Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy én is neki, de (228 db)

Ha van egy nagyon kezdetleges kapcsolat vagyis egy lany aki nagyon tetszik es en is neki de viszont van sok problemam amivel nem akarom terhelni, elveszithetem?

Viszont nem akarom hogy megszunyon az ami igazabol nincs is de nagyom jo? Tehat meg oszam vele a peszimizmusomat vagy amikor levagyok hangolva inkab kerujem? Merthogy a jo oldalam ismerte meg?

Legjobb válasz: Próbálom értelmezni amit leírtál, asszem sikerült...Szóval, ha megkérdezi, hogy van-e problémád ne mond azt neki hogy nincs, mert úgy is látni rajtad ha hazudsz! De csak akkor mond el ha tényleg bíztok egymásban és nem félsz hogy kifecsegi a titkodat, problémádat! És ne feledd, nincs olyan, hogy valakit terhelsz a gondjaiddal! Ha már megkérdezte mi a baj, illik elmondani!

Próbálom értelmezni amit leírtál, asszem sikerült...Szóval, ha megkérdezi, hogy van-e problémád ne mond azt neki hogy nincs, mert úgy is látni rajtad ha hazudsz! De csak akkor mond el ha tényleg bíztok egymásban és nem félsz hogy kifecsegi a titkodat, problémádat! És ne feledd, nincs olyan, hogy valakit terhelsz a gondjaiddal! Ha már megkérdezte mi a baj, illik elmondani!
Szerintem ha tenyleg tetszesz neki es teged akar akkor a problemaidal egyutt fogad el es ne zarkozz el elole inkabb mond el neki meglattod megkonyebbulsz!!!
mindenképpen mond el, szerintem ebbõl fogod látni mennyire vagy fontos neki. ha számítasz neki akkor a problémád is számit. mellesleg közelebb hoz titeket egymáshoz.

Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is neki de messze lakunk egymástól (õ bp-n lakik én bp mellett) és lehet hogy csak hétvégente tudnánk találkozni, néha talán valamelyik hétköznap is összejönne. érdemes ilyen kapcsolatba belemenni? 15/L

Nagyon szeretnénk megpróbálni de félünk hogy nem mûködne

Legjobb válasz: A hétvégente is elég, ha megvan a közös szikra, és szeretitek egymást.... :) (ha most sem (míg nincs semmi) csak a szexrõl megy a beszélgetés, és akkor nincs baj) Én tuti bevállalnám, 18L

A hétvégente is elég, ha megvan a közös szikra, és szeretitek egymást.... :) (ha most sem (míg nincs semmi) csak a szexrõl megy a beszélgetés, és akkor nincs baj) Én tuti bevállalnám, 18L
Írj privátban ha szeretnéd meghallgatni a véleményemet.

Van egy fiú akibe már 1 éve tetszik és én is neki de egyikünk se az a beszédes tipús. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit tegyél?Elõször vegyél egy Helyesírási-szótárat! :D Másodszor pedig,egyikõtöknek lépni-e kell!Egy határozott lépessel el lehet dönteni az egészet!

Mit tegyél?Elõször vegyél egy Helyesírási-szótárat! :D Másodszor pedig, egyikõtöknek lépni-e kell!Egy határozott lépessel el lehet dönteni az egészet!
igyál egy SÖR!
mosogass el
Nem vágom a problémát. Ha így tudjátok egymásról, hogy mennyi az annyi, az nagyszerû, már csak össze kell jönnötök.
Vagy lépj, vagy felejtsd el. Mellesleg, ha ennyire biztos vagy abban, hogy ez kölcsönös, már valószínûleg mondta, így beszélni is lehetve vele, fõleg egy év után. Mellesleg szemétség a helyesírási szótárral jönni, de igaz. Lapozgass egyet! ;)
A némák is megértik egymást. :D JELBESZÉD a kulcs a problémára. XD
Vagy betûtészta
A kérdező hozzászólása: Õ nem tudja hogy én szeretem õt csak èn tudom.... Jelbeszéd.... hát nehéz ùgy ha csak úgy képes ràm nézni ha én nem nézek rá... Szov mindig csak utánnam néz de nem tudja h én ezt tudom... És a kérdés azért van elírva mert késõ este volt ès telóról irtam....
Akkor kezdeményezz, bakker.

Hogyan bátorítsak egy srácot, ha mindig társaságban vagyunk? Nekem nagyon tetszik, talán én is neki, de mégsem lép határozottan.

