Találatok a következő kifejezésre: Tetszik egy én is neki, (421 db)

Hogyan hódítsak el egy olyan lányt, aki már rég óta tetszik és én is neki, viszont egy másik oszt. Társunk is tetszik neki?

szóval van 1 lány, akivel már rég óta közeli barátok vagyunk, eléggé jól ismerjük egymást, tetszek neki, jelez, meg szóval a többiek is mondják, viszont van 1 másik srác is, aki szintén tetszik neki, gyakran hallom, mert közel szoktunk ülni egymáshoz, h a barátn?jének mondja, h milyen jó pasi az, meg mennyire bejön neki a srác, a barátn?i meg mondják, h rólam is gyakran beszél

Legjobb válasz: Én sem arra mondtam. Csak ha mind a ketten bejöttök egymásnak, és ezt tudjátok is, akkor engem azért zavarna, hogy nekem is meg egy másik srácnak is azt mondja, hogy tetszik. Persze lehet hogy ezt nem akkor kell megkérdezni amikor még nem jártok. Bár nekem az az elvem, hogy én nem harcolok nõért. Ha õ is szeret, akkor úgy is engem választ, ha meg nem engem választ, akkor nem szeret eléggé, s akkor nincs értelme harcolni

Én sem arra mondtam. Csak ha mind a ketten bejöttök egymásnak, és ezt tudjátok is, akkor engem azért zavarna, hogy nekem is meg egy másik srácnak is azt mondja, hogy tetszik. Persze lehet hogy ezt nem akkor kell megkérdezni amikor még nem jártok. Bár nekem az az elvem, hogy én nem harcolok nõért. Ha õ is szeret, akkor úgy is engem választ, ha meg nem engem választ, akkor nem szeret eléggé, s akkor nincs értelme harcolni
Én válasz elé állítanám: A másik srác vagy én? De ez úgy általában mindenki lepisszegi, úgyhogy írok mást. Találd ki, hogy mit szeret. Pl hívd el moziba, vagy ilyesmi. Esetleg egy szál rózsa (ha szereti persze). Viszont ha egy idõ után sem felejti el a srácot, akkor azt meg kéne beszélni...
Figyelj. Nem akarok oktatni nagyon de totálisan ugyanabban a helyzetben vagy mint én csak 1 dolgot nem tudok: Jól kijön a sráccal? A:Mert ha igen: nehéz helyzet. Ha tényleg õt akarod akkor kemény út elõtt állsz. Lehetõleg keresd meg a kapcsolatuk mélypontjait, és tégy jót, jókor, jó helyen(szerintem érted mit akarok mondani). Ha kicsit mocskos akarsz lenni akkor NAGYON finom módszerekkel próbáld õket szétválasztani, pl valakin keresztül akiben te és a lány is megbíztok névtelenül mocskos, de csakis igaz dolgokat kell a lánnyal tudatni a fiúról. Ez is kicsit remegteti a dolgot. B: Ha nem tûnik túl komolynak, pl mint nálam:a fiú rá se tojik a lányra, vagy csak egyszerûen "nem bír a hormonokkal" és "kikezd" több lánnyal is . Ha minden jól jön ki akkor elõbb-utóbb a lány feladja hogy ez egy reménytelen alak és akkor otthagyja. Innentõl meg te vagy a közeli barát, hagyj egy kis idõt hogy átgondolja a dolgot(4-5 nap, akár 1-2 hét) közben maradj közeli barát. Ha úgy érzed készen állsz és nem jött közbe semmi (nem jött békülni vagy nem jött össze mással) akkor bevetheted magad!
szerintem oldd meg h valamikor valahol kettesben legyetek... és akkor megmondod neki...
sztem ilyen jatekokat ne jaccal, pont az ilyen dolgok miatt mondjak, hogy legy korrekt es egyenes... najo viccet felre teve, csajjal ez nem megy ... az en tanacsom az, hogy tedd feltekennye szedj fel masik csajt vagy tegyel vmi olyan dolgot amiert sokan irigyelnenek, lassa mekkora fonyeremeny vagy es mikor latod, hogy nagyon bejossz neki (mert ez latszik altalaban) akkor ugy jaccol vele majd ahogy te akarsz;)
A kérdező hozzászólása: Értem.Szerintem féltékennyé szeretne engem tenni.Am õ olyan, mint én, õ is szeret futni egy fiú után.Ez egy "örökkévalóságig" tartó húzdmeg-erezdmeg lenne.Ha futok utána, akk nem jó, ha õ fut utánam, akkor meg nem az enyém, én is rákapcsolok, akkor õ leáll, és nem tesz semmit.Ezt a játékot hogy kell játszani?Hogy kell ebben a játékban gyõzni?
Félreérted:D Egy nõ szerelméért nagyon szívesen megharcolok, de versenyezni nem fogok:D Lehet hogy elõbb nem ezt írtam, akkor sry:D
A kérdező hozzászólása: van olyan nõ, akiért érdemes küzdeni, akiért érdemes totálisan idiótát csinálni magunkból, mert túl büszke ahhoz, h megadja magát csak úgy...én szeretek küzdeni egy nõért, mert mikor megkapom, az annyira boldoggá tesz.Ez olyan élvezem a munkám gyümölcsét dolog
A kérdező hozzászólása: de am úgy van, h haverok vagyunk, nem állíthatom választás elé, mivel nem járunk
A játékról ennyit: Fuss el, ha jön utánad hirtelen fordulj meg és tárd ki a karod! Majd belerohan! =)

