Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és a jeleiből (1 db)

Tetszik egy fiú és a jeleiből ítélve én is tetszem neki viszont egyikünk sem mer közeledni és csak nézzük egymást. Mit tegyek, merjek kezdeményezni?

És nem volt még senkim sem ami elég ciki 14 éves létemre de most lehet hogy ebb?l lehetne valami, viszont egyx fesztiválon láttuk egymást és már csak holnap tudnánk találkozni utána nem hiszem.

Legjobb válasz: Hát gyorsan ragadd meg a kezdeményezés jogát. Szólítsd meg valami ürüggyel és beszélgessetek valami kötetlen témáról. Ha tényleg kölcsönös a vonzzódás, akkor a srác veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést.

Hát gyorsan ragadd meg a kezdeményezés jogát. Szólítsd meg valami ürüggyel és beszélgessetek valami kötetlen témáról. Ha tényleg kölcsönös a vonzzódás, akkor a srác veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést.
Szerintem minnél elõbb lépned kell. Nuygodtan apró jelekbõl közöljed vele hogy tetszik és valamit akarsz is tõle, de ha nyíltan megmondod akkor se lessz belõle baj. Cseréljetek elérhetõséget pl telszám: msn cím. És egyáltalán nem ciki hogy 14 éves korba még nem volt senkid.
az h 14 évesen még ne volt barátod az egyáltalán nem ciki...viszont ha szeretnéd azt a srácot akk tényleg te lépj ha már õ nem képes rá...lehet h õ azért nem mer kezdeményezni mert fél h nem teccik neked és iröhögik vagy ilyesmik...menj oda hozzá szólítsd meg...cseréljetek msn címet vagy telcsi számot, akármit...vagy ha tudod mi érdekli akk meg arról beszélgess vele...vagy jelezd valai kiegészítõvel h azt épp te is szereted...a lényeg h legyél kreatív és lépj ha már õ nem teszi cupcup
én ebbõl azt vettem le hogy csak szemeztetek. menj oda hozzá, beszélgess vele. zenérõl, az ottani koncertekrõl stb. mert aki kimegy egy fesztiválra azzal biztos lehet ilyenekrõl beszélgetni. meg még sokminden másról. aztán meg elérhetõséget cseréltek.
én is 14 vagyok. nekem is tetszik 1 pasi. ritkán találkozunk(vagy már lehet, hogy sose)...legutóbb elszalasztottunk 1 csókot is. utólag bevallotta, hogy nagyon kívánta volna, ahogy én is. na de mind1, hagyjuk a sztorizgatást. tehát kezdeményezz bátran, nem ciki, hogy lány létedre kell kezdeményezned. és az se ciki, hogy nem volt még senkid, mer nekem se :D
egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem volt senkid. kezdeményezz. csak az elsõ lépést kell megtenned.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljunk első randin, ha a lány nem olyan félénk, csendes típus?

Gondolom a sima beülünk süti, séta, beszélgetés, nem az igazi, egy hogy is mondjam , beszédesebb, életrevalóbb, tehát az ellentéte a félénk csendesnek.. Valami tippek?

7

Első randira hova lehetne vinni egy lányt?

Értelmes válaszokat várok :) köszi

3

Van 1 lány aki tetszik, de nemet mondott. Mit tegyek?

Már 3 éve ismerjük egymást és jó haverok vagyunk (voltunk) nem tudom és nekem azóta tetszett......próbáltam közelebb kerülni hozzá és megkérdeztem de nemet mondott :( mit tegyek? előre is kösz

5

Attól, hogy nem tetszik neked a pasi örülsz, ha bókol neked?

6

Fiúk! Mit csinaálnátok ha egy csinos lány odamenne hozzátok csakúgy az utcán pl. és megcsókolna?

Furcsán eltaszítanátok magatoktól, szó nélkül elmennétek, vagy visszacsókolnátok és elhívnátok egy teára? Csak kiváncsi vagyok. :)

23

13-14 éves lányok, lenne kedvetek ismerkedni egy 13 éves fiúval?

Tudom,hogy "korai" de már sokszor nem bírok magammal,annyira szeretnék szeretni valakit szerelemből.

2

Lanyok! Nektek hogyan volt randin a csok?

Hanyadik randin csokolt meg a fiu? Es hogyan tortent? Leultetek egymas melle es egyszercsak megcsokolt? Vagy setaltatok? Jo volt?

1

Mennyire kell kiöltözni 16 évesen egy randira?

Nemrég a sulinkban egy fiúval egészen összebarátkoztunk és lehet, hogy elhív majd randizni. Persze ez nem biztos, de én már azon gondolkodom, hogy hogy kell egy randira öltözni..:D Mert magassarkúm nincs, abban nem tudok menni, szoknyám sincs, nem is szeretem. na meg ha azt mondaná, hogy menjünk vacsorázni étterembe, arra rögtön nemet mondanék, mert nekem az valahogy nem jön be. Viszont neki meg az én abszurd ötleteim nem jönnének be, abba biztos vagyok. Szóval ha például kiegyezünk egy parki sétában hogy kell öltöznöm? Filmekben a lányok mindig begöndörítik a hajukat, szempilla spirál meg vörös rúzs.. Ezeket sem nagyon szeretem, de azért sminkelnék. Van valami előírás ruhákra?:D Köszi:)

7

HA LENNE módod találkozni az oldal több ikonjával, kinek mit mondanál vagy mit csinálnál vel (e) /ük?

:-D
kort nemet írj

48

Telefonon randi kérés, mi lenne a legmeggyőzőbb szöveg?

Még a múlt héten egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal, nem sokkal utána már az első csók is elpattant, majd heves csókolózásba kezdtünk. Megadta a számát és holnap felhívnám, hogy lenne-e kedve egy találkozóhoz.

Na most tapasztalt randisok! Hogy kezdjem a beszélgetést és a felvezetést, hogy tutira tetszen neki és el is jöjjön? Valami olyan szöveg hogy vagy azt mondja rá hogy eljön vagy nem valami kis csalafinta kérdés. Hogy vezessem le a beszélgetést? Milyen legyen a gesztikulációm? Tippeket kérek!

Előre is köszi! 18/f

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!