Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és a jeleiből (1 db)

Tetszik egy fiú és a jeleiből ítélve én is tetszem neki viszont egyikünk sem mer közeledni és csak nézzük egymást. Mit tegyek, merjek kezdeményezni?

És nem volt még senkim sem ami elég ciki 14 éves létemre de most lehet hogy ebb?l lehetne valami, viszont egyx fesztiválon láttuk egymást és már csak holnap tudnánk találkozni utána nem hiszem.

Legjobb válasz: Hát gyorsan ragadd meg a kezdeményezés jogát. Szólítsd meg valami ürüggyel és beszélgessetek valami kötetlen témáról. Ha tényleg kölcsönös a vonzzódás, akkor a srác veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést.

Hát gyorsan ragadd meg a kezdeményezés jogát. Szólítsd meg valami ürüggyel és beszélgessetek valami kötetlen témáról. Ha tényleg kölcsönös a vonzzódás, akkor a srác veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést.
Szerintem minnél elõbb lépned kell. Nuygodtan apró jelekbõl közöljed vele hogy tetszik és valamit akarsz is tõle, de ha nyíltan megmondod akkor se lessz belõle baj. Cseréljetek elérhetõséget pl telszám: msn cím. És egyáltalán nem ciki hogy 14 éves korba még nem volt senkid.
az h 14 évesen még ne volt barátod az egyáltalán nem ciki...viszont ha szeretnéd azt a srácot akk tényleg te lépj ha már õ nem képes rá...lehet h õ azért nem mer kezdeményezni mert fél h nem teccik neked és iröhögik vagy ilyesmik...menj oda hozzá szólítsd meg...cseréljetek msn címet vagy telcsi számot, akármit...vagy ha tudod mi érdekli akk meg arról beszélgess vele...vagy jelezd valai kiegészítõvel h azt épp te is szereted...a lényeg h legyél kreatív és lépj ha már õ nem teszi cupcup
én ebbõl azt vettem le hogy csak szemeztetek. menj oda hozzá, beszélgess vele. zenérõl, az ottani koncertekrõl stb. mert aki kimegy egy fesztiválra azzal biztos lehet ilyenekrõl beszélgetni. meg még sokminden másról. aztán meg elérhetõséget cseréltek.
én is 14 vagyok. nekem is tetszik 1 pasi. ritkán találkozunk(vagy már lehet, hogy sose)...legutóbb elszalasztottunk 1 csókot is. utólag bevallotta, hogy nagyon kívánta volna, ahogy én is. na de mind1, hagyjuk a sztorizgatást. tehát kezdeményezz bátran, nem ciki, hogy lány létedre kell kezdeményezned. és az se ciki, hogy nem volt még senkid, mer nekem se :D
egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem volt senkid. kezdeményezz. csak az elsõ lépést kell megtenned.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem hisz senki a fiú-lány barátságban?

Szóval ,már megfigyltem, hogy ezen az oldalon valamiért senki sem hisz a fiú-lány barátságban. Pedig én tapasztaltam,és látta is többet. Tegyük fel, van egy barátikör, ott van több fiú és lány, mind barátok. Nem lehet mindenki mindenkibe szerelmes, úgyhogy van köztük is csak fiú és lány barátság. Miért kéne, hogy mindegyikben legyen valami hiba, vagy a másik többet akarjon? Erre adjatok már választ, veletek mégis hányszor fordult elő, hogy ennyire nem hiszek benne? Mert én nagyonis! ( Bocs a hibákét, cak nagyon gyorsan írok)

25

Állatkertbe elhívni randira lányt, az tényleg gáz?

Nem először találkoznánk. Elhívtam állatkertbe, és azt mondta, hogy fura, hogy miért pont oda. Mi ezen a furcsa? Oda nem szokás menni leendő pároknak vagy csak úgy barátoknak? Szerintem semmi rossz nincs ebben. Nektek mi a véleményetek?

12

Lányok, ha valakire azt mondjátok, hogy aranyos, az barátzóna vagy tetszik a fiú?

10

Tetszik egy lány, de nemtudom mit csináljak?

Õ tudja , mit modjak neki ? 13 éves vagyok.

6

Fiú vagyok 170 centi barna hajjal és barátnőt keresek 11-14 év kor között. Van valaki?

8

Te találkoznál egy jóval idősebb nővel ebben az esetben?

21 éves srác vagyok, nem vettek fel egyetemre. Elmentem melózni és egyik munkatársam anyukája pár hónapja bejelölt face-en. Mindig rámír, amikor felmegyek, sokszor megbök stb. 48 éves és független és azt szeretné, hogy egy este menjek el hozzá és filmezzünk meg iszogassunk ( sajnos alkoholista azt mondta) félek h többet akar, vagy ez jó?

11

Szegény Fecónak nem jön össze az első randi, mit tegyen?

Hello, egy barátunk miatt írok, akiről már írtam tegnap, most sikerült beszélnie a lánnyal és már nem depis(halamadrid!!!!), de tegnap este megbeszélték, hogy akkor találkoznak a buszmegállóba, de a lány mondta a suli előtt, hogy a Fecó nem ment el. Megkérdeztük anyukáját, azt mondta, hogy görcsölt és hasmarsa lett. Mit tegyünk?

7

Csajok nektek bejün ha egy pasinak radeon hd8750m videokártyája van?

DDR5 ramos :)

20

Lannyal talalkozaskor bemutatkozas es keznyujtas jo-e?

Ha egy lannyal talalkozok, akit meg soha nem lattam elobe, csak netrol ismerek, kell bemutatkozas talalkozaskor?
Mondjam a teljes neven? Nyujtsak kezet is kezfogasra, vagy nem illik?

18/F

13

13 éves vagyok és egy olyan lánnyal randizok akit annyira nem ismerek, miről beszéljünk?

nem találkoztunk még szval nincs nagyon beszédtémánk, ötletek h mit kéne csinálni, hova menni miről beszélni, szabajok stb.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!