azt mondta neki h szép vagyok éshogy talán lehetne belõle valami..egyszer rámírt azóta nemírt..
Te miért nem írsz neki?
A kérdező hozzászólása: nemtudom..nemerek..
Hát nézd, szerintem egy "szia, hogy vagy"-ot megejthetsz te is.
LOOOOOOL ' Lájkolta párdolgomat ' :) )))
A kérdező hozzászólása: jólvan te nyomi képre idézetre gondoltam...

Ha tetszik nekem egy lány Egy hétig Nem voltam A közelébe nem láttam nem halottam róla És egyszerűen hogy nem láttam őt És amikor haza jöttem a táborból sokkal Jobban szerettem de nem merem neki el mondani az baj?

És ha azt mondod hogy igen akkor mit tegyek? Mert félek elmondani neki Szerintetek mit csináljak?:/

Legjobb válasz: Hívd el fagyizni , aztán sétálni, ha nem lehetséges, azt csak kapsz elég pozitív visszajelzést és el mered majd mondani neki, meg rájön magától is :) Ha nem tudsz vele találkozni, mert messzebb lakik, akkor írj rá ha fent van valamelyik közösségi oldalon, ott is bókolhatsz neki, hidd el abból is fogja tudni a lány, hogy tetszik neked :)

Hívd el fagyizni , aztán sétálni, ha nem lehetséges, azt csak kapsz elég pozitív visszajelzést és el mered majd mondani neki, meg rájön magától is :) Ha nem tudsz vele találkozni, mert messzebb lakik, akkor írj rá ha fent van valamelyik közösségi oldalon, ott is bókolhatsz neki, hidd el abból is fogja tudni a lány, hogy tetszik neked :)
kérdez
Pedig más értelmes megoldás nincs. Esetleg egy közös ismerõs, barát. De a megszólítás a te dolgod. Szedd össze magad, és légy férfi!!
Ha ennyitõl zavarban vagy mi lesz a szexnél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!