Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és felhivott a lakására (1 db)

Tetszik egy lány és felhivott a lakására? Mit tegyek?

Ugye van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és úgy tünik neki én is bejövök. Na és mivel nagyon értek a számítógépekhez meg a m?szaki dolgokhoz, és felhívott, hogy javítsam meg a sz.gépjét. Mit csináljak amikor felmegyek, gondolom ne támadjam le! az biztos. Kérlek segítsetek?

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.

Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.
számítógép, mint korunk bélyeggyûjteménye... ez tetszik. :) Azért készülj fel, lehet, hogy tényleg csak a gépét akarja megjavíttatni. Namost, ha neked van igazad, a számítógépet akkor is csináld meg. Pontosabban ne egyszerûen megcsináld, hanem csináld meg olyanra, hogy neki igazán jó legyen. Finoman faggasd ki, miket szokott csinálni vele és tegyél a kedvére azzal, hogy úgy rendezed be ahogy az neki jó. Valószínûleg nem ért hozzá, tehát ki kell majd találnod mi is jó neki. (körbe is nézhetsz a gépén, csak ne feltünõen, hogy miket szokott csinálni, ez jó alap lehet a továbbiakhoz pl. zene, film, weboldalak stb.) Meséld is el neki, hogy mimindent alkottál a számára, de vigyázz, semmi szakzsargon, egyszerûen, képletesen, ne legyen unalmas és meg is értse. Ne szóld el magad, nehogy olyat mondj, hogy látom ezt, meg azt... mert megsértõdhet, hogy vájkálsz a magánéletében (ami igaz is, de ez egy vérre menõ harc) Viszont ha valami felkeltette az érdeklõdésedet, akkor arra csapj le. Hozd szóba, de óvatosan. De mindezt csak akkor, ha már készen vagy a géppel. Elöbb a munka és aztán a szórakozás. (egy kivétel van, ha olyan a probléma, amit most nem tudsz megoldani, de nem életbevágó, az jó arra ürügynek, hogy visszagyere) Ha megvagy, akkor jön a beszélgetés. Na ez a legnehezebb. Az elöbb felvázolt csapásirány. Közben figyeld a testbeszédét. Ez nem egyszerû, de van egy általános, könnyen észrevehetõ a dolog. Ez a személyes tér. Ez az a távolság, amit pl. akkor veszünk fel, ha valakivel beszélgetünk. Idegennel nagyobb, ismerõssel kisebb. Minél kisebb, annál közelebbi az ismeretség. A játék lényege, hogy idõrõl idõre próbáld csökkenteni a kettõtök közötti távolságot és figyeld, hogy hogy reagál, ha úgy mozdul, hogy visszaállítja a távolságot, akkor egy darabig ne forszírozd, majd próbáld újra. Vigyázz, ne szorítsd sarokba, csak úgy mozdulj, hogy legyen hova mennie, ha akar. Ha nem megy, akkor veregetheted a vállad, sínen vagy. A férfiak általában elkövetik azt a hibát, hogy magukat nyomják elõtérbe, mintegy elkáprásztatva a nõt. A dologgal az a baj, hogy az amiket mi hangsúlyosnak és fontosnak tartunk magunkkal kapcsolatban, az jellemzõen kevéssé találkozik egy lány preferenciáival. Szóval módjával fényezd magad, és fokozottan figyelj rá. Sokkal kevesebb a hibalehetõség, ha õ beszél és nem te. Ne várj csodát. Puszit kapni búcsuzóul nem olyan rossz eredmény. :) A végén próbálj meg majd úgy eljönni, hogy megbeszélitek mikor és hol találkoztok legközelebb. Ne kajálda, ne dizsi, ne mozi. Egy séta sokkal jobb. Egyrészt visszafogottabb, másrészt séta közben sokminden történhet körülöttetek, ami lehet beszédtéma, ha éppen kifogynátok. Gagyinak és giccsesnek hangzik egy séta a parkban, de valójában a legjobb hely. Kettesben vagytok, de nem egyedül. Meghitt, de közben biztonságos is. A lányok legfõbb erogén zónája az agyuk, vagy ha úgy tetszik ki kell beszélni õket a bugyiból. Nah, eleget beszéltem, úgyis rá fog jönni magadtól. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válasz! üdv.: personal
Az elõzõ hozzászólás nagyon tetszett - még igaz is! :D Én is lány vagyok :) Amúgy remélem jól alakultak a dolgok veled. Csak ne pánikolj, az a legrosszabb!
en is lany vagyok! es nagyon tetszett a 2ik hozzaszolas!!!! Mennyire igaz azta!!!!!! nem is gondolnam milyen furgangosak is tudnak lenni a pasik neha?!?! Most mar kezdem erteni az en pasimat hogyan is cserkeszett be engem :-)
Hát menj és csináld meg a gépet.Amikor meglátod egybõl próbáld meg levenni a csajszi reakcióját, pl a köszönési formát..ha kicsit feszengve idegesen köszön, vagy a viselkedése az, akkor tuti akar valamit!Azért óvszert vigyél magaddal:) Üdv

