Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és felhivott a (2 db)

Tetszik egy lány és felhivott a lakására? Mit tegyek?

Ugye van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és úgy tünik neki én is bejövök. Na és mivel nagyon értek a számítógépekhez meg a m?szaki dolgokhoz, és felhívott, hogy javítsam meg a sz.gépjét. Mit csináljak amikor felmegyek, gondolom ne támadjam le! az biztos. Kérlek segítsetek?

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.

Lehet hogy tényleg a számítógépe rossz. De lehet hogy annak semmi baja. Finoman próbálkozz, és csináld meg a gépét. Egy is flörtölésbõl csak nem lehet baj, legfeljebb visszautasítja a közeledésedet.
számítógép, mint korunk bélyeggyûjteménye... ez tetszik. :) Azért készülj fel, lehet, hogy tényleg csak a gépét akarja megjavíttatni. Namost, ha neked van igazad, a számítógépet akkor is csináld meg. Pontosabban ne egyszerûen megcsináld, hanem csináld meg olyanra, hogy neki igazán jó legyen. Finoman faggasd ki, miket szokott csinálni vele és tegyél a kedvére azzal, hogy úgy rendezed be ahogy az neki jó. Valószínûleg nem ért hozzá, tehát ki kell majd találnod mi is jó neki. (körbe is nézhetsz a gépén, csak ne feltünõen, hogy miket szokott csinálni, ez jó alap lehet a továbbiakhoz pl. zene, film, weboldalak stb.) Meséld is el neki, hogy mimindent alkottál a számára, de vigyázz, semmi szakzsargon, egyszerûen, képletesen, ne legyen unalmas és meg is értse. Ne szóld el magad, nehogy olyat mondj, hogy látom ezt, meg azt... mert megsértõdhet, hogy vájkálsz a magánéletében (ami igaz is, de ez egy vérre menõ harc) Viszont ha valami felkeltette az érdeklõdésedet, akkor arra csapj le. Hozd szóba, de óvatosan. De mindezt csak akkor, ha már készen vagy a géppel. Elöbb a munka és aztán a szórakozás. (egy kivétel van, ha olyan a probléma, amit most nem tudsz megoldani, de nem életbevágó, az jó arra ürügynek, hogy visszagyere) Ha megvagy, akkor jön a beszélgetés. Na ez a legnehezebb. Az elöbb felvázolt csapásirány. Közben figyeld a testbeszédét. Ez nem egyszerû, de van egy általános, könnyen észrevehetõ a dolog. Ez a személyes tér. Ez az a távolság, amit pl. akkor veszünk fel, ha valakivel beszélgetünk. Idegennel nagyobb, ismerõssel kisebb. Minél kisebb, annál közelebbi az ismeretség. A játék lényege, hogy idõrõl idõre próbáld csökkenteni a kettõtök közötti távolságot és figyeld, hogy hogy reagál, ha úgy mozdul, hogy visszaállítja a távolságot, akkor egy darabig ne forszírozd, majd próbáld újra. Vigyázz, ne szorítsd sarokba, csak úgy mozdulj, hogy legyen hova mennie, ha akar. Ha nem megy, akkor veregetheted a vállad, sínen vagy. A férfiak általában elkövetik azt a hibát, hogy magukat nyomják elõtérbe, mintegy elkáprásztatva a nõt. A dologgal az a baj, hogy az amiket mi hangsúlyosnak és fontosnak tartunk magunkkal kapcsolatban, az jellemzõen kevéssé találkozik egy lány preferenciáival. Szóval módjával fényezd magad, és fokozottan figyelj rá. Sokkal kevesebb a hibalehetõség, ha õ beszél és nem te. Ne várj csodát. Puszit kapni búcsuzóul nem olyan rossz eredmény. :) A végén próbálj meg majd úgy eljönni, hogy megbeszélitek mikor és hol találkoztok legközelebb. Ne kajálda, ne dizsi, ne mozi. Egy séta sokkal jobb. Egyrészt visszafogottabb, másrészt séta közben sokminden történhet körülöttetek, ami lehet beszédtéma, ha éppen kifogynátok. Gagyinak és giccsesnek hangzik egy séta a parkban, de valójában a legjobb hely. Kettesben vagytok, de nem egyedül. Meghitt, de közben biztonságos is. A lányok legfõbb erogén zónája az agyuk, vagy ha úgy tetszik ki kell beszélni õket a bugyiból. Nah, eleget beszéltem, úgyis rá fog jönni magadtól. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válasz! üdv.: personal
Az elõzõ hozzászólás nagyon tetszett - még igaz is! :D Én is lány vagyok :) Amúgy remélem jól alakultak a dolgok veled. Csak ne pánikolj, az a legrosszabb!
en is lany vagyok! es nagyon tetszett a 2ik hozzaszolas!!!! Mennyire igaz azta!!!!!! nem is gondolnam milyen furgangosak is tudnak lenni a pasik neha?!?! Most mar kezdem erteni az en pasimat hogyan is cserkeszett be engem :-)
Hát menj és csináld meg a gépet.Amikor meglátod egybõl próbáld meg levenni a csajszi reakcióját, pl a köszönési formát..ha kicsit feszengve idegesen köszön, vagy a viselkedése az, akkor tuti akar valamit!Azért óvszert vigyél magaddal:) Üdv