Szóval. Van egy fiu aki nagyon tetszik és én is neki nemtudom igazábol mit érzek iránta. Segitenétek? Köszönöm elöre is a normális válaszokat (többi lent) 14/L

Szóval van az a fiu igazábol ö a b osztályba jár én az a-ba :) beszélgettünk facebookon és mondta h találkozzunk minden jo volt találkoztunk és tök jót beszélgettünk bár szerintem és tul sokat beszéltem hozzá...vagy nemtudom mert szinte folyamatosan beszéltem..:D szoval a találkozó végén megölelt és elmentünk haza mindketten szerintetek ebböl lehet még valami!?!?!? aztán mondta h majd még találkozzunk mert nagyon tetszett neki...igazábol nemtudom mert amikor találkoztunk elötte majdnem visszafordultam mert ugymond meggondoltam magam és nemtudtam hogy most akkor tényleg szeretnék vele lenni vagy nem azt tudni kell hogy ez az elsö randim volt...szoval kicsit féltem is töle:D igazábol nemtudom mit akarok egyik percben tökre hiányzik másikban azt kivánom bárcsak sosem beszéltünk volna....segitsetek..tökre nem tudom mit kéne csinálnom..:((

Legjobb válasz: baydmeg,hát persze hogy lehet belõle valami csak gyökér vagy tetszel neki,neked is tetszik szóval lesz belõle több ha hagyod.

baydmeg, hát persze hogy lehet belõle valami csak gyökér vagy tetszel neki, neked is tetszik szóval lesz belõle több ha hagyod.
Szerintem még legyen pár tali, és akkor könnyebb lesz eldönten. Egyébként simán lehet több is ebbõl. :) 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ment a zöld kéz ;)))

Egy 17 éves fiu nagyon tetszik és én is neki többször próbálkozott de visszautasította, m mivel ö volt a suli legrosszabb tanulója és dragozik cigizik és a fél iskolával lefeküdt de nekem még is nagyon tetszik mit tegyek?

Tisztában vagyok vele hogy nem fog miattam megváltozni és várni sem fog rám de valahogy elfelejteni sem tudom!

Legjobb válasz: De nem tudom elfelejteni.... mit tegyek?? hogy felejtsem el?

