Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és felhivott a lakására (1 db)

Tetszik egy lány és felhivott a lakására? Mit tegyek?

Ugye van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és úgy tünik neki én is bejövök. Na és mivel nagyon értek a számítógépekhez meg a m?szaki dolgokhoz, és felhívott, hogy javítsam meg a sz.gépjét. Mit csináljak amikor felmegyek, gondolom ne támadjam le! az biztos. Kérlek segítsetek?

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.

Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.
számítógép, mint korunk bélyeggyûjteménye... ez tetszik. :) Azért készülj fel, lehet, hogy tényleg csak a gépét akarja megjavíttatni. Namost, ha neked van igazad, a számítógépet akkor is csináld meg. Pontosabban ne egyszerûen megcsináld, hanem csináld meg olyanra, hogy neki igazán jó legyen. Finoman faggasd ki, miket szokott csinálni vele és tegyél a kedvére azzal, hogy úgy rendezed be ahogy az neki jó. Valószínûleg nem ért hozzá, tehát ki kell majd találnod mi is jó neki. (körbe is nézhetsz a gépén, csak ne feltünõen, hogy miket szokott csinálni, ez jó alap lehet a továbbiakhoz pl. zene, film, weboldalak stb.) Meséld is el neki, hogy mimindent alkottál a számára, de vigyázz, semmi szakzsargon, egyszerûen, képletesen, ne legyen unalmas és meg is értse. Ne szóld el magad, nehogy olyat mondj, hogy látom ezt, meg azt... mert megsértõdhet, hogy vájkálsz a magánéletében (ami igaz is, de ez egy vérre menõ harc) Viszont ha valami felkeltette az érdeklõdésedet, akkor arra csapj le. Hozd szóba, de óvatosan. De mindezt csak akkor, ha már készen vagy a géppel. Elöbb a munka és aztán a szórakozás. (egy kivétel van, ha olyan a probléma, amit most nem tudsz megoldani, de nem életbevágó, az jó arra ürügynek, hogy visszagyere) Ha megvagy, akkor jön a beszélgetés. Na ez a legnehezebb. Az elöbb felvázolt csapásirány. Közben figyeld a testbeszédét. Ez nem egyszerû, de van egy általános, könnyen észrevehetõ a dolog. Ez a személyes tér. Ez az a távolság, amit pl. akkor veszünk fel, ha valakivel beszélgetünk. Idegennel nagyobb, ismerõssel kisebb. Minél kisebb, annál közelebbi az ismeretség. A játék lényege, hogy idõrõl idõre próbáld csökkenteni a kettõtök közötti távolságot és figyeld, hogy hogy reagál, ha úgy mozdul, hogy visszaállítja a távolságot, akkor egy darabig ne forszírozd, majd próbáld újra. Vigyázz, ne szorítsd sarokba, csak úgy mozdulj, hogy legyen hova mennie, ha akar. Ha nem megy, akkor veregetheted a vállad, sínen vagy. A férfiak általában elkövetik azt a hibát, hogy magukat nyomják elõtérbe, mintegy elkáprásztatva a nõt. A dologgal az a baj, hogy az amiket mi hangsúlyosnak és fontosnak tartunk magunkkal kapcsolatban, az jellemzõen kevéssé találkozik egy lány preferenciáival. Szóval módjával fényezd magad, és fokozottan figyelj rá. Sokkal kevesebb a hibalehetõség, ha õ beszél és nem te. Ne várj csodát. Puszit kapni búcsuzóul nem olyan rossz eredmény. :) A végén próbálj meg majd úgy eljönni, hogy megbeszélitek mikor és hol találkoztok legközelebb. Ne kajálda, ne dizsi, ne mozi. Egy séta sokkal jobb. Egyrészt visszafogottabb, másrészt séta közben sokminden történhet körülöttetek, ami lehet beszédtéma, ha éppen kifogynátok. Gagyinak és giccsesnek hangzik egy séta a parkban, de valójában a legjobb hely. Kettesben vagytok, de nem egyedül. Meghitt, de közben biztonságos is. A lányok legfõbb erogén zónája az agyuk, vagy ha úgy tetszik ki kell beszélni õket a bugyiból. Nah, eleget beszéltem, úgyis rá fog jönni magadtól. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válasz! üdv.: personal
Az elõzõ hozzászólás nagyon tetszett - még igaz is! :D Én is lány vagyok :) Amúgy remélem jól alakultak a dolgok veled. Csak ne pánikolj, az a legrosszabb!
en is lany vagyok! es nagyon tetszett a 2ik hozzaszolas!!!! Mennyire igaz azta!!!!!! nem is gondolnam milyen furgangosak is tudnak lenni a pasik neha?!?! Most mar kezdem erteni az en pasimat hogyan is cserkeszett be engem :-)
Hát menj és csináld meg a gépet.Amikor meglátod egybõl próbáld meg levenni a csajszi reakcióját, pl a köszönési formát..ha kicsit feszengve idegesen köszön, vagy a viselkedése az, akkor tuti akar valamit!Azért óvszert vigyél magaddal:) Üdv

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljak? ? ? ? ? ? ? ?

