Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és felhivott a lakására (1 db)

Tetszik egy lány és felhivott a lakására? Mit tegyek?

Ugye van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és úgy tünik neki én is bejövök. Na és mivel nagyon értek a számítógépekhez meg a m?szaki dolgokhoz, és felhívott, hogy javítsam meg a sz.gépjét. Mit csináljak amikor felmegyek, gondolom ne támadjam le! az biztos. Kérlek segítsetek?

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.

Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.
számítógép, mint korunk bélyeggyûjteménye... ez tetszik. :) Azért készülj fel, lehet, hogy tényleg csak a gépét akarja megjavíttatni. Namost, ha neked van igazad, a számítógépet akkor is csináld meg. Pontosabban ne egyszerûen megcsináld, hanem csináld meg olyanra, hogy neki igazán jó legyen. Finoman faggasd ki, miket szokott csinálni vele és tegyél a kedvére azzal, hogy úgy rendezed be ahogy az neki jó. Valószínûleg nem ért hozzá, tehát ki kell majd találnod mi is jó neki. (körbe is nézhetsz a gépén, csak ne feltünõen, hogy miket szokott csinálni, ez jó alap lehet a továbbiakhoz pl. zene, film, weboldalak stb.) Meséld is el neki, hogy mimindent alkottál a számára, de vigyázz, semmi szakzsargon, egyszerûen, képletesen, ne legyen unalmas és meg is értse. Ne szóld el magad, nehogy olyat mondj, hogy látom ezt, meg azt... mert megsértõdhet, hogy vájkálsz a magánéletében (ami igaz is, de ez egy vérre menõ harc) Viszont ha valami felkeltette az érdeklõdésedet, akkor arra csapj le. Hozd szóba, de óvatosan. De mindezt csak akkor, ha már készen vagy a géppel. Elöbb a munka és aztán a szórakozás. (egy kivétel van, ha olyan a probléma, amit most nem tudsz megoldani, de nem életbevágó, az jó arra ürügynek, hogy visszagyere) Ha megvagy, akkor jön a beszélgetés. Na ez a legnehezebb. Az elöbb felvázolt csapásirány. Közben figyeld a testbeszédét. Ez nem egyszerû, de van egy általános, könnyen észrevehetõ a dolog. Ez a személyes tér. Ez az a távolság, amit pl. akkor veszünk fel, ha valakivel beszélgetünk. Idegennel nagyobb, ismerõssel kisebb. Minél kisebb, annál közelebbi az ismeretség. A játék lényege, hogy idõrõl idõre próbáld csökkenteni a kettõtök közötti távolságot és figyeld, hogy hogy reagál, ha úgy mozdul, hogy visszaállítja a távolságot, akkor egy darabig ne forszírozd, majd próbáld újra. Vigyázz, ne szorítsd sarokba, csak úgy mozdulj, hogy legyen hova mennie, ha akar. Ha nem megy, akkor veregetheted a vállad, sínen vagy. A férfiak általában elkövetik azt a hibát, hogy magukat nyomják elõtérbe, mintegy elkáprásztatva a nõt. A dologgal az a baj, hogy az amiket mi hangsúlyosnak és fontosnak tartunk magunkkal kapcsolatban, az jellemzõen kevéssé találkozik egy lány preferenciáival. Szóval módjával fényezd magad, és fokozottan figyelj rá. Sokkal kevesebb a hibalehetõség, ha õ beszél és nem te. Ne várj csodát. Puszit kapni búcsuzóul nem olyan rossz eredmény. :) A végén próbálj meg majd úgy eljönni, hogy megbeszélitek mikor és hol találkoztok legközelebb. Ne kajálda, ne dizsi, ne mozi. Egy séta sokkal jobb. Egyrészt visszafogottabb, másrészt séta közben sokminden történhet körülöttetek, ami lehet beszédtéma, ha éppen kifogynátok. Gagyinak és giccsesnek hangzik egy séta a parkban, de valójában a legjobb hely. Kettesben vagytok, de nem egyedül. Meghitt, de közben biztonságos is. A lányok legfõbb erogén zónája az agyuk, vagy ha úgy tetszik ki kell beszélni õket a bugyiból. Nah, eleget beszéltem, úgyis rá fog jönni magadtól. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válasz! üdv.: personal
Az elõzõ hozzászólás nagyon tetszett - még igaz is! :D Én is lány vagyok :) Amúgy remélem jól alakultak a dolgok veled. Csak ne pánikolj, az a legrosszabb!
en is lany vagyok! es nagyon tetszett a 2ik hozzaszolas!!!! Mennyire igaz azta!!!!!! nem is gondolnam milyen furgangosak is tudnak lenni a pasik neha?!?! Most mar kezdem erteni az en pasimat hogyan is cserkeszett be engem :-)
Hát menj és csináld meg a gépet.Amikor meglátod egybõl próbáld meg levenni a csajszi reakcióját, pl a köszönési formát..ha kicsit feszengve idegesen köszön, vagy a viselkedése az, akkor tuti akar valamit!Azért óvszert vigyél magaddal:) Üdv

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csajok! Mennyire számít, ha egy srác márkás, jó cuccokba jár?

ne mondjátok, hogy semennyire, mert valamennyire biztos. ha lenne két teljesen ugyanolyan srác, tuti az jönne be amelyik jobban öltözködik. nem? :D

10

Szerintetek gáz a magasabb törékeny nő-alacsonyabb nagydarab férfi párosítás? : D

MAx 3 cm különbség lehet köztünk,de én teljes mértékben nőnek érzem magam mellette főleg mivel ő egy ilyen nagydarab macsó én meg inkább ez a törékeny kis nőies... :)De magassarkúban meg kicsit gáznak érzem a helyzetet :D

6

Első talira jó a mozi, ha a srác nem magyar?

