Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy és a barátai ha (30 db)

Tetszik egy fiú, és a barátai (ha ott vagyok) "cukkolják" velem, és van, hogy néznek engem. Vajon miért?

Legjobb válasz: hát szerintem azért mert tetszel a srácnak!! csak fél odameni hozzád.

hát szerintem azért mert tetszel a srácnak!! csak fél odameni hozzád.
Hány évesek vagytok? Sztem csak irigykednek...
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk :-)
két lehetõség van: 1. Tetszel a srácnak 2. Senkinek se tetszel, ronda vagy, és emiatt cukkolnak vele, hogy húú ha nem szerzel csajt sürgõsen pistuka akkor rá kell fanyalodnod a jetilányra Nem sértésnek írtam a másodikat, de ez is lehet egy lehetõség. (persze ez kevésbé valósznû, és remélem nem így van)...
velem is ez van kb. csak rám mindig amikor elmegyünk melletük mindannyian rám néznek meg egyszer kiabáltak is nekem, de vmikor meg mikor elmegyünk akkor elhallgatnak... ez nem tom mért? azzal aki nekem bejön néha szemezgetünk:D

Tetszik egy srác a munkahelyen, tudja is, merte egyik kollega elkottyintotta, hogy nekem szimpatikus. Többször látom, hogy figyel, és tuti nem képzelem be, mert mondta barátnõm is, de akkor miért nem lép, ha tetszem neki?

Sokszor úgy tesz,hogy beszélget mással,de úgy áll,hogy a teste felém fordul,és közben direkt hangosan hülyéskedik,hogy halljam,néha meg rám rám pillant,mikor ránézek hirtelen elkapja a fejét.van mikor meg azt hiszem már,hogy csak beképzeltem az egészet,de utána meg újra ezt játsza,mire vár még akkor? nem értem ezt már

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg tõle?

Miért nem kérdezed meg tõle?
A kérdező hozzászólása: áhh, elõbb halnék meg, minthogy odamerjek menni :D Amúgy õ is játssza a laza gyereket, de szerintem ehhez nincs bátorsága :D
Azért nem lép, mert nem kellesz neki. Az jólesik a hiúságának, hogy van egy "rajongója" ezért is figyel téged mindig, te vagy az õ tükre, tetszeleg abban, hogy hatással van rád, de ennyi.
A kérdező hozzászólása: nem mutatom ki neki amúgy egyáltalán, hogy nekem bejön.csak annyit hallott, hogy nekem szimpi, de én nem mosolygok neki, mint a tejbetök meg ilyenek, aki tetszik azzal egyébként is, tök kimért vagyok elõször, szóval nem hinném, hogy ez lehet a dologban.
A kérdező hozzászólása: Ráadásul sokszor a szeme sarkából figyel, mikor azt hiszi, hogy én nem is látom.de észreveszem
3asnak van igaza. Csak teszi a fejét, hiszen tudja, hogy ott valakinek tetszik. :)
:D velem is ez van... Mindenesetre sztem nálunk nem lesz semmi, veletek hogy alakult?
A kérdező hozzászólása: Végül nem lett belõle semmi, de nem is bánom.Csak tette a fejét tényleg :D Most összejött egy csajjal, vele tényleg jobban összeillik, és aranyosak is együtt.

Ha van egy barátod és annak van egy Barátnője de neked jobban tetszik ő akk a barátja hány éves?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Agyrákot kaptam -.-

Agyrákot kaptam -.-
He?
Addig értem h: Vane eyg barátnõje. A többit sajnos érthetetlenül irtad le kérlek komment ként magayrázd el! :)
Ehez van-e matematikai képlet he??? O.o
kedves kérdezõ! a barátnõtõl lehet a barát idõsebb, vele egykorú, fiatalabb, mivel nincs semmi támpont, köszönöm, de csak ennyire tellett N
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat :SS
ÁÁ ez szivat minket. xD
Mi a p.csa van? xD
Miféle degenerált kérdés ez?? Hogy a rákba jön ide, hogy hány éves? Te marha.
Addig értem h: Van egy barátnõje. A többit sajnos érthetetlenül irtad le kérlek komment ként magyarázd el!


szar
A kérdező hozzászólása: :/
a fiúnak milyen volt az arc kifejezése?
A kérdező hozzászólása: elottem ment 3meterrel szoval nemtudom

Van egy lány, aki az osztálytársam és tetszik nekem. De ő egy másik osztálytársamba szerelmes, aki amúgy a barátom. Õ neki nem tetszik a lány. Hogy jöjjek be a lánynak? (5. osztályos vagyok, ha ez segít valamit. )

Legjobb válasz: Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...

Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...
Ha esetleg mostanában lesz a szülinapja vegyél neki valami csecsebecsét. karkötõt vagy virágot, bonbont, ezeket szeretik a lányok.Legyél figyelmes, udvarias vele. 5-es vagy, szerintem még nem kéne belemászni a képébe, hogy akkor most járjunk. :D. Gondolom abba a fiúba nem úgy szerelmes hogy "komoly" kapcsolatot akar, mert még túl fiatal, ilyenkor meg változnak a vélemények. Beszélgess vele, esetleg ha nem tudja a tananyagot segíts megértetni vele. Próba szerencse. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy érdekes a helyzet. :) A barátom abba lányba szerelmes aki annak a lánynak a barátja, aki nekem tetszik. :) De aki a barátomnak tetszik az egy nekünk teljesen ismeretlen fiúba szerelmes, tehát aki nekem tetszik az a barátomba szerelmes, aki annak a lánynak a barátjába szerelmes, aki nekem tetszik, õ meg egy nekünk ismeretlen fiúba van belehabarodva. :) Tehát egyikõnk sem jár jól! :)

Mit tennétek a helyemben ha van egy csaj aki nekem nagyon tetszik. Ezt õ szerintem tudja is. Elhívtam az utóbbi idõben többször is bulizni és el is jött (egy barátnõjével általában. Én érzem hogy neki viszont nem kellek?

Viszont én mindent megtettem eddig amit tudtam. Elõzékeny és normális voltam vele. Rengeteg helyzetben segítettem neki és tudja is hogy normális vagyok és nagyon kedvel. Érzem rajta hogy mással fog összejönni és nem tudom mit tehetek. Lányok nektek ilyenkor mi szokott lejátszódni bent?

Legjobb válasz: Konkrétan elmondanám neki, hogy tetszik és járni szeretnék vele,esetleg hogy komolyabb kapcsolatot akarok vele. Erre õ válaszolni fog. Lehet, hogy csak havernak tekint, ha azt mondja legyetek barátok, akkor is még van esélyed, várd ki hogy alakuljon. De ha csak havernak tekint, akkor végül ezt tudomásul kell venned, ha meg járna veled akkor ez kiderül,amit válaszol a kérdésedre. Vesziteni nem vesztesz semmit, max. megtudod mit gondol rólatok.

Konkrétan elmondanám neki, hogy tetszik és járni szeretnék vele, esetleg hogy komolyabb kapcsolatot akarok vele. Erre õ válaszolni fog. Lehet, hogy csak havernak tekint, ha azt mondja legyetek barátok, akkor is még van esélyed, várd ki hogy alakuljon. De ha csak havernak tekint, akkor végül ezt tudomásul kell venned, ha meg járna veled akkor ez kiderül, amit válaszol a kérdésedre. Vesziteni nem vesztesz semmit, max. megtudod mit gondol rólatok.

Mit csináljak, ha nagyon tetszik egy fiú, de a legjobb barátnõm mindig velem van és általában a fiú is, de a fiúnak jobban tetszik õ, mint én?

Legjobb válasz: A legjobb barátok mindent meg tudnak beszélni egymással. Kérj tanácsot a barátnõdtõl.. Õ jobban átlátja a helyzetet, mint a gyk olvasói-írói.:)

A legjobb barátok mindent meg tudnak beszélni egymással. Kérj tanácsot a barátnõdtõl.. Õ jobban átlátja a helyzetet, mint a gyk olvasói-írói.:)
A kérdező hozzászólása: igazad van :)

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

Fiuk, ha tetszik nektek egy lany es jo baratok is vagytok, de a lany elkezd egy masik fiu irant erdeklodni, mit tesztek?

Tovabbra is baratok maradtok, de feladjatok a dolgot vele? Vagy inkabb probaltok tenni valamit? 25 eve korul.

Legjobb válasz: ha csak barátok vagyunk, akkor szurkolok neki. vagy pedig emészt a méreg, hogy egy puhapööcsû vagyok és nem merek kikezdeni vele

ha csak barátok vagyunk, akkor szurkolok neki. vagy pedig emészt a méreg, hogy egy puhapööcsû vagyok és nem merek kikezdeni vele
A kérdező hozzászólása: Szoval nem csinaltok semmit? Inkabb hagyjatok, hogy mase legyen?
ennyi !
próbálok 'rajabb' lenni, mint a rivális....

Ismerek egy lányt aki nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnõm legyen! Ezt hogy érjem el? Mármint hogy mirõl beszélgessek vele. Stb. vagy ha nem sikerül, akkor hogy legyek a legjobb barátja?

Legjobb válasz: hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.

hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ismerem! együtt járunk edzésre!
Legyél vicces! De ne úgy hogy mondogatod a vicceket mert az rohadt unalmas tud lenni.Amúgy meg ha tetszik neked akk mondd meg neki! A csajok szeretik az õszinte srácokat.14/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!