Találatok a következő kifejezésre: Tetszik a a kecskeszakáll (1 db)

Tetszik a lányoknak a kecskeszakáll?

Legjobb válasz: Nekem nagyon bejön ha illik az illetõ arcához :)

Nekem nagyon bejön ha illik az illetõ arcához :)
Ha jól áll a srácnak akkor imáádom:D
Arcformától függ: a férjemnek pl. nagyon jól áll, de láttam már olyanoknál is, akik láttán elõkaptam volna a borotvát ott helyben...
Nekem nem igazán jön be, de ettõl függetlenül van olyan, akinek jól áll.
Ez attól függ jól áll e... Vannak akiknek nagyon jól tud állni és férfiasabbá, szexibbé teszi õket, van akiknek meg csak ront a helyzeten. Olyanoktól kérdezd akik ismernek és azért néha-néha látnak is...:D
Nekem van, és barátnõm nagyon szereti :) Ez emberfüggõ meg arcfüggõ is... Van akinek jól áll, van akinek meg a fejét is amputálni kellene a francba.
Sztem legjobb a körszakáll, nekem az tetszik, de attól függ, hogy neked melyik illik az arcodhoz...sztem próbáld ki, és max leszededed teljesen, ha nem áll jól...
fúúúj...nekem nem az esetem:) )de attól még másnak bitti bejön
Nekem nem jön be...valamiért mindig egy ballonkabátos szatírra asszociálok a kecskeszakállról :D
Nem mindenkinek jönbe ha a hajadfoz vagy fejformádohozz nem illik van olyan ami valakinntek nagyon jól áll valakinek kevésbé. Ez a stilusodtol is függ.
Szeretem, fõleg, ha kopasz fej társul hozzá. De ha derékig érõ a haj, akkor is bejön:) ))
biztos emlékeztek mikor Ákos 98ban levágatta a haját, és kecskeszakálla volt. hát akkoriban nagyon nagy volt a szerelem. :D ha jól áll, akkor csak hajrá! és ha illik az egyéniségdhez. amelyik csajnak ez jön be, az sztem majd neked is be fog jönni :)
A kérdező hozzászólása: Elnézést, de egy kecskeszakáll az nem szõrmók!
nem szeretem a szõrmókokat!!!
nekem nagyon neem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyien vagyunk, akik ezt a témát nézik most?

Na? :D

20

Tényleg nincs egyetlen olyan pasi sem ebben a világban, aki őszinte? ! (Nem kell elolvasni, ha hiszel a szerelemben)

A szerelemnek egyszerűen nincs értelme. Soha nincs jó vége. Én többet nem akarok sírni egy pasi miatt sem. Bizonyára tisztelet jár a becses, általam nem ismert kivételeknek, akik nem [email protected]ák át a lányokat. Nekem ehhez még rövidke életem során nem volt szerencsém. Az ellenpéldájára viszont már túl sokszor. Váljék egészségére a szerelem mindenkinek, aki hisz benne. Lehet, hogy szívtelen dög vagyok, amint azt sokan tartják...

11

Miért kell mindig átélni azt a rossz érzést h nem kellek a másiknak v mást választ helyettem?

Akármennyire is próbálom magam távoltartani másoktól mindig kifogok egy-egy szimpatikus lányt akivel aztán nagyon jó viszonyba kerülünk, majd mikor már totál beleszerettem vagy lecsapja más a kezemről vagy elutasít vagy egyéb külső ok miatt marad a max haverság v még az se :/

És mivel ilyenkor már hónapok óta olyan jó viszonyban vagyunk h szinte csak egymással beszélgetünk, rengeteg közös programon veszünk részt, és egyszer csak jön a kijózanító pofon h nem lehet semmi köztünk, iszonyú nehéz elviselni :(
Ekkor már annyira szeretem h másra rá se tudok nézni, max otthon ülök depisen és nemistudom mire várok.. talán arra h végre kinyiffanjak és ne kelljen többet ezt átélni..

Aztán amikor nagy nehezen tovább lépek jön a következő lány akivel már tudom h nem lenne szabad megismerkedni, de vmiért mégse birom hagyni "elúszni".. és ezekután természetesen bele is belegabajodok és minden lejátszódik újra.. pár hónap felhőtlen boldogság, majd pár hónap totális depresszió..

Már 23 éves vagyok és megszámolni se tudom hányszor kellett ezt átélnem.

És borzasztóan össze tudok törni ettől, pedig egyébként semmi panaszom nem lehetne az életemre, mindenem megvan, egészség, pénz, szerencse, stb.. csak ez az egy, mondhatni a legfontosabb dolog hiányzik, a szerelem. Enélkül pedig a többinek semmi értelme, egyszerűen ha nincs kivel megosztani az egész élet felesleges.

12

Féltékenységet hogyan lehet leküzdeni? 16F

6

Miért van az, hogy a nők toleránsabbak, mint a férfiak a melegekkel szemben?

Nem kérek semmiféle szidást, aki nem tud normálisan válaszolni, az inkább ne is írjon. Leszbikus lány vagyok, konkrétan az én fiú barátaim teljesen elfogadják a dolgot, meg a melegekkel sincs problémájuk, amíg nem rájuk hajtanak. Viszont átlagosan véve azt vettem észre, hogy a nők sokkal toleránsabbak a melegeket illetően. Miért? Másban is toleránsabbak a nők?

29

Lehetséges, hogy egy fiú ebben a korban (15, ő már nem szűz) többet akarjon, mint puszta testiség?

Vagy ebben a korban a hormonok miatt nem is lehet szerelmes?
Csak vonzódik?

6

A férfiak miért nem szeretik a teltebb nőket? Miért csak a gebéket?

32

Te engedélyeznéd azonos neműek között a házasságot?

56

Hogyan lesz bikából lány? (szójáték)

Kíváncsi vagyok, mennyi ideig tart majd míg vkinek leesik.

9

Hogyan érhetném el, hogy a barátom ne legyen féltékeny?

Nem régóta vagyok együtt a barátommal. Előtte mindig is voltak fiú barátaim (1-2) akikkel ha találkoztam, megöleltem őket, és ezt szeretném, ha így maradnak. Rájuk csak barátként tekintek, semmi több, viszont nem szeretném, hogy a barátom féltékenységi rohamot kapjon, amikor megölelek egy srácot, akivel évek óta nagyon szoros barátságban vagyok. (lány barátaimat is meg szoktam ölelni, az mondjuk nem probléma)
16/L

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!