2 hete megismertem egy fiút, nekem nagyon megtetszett. Sajnos mindig társaságban vagyunk, ez engem eléggé zavar, így nem merek annyira jelezni én sem neki. Ettől függetlenül azért próbálom tartani vele a szemkontaktust, próbáltam neki segíteni, aminek nagyon örült. Sokszor összemosolyogtunk már, mindig nagyon kedves stb. De soha nem lesz több. Gondolom őt is fusztrálhatja a gondolat, hogy társaságban vagyunk. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy tetszem neki, de úgy érzem van esély rá. Hogyan bátoríthatnám, hogy jobban nyisson felém?

Legjobb válasz: Vaaaaagy! Nyiss te felé!

Vaaaaagy! Nyiss te felé!
Másik lehetõség, hogy olyan helyzetet teremtesz, hogy ne legyél társaságban. Elõre küldöd a barátnõket, hogy majd mész te is, és leülsz nem túl messze tõle egy padra cosmot, vagy pesti estet olvasgatni. Aztán lehet, hogy odamegy, és rákérdez, hogy mi van Justin Bee-bear-rel, vagy hogy milyen jó mozi megy most. De ez is lehet, hogy nem megy oda. Talán a legtutkóbb a harmadik megoldás. Közvetetten eljuttatod hozzá a hírt, hogy tetszik neked. Elmondod egy barátnõdnek, hogy pletykálja el az egyik barátjának, az meg neki, hogy "milyen helyes srác, és szívesen lennél a barátnõje". Vagy kérd meg õket, hogy segítsenek összehozni titeket. Ha jófej barátaitok vannak, meg is teszik. Ha meg már együtt vagytok, nem muszáj ám mindent az orrára kötni. Õ: "te, milyen jó, hogy megmondtad a Julcsinak, az meg a Józsinak, hogy tetszek neked". Erre te: "Én nem is mondtam, honnan találtak ki ilyet?" Õ: "Mert nem tetszek?" "Dehogynem, csak nem mondtam nekik. :) " Tudod, csak hogy ne érezze abszolút nyeregben magát, meg hogy te martad rá magad. Hanem a sors, meg a megérzések misztikája miatt vagytok együtt. :) 30f
Ha iskolások vagytok, hatásos lehet, ha odamész hozzá (akár ha társaságban van is), és kérsz tõle kölcsön egy rajzlapot, vagy tollat, vagy vonalzót, valami hasonló egyszerû dolgot, amit 1-2 napig nélkülözni tud. Mert "véletlenül" otthon hagytad, vagy kifogyott. Aztán közben is lehet beszélgetni, meg amikor visszaadod neki, akkor is. Persze szépen megköszönöd, hogy megmentette a életed, stb.-stb. Lehet, hogy utána fogják neki mondani a haverjai, hogy "ez a csaj akar tõled valamit". De egy ilyen lépés viszonylag egy határozott dolog, mert hozzá mész segítségért, és nem máshoz. Persze lehet, hogy nagyon félénk, vagy fatökû a csávó, és nem fog kapcsolni így se. Akkor viszont csak úgy lehet valami, ha elõször te hívod el valahová. Aztán az már más káposzta, hogy ki mit gondol arról, ha nyíltan a csaj kezdeményez. Van akinek bejön, van akinek nem.
Nekem is volt olyan hogy nem vettem észre csak kis idõ után mert olyan szépek voltak...
A kérdező hozzászólása: Na jó, de miért pont akkor tûnt fel neki a dekoltázsom, amikor majdnem garbós nyakú felsõbe voltam. Elõtte meg, amikor dekoltáltabb ruhába voltam, mert még jó idõ volt, akkor meg nem nézte meg úgy.. :D
Melyik pasi ne nézné a dekoltázst :D Én is állandóan azokat lesem a sulifolyosón :D
Írj rá facen hogy holnap szívesen találkoznál vele suli elõtt egy picivel.
A kérdező hozzászólása: Én már úgy érzem nyitottam felé, és ezt õ is értékelte. Igaz, nem randizni hívtam vagy ilyesmi, de amikor láttam, hogy elakadt valamiben és kellett, akkor segítettem neki, amiért egyébként nagyon hálás volt. A véleményét is kikértem már adott témában. Ha nem érdekelne, teljesen közömbös lenne a számomra, nyilván nem tépném magam, de ezek után az õ részérõl is jól esne valami apró dolog. Mert egyébként sokszor veszem észre, hogy néz, a minap a dekoltázsomat is elég feltûnõen megnézte, sokat beszélgetünk. Tehát valószínûleg õ is kedvelhet engem.
Mi a srác keresztneve?? (csak úgy kíváncsiságból) :D
Kezdeményezhetsz te is!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, egy iskolába járunk! Pont kapóra jön a dolog, de az egyik házit nem értem, azt hiszem, nem tudtam leírni az egyik képletet órán, ami alapján meg kellene oldani a feladatot, de majd óra elõtt megkérdezem, hogy érti-e, s ha igen, megkérem, hogy magyarázza el. :)

Van egy fiú akinek tetszem és én is neki de nem merünk egymáshoz szólni. Mit csináljak?

Mit tegyek?Nem egy suliba járunk de ez engem se és őt se érdekli.Kosáron talizunk heti 3-szor és naqgyon jó meg minden én is de ott vannak a baráti lehet h azért nem akar velem......szóvaé nagyon szeretem és ő is engem de még se tudubnk beszélni sohasem :(

Legjobb válasz: HOMÁR

HOMÁR
A kérdező hozzászólása: ok megprobálom :)
hidd el, örülnöd kéne neki, h. van esélyed és léphetsz, szóval szerintem tedd azt:)
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon xD
A kérdező hozzászólása: xD nem baj beszélek vele köszönöm midnenkinek :)
..még biztos nagyon fiatal vagy ..ugye?
Akkor bámuljatok egymásra évekig!
A kérdező hozzászólása: De mindig csak nézünk egymásra közben a legjobb barátnõm piszkálja h jöjön össze velem az õ haverjaji is és egyre cikibb és cikibb :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megprobálom :$
mibe? mondjuk a táskádat hazacipelni mert nehéz..tegyél bele egy követ, vagy kérdezd meg lenne kedved egy kicsit beszélgetni velem?
A kérdező hozzászólása: Mibe? xD olyan cuki és mindig zavarba jövök és õ is és lefagyunk :(
Még ha ciki is nem nagy cucc nem azért kell a kapcsolat, hogy másoknak a véleménye érdekeljen. Mitudom én mond, hogy nincs e kedve edzés után segíteni.
A kérdező hozzászólása: De az nem ciki ha a lány hívja el? És mit mondjak? nagyon köszi h segítesz :(
..Adél hívd el öt a barátaitól és beszélj vele
A kérdező hozzászólása: Mi bajod?
A kérdező hozzászólása: De még várom a válaszokatt :(

Mi van akkor ha tetszik egy fiú és én is neki de ő nem tudja hogy tetszik nekem. Ilyen esetben melyik fél kezdjen? 13/L

Legjobb válasz: kedves elsô hagyjad már olyan aranyos! Nem hiszem el, itt mondják, hogy annyi èves korban kezded el a pasizàst/csajozást amikor akarod, most meg ha egy 13 éves megkérdezi mot tegyen akkor egybôl elítélitek....már bocsánat, de egy 13 évesnek már vannak komoly èrzèsei.

kedves elsô hagyjad már olyan aranyos! Nem hiszem el, itt mondják, hogy annyi èves korban kezded el a pasizàst/csajozást amikor akarod, most meg ha egy 13 éves megkérdezi mot tegyen akkor egybôl elítélitek....már bocsánat, de egy 13 évesnek már vannak komoly èrzèsei.
mondd el neki, hogy tetszik neked...cukii :3
mond meg neki..ha tetszel neki viszonozza ha nem beégtél...
amelyik tudja, hogy tetszik neki a másik.. azaz neked kéne kezdeni! de úristen 13 évesen ne ez legyen már a legnagyobb gondod... nem vagyok öreg csak 21 vagyok de 13 évesen az volt a legnagyobb gondom, hogy hol van a focilabdám vagy, hogy nincsenek lent a haverok a téren :D
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ nem ez a legnagyobb gondom csak érdekelt a véleményetek viszont tényleg nem tudom hol a focilabdám.:D
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget jófejek vagytok.:)
Hát én dettó ugyanebben a helyzetben vagyok most xD Én várom hogy õ írjon nekem mert hát mégis csak õ a fiú, én meg meguntam már h nekem kell futni utánuk..De ha nem ír úgysem fogom kibírni h ne írjak :P szóval várj..aztán lépj te ha õ nem (mer..mert irtó félénk népségrõl van szó :D )

Egy 17 éves fiu nagyon tetszik és én is neki többször próbálkozott de visszautasította, m mivel ö volt a suli legrosszabb tanulója és dragozik cigizik és a fél iskolával lefeküdt de nekem még is nagyon tetszik mit tegyek?

Tisztában vagyok vele hogy nem fog miattam megváltozni és várni sem fog rám de valahogy elfelejteni sem tudom!

Legjobb válasz: De nem tudom elfelejteni.... mit tegyek?? hogy felejtsem el?