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sátánista hívőként van esélyem szerintetek egy nagyon vallásos konzervatív katolikus csajnál?

Nem olyan sátánista vagyok mint amit a média hazug aljas módon elferdítve táplál az agy mosott való világon nevelkedett emberekbe.

24

Lehet valahol 18 év alatti meleg srácokkal ismerkedni személyesen Bp-en?

Minden nálam fiatalabb (27 alatti) meleg srác érdekel, legalábbis a helyesek, csak a 18 alattiak azok, akiket például meleg helyekre nem engednek be.

10

Fiúk! Nektek bejön ha egy lány grunge stílusban öltözködik?

5

Nem gaz ha a no kezdemenyez, o teszi meg azt a bizonyos lepest? Tetszik egy srac, es talan en is neki, ugy jon le. Viszont nem tudja hogy nincs baratom- valoszinu azt hiszi hogy van. Kezdemenyezhetek nala valahogy?

Mondjuk ha irok neki ?

12

Honnan tudjam, hogy a fiúbarátom csak kavarni akar velem vagy kapcsolatot?

Eddig barátok voltunk (már 1 éve), jól elbeszélgettünk, találkozgattunk, aztán egy ideje szakítottam a pasimmal, és most áthívott magához filmezni estére. Azt akarta, hogy aludjak is ott, de eljöttem. El kellett jönnöm, mert tuti kezdeményezett volna valamit, egyértelmű volt a helyzet. Csak azt nem tudom, hogy mit akar tőlem. Csak kavarni, vagy többet is,kapcsolatot? Mert ha kavarnánk, akkor én biztos belezúgnék, és az nagyon rossz lenne, ha nem akarna kapcsolatot... Szóval a szimpla kavarásban nem lennék benne. De honnan tudjam, hogy mit akar?
20/L

6

Cink, ha a faterom barátnőjének a lányával járok?

3

Első randihoz tippek?

Egy fiú elhivott sétálni és ez azért fura mert meg alig beszéltünk és azt is csak neten .Fogalmam sincs hogyha találkozunk miről beszéljünk ! Segitsetek!!! Meg más tippeket is lêcci!! (15 vagyok)

4

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

12

Írjak a pasinak aki megadta a címét?

Vasárnap beszéltem vele,én is megadtam az elérhetőségeimet.
Szerintetek várjam meg amíg ő jelentkezik vagy kezdeményezzek és ha kezdeményezek akkor mit írjak neki?

1

A szépség szubjektív, legalábbis itt ezt mindenki hangoztatja. De ha az, akkor ezt a srácot a 10 pontos listán miért nem pontozták le jó sokan és miért kapott majdnem mindig 7, 8 vagy 9 pontot?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!