A kérdező hozzászólása: De nem tudom elfelejteni.... mit tegyek?? hogy felejtsem el?
Együttérsek veled pontosan ebben a helyzetben vok én is még a kor is megfelel 15vok a pasi nemsokára 17 a leírász ugyanaz róla. Csak annyival szerencsésebb vok h az én esetembe a csávó azért kedves. Jártam is vele vagy 5 napot és miután szakítottunk azóta is azt kívánom bárcsak ne jártunk volna, mert most hogy tom mijen volt egyre jobban visszakívánom és mégroszabb mint azelõtt. Én azt ajánlom hogy ne próbálj vele összejönni mert lehet úgy jársz mint én. Várj és idõvel elfelejted. Nkem is mûködött volna így...
Mégis, mi vonz benne, drága? :)
ez 1kretén csak megdugna az ien köcsögöket irtanám lángszóróval
Tedd szét neki a lábad meg dug 1x vagy esetleg 2x és kész:D Kibirod nem?
15 évesen ha valaki naiv az nem baj. Meg kell tanulnod a csalódásokat feldolgozni. Én is azt mondom, hogy ne tedd meg vele, de te szerintem úgy is szívedre, a vágyaidra fogsz hallgatni. Ha még is belemész, készítsd fel magad a legrosszabbra, akkor nagy csalódás nem fog érni. Gumit használjatok, mert Õ egy két lábon járó rizikófaktor.
hat ez normalis h pont o tetszik mivel a legtobb csajnak a "rosszfiu" stilus jon be es pont ezert is szoktak a fiuk "rosszalkodni" mivel a csajok buknak az ilyesmire:)
Feküdj le vele.. Másnap könnyebb lesz, attól kezdve hogy szarik rád.. Ez biztos beválna akármilyen erõsen hangzik..
Megértem.Nekem is a rossz fiúk jönnek be.:) A párom is ilyen kaliber...de nem drogozik és nem dug össze vissza.....hogy õszinte legyek..nem ajánlom neked.Ráfáznál vele.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az értelmes válaszokat megpróbálom elfelejteni!!! és te 15 éves csaj le is feküdtél vele???

Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is neki. Mit csináljak, hogy szerezhetném meg?

De látszik rajta, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot, értetlen rá még. De nekem nagyon tetszik és csak ? akarom. Sok pasi közül válogathatnék de nekem más nem kell tényleg csak ?. :/:S Évfolyamtársak vagyok, a legjobb barátn?m jár a tesójával.

Legjobb válasz: Meg kell tanulnod, hogy nem szerezhetsz meg mindent, ami neked tetszik. Ennyi.

Meg kell tanulnod, hogy nem szerezhetsz meg mindent, ami neked tetszik. Ennyi.
Te magyar vagy?? Akkor tanulj meg írni és ne a faszon járjon az eszed hanem a tanuláson.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért kell rögtön leoltani a másikat..ha ugatni akarsz menj a napiszarra meg az ilyesféle oldalakra ;)
A kérdező hozzászólása: Vagy inkább a Mónika show-ba..
Menj te úgy sem tudsz még írni sem......
Na figyelj ide kicsim! Most jó figyelj:) Mi van, ha én azt mondom neked, hogy kellesz nekem, csak te, mert szükségem van rád, a testedre, lelkedre! Minden porcikám kíván... Akkor most az enyém lettél??? Mit kellene tennem, hogy az enyém legyél?? Szerinted??? Válaszolj magadnak, aztán húzzál innen tanulni.
"nem szeretne komoly kapcsolatot" Ezek szerint éretlen vagy max meg fog téged 1x-2x dugni, aminek kicsi az esélye... Ez akarod?? Ahhoz, hogy szeressen meg kell ismernetek egymást és õ kell hozzá, nem a te kis érzéseid.
A kérdező hozzászólása: Ha nekem nyelvtan órára kell beülnöm akkor nektek viselkedéskultúrára! ;)

Tetszik egy fiu de nem tudom hogy tetszek-e en is neki. Hogyan jojjek ra? Kezdemenyezzek? Vagy hagyjam ot?

Legjobb válasz: Mondjuk menjél oda hozzá és dumálj vele. Jahj ez soha nem értettem ,ha nekem valaki tetszett akkor kezdeményeztem és nem csak vártam a semmire...nem kell ennyire beszarinak lenni vagy elküld vagy nem és ennyi,ha elküld akkor meg keresel mást.

Mondjuk menjél oda hozzá és dumálj vele. Jahj ez soha nem értettem , ha nekem valaki tetszett akkor kezdeményeztem és nem csak vártam a semmire...nem kell ennyire beszarinak lenni vagy elküld vagy nem és ennyi, ha elküld akkor meg keresel mást.
A kérdező hozzászólása: jah es jol leegek...foleg azert mert osztalytars
Hát, szerintem 1 próbát megér.
szia énis így vok vele, de én bejövök sztem a srácnak. hát én ezeket tapasztalom:néz engem, ha énis pont odanézek, van mikor elkapja a fejét, érintések, közel megy hozzád, stb..de vannak ilyen oldalak.
A kérdező hozzászólása: engem is nez, mosolyog es sokat beszelgetunk:)
Hát a mai fiatal szokások szerint elõször is vedd fel MSN-re...:D
Kérdezd meg tõlle konkrétan, mert mire fecséreled az idõdet, ha nem, akkor mérges leszel, hogy minek vártál ennyit a semmire, ha igen, akkor meg örülj neki, hogy nem telt el úgy megint egy nap, hogy csak sóvárogsz utánna. Ha jól értetted a jeleket amit küldött feléd, akkor nem csalódhatsz, hisz egy csaj megérzi, szerintem!

Én 15 éves fiú vagyok és még nem csókolóztam. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik és én is neki. már ismerkedünk egy ideje, sajnos voltak rosszabb előzmények is. Jó lenne ha ezt csinálnám?

azt találtam ki hogy odamegyek hozzá és azt mondnom neki hogy: hoztam neked valamit é adnék egy puszit a szájára.ez jó ötlet lenne? létszíves le tudnátok írni hogy hogy csináljam a puszit, mert elégé félek hogy elszúrom:$

Legjobb válasz: Én vagy 1000 kérdést irtam hogy jajj ha elszúrom h kell csinálni, majd amikor elcsattant. Akkor se tudtam még semmit de csak úgy jött. Nyugi senki sem szúrja el.

Én vagy 1000 kérdést irtam hogy jajj ha elszúrom h kell csinálni, majd amikor elcsattant. Akkor se tudtam még semmit de csak úgy jött. Nyugi senki sem szúrja el.
Magát a csókot nem, de a szituációt el lehet. sztem teremts romantikus körülményeket hozzá. hívd el pl a lányt egyik nap hozzátok és nézzetek közösen meg vmi romantikus filmet.
Hat ha nekem egy fiu ilyent csinalna, teljesen odalennek!:) Szoval csak nyugi, nem fogod elszurni.;)
Mindenki amiatt parázik, hogy "jajj, mi lesz, elszúrom". NEM lehet elszúrni, nyugi :D Száj a szájra, és annyi, onnantól már menni fog. Az ötleted meg haláli aranyos, én odáig lennék, ha ezt csinálná a srác, aki bejön nekem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nagyon biztató , köszi nektek:)
Biztos nagyon édes srác vagy... szerencsés lány! Én azt tanácsolom neked, hogy elõször nézz kedvesen a szemébe, és közelíts, de csak addig, hogy az orrotok épp hogy összeérjen. Figyeld meg a reakcióját. Látni fogod, hogy akarja-e! Ha igen, akkon finoman csókold meg. HIdd el érezni fogod, hogy kell, a lényeg, hogy ne rohand le rögtön a nyelveddel! :) Ha pedig úgy érzed, hogy nem feltétlenül szeretné, akkor edj egy hosszabb puszit az arcára, de viszonylag közel a szájához... :) De nem kell ezen ennyit agyalni... Hidd el, menni fog!! :)

Cigány srác vagyok és van egy magyar csaj, aki nagyon tetszik. Szerintem én is neki, csak fél, hogy a szülei mit szólnának. Mit tegyek?