Talizunk is egyben és szerintem randizunk is.
Július óta beszélgetünk egymással Facebookon( nem akartam elsietni a talit) ,kb. minden nap beszélünk,hogy mi történt a másikkal,mi a kedvenc...,szokásos dolgok)
Én olyan közepesen beszélek angolul,és szerintem nem tudnánk órákon át fecsegni egy bárban..

Jó ötlet így ?

9

Tényleg ennyire kicsinyes vagy csak nincs pénze a randira?

Egy fiúval megbeszéltük,hogy elmegyünk bowlingozni.
Mondtam,hogy a Mammut 2 jó hely,én már voltam ott.
Erre felment az oldalra,megnézte hogy 6000/óra /pálya és mondta,hogy ez drága.
És így nem oda megyünk.
Szerintetek ennyire csóri? ami engem nem érdekel.Vagy csak velem nem akar bowlingozni?

12

Hol lehet pasizni? És hogyan

7

Szerintetek szánalmas, vagy helytelen ha egy 14 éves lánynak megszivja a barátja a nyakát? Ti leszidnátok ezért a lányotokat?

14

Első találkozás utáni kínos helyzet. Mit tehetnék? F

Két napja találkoztam egy lánnyal, aki belsőre nagyon-nagyon tetszik. Előtte pár hétig beszélgettünk facebookon, és úgy tűnt számára én sem vagyok közömbös.
Szóval, lényeg a lényeg, hogy találkoztunk, sétáltunk és beszélgettünk, majd a hideg miatt beültünk egy gyorsétterembe (ami viszont fatális hiba, hogy nem hívtam meg semmire). Látszott rajta, hogy végig zavarban van, tördelte az ujjait, piszkálta a kabátja ujját, igazgatta a haját. Én oda vagyok érte, tehát evidens, hogy teljesen hülyén viselkedtem (már csak a meghívós része is, legalább egy forrócsokira)... volt néhány kínos csend, volt hogy csak néztem és semmi nem jutott eszembe, de végül is minden alkalommal kivágtam magam, és mindketten tisztáztuk a másik előtt, hogy igen, zavarban vagyunk.
Többségében intellektuális témákban beszélgettünk, amelyek nagy részéhez hozzá tudott szólni és elmondása szerint valamilyen szintig még érdekelte is, ám voltak szakaszok, mikor az egész kezdett részemről mini-monológgá fajulni. Összességében úgy érzem viszont hogy jó volt és számára is élvezhető. Majdnem 4 órát voltunk így együtt, a buszainkat le is késtük. :) Mielőtt elindultunk volna hazafelé, ő bevett egy rágót, amit akkor annak tudtam be, hogy szerette volna ha megcsókolom (vagy azért vette be mert akkora bunkó voltam hogy még egy forrócsokira sem hívtam meg.. :\ ), mint ahogy még a gyorsétterem előtt is éreztem úgy néhányszor, hogy most lenne rá alkalom. De nem tudom mi történt velem, máskor ez simán ment, vele pedig egyszerűen leblokkolt az agyam.
Szóval csók nem volt. Megbeszéltük hogy találkozunk még (azt nem, hogy mikor, "majd ha lesz időnk"). Utcán köszöntünk el egymástól, ami csöppet kínosra sikeredett elsőre... megálltunk egymás előtt, elővette a kezeid a zsebéből, látványosan kipakolta maga mellé, én meg csak ott álltam és néztem, hogy oké... most akkor megöleljem, puszi, vagy csók, vagy csak sima helló? :D Végül is elsőre utóbbi mellett döntöttem, és egy végtelennek tűnő "Szia-szia" után útjára engedtük egymást. Pár másodperc múlva azonban végre realizálódott bennem mekkora marha voltam, utánaszaladtam, megkérdeztem megölelhetem-e, majd megöleltük egymást, aminek láthatóan örült (talán még ott, ölelés után meg kellett volna csókolnom(?)).

Most pedig az a helyzet, hogy tegnap reggel beszéltünk utoljára. Kérdeztem hogy változott-e valami az előző este óta. Láttam hogy látta, de válasz nem érkezett rá azóta sem. :)

Úgy gondolom elsősorban kivárnom kéne még néhány napot, majd elhívni valahová és minél inkább helyretenni a "botlásaimat"... a probléma csupán annyi, hogy még sosem éreztem így, más nőkkel nem volt ilyen, ott problémamentesen ment minden. Vele viszont néhány percet is őrjítő várni, főleg úgy, hogy tudom hogy nem is a maximumot adtam (sőt, ezen a meghívós dolgon ki vagyok akadva még én is, jézusom).

Arra is gondoltam, hogy ezt alaposan elrontottam, hogy enyhén fejezzem ki magam, szóval talán hagynom kéne őt.

10

Fijúk! Ti elmenekülnétek, ha egy lánynak nagy étvágya lenne?

Pl. ha olyan étteremben ennétek, ahol egy adott összegért bármennyit kajálhattok, és a lány egy vagon kaját felzabál, többet, mint ti.

10

Miért képes egy lány szó nélkül lelépni, ha olyat kérdez, hogy, , mikor voltál utoljára lánnyal? " és azt válaszolom, hogy 3 éve?

Ez csak az egyik eset. Számtalan mást tudnék sorolni az elmúlt évekből, hogy képcsere után hosszú beszélgetés, egy húron való pendülés és egy ilyen válasz után soha többé nem jön már reakció. Mint a kámfor, képesek lelépni. Nem értem a lányokat. Igaz az tény, hogy ezek 17-18-19 évesek voltak, a többivel nem tudom mi a helyzet, de ezek többsége szó szerint kellemetlenül szélsőséges.

27 F.

11

Mit hívnak randinak?

mit hívtok randinak

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!