A kérdező hozzászólása: De nem tudom elfelejteni.... mit tegyek?? hogy felejtsem el?
Együttérsek veled pontosan ebben a helyzetben vok én is még a kor is megfelel 15vok a pasi nemsokára 17 a leírász ugyanaz róla. Csak annyival szerencsésebb vok h az én esetembe a csávó azért kedves. Jártam is vele vagy 5 napot és miután szakítottunk azóta is azt kívánom bárcsak ne jártunk volna, mert most hogy tom mijen volt egyre jobban visszakívánom és mégroszabb mint azelõtt. Én azt ajánlom hogy ne próbálj vele összejönni mert lehet úgy jársz mint én. Várj és idõvel elfelejted. Nkem is mûködött volna így...
Mégis, mi vonz benne, drága? :)
ez 1kretén csak megdugna az ien köcsögöket irtanám lángszóróval
Tedd szét neki a lábad meg dug 1x vagy esetleg 2x és kész:D Kibirod nem?
15 évesen ha valaki naiv az nem baj. Meg kell tanulnod a csalódásokat feldolgozni. Én is azt mondom, hogy ne tedd meg vele, de te szerintem úgy is szívedre, a vágyaidra fogsz hallgatni. Ha még is belemész, készítsd fel magad a legrosszabbra, akkor nagy csalódás nem fog érni. Gumit használjatok, mert Õ egy két lábon járó rizikófaktor.
hat ez normalis h pont o tetszik mivel a legtobb csajnak a "rosszfiu" stilus jon be es pont ezert is szoktak a fiuk "rosszalkodni" mivel a csajok buknak az ilyesmire:)
Feküdj le vele.. Másnap könnyebb lesz, attól kezdve hogy szarik rád.. Ez biztos beválna akármilyen erõsen hangzik..
Megértem.Nekem is a rossz fiúk jönnek be.:) A párom is ilyen kaliber...de nem drogozik és nem dug össze vissza.....hogy õszinte legyek..nem ajánlom neked.Ráfáznál vele.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az értelmes válaszokat megpróbálom elfelejteni!!! és te 15 éves csaj le is feküdtél vele???

Van egy srác, aki tetszik nekem, es én is neki. De az 1. Unokatesom unokatesoja. Akkor köztünk nem lehet semmi?

Kerlek segitsetek !!! L/20

Legjobb válasz: próbálom összerakni a képet... Te és az 1. unokatesód esetében a szüleitek testvérek. Az unokatesód unokatesója akkor vagy a testvéred - ezt kizárnám - vagy az egyik szülõje új párt választott, akinek volt egy testvére, akinek van egy gyereke, akirõl beszélünk. Jól okoskodtam? Ha igen, akkor elvileg vérrokonság nincs köztetek a sráccal, ez nem akadály. A többi attól függ, hogy mennyire ítélheti el a család - én azért alapvetõen azt mondanám, hogy fog még más is tetszeni neked...

próbálom összerakni a képet... Te és az 1. unokatesód esetében a szüleitek testvérek. Az unokatesód unokatesója akkor vagy a testvéred - ezt kizárnám - vagy az egyik szülõje új párt választott, akinek volt egy testvére, akinek van egy gyereke, akirõl beszélünk. Jól okoskodtam? Ha igen, akkor elvileg vérrokonság nincs köztetek a sráccal, ez nem akadály. A többi attól függ, hogy mennyire ítélheti el a család - én azért alapvetõen azt mondanám, hogy fog még más is tetszeni neked...
Szerintem ez a felállás úgy van, hogy az 1. unokatesó egyik szülõjének (amelyik nem a kérdezõ egyik szülõjének a testvére) a testvérének a gyereke az, aki tetszik a kérdezõnek. Nincsen köztetek vérrokonság, mert nincs közös nagyszülõtök (mert maximum õk lehetnének).
igen, én is ezt írtam, csak kifelejtettem azt a fél mondatot, hogy a vér szerinti nagynénje/nagybátyja exének lett új családja, ahol volt egy hozott gyerek, aki a kérdezett.

Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, én is neki de holnap megyünk standra, és jön barátnőm is. (elöször találkoznak ők ketten) mi van ha a barátnőm jobban tetszik neki? ! ( jobb az alakja, szebb is )

Legjobb válasz: emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.

emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.
Ha konkrétan nem nyomul rá, nincs miért aggódnod.
Soha ne menj pasit szerezni nálad jobb csajjal, szarvashiba. Lehet hogy akkor is te kellenél neki, de minek kockáztatni?
Ha õ nem lép akkor sajnos neked kell irj neki neten esetleg könnyebb mint megszolitani csak ugy
Miért ne kérdezhetnéd meg?
A kérdező hozzászólása: oks köszönöm a segítséget...:)
A kérdező hozzászólása: azért mert álltalában a fiúk kérdezik meg a lányokat de mint ugye az elõzõ válasz ado is mondta kénytelen leszek én megkérdezni.
en meg szoktam kerdezni: "nem tudsz valakit aki megcsokolsz?"
A kérdező hozzászólása: ez tetszik...:) ) köszike :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!