Hali!
Van egy lány akibe nagyon beleestem,és nem tudom hogyan közeledhetnék felé. Egy iskolába járunk,de nem nagyon szoktunk beszélgetni. Él szeretném majd hívni randira. Már párszor összenéztünk,mosolygott rám én is rá köszöntünk is egymásnak,de ennél többet nem beszélgettünk még.Szerintetek úgy jó ha facen ma megpróbálok összeismerkedni vele és pénteken meg elhívni egy randira? Vagy mennyi az az ismerkedési limit(időben) ami után illik elhívni randira?
16/F

13

Szerintetek akkor most randira hívott? Vagy csak barátként?

Kolis vagyok, van egy srác aki szintén itt lakik. Az első nap óta jóban vagyunk (közös ismerős miatt). Valamelyik este egy kisebb társasággal lementünk a "zeneszobába", és mi ketten elkezdtünk beszélgetni, és annyira belejöttünk, hogy észre se vettük, hogy a többiek kimentek. Utána még beszélgettünk, meg később kint az udvaron is takarodóig, meg kérdezte, hogy fázok-e, mert akkor odaadja a kabátját, meg minden. Aztán kérdezte, hogy nem-e lenne kedvem elmenni vele beülni valahová. Másnap is beszéltünk róla, akkor voltak ott többen is, de mást nem hívott. Meg kérdezte, hogy az őszi szünetben nincs-e kedvem elmenni vele bulizni. Mástól ez egyértelmű lenne, de ő mindenkivel olyan közvetlen, és... nem tudom. Szerintetek?
Én 16 vagyok, ő 17.

7

Honnan van ennyi pénze?

azt mondja fogadásokból ami sztem egy nagy kamu ha ilyen jól mennének a fogadásai h ennyi eurót össze nyer biztos nem dolgozna egy szupermarketben de most nem?? szerintetek is illegális dolgokból van neki?

11

Nem szeretném ezt a randi szót használni. Ha csak szimplán elhívom valahova a lányt, abból úgyis tudja, hogy azért hívom el, mert tetszik, akkor is ha nem bókolok neki? A randin persze már bókolnék.

1

Egy fiúbarátom áthívott filmezni. Ha esetleg többet kezdeményezne, hogy utasítsam vissza finoman?

Másfél éve ismerjük egymást,azóta jóban vagyunk,találkozgatunk. Volt már rá példa,hogy áthívott filmezni,de akkor volt pasim,tehát nyilván nem kezdeményezett semmit. Remélhetőleg most sem fog,de azért fel szeretnék készülni arra az esetre,ha mégis...mert péntek estére hívott át filmezni,és haza már nem tudnék jönni,nincs buszom,ott fogok aludni... Tudom róla,hogy csajozós,szokta mesélni a sztorijait,hogy hogyan vitte ágyba ezt meg azt a csajt. Mi viszont mindig barátként viszonyultunk csak egymáshoz,és remélem most is így lesz. De ha mégis kezdeményezne valamit,akkor hogy utasítsam vissza úgy,hogy a barátság megmaradjon? Illetve hogy ne legyen kínos az,hogy utána még ott alszok mellette...
19/L

5

Van valami ötletetek milyen témáról érdemes beszélni első randin egy lánnyal?

Két nap múlva lesz életem első randija úgy hogy ha lehet valami tanácsot tudnátok adni hogy miről érdemes beszélgetni és még egy két tippet ha tudnátok adni még hogy mitől tegyem a lány számára emlékezetesé a randid.18/f És létszíves normális válaszokat írjatok.Köszönöm

6

Mennyire fontos az elején, hogy a tudtára adjam, hogy tetszik?

Tehát onnantól kezdve, hogy megszólítom valahol a lányt, amíg el nem jön az első csók ideje, addig ne nagyon bókolgassak neki, hanem egy szimpla baráti ismerkedésnek tekintsem a dolgot? Persze azt leszámítva, hogy a randin nyilván megemlítem, hogy jól nézel ki, vagy jól áll ez a ruha, ha már egyszer nekem öltözött ki, de amúgy inkább a belső értékeit bókoljam?

Ja meg még az is érdekelne, hogy egyáltalán alapból ahhoz, hogy randira jöjjön a lány, jobb, ha nem mondom ki, hogy tetszik addig, amíg a randin ki nem derülnek a dolgok?

5

Miért jó a fiúknak, ha a lányok helyett fizetnek?

11

Vajon akar tőlem valamit, vagy csak játszik?

Pár hete randizgatok egy fiúval, mindig nagyon jól éreztük magunkat együtt, de mégsem történt semmi előrelépés. Nem közeledett felém úgy, nem is próbált megcsókolni. Mivel nem tudtam, mi a helyzet, rákérdeztem nála, hogy ő baráti alapon gondolja a dolgokat vagy esetleg más is kialakulhat. Azt mondta, bár nagyon kedvel, most nem szeretne kapcsolatot, de reméli megmaradunk barátoknak és talán a jövőben egyszer kialakulhat valami.
Csakhogy a legutóbbi találkozásunkkor megcsókolt. Mit gondoltok?

6

Hova vigyem el?

Van egy csaj netten ismerkedtem meg vele de az a helyzet hogy nagyon beleszerettem nagyon jól kijövök vele 1x 2x láttam már ő is engem elmentünk egymás mellet stb ilyenkor köszöntünk egymásra mosolyogtunk és mentünk tovább.De én szeretném ha lenne köztünk valami nagy nehezen sikerült rászedtem hogy jöjjön ki velem valamerre.Na igen de hova vigyem vagy merre menjünk? 16L van szó.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!