Találatok a következő kifejezésre: Tetszik a és a (2639 db)

Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D
tûrd be sztem
Annyira utálom amikor a FLUOR, SP, MM, IMITÁTOR FIUKNAK VAN "CSÕNADRÁGJUK" KIB*SZOTTUL B*ZIS :)
Ahelyett, hogy vettél volna egy fasza bakancsot, vagy bõrkabátot. De hát titeket úgyse lehet meggyõzni...
Negyediknél a pont és szerintem a mai divatmajmok rohattul buz1san néznek ki -.- 15 F
ugyse utosó?? annyira utálom az ilyen f*sztalan majmokat.
?????csõnadrágról beszélsz, ami feszül az egész lábadon, és egy dc-s deszkás cipõrõl? Mert megnézem, hogy hogy fogod kitûrve hordani:D
utolsó vagyok:D 13/L
Szerintem meg egyáltalán nem b*zis.. egyszerûen csak jó az ízlése a kérdezõnek..:D Amúgy szerintem tûrd be.:D
#9 vok Még annyit hozzátennék, hogy most komolyan, ha valamire kiváncsi vagy és nem találod neten/fontos kérdésed van akk kérdezd meg, de nemá hogy valakinek ez legyen a legnagyobb problémája -.- Hordd ahogy tetszik (bár engem nagyon irritál ha valaki ilyen divatb*zi) Hova fajul a világunk...
oookkkss.:DD
Tûrd be. Amúgy van a cicanacis csõnadrág (ami teljesen tapad) és van a fiúknak olyan csõnadrág is ami nem passzol teljesen a lábához.:D 15l
De beraknálak fél évre a katonaságba. Az ilyeneknek az hiányzik. Ne meséljem el hogy melyik kezeddel mossál fogat? Képesek vagytok magatokról azt gondolni, hogy férfi?

A pasik többségének a nagy és barna szemek tetszenek jobban és a sötét haj, kerekebb arc, vagy az oválisabb arc, szőkés világosbarnás haj, kék szemek, kisebb szemek?

és mennyire tetszik vagy nem tetszik az, ha valakinek az arcán vannak piercingek? úgy érzem karika az orrba, egy golyó a száj alatt, és a kirajzolt vékonyra szedett szemöldök? vagy a dark stílusúra festett szemek esetleg a sötét ruhák vagy a színes ruhák tetszenek jobban egy csajon?

Legjobb válasz: Nekem az ovál arc, barna szemek, vörös haj tetszik!

