Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és felhivott a lakására (1 db)

Tetszik egy lány és felhivott a lakására? Mit tegyek?

Ugye van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és úgy tünik neki én is bejövök. Na és mivel nagyon értek a számítógépekhez meg a m?szaki dolgokhoz, és felhívott, hogy javítsam meg a sz.gépjét. Mit csináljak amikor felmegyek, gondolom ne támadjam le! az biztos. Kérlek segítsetek?

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.

Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.
számítógép, mint korunk bélyeggyûjteménye... ez tetszik. :) Azért készülj fel, lehet, hogy tényleg csak a gépét akarja megjavíttatni. Namost, ha neked van igazad, a számítógépet akkor is csináld meg. Pontosabban ne egyszerûen megcsináld, hanem csináld meg olyanra, hogy neki igazán jó legyen. Finoman faggasd ki, miket szokott csinálni vele és tegyél a kedvére azzal, hogy úgy rendezed be ahogy az neki jó. Valószínûleg nem ért hozzá, tehát ki kell majd találnod mi is jó neki. (körbe is nézhetsz a gépén, csak ne feltünõen, hogy miket szokott csinálni, ez jó alap lehet a továbbiakhoz pl. zene, film, weboldalak stb.) Meséld is el neki, hogy mimindent alkottál a számára, de vigyázz, semmi szakzsargon, egyszerûen, képletesen, ne legyen unalmas és meg is értse. Ne szóld el magad, nehogy olyat mondj, hogy látom ezt, meg azt... mert megsértõdhet, hogy vájkálsz a magánéletében (ami igaz is, de ez egy vérre menõ harc) Viszont ha valami felkeltette az érdeklõdésedet, akkor arra csapj le. Hozd szóba, de óvatosan. De mindezt csak akkor, ha már készen vagy a géppel. Elöbb a munka és aztán a szórakozás. (egy kivétel van, ha olyan a probléma, amit most nem tudsz megoldani, de nem életbevágó, az jó arra ürügynek, hogy visszagyere) Ha megvagy, akkor jön a beszélgetés. Na ez a legnehezebb. Az elöbb felvázolt csapásirány. Közben figyeld a testbeszédét. Ez nem egyszerû, de van egy általános, könnyen észrevehetõ a dolog. Ez a személyes tér. Ez az a távolság, amit pl. akkor veszünk fel, ha valakivel beszélgetünk. Idegennel nagyobb, ismerõssel kisebb. Minél kisebb, annál közelebbi az ismeretség. A játék lényege, hogy idõrõl idõre próbáld csökkenteni a kettõtök közötti távolságot és figyeld, hogy hogy reagál, ha úgy mozdul, hogy visszaállítja a távolságot, akkor egy darabig ne forszírozd, majd próbáld újra. Vigyázz, ne szorítsd sarokba, csak úgy mozdulj, hogy legyen hova mennie, ha akar. Ha nem megy, akkor veregetheted a vállad, sínen vagy. A férfiak általában elkövetik azt a hibát, hogy magukat nyomják elõtérbe, mintegy elkáprásztatva a nõt. A dologgal az a baj, hogy az amiket mi hangsúlyosnak és fontosnak tartunk magunkkal kapcsolatban, az jellemzõen kevéssé találkozik egy lány preferenciáival. Szóval módjával fényezd magad, és fokozottan figyelj rá. Sokkal kevesebb a hibalehetõség, ha õ beszél és nem te. Ne várj csodát. Puszit kapni búcsuzóul nem olyan rossz eredmény. :) A végén próbálj meg majd úgy eljönni, hogy megbeszélitek mikor és hol találkoztok legközelebb. Ne kajálda, ne dizsi, ne mozi. Egy séta sokkal jobb. Egyrészt visszafogottabb, másrészt séta közben sokminden történhet körülöttetek, ami lehet beszédtéma, ha éppen kifogynátok. Gagyinak és giccsesnek hangzik egy séta a parkban, de valójában a legjobb hely. Kettesben vagytok, de nem egyedül. Meghitt, de közben biztonságos is. A lányok legfõbb erogén zónája az agyuk, vagy ha úgy tetszik ki kell beszélni õket a bugyiból. Nah, eleget beszéltem, úgyis rá fog jönni magadtól. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válasz! üdv.: personal
Az elõzõ hozzászólás nagyon tetszett - még igaz is! :D Én is lány vagyok :) Amúgy remélem jól alakultak a dolgok veled. Csak ne pánikolj, az a legrosszabb!
en is lany vagyok! es nagyon tetszett a 2ik hozzaszolas!!!! Mennyire igaz azta!!!!!! nem is gondolnam milyen furgangosak is tudnak lenni a pasik neha?!?! Most mar kezdem erteni az en pasimat hogyan is cserkeszett be engem :-)
Hát menj és csináld meg a gépet.Amikor meglátod egybõl próbáld meg levenni a csajszi reakcióját, pl a köszönési formát..ha kicsit feszengve idegesen köszön, vagy a viselkedése az, akkor tuti akar valamit!Azért óvszert vigyél magaddal:) Üdv

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy lány mit szeret meg egy pasiban? Nekem még nem volt kapcsolatom soha, viszont sok sok lánnyal ápolok baráti, ismerősi viszonyt és egyszerűen nem tudom mi hiányzik belőlem ahhoz, hogy valaki belém szeressen :\

3

Interneten megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal és nagyon megtetszett és megkedveltem . Úgy érzem hogy ö nagyon belém esett!? (többi lent)

Vidéken lakik és szeretné hogy menjek le hozzá szünetben és ha úgy van ott is aludjak.Tényleg nagyon belém esett mert érzem , szerintetek jó ez így , hogy ha úgy van első talin már is ott aludjak? 19f a lány 17

4

Ha első randin szájra puszi volt, akkor második randin meg akar csókolni?