3 éve dolgozok

Legjobb válasz: Azért ezen besírtam leírod a kérdést alá meg kiegészítésnek 3 éve dolgozok D_:asg. De amúgy ha szülei faszopó beállitottságúak akkor sajnos nem tudsz ellene mit tenni. Nekem is volt így egy jó barátom nem volt hosszú távú neki sem sajnos hamar szét választották õket. De ki tudja próbát megér.

Azért ezen besírtam leírod a kérdést alá meg kiegészítésnek 3 éve dolgozok D_:asg. De amúgy ha szülei faszopó beállitottságúak akkor sajnos nem tudsz ellene mit tenni. Nekem is volt így egy jó barátom nem volt hosszú távú neki sem sajnos hamar szét választották õket. De ki tudja próbát megér.
Szerintem mindenki úgy járna a legjobban, ha nem szaporodnál tovább, mert már így is sokan vagytok.
Az a baj, hogy a gyûlölet gyûlöletet szül. Ez nem megoldás, hogy sokan ennyire gyûlölködve neki esnek egy másik embernek. Mindent meg kell tudni beszélni kulturált módon és formában. Egy jobbikos.
a 17-es hsz-emre kaptam priviben a kérdezõtõl: "Mocskos paraszt" barátom, hadd ne süllyedjek le a te szintedre
*Nekomimi*: Nekem vannak zsidó barátaim, tehát nem mondhatod rám, hogy rasszista vagyok. A cigányokat nem a bõrszínük miatt utálom, hanem mert megtapasztaltam, hogy egy aljas buta féreg az összes. Láttam õket "dolgozni" is, és kitudom jelenteni, ha Magyarországon csak õk dolgoznának, akkor igen csak éhen döglenének. Kb. 10 forintot nem ér a napi munkájuk, csak az utánuk kapott támogatás miatt dolgoztatják õket.
A kérdező hozzászólása: Valaki nem akar még savazni? Így ismeretlenül.
a privid alapján már nem vagy ismeretlen ... egyébként ráadásul nem is bántottalak azzal a linkkel, hanem pont azt írtam, hogy a szülõ ellenszenvét nem feltétlenül a cigányságod váltotta ki ... viszont a prividbõl rájöttem, hogy mégis
A kérdező hozzászólása: Olvassa újra, mit írt, Uram!
megtettem: "na meg persze te 25 vagy, a lány meg 17 ... ez még a cigányozás nélkül is szülõi nemtetszést von maga után " - lefordítom: feltetted ezt a kérdést, tehát te 25 vagy, a lány 17 ... a szülõnek már ez nem tetszik, nem kell ehhez cigányozni senkinek
én cigány vagyok, de amolyan 100%. a barátnōm magyar, ahogy szinte minden felmenōje. nekünk is voltak gondjaink, de a szülei hamar megértették, hogy nem a "lekéséllék há nem ácc égy ézrést gácci" fajtából való vagyok. :) azóta minden jól alakul. szóval ne parázz, ha a lány szülei nem ...olyanok... minden rendben lesz. a hülye válaszolóknak pedig üzenem: én megértem hogy a 98% selejt után vannak elōítéleteitek, de tapasztalatból tudom, hogy az alját már a szóhasználat után ki lehet szūrni, és én már annak a két százaléknak is örülök, aki normális. magatokat minōsítitek.
"lekéséllék há nem ácc égy ézrést gácci" ÁÁ feldobtad a reggelemet. Kösz :D Egyébként, ha a kérdezõ, írta a 17-es hsz-re, hogy "Mocskos paraszt" akkor õt is le tudod szûrni a szóhasználat alapján.
A kérdező hozzászólása: Teljesen megfelelt a szóhasználatom a magyar helyesírás szabályainak, Uram!
Ha 17 éves lányom lenne elég keményen kéne pedáloznia a 25 éves srácnak ha rá akar repülni.
Köztünk nincs sok korkülönbsèg. A fèrjem félig cigány, én nem. Elõször a családom eltiltott tõle, majd szinte elüldöztek otthonról. Persze, azóta megbánták, legalábbis azt mondják. Aki azt írta, hogy kitagadná a gyerekét, ha cigányt vinne haza és mindenkinek aki így gondolja tiszta szívembõl azt kívánom, hogy úgy hagyják el õket a gyerekei, hogy soha azt se tudják rólum, hogy hol vannak. Én tudom milyen érzés, hogy kitagadnak a családból. Ilyenek ne vállaljanak gyereket, erre ezt tudom mondani.
A 31-es Hsz.-nek adok igazat! Akármilyen Kellemetlen és halva született a dolog, a gyerekem az akkor is a gyerekem. A fene vigye a gusztusát, áldásom rá.
Szia, kedves kérdezõ. :) Nem is tudom, hogy mi lenne a legjobb. :S Én is voltam ilyen szituban, úgy 22-23 éves korom körül, csak nálunk az õ anyukájával volt a gond. Õ nem fogadta el, hogy én magyar vagyok.( nem szeretem ezt használni, mert nekem mindenki magyar, akinek az anyanyelve az ) Amíg nem mutatott be neki, minden tökéletes volt, aztán pár hónap után elvitt magához és kezdõdtek a gondok. :S Szét is maradtunk és azóta ha találkozunk az utcán, nagy ívben kerüljük egymást. Tényleg nem tudok mit mondani. Max annyit, hogy hanyagoljátok a bemutatkozást a szülõknek egy ideig. A többi pedig majd kialakul. :) És akkor most egy kicsit offolnék. Nem vagyok rosszindulatú, de most kivételt teszek. Azoknak, akik itt ocsmány és rasszista megjegyzéseket írkáltak, azt kívánom , hogy mihamarabb derüljön ki, hogy mind-mind cigány õsöktõl származnak. Állítom, hogy Magyarország a legrasszistább ország a világon. Jöhetnek a mínuszok, nem érdekel a százalékom, de ezt muszáj volt leírnom. ;)
véleményem szerint a magyarok undorítóbbak és mocskosobbak mint sok cigány. Egy normális cigány többet ér tõlletek ti aljasok. Hogy jösztök ti ahhoz hogy itt nézzétek lefele a másikat mert cigány. Ha ti rendes magyar embernek tartsátok magatokat nem irtok ilyeneket mocskos kutyák......
A kérdező hozzászólása: Rendben. A lány érdekében nem erõltetem. Nem az ilyen kicsinyes, önteltek miatt, mint ti, hanem az Õ érdekében.
na ne mááár. el ne hidd ..te!!! a szerelem útjába senki és semmi soha nem állhat. bõrszín vagy nemi hovatartozás...pffffff kit érdekel, ha szereted és õ is szeret akkor meg??? még, hogy magyar gének, na ne már...minden magyarban vagy szláv, török, meg mittomén mi ...na a lényeg, hogy ez miatt ne add fel szerintem.
Állítom, hogy akik itt a "fajok keveredésérõl" nyilatkoznak, mind keverékek. A kérdezõ rendes cigány srácnak tûnik már abból, hogy aggódik a lány szüleinek hozzáállása miatt. Azok a cigányok, akiktõl a faji tisztaságmániások félnek, megdugják a lányukat a hozzájárulásuk, tudtuk nélkül is.
Ne is, hagyd a szép magyar lányt. A fajtátban meg találod a hozzád illõt. 6. te meg inkább.....
A kérdező hozzászólása: Elhívtam moziba múlt héten, akkor nem ért rá. Mondtam, hogy a késõbbiekben is áll a meghívás, szóval majd keres, ha úgy van..
Az én szememben te is magyar vagy. Ne legyél önrasszista.
Addig rendben van, hogy rendes, de a gének erõsen benne vannak. Mi van ha a gyereküknek a személyisége, valamelyik "rosszabb" rokonára fog hasonlítani?
A kérdező hozzászólása: Köszi srácok. Para van, mert volt már magyar barátnõm. Szakítottunk, mert nem mert bemutatni.
Meg is értem, hogy nem mert bemutatni... Ha az én gyerekem hozna haza egy cigányt ki is tagadnám.
Mondom hagyd az egészet találsz a fajodban egyet majd... úgy egyre többen vagytok
Szerintem sem érdemes erõltetni. Vannak nagyon szép cigány lányok is. Velük biztosan nem lesz ilyen problémád. Illetve nem lenne ellentét sem a különbözõ hagyományokból és szokásokból.
Szerintem próbáld meg, ha nem jön össze akkor ilyen az élet. Szerintem ha nem mer bemutatni és ezért nem jár veled akkor az a csaj annyit is ér, nem éri meg az idõdet.
Nekem apukám volt magyar édesanyám meg félig cigány félig magyar. Ugyhogy bennem is van egy kanyar. A barátom magyar. Kb egy évig küzdöttem hogy az anyja elfogadjon és a párom is mindig kiált mellettem. És már 7 éve vagyunk együtt szeretjük egymást nagyon már az anyja el sem tudna egy másik nõt képzelni mellette. Ha szeretitek egymást nem állhat semmi közétek. :) Az idióta hozzászólásokkal meg ne is foglalkozz.
De foglalkozz az " idióta" hozzászólásokkal. Mert ez nem egészséges, ebbõl úgy is baj lesz ha szülõk is úgy vannak vele.
Azóta mizujság, kérdezõ?
Simán, ne aggódj!
Simán ;) nekem is az elsõ olyan volt hogy egyikünknek sem volt kapcsolata elõtte és csók sem... de jó volt :) érzed hogy mit kell csinálni... de ha a srác valamire való akkor vezetni fog, de ha nem nem olyan nagy gáz... menni fog neked is ;) és elõre nem kezdeném a nyelvekkel... elõször szokjatok bele a szájrapuszikba, utána finoman kóstolgassátok egymás ajkait.. és csak utána jöjjön a nagybetûs CSÓK :) Sok boldogságot! :D
A kérdező hozzászólása: te aztán biztos tudod milyen az agyiszintem:c
Az agyiszintedet nézve, igen babázni
Olyan mintha egy kisebb fagyis kelyhet akarnál körbenyalni. Beleteszed a nyelved a szájába és lassan körzöl, de nem görcsösen csak azt hanem ahogy jön. Ez nem egy bonyolult mûvelet amit tanulni lehet. Azza elronthatod ha nagyon gyorsan akarod csinálni meg, összevissza nyalod az arcát. Ha õ csinálja így akkor állítsd le és mutasd meg neki.
A kérdező hozzászólása: 13 évesen babázni?:DDDDDDoké mentem;)
Te inkább még menny babázni
xD majd rájössz hogy kell... vagy írd be googleba "hogy kell csókolózni"... istenem....
A kérdező hozzászólása: egymást IS? miért még kit?:DD
Sõt még egymást is összefogjátok tapizni.
A kérdező hozzászólása: ebbõl sajnos nem lesz semmi:c nem kell neki barátnõ (vagy csak én nem?!!)
Hány éves vagy? 12?
Mit csinálj, mit csinálj? Hát válassz, vagy tedd szét a lábad mindkettõjüknek.
Ha ennyi eszed van, egyiket se.

Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is neki de messze lakunk egymástól (õ bp-n lakik én bp mellett) és lehet hogy csak hétvégente tudnánk találkozni, néha talán valamelyik hétköznap is összejönne. érdemes ilyen kapcsolatba belemenni? 15/L

Nagyon szeretnénk megpróbálni de félünk hogy nem mûködne

Legjobb válasz: A hétvégente is elég, ha megvan a közös szikra, és szeretitek egymást.... :) (ha most sem (míg nincs semmi) csak a szexrõl megy a beszélgetés, és akkor nincs baj) Én tuti bevállalnám, 18L

A hétvégente is elég, ha megvan a közös szikra, és szeretitek egymást.... :) (ha most sem (míg nincs semmi) csak a szexrõl megy a beszélgetés, és akkor nincs baj) Én tuti bevállalnám, 18L
Írj privátban ha szeretnéd meghallgatni a véleményemet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!