Nekem az ovál arc, barna szemek, vörös haj tetszik!
én voltam hasonló helyzetben mint te...nem akarlak elkeseríteni, vagy rábeszélni bármire is...de én ott hagynám a srácot.ugyanez volt velem is...áradozott a volt nõjérõl, fotók, virágok, ajándékok, gesztusok...nekem meg semmi...én azért se könyörögtem, vártam hátha változik, nem változott.kidobtam.utána persze jött könyörögni h fogadjam vissza...természetesen nem tettem.és jól döntöttem!! most van másik barátom, aki imád, verseket ír nekem, virágot vesz, egyszer gyertyás-zenés vacsival fogadott :) ) hidd el rád is vár valahol egy ilyen fiú :) sok sikert, én szurkolok neked bármi is legyen a döntésed. :)
A kérdező hozzászólása: magamon tetszik a piercing, csak tudom ha páromnak nem, vagyis kényelmetlennek tartja, volt nõjével sem smárolt mikor piercing volt nyelvébe meg szájába és nem szereti a ribancos ruhákat nem is nézi a testet, csak az arcot, szemeket, modort ok de nem elég annyi h valaki azt higgye magáról h szép, mert egy ronda is hiheti ezt attól még nem lesz jó nõ más szemében, mondjuk inkább átlagos vagyok, de nemtom mit lehetne kihozni belõlem ha nem folyna le a sminkem meg szépen meg tudnám csinálni egyformára akkor megcsinálnám
Szia! A lényeg, hogy legyen kisugárzása, nem érdekel a szeme színe, az orra, a szája, az összkép a lényeg. Akkor legyen piercinged, ha úgy érzed, úgy adod ki magad, ne azért, mert ezen/azon tetszik, esetleg a barátnõdnek is van... Ízléses tud lenni, csak ne a száj felett szépségpötty, az nagyon tucat.
nem válaszoltam a kérdésre:A pasik nagy részének ez mindegy-összhang, humor, sok mosoly és a lényeg, hogy mellette igazán férfi legyen a férfi.Ezek fontosabbak. A vasdarabok az arcon, a lárvaszemöldök, a gyászos összkép szerintem nem nyerõ.
Karikát a bikák orrába tesznek-kis kiigazítás. Te meg hidd el magadról, hogy jó nõ vagy, mert akkor más is elhiszi...a szerelmet kikönyörögni nem lehet...ne kérj virágot-érd el, hogy kapj.csak okosan...:) ha meg meddõ a dolog, dobbants-van olyan, akinek TE és csakis te vagy a NÕ:Ám elõbb ezt el kellene hinni.
A kérdező hozzászólása: és ha nagyon szép egy csaj és jól áll neki a piercing, akkor sem tetszik? bár nekem nincs piercingem, de volt, és más csajokon is annyira tetszik meg látszik egy kettõnek az önbizalom az arcán, amitõl mégjobb csajok lesznek
A kérdező hozzászólása: gondolom attól is függ kinek mi áll jól, a párom volt csaja most olyan rockeres, szép nagy homloka van, szal formás a feje, telt az arca, és pirosas, meg olyan bazi nagy barna boci szemei vannak hosszú szempillákkal, meg van piercinge az is jól áll neki, meg szépen meg van csinálva a szemöldöke, én sajnos nem tudom olyan szépre kisminkelni a szemem, egybõl lekönnyezem, olyan kisugárzása van annak a csajnak szerintem, olyan szép arca, hogy nála az sem érdekel ha kicsit duci, fotogén mert félek h párom jobban szerette õt, mnit most engem, mert sokat mesélt róla régen, és neki pl vitt virágot, meg jrtak koncertre, meg elkisérte dokihoz is suliidõben mikor beteg volt, volt pár közös képük keretbe, albumba, neten, rólunk meg alig van közös fotó azért is úgy kellett könyörögnöm, de sajnos csak telefonba van meg a gépen, virágot is csak azért vett nekem egyszer, mert megkértem rá, mivel rosszul esett h nekem még sose vett, másoknak meg már igen, se valentinra, se nõnapra :( meg ak özös fotójukon láttam rajta h szívbõl mosolyog, h szerelmes, a mi képünkön meg olyan eröltetett volt :( nemtom hogy lehetnék elég jó csaj neki :( vagy magamnak
Nekem elsõsorban a barnahajú lányok tetszenek, kék, vagy világosbarna szemmel, de egy szõke vagy vörös lány is tetszhet, ha szép az arca. Ami viszont nagyon nem tetszik, az a nagy kifejezéstelen sötét, bocibarna szem. Ami a testékszereket illeti, a fülbevaló, és a köldök piercing tetszik, a többi nem. Karika pedig a tehenek orrába szokott lenni, következésképp kénytelen lennék az illetõt marhának titulálni. Szemöldök esetén is a természetes, enyhén vagy egyáltalán nem szedett tetszik. Ami a ruhát illeti, a darkos és a színes vidám stílusok is bejönnek, egészen addig, amíg az illetõ nem mászkál Converse tornacsukában.
nagy zöld vagy kék szem, hosszú egyenes szõkésbarna hajjal és ovális arccal a legszebb
az oválisabb arc, szõkésbarna haj, nagy kék szemek (L)
A kérdező hozzászólása: nekem speciel egyenes lapockáig érõ hajam van, szõkés barnás, néha olyan vöröses barnás színe van, de nem festett, a szemöldököm meg kicsit van kiszedve, szal nem cérnavékony meg körív alakú, nem kirajzolt és nem tetovált, a szemem közepesen nagy, de kihúzva persze nagyobbnak néz ki, de én jobban szeretnék mégnagyobb szemeket meg kerekebb husisabb arcot
A "bikás" vagyok.Persze én is úgy gondoltam a hidd el magadról , hogy szép vagy sztorit, hogy tisztában vagy a hátrányokkal, de az elõnyeiddel is-azokat kihangsúlyozva éred el azt, ha a tükörbe nézel azt mondod:EZ AZ!!!:) )) Sminkelni meg lehet tanulni-esetleg kérj segítséget-barátnõ, inkább kozmetikus...valaki.Fog az menni... A pasit meg meglátod megéri -e megtartani.:)

Ti is éreztétek már úgy hogy nem vagytok megfelelőek a párotoknak valamiben? Mármint nem tetszik a párotoknak a hajatok vagy valami. Vagy csak a nagy önbizalomhiány miatt éreznek így az emberek (mint én, és a párom is)?

Legjobb válasz: Szerintem ez csak a bizalom hiány miatt van... Beszélgessetek el róla és bebizonyosodtok arról, hogy párodnak tetszik-e vagy sem :)

Szerintem ez csak a bizalom hiány miatt van... Beszélgessetek el róla és bebizonyosodtok arról, hogy párodnak tetszik-e vagy sem :)

GingerDX jól működik Xperia X8on? Telepíteni szeretném. És hogy tetszik nektek? És a telepítés biztonságos?

Ha tudtok válaszolni akkor mihamarabb válaszoljatok PLS!

Legjobb válasz: Teljesen jó stabil, király. Biztonságos? Miért ne lenne az?

Teljesen jó stabil, király. Biztonságos? Miért ne lenne az?
A kérdező hozzászólása: Meggondoltam magam :D
A kérdező hozzászólása: Hát, a PHD jobban tetszik... De az is a GDX egy átírata stock kernelre.
Ahogy mondták kijött a GDX v30, eddig a legjobb rendszer X8-ra.
A kérdező hozzászólása: Na mind1 PrimeHdt rakok fel :D az egy GingerDX átszerkesztés de jobban tetszik a DXnél
Ma jött ki a GingerDX v30. Rakd fel azt.
A kérdező hozzászólása: Nem is tom... A SE-portalon azt írták.
Hülyeség.
A kérdező hozzászólása: És még 1 kérdés, az xRecoveryval kapcsolatbban írták, ha feltelepítik a telóra akkor wifi KO.Ez igaz?
A kérdező hozzászólása: Fel fogom rakni még a héten ;D köszi a választ!
Nyilván ha újraindítás segítene akkor nem lenne probléma. Nem fog mûködni sehogy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és annyira összeomlik hogy telepíthetem újra, vagy csak újraindítás?
Nem fog mûködni. Összeomlik az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, még egy kérdés: Ha még az alap 2.1es opon lementem a Biztonsági mentéssel akkor majd a GingerDXben ha visszaállítom akkor az adatokat ugyanúgy visszatölti?
A kérdező hozzászólása: Állat!

Az normális ha megkérdezek 1 lányt aki tetszik nekem és a következöket érzem?

Nem tudok nyelni fázik a lábam miközben izzad a tenyerem szintén gyomor idegem van kicsit szédülök és mivel napokig nem irta hogy igen vagy nem ezért éjjel 12 orakor lefekszek aludni és azon gondolkozok és izgulok hogy másnap mit ir vissza ez normális ?

Legjobb válasz: Lehet, hogy még nem sikerült neki elolvasni amit írtál, mert annyira izgultál, hogy érthetetlen lett. Elsõ lány akit randira szeretnél hívni? :)

Lehet, hogy még nem sikerült neki elolvasni amit írtál, mert annyira izgultál, hogy érthetetlen lett. Elsõ lány akit randira szeretnél hívni? :)
qqq a nörtön "lyogos" :) hány éves vagy ? egyébként az ilyet nem interneten keresztül illik rendezni :)
"élyel" Ezért börtönbe záratnálak.
Normális.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen a válaszokat ! bocsi a helyesirásért de még mindig reszket a kezem :)

Van egy lány, aki tetszik nekem és a barátom, hogyan érhetem el hogy ne csak barátok legyünk?

Van egy lány, aki tetszik nekem és a barátom, hogyan érhetem el hogy ne csak barátok legyünk?

Legjobb válasz: Van pici szád,talán nyelved is. Mondd meg neki.

Van pici szád, talán nyelved is. Mondd meg neki.
finoman közelíts hozzá és onnan már jön magától a lány véleménye
Én lépnék, ha valaha vki visszaszemezne.
És hogyan lépjünk?
Az hogy visszanéz a lány még nem garancia arra, hogy nem küld el a francba. Hányszor volt, hogy szemeztem valakivel, többször is rámnézett, mosolygott, mikor odamentem elhívni táncolni, NEM volt a válasz. Ki érti a nõket?!
a mäsodik hozzäszolonak igaza van.erre adjäl välaszt az miert van?akkor meg minek nez?
A kérdező hozzászólása: Csak játszott veled második...és énis ettõl félek, hogy jáccani akar velem azért szemezik....
Ált. velem az alacsony, amorf testalkatú, 30+ kövér nõk szeretnek szemezni, de õk nem az eseteim, ezért nem lépek semmit :D Ha van olyan lány akit minden nap látok, tetszik és keresem a tekintetét és õ is az enyémet, akkor elõbb-utóbb biztos megszólítom. (de nagyon ritkán néznek vissza, lehet bandzsa vagyok :p )
A kérdező hozzászólása: Én ha keresi a tekintetem akkor visszaszemezek és szemezük vagy 5 másodpercig:) De mennyi az az "elõbb-utóbb"?

Van egy lány az osztályban, már régóta ismerjük egymást, de egy ideje tetszik nekem és a baráti viszonyunk is javult. Hogyan tudnám elmondani neki, hogy 'bejön' nekem?

Most tapossuk az utolsó évet az általános suliban, utána is lehetséges a találkozás, hiszen egy városban élünk. Lassacskán 8 éve ismerem, szóval az ilyen "kik a barátaid? szereted-e ezt+azt?" stb. kérdések már nem aktuálisak. Csak a magánéletét nem ismerem teljesen. Így 8. osztályra nagyon 'belezúgtam'... A kérdés: hogyan, esetleg milyen gesztusokkal utaljak rá, hogy tetszik nekem? Félek, mert vannak "fickók", akikkel szintén szimpatizál, viszont egyszer szóba került, hogy rossz barát vagyok-e és erre azt reagálta, hogyha tudnám milyen ismer?sei vannak neki, nem ezt mondanám...

Legjobb válasz: Na mert eddig csak nézegetted,most kell rá mozdulni?Miért nem akkor,amikor megtetszett?Állj elé,és mond:Be jösz nekem,én is neked? Kb ennyi a nagy varázslat.

Na mert eddig csak nézegetted, most kell rá mozdulni?Miért nem akkor, amikor megtetszett?Állj elé, és mond:Be jösz nekem, én is neked? Kb ennyi a nagy varázslat.
Nem olyan nagy dolog ez, ahogy te azt elképzeled... Hívd el egy kólára, esetleg, ha még lesz hideg idõ, akkor korizni, vagy mit tudom én... Ha ezt nem mered, akkor egy beszélgetés alkalmával (amikor lesz egy kis szünet a dumcsi közben), mondd neki csillogó szemekkel: "amúgy tök szép vagy! :$" :D de komolyan... Vagy, ha esetleg ezt sem mered, akkor csak mondd, hogy "de jó illatod van!". Még, ha nincs rajta parfüm, akkor is mondd!!!!! :D Ha azt mondja, hogy de hát nincs rajta parfüm, vagy akármi, akkor csak mondd, hogy "De akkor is érzek valami nagyon kellemes illatot rajtad és tetszik! :) " SZÓVAL ILYESMIKET :D Kis kedves gesztusokat... Vagy, ha ránézel a kezére, akkor mondhatod, hogy "milyen szép a bõröd"... A lényeg, hogy ezekkel az apró gesztusokkal minden lány/nõt el lehet kápráztatni kortól függetlenül... :) Még egy jó tanács: ne lõdd el az összes bókot egy nap alatt, mert az elijesztheti, vagy megunhatja... :D Egy nap egy elég és sokkal hatásosabb... ;) Sok szerencsét! :)

Nem tetszik a páromnak a neki vett ajándék, és még le is szid miatta. Ti mit tennétek?

Most legutóbb is azt vettem neki, amire tudtam, hogy vágyik, mégse pont olyan volt amilyet kinézett utólag (mert én egy jobb min?ség?t választottam), pedig meglepetés ajándék volt nem számított rá, és csak kedveskedni akartam, de teljesen kiakadt, meg hogy neki nem ez kell, vigyem vissza a boltba, ne adjak neki többet ajándékot stb..és ezt már 2x megcsinálta. 1 éve vagyunk együtt, szerintem ilyenkor még nem kéne így beszélni a pároddal, f?leg ha szeretetb?l adta az ajándékot.. ti mit gondoltok err?l? Otthagynátok emiatt? Nagyon megbántott.

Legjobb válasz: Pontosan pit is vettél neki?

Pontosan pit is vettél neki?
Ilyen miatt kár lenne szakítani.Egyszerûen csak add vissza amit kaptál tõle.Ha majd õ is meglep valamivel , flegmán húzd a szád, hogy tegye az ajándékát oda ahová akarja.Úgy látszik hiányzott az illemóráról, miszerint" Ajándék lónak ne nézd a fogát."
Ha amúgy minden rendben van köztetek, ezért nem kéne szakítani. Komoly kapcsolatból ilyesmi miatt nem ugrálunk ki. Mivel neki is fontos, hogy pont olyan ajándékot kapjon, mint amilyet szeretne, te is örömet akarsz neki szerezni, ne legyen több meglepi. Csak olyat vegyél neki, amit elõre megbeszéltek, hogy ezt és ezt szeretné. Én így csináltam, miután egyszer hozzád hasonló helyzetbe kerültem. Megmondja, mit akar kapni és azt kapja, kész. Ha kifogásolná, hogy így nem meglepetés, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem akarod még egyszer kitenni magad annak a megalázó helyzetnek, hogy te szeretettel, nagy utánajárással veszel neki valamit, õ meg leszólja és visszaviteti.
Ez egy bunkó jobban jársz ha dobod.
A kérdező hozzászólása: amúgy meg azzal indokolta, hogy inkább megmondja mindenkinek ha nem tetszik az ajándék, minthogy a polcán porosodjon, nem tehet róla ilyen ember, emiatt ne haragudjak rá :S
A kérdező hozzászólása: egy sporteszközt kapott
Én mérlegelném a szakítást. De nem csak ezen múlna. Nem szeretem ha valaki átgázol másokon csak azért mert hisztizni van kedve.
Értékelnie kellett volna a gezstust. Szerintem egy ilyen után elgondolkodnék azon, hogy mennyit is jelentek én neki, és mennyit az a rohadt ajándék, már elnézést. Szerintem nem érdemel meg.
nemhogy örült volna neki h egyáltalán kapott valamit. Te küld el a francba ébredjen fel egy kicsit 21/f
A kérdező hozzászólása: Nem értem amúgy.. sokszor mondja, hogy én vagyok Élete Szerelme, mégis néha úgy beszél velem, mint a kutyával..hát ez elég mérlegelõs :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!