Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és a jeleiből (1 db)

Tetszik egy fiú és a jeleiből ítélve én is tetszem neki viszont egyikünk sem mer közeledni és csak nézzük egymást. Mit tegyek, merjek kezdeményezni?

És nem volt még senkim sem ami elég ciki 14 éves létemre de most lehet hogy ebb?l lehetne valami, viszont egyx fesztiválon láttuk egymást és már csak holnap tudnánk találkozni utána nem hiszem.

Legjobb válasz: Hát gyorsan ragadd meg a kezdeményezés jogát. Szólítsd meg valami ürüggyel és beszélgessetek valami kötetlen témáról. Ha tényleg kölcsönös a vonzzódás, akkor a srác veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést.

Hát gyorsan ragadd meg a kezdeményezés jogát. Szólítsd meg valami ürüggyel és beszélgessetek valami kötetlen témáról. Ha tényleg kölcsönös a vonzzódás, akkor a srác veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést.
Szerintem minnél elõbb lépned kell. Nuygodtan apró jelekbõl közöljed vele hogy tetszik és valamit akarsz is tõle, de ha nyíltan megmondod akkor se lessz belõle baj. Cseréljetek elérhetõséget pl telszám: msn cím. És egyáltalán nem ciki hogy 14 éves korba még nem volt senkid.
az h 14 évesen még ne volt barátod az egyáltalán nem ciki...viszont ha szeretnéd azt a srácot akk tényleg te lépj ha már õ nem képes rá...lehet h õ azért nem mer kezdeményezni mert fél h nem teccik neked és iröhögik vagy ilyesmik...menj oda hozzá szólítsd meg...cseréljetek msn címet vagy telcsi számot, akármit...vagy ha tudod mi érdekli akk meg arról beszélgess vele...vagy jelezd valai kiegészítõvel h azt épp te is szereted...a lényeg h legyél kreatív és lépj ha már õ nem teszi cupcup
én ebbõl azt vettem le hogy csak szemeztetek. menj oda hozzá, beszélgess vele. zenérõl, az ottani koncertekrõl stb. mert aki kimegy egy fesztiválra azzal biztos lehet ilyenekrõl beszélgetni. meg még sokminden másról. aztán meg elérhetõséget cseréltek.
én is 14 vagyok. nekem is tetszik 1 pasi. ritkán találkozunk(vagy már lehet, hogy sose)...legutóbb elszalasztottunk 1 csókot is. utólag bevallotta, hogy nagyon kívánta volna, ahogy én is. na de mind1, hagyjuk a sztorizgatást. tehát kezdeményezz bátran, nem ciki, hogy lány létedre kell kezdeményezned. és az se ciki, hogy nem volt még senkid, mer nekem se :D
egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem volt senkid. kezdeményezz. csak az elsõ lépést kell megtenned.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit hívnak randinak?

mit hívtok randinak

2

Miket készítsek?

Én is és a barátom is 16 évesek vagyunk és most járunk mindjárt 10 hónapja. Nyáron keveset tudtunk találkozni mert vizsgáznia kellett. Most kiderült hogy lehet elmegy vissza Kanadába , de nembiztos.. szóval eldöntöttem hogy pénteken lesz egy romantikus esténk itthon , nálam és amúgyis régen voltunk kettesben (mindkettőnknek első a tanulás). Semmi perverzet nem akarok csak azt hogy ez az este nagyon jó legyen. Kitalálltam hogy csinálok mécseseket , szép levelekből és rakok bele kis teamécsest és az olyan szép. Valamilyen kaját is szeretnék de ő vega.. és semmi ötletem sincsen mit főzzek. Szeretnék még pár díszt a mécseseken kívül, a neten láttam jókat de azok elkészítése drága és nehéz.
Segítsetek nekem :) örülnék nagyon a privát üzeneteknek :)

2

Van itt nyíregyháza vagy környéki lány aki ismerkedne?

2

16 F vagyok lányok van kedvetek ismerkedni?

2

Mennyire nyomja rá a bélyegét az ember munkájára az, ha az illető magányos, soha nem volt még párja 27 évesen?

Van akit ez megvisel? Van aki fittyet hány ilyesmire? Ha közületek valaki 22éves kora felett dolgozik és soha nem volt még párja, hogy érez?

6

A hosszú hajú, karcsú és természetes lányokon előbb megakad a férfiak szeme?

lányok válasza is érdekelne, hogy mi a tapasztalat :)

12

Meddig lehet elmenni első randin?

Van egy lány akivel találkozunk és szeretném ha összejönni és komolyabb kapcsolat lenne belőle. :D Első randin megfogjam a kezét esetleg a végén csók? 16/f

7

Lányok szeretitk ha egy fiú hungarista és lenne kedve velem imerkedni 17 F?

13

HELP! Mit nézzünk?

Szóval, másodszor fogunk együtt aludni a barátnőmmel. Szeretne ágyban-együtt filmezni, de nekem ötletem sincs, hogy mi legyen az? Tud valaki valami jó beindítos filmet?
(pornó,amerikai pite,forró rágógumi, hangyák a gatyában szóba sem jöhet)

6

Hol ismerkedhetek meg végre normális lányokkal?

22 éves fiú vagyok Budapest környékéről és szeretnék már végre megismerni egy NORMÁLIS lányt.
De nem tudom miként és hol ismerkedjek velük .
Plázacicát meg hasonló könnyűvérű nőt bárhol meg lehet ismerni de a normális lányokat már keresni kell .
Nem tartom magam kimondottam jóképű srácnak bár itt is megoszlik a vélemény mert van olyan lány akinek tettszem és persze van olyan is akinek nem .
Ezért nem merem magam besorolni egyik kategóriába sem .
Mert ez emberfüggő . Ha valaki tudna nekem segíteni vagy akár beszélgetni ismerkedni az írjon rám Privit .
Köszönöm

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!