1

Lányok, mit gondoltok a krokodilvadászokról?

Olvasok mindenféle cikkeket erről, és eszembe jutott, hogy én is krokodilvadász leszek. Mit gondolnátok egy srácról, ha megtudnátok, hogy hívogatják a világ minden részéről, hogy fogjon be egy-egy elszabadult krokodilt? Esetleg összejönnétek vele érdekből, hogy majd az elfogott állatokból táskát csinálhattok magatoknak?

5

A csaj elbukta a pénzes pasit és azért nem köszönt neki?

A barátom randizott egy jó csajjal, ami jól sikerült, nem volt nyomulós meg béna meg semmi csak lazán beszélgettek az első talin. Után akart volna még vele talizni, de a sunci egyből elküldte. Nem adott esélyt arra, hogy még ismerkedjenek. A haverom nagyon gazdag, menő lakása és BMW-je van. Ha csajozik, soha nem mutatja ezt, nem állít oda a kocsijával, meg nem mondja, hogy pénzesek stb.

Rá pár hétre a spanom száll ki a verdájából és pont jött vele szembe a csaj, előre köszönt neki a csaj meg nem köszönt vissza.

9

Én túlzottan elsiettem a dolgokat? Manapság hogy alakul ki egy kapcsolat? 24 l

Van egy fiú, akivel a munkahelyemen találkoztam de ennyire zavarba nem jöttem még senkitől, már a gondolattól, hogy randizunk is kijött az allergiám(idegesség miatt), ő két évvel kisebb, külföldön dolgozgatik, de most itthon van és vagy 30 km tőlem, de az első találkozástól megállás nélkül beszélgettünk két hétig, és mire eljutottunk a találkozáshoz, ami romantikus holdfényes sétának indult..hát nagyon elkaptak mindkettőnket a vágyak.. én nem akartam elsietni, de, az az igazság, hogy pont egy honap mulva is atvalthat egy kapcsolat csak szexé. ő azt mondta, hogy akárkivel nem randizik, szóval egy nagyon meghitt randevú lett. Már másnap irt, mert nála maradt valamim, és átbeszéltük a napot, de mindenre tőkéletes válasza van..ő azt mondta, hogy szerinte igy alakulnak ki a dolgok, hogy párszor találkoik az ember, és ha minden jól megy, akkor müködik tovább. szerdán volt a randi, pénteken nagyon nem beszéltünk, küldtem neki egy smst kacsintójellel, másnap ő is visszaküldte, és este egy szórakozóhelyen összefutottunk, de persze mi a csajokkal boroskolaztunk, én meg nem birom az alkoholt, a buli vege felé mentem oda hoza... némileg tapadós voltam. Reggel mikor megébredtem, tudtam..elrontottam. Irtam is neki, hogy mit csinal este, o mar kapott is mas programot..aztan addig beszeltunk, hogy azt mondta, neki egy kicsit sok voltam szombat este, es kicsit hagyjuk a dolgokat, és egy mosollyal hogy ő fog engem keresni. Szerintem már annyira vágyok valami szerelmes dologra, hogy rendesen mindig elrontom... itt mar csak az ido segithett

4

Melyik reklámban hangzik el ez a vers?

Illyés Gyula : Szerelem?
Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Elrévedezni némely szavadon,
mint alkonyég felhőjén, mely ragyog,
És rajta túl derengő csillagok.
Én nem tudom mi ez, de édes ez,
Egy pillantásod hogyha megkeres,
mint napsugár, ha villan a tetőn,
holott borongón már az este jön.
Én nem tudom mi ez, de érezem,
hogy megszépült megint az életem,
Szavaid selyme szíven simogat,
Mint márciusi szél a sírokat.
Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen
Ha szerelem, bocsájtsd ezt meg nekem!

Egy nagyon kellemes férfi hang mondja,melyik reklám ez,linket tudnátok küldeni?

5

Mi a lényege a 20 millió megtekintésű youtubos csajozós vidonak?

http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4

Mielőtt valaki kinevetne, h nem tudok angolul, bocsi de én franciát és németet tanultam.

10

Az baj ha tetszik egy fiú de még nem akarok vele járni?

5

Osztálytársba vagyok szerelmes! Mit tehetnék az ellen, hogy elmúljon, vagy legalább egy kicsit enyhüljön az érzés?

Tudom, hogy nem ajánlatos osztálytárssal járni és ezzel teljesen egyet is értek, éppen ezért szeretnék valamit tenni a dolog ellen. Segítsetek!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!