Van egy srác aki képről tetszik nagyon, felhívott és a hangja is bejön. Szerintetek lehet valami? Persze ottvan az exem. Többilent!

Van egy srác aki nagyon aranyos welem msn-ezünk meg minden...felis szokott hívni és a hangja is édes stb(:

Legjobb válasz: Szóval igaza van a Lacinak! Tényleg itt szoktál írogatni. NEm hittem el elõször!

Szóval igaza van a Lacinak! Tényleg itt szoktál írogatni. NEm hittem el elõször!
xD Amúgy mi aztán igazán nem tudunk kiigazodni az érzéseiden, ha még te sem, szóval nem tudhatjuk, hogy mibõl mi lesz. De ha az exed dobott, akkor valszeg semmi esélyed nála, majd elfelejted, jöhet az új srác.
Áruld már el, hogy lehet valakit 70%-ban szeretni. Vagy szereted vagy nem. Õ dobott ergo már nem szeret lépj tovább.
Adj esélyt az új srácnak. Két okból is jobb lenne: az egyik, hogy nem kell egy olyan vonat után szaladni, amirõl már kiraktak. A másik pedig az, hogy nem mindenki kap valaki mást már 2 napra a szakítás után, tehát ez egy olyan alkalom amit kilehet és szerintem ki is kell használnod. Nem ismerlek és sok nem jött le rólad a kérdésedbõl sem, de a legjobbat feltételezve azt tanácsolnám neked, hogy soha ne kajtass egyik exed után sem. Olyan, mintha egy elsüllyedt hajót próbálnál a felszínre hozni, amikor pedig ott egy új hajó, egy új fiúval rajta és talán most egy olyannal aki nem fogja engedni, hogy az új hajótok elsüllyedjen. Ezenkívül egy elsüllyedt hajó szinte sosem lesz a régi és ezt most a kapcsolatra értem, ha nem lett volna világos. Csak nagyon kivételes esetben érdemes elgondolkozni az exeken, viszont ritkák az olyan exek akikért érdemes visszapillantani. A legtöbb férfi aki igazán szeret azzal csak összeveszni lehet, de nem szakítani. És fõleg nem ilyen semmi okért.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Igazad van... eleget futottam utánna!töbet nemfogok ..a hajós történet persze h világos... Valahogy igazad van...megfogadom am it mondtál... AMint elolvastam amit irtál felhivtam a srácotés megkérdeztem h lenne e kedve taálkozni és mondta h persze szwl jövõhéten taálkozunk:D Köszi a választ pussy!(L)
A kérdező hozzászólása: Õ általában az exem azt csinálja h aztmondja utál ésközben megimád-.-"de már nem futok utánna meek tovább:D
Szerintem te sem vagy több mint 15...
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdésre a válasz volt? érdekes...odaan irva h normális választ kösz csáh

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!