Találatok a következő kifejezésre: Tetszik a a kecskeszakáll (1 db)

Tetszik a lányoknak a kecskeszakáll?

Legjobb válasz: Nekem nagyon bejön ha illik az illetõ arcához :)

Nekem nagyon bejön ha illik az illetõ arcához :)
Ha jól áll a srácnak akkor imáádom:D
Arcformától függ: a férjemnek pl. nagyon jól áll, de láttam már olyanoknál is, akik láttán elõkaptam volna a borotvát ott helyben...
Nekem nem igazán jön be, de ettõl függetlenül van olyan, akinek jól áll.
Ez attól függ jól áll e... Vannak akiknek nagyon jól tud állni és férfiasabbá, szexibbé teszi õket, van akiknek meg csak ront a helyzeten. Olyanoktól kérdezd akik ismernek és azért néha-néha látnak is...:D
Nekem van, és barátnõm nagyon szereti :) Ez emberfüggõ meg arcfüggõ is... Van akinek jól áll, van akinek meg a fejét is amputálni kellene a francba.
Sztem legjobb a körszakáll, nekem az tetszik, de attól függ, hogy neked melyik illik az arcodhoz...sztem próbáld ki, és max leszededed teljesen, ha nem áll jól...
fúúúj...nekem nem az esetem:) )de attól még másnak bitti bejön
Nekem nem jön be...valamiért mindig egy ballonkabátos szatírra asszociálok a kecskeszakállról :D
Nem mindenkinek jönbe ha a hajadfoz vagy fejformádohozz nem illik van olyan ami valakinntek nagyon jól áll valakinek kevésbé. Ez a stilusodtol is függ.
Szeretem, fõleg, ha kopasz fej társul hozzá. De ha derékig érõ a haj, akkor is bejön:) ))
biztos emlékeztek mikor Ákos 98ban levágatta a haját, és kecskeszakálla volt. hát akkoriban nagyon nagy volt a szerelem. :D ha jól áll, akkor csak hajrá! és ha illik az egyéniségdhez. amelyik csajnak ez jön be, az sztem majd neked is be fog jönni :)
A kérdező hozzászólása: Elnézést, de egy kecskeszakáll az nem szõrmók!
nem szeretem a szõrmókokat!!!
nekem nagyon neem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek szakítsak vele? 14/l

A párom először tisztára tetszett, de most hogy nem fogja a nyílvánvaló jeleimet hogy mit szeretnék tőle már feladtam. Meg mindenen besértődik, azt mondtam nem tudna szakállt növeszteni erre besértődött, meg még sok ilyen hülyeség miatt besértődik. Tiszta gáz alak!

13

Facebookon mi az a szám a nêv mellett?

amikor valaki telorol szokott fentlenni ês kilêp, akkor megjelenik egy szám a neve mellett. Mit jelent az a szám?

4

Csak a szex kell a férfinak?

Sziasztok!
Múlt hónapban beleszerettem, egy akkor még 15 éves lányba. Most októberben ünnepelte a 16. születésnapját, pár héttel ezelőtt kiderült, hogy kidobta a pasiját na mondom itt a remek alkalom, hogy bókoljak és udvaroljak neki. Hiába mondok neki bármit is, nem hallgat rám mert bevallotta hogy már több éve szerelmes egy nála idősebb fiúba. Ez a "fiú" 28 éves és múltkor még facen így szeretlek úgy szeretlek volt a fiú részéről, de közbe a nyílt utcán fel se akarta ismerni a lányt és inkább másnak udvarolt a csaj szeme láttára. Azóta, ha a lány találkozót beszél meg vele mindig keresi a kifogásokat, hogy miért ne érjen rá. Ma a férfi bevallott mindent a lány apjának, és azóta a férfi meg se nézi hogy mit üzent neki a csaj. A lány 16 éves akibe szerelmes 28 éves én pedig Januárban leszek 20 éves. Attól tartok, hogy a férfi csak egy éjszakára akarja a lányt, de a lánynak hiába beszélek az igaz szerelemről, nem jut el a tudatáig. A férfi teljesen elvette az eszét. A szerelem nem ismer olyat, hogy akadály. Ha igazán szeretné a lányt akkor nem érdekelné, hogy mit gondolnak a lány szülei. Én nagyon szeretem ezt a lányt, de ő nem veszi észre, hogy velem boldogabb lenne, mint egy olyan férfival aki oda se figyel rá. Mit tegyek szerintetek?

5

Dús keblű lányok akik szeretik fényképezni magukat, megmutatjátok nekem a bájaitokat privibe képben?

7

Hogyan értsem meg a nőket 100%-osan?

egyszerűen nem értem! nem értek semmit! létezik olyan hogy női agy átültetés és hogy egyszerre 2 agyam legyen?

ilyenekre gondolok például:
buliban elvagyok vele, flörtölök vele, puszilgatom, csókolgatom, aztán: bocsi, van barátom!

másik: felhívom, nemveszi fel, aznap találkozok vele, nem szól egy szót se elküld a francba pedig nem csináltam semmit! Másnap újra keres hogy bocsássak má meg, mer szeret meg minden.

akkor van ilyen is:
írok neki cseten, nem válaszol 3 évig, utána egyszer csak rájön a roham, mintha megrázta volna a 380 és ír mindenfélét, amiből azt veszem le h lávol engem :D

egy mind igaz, és próbáltam vicces lenni remélem sikerült titeket boldogítani, de szeretnék értelmes választ is látni.

11

Mitöl lett ilyen a nōvérem?

Jött idèn egy ùj lány az osztájukba, most költöztek ide, ès egy ideje folyamatosan dirigál ès beszòlogat a nōvèremnek. Pedig a nōvèrem elèg harcias tipus, de csak meghunyászkodik ennek a csajnak.
Szerintetek mèrt?
Mindketten 19 èvesek.

7

Mit akarnak tőlem a nők ha kapcsolatot nem?

Sose tudok kifogni egy olyan lányt se aki tényleg szeretne/szerelmes lenne belém.. pedig van h ők nyomulnak, ha nem keresem őket, ők keresnek, mindig várják h beszélgessek velük, tök jól érzik magukat velem, stb..
Sokat törődök velük, és ezt érzik is, várják, ha csak 1 napot is kihagyok, jönnek h mi van velem, de mégse akarnak komolyabban semmit :S
Mi lehet velem a gond?

13

Férfiak, nők! Van hozzá hasonló külsejű ismerősötök?

http://kepkezelo.com/images/4kaa5rsvpot3tbf17qao.jpg

9

Intim piercing egy férfinál? !

Szerintetek szexi vagy undorító?

8

A férfiakat tényleg nem zavarja a narancsbőr?

Nem a nagyon durva változatra gondolok, ami egész testen gödrös, hanem csak egy enyhére a combon. Megkérdeztem egy haveromat, hogy zavarja-e, és azt mondta, hogy egyáltalán nem, és nem is szempont. Ez most komolyan igaz?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!