Találatok a következő kifejezésre: Tetszik a és a (2768 db)

Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D
tûrd be sztem
Annyira utálom amikor a FLUOR, SP, MM, IMITÁTOR FIUKNAK VAN "CSÕNADRÁGJUK" KIB*SZOTTUL B*ZIS :)
Ahelyett, hogy vettél volna egy fasza bakancsot, vagy bõrkabátot. De hát titeket úgyse lehet meggyõzni...
Negyediknél a pont és szerintem a mai divatmajmok rohattul buz1san néznek ki -.- 15 F
ugyse utosó?? annyira utálom az ilyen f*sztalan majmokat.
?????csõnadrágról beszélsz, ami feszül az egész lábadon, és egy dc-s deszkás cipõrõl? Mert megnézem, hogy hogy fogod kitûrve hordani:D
utolsó vagyok:D 13/L
Szerintem meg egyáltalán nem b*zis.. egyszerûen csak jó az ízlése a kérdezõnek..:D Amúgy szerintem tûrd be.:D
#9 vok Még annyit hozzátennék, hogy most komolyan, ha valamire kiváncsi vagy és nem találod neten/fontos kérdésed van akk kérdezd meg, de nemá hogy valakinek ez legyen a legnagyobb problémája -.- Hordd ahogy tetszik (bár engem nagyon irritál ha valaki ilyen divatb*zi) Hova fajul a világunk...
oookkkss.:DD
Tûrd be. Amúgy van a cicanacis csõnadrág (ami teljesen tapad) és van a fiúknak olyan csõnadrág is ami nem passzol teljesen a lábához.:D 15l
De beraknálak fél évre a katonaságba. Az ilyeneknek az hiányzik. Ne meséljem el hogy melyik kezeddel mossál fogat? Képesek vagytok magatokról azt gondolni, hogy férfi?

A pasik többségének a nagy és barna szemek tetszenek jobban és a sötét haj, kerekebb arc, vagy az oválisabb arc, szőkés világosbarnás haj, kék szemek, kisebb szemek?

és mennyire tetszik vagy nem tetszik az, ha valakinek az arcán vannak piercingek? úgy érzem karika az orrba, egy golyó a száj alatt, és a kirajzolt vékonyra szedett szemöldök? vagy a dark stílusúra festett szemek esetleg a sötét ruhák vagy a színes ruhák tetszenek jobban egy csajon?

Legjobb válasz: Nekem az ovál arc, barna szemek, vörös haj tetszik!

Nekem az ovál arc, barna szemek, vörös haj tetszik!
én voltam hasonló helyzetben mint te...nem akarlak elkeseríteni, vagy rábeszélni bármire is...de én ott hagynám a srácot.ugyanez volt velem is...áradozott a volt nõjérõl, fotók, virágok, ajándékok, gesztusok...nekem meg semmi...én azért se könyörögtem, vártam hátha változik, nem változott.kidobtam.utána persze jött könyörögni h fogadjam vissza...természetesen nem tettem.és jól döntöttem!! most van másik barátom, aki imád, verseket ír nekem, virágot vesz, egyszer gyertyás-zenés vacsival fogadott :) ) hidd el rád is vár valahol egy ilyen fiú :) sok sikert, én szurkolok neked bármi is legyen a döntésed. :)
A kérdező hozzászólása: magamon tetszik a piercing, csak tudom ha páromnak nem, vagyis kényelmetlennek tartja, volt nõjével sem smárolt mikor piercing volt nyelvébe meg szájába és nem szereti a ribancos ruhákat nem is nézi a testet, csak az arcot, szemeket, modort ok de nem elég annyi h valaki azt higgye magáról h szép, mert egy ronda is hiheti ezt attól még nem lesz jó nõ más szemében, mondjuk inkább átlagos vagyok, de nemtom mit lehetne kihozni belõlem ha nem folyna le a sminkem meg szépen meg tudnám csinálni egyformára akkor megcsinálnám
Szia! A lényeg, hogy legyen kisugárzása, nem érdekel a szeme színe, az orra, a szája, az összkép a lényeg. Akkor legyen piercinged, ha úgy érzed, úgy adod ki magad, ne azért, mert ezen/azon tetszik, esetleg a barátnõdnek is van... Ízléses tud lenni, csak ne a száj felett szépségpötty, az nagyon tucat.
nem válaszoltam a kérdésre:A pasik nagy részének ez mindegy-összhang, humor, sok mosoly és a lényeg, hogy mellette igazán férfi legyen a férfi.Ezek fontosabbak. A vasdarabok az arcon, a lárvaszemöldök, a gyászos összkép szerintem nem nyerõ.
Karikát a bikák orrába tesznek-kis kiigazítás. Te meg hidd el magadról, hogy jó nõ vagy, mert akkor más is elhiszi...a szerelmet kikönyörögni nem lehet...ne kérj virágot-érd el, hogy kapj.csak okosan...:) ha meg meddõ a dolog, dobbants-van olyan, akinek TE és csakis te vagy a NÕ:Ám elõbb ezt el kellene hinni.
A kérdező hozzászólása: és ha nagyon szép egy csaj és jól áll neki a piercing, akkor sem tetszik? bár nekem nincs piercingem, de volt, és más csajokon is annyira tetszik meg látszik egy kettõnek az önbizalom az arcán, amitõl mégjobb csajok lesznek
A kérdező hozzászólása: gondolom attól is függ kinek mi áll jól, a párom volt csaja most olyan rockeres, szép nagy homloka van, szal formás a feje, telt az arca, és pirosas, meg olyan bazi nagy barna boci szemei vannak hosszú szempillákkal, meg van piercinge az is jól áll neki, meg szépen meg van csinálva a szemöldöke, én sajnos nem tudom olyan szépre kisminkelni a szemem, egybõl lekönnyezem, olyan kisugárzása van annak a csajnak szerintem, olyan szép arca, hogy nála az sem érdekel ha kicsit duci, fotogén mert félek h párom jobban szerette õt, mnit most engem, mert sokat mesélt róla régen, és neki pl vitt virágot, meg jrtak koncertre, meg elkisérte dokihoz is suliidõben mikor beteg volt, volt pár közös képük keretbe, albumba, neten, rólunk meg alig van közös fotó azért is úgy kellett könyörögnöm, de sajnos csak telefonba van meg a gépen, virágot is csak azért vett nekem egyszer, mert megkértem rá, mivel rosszul esett h nekem még sose vett, másoknak meg már igen, se valentinra, se nõnapra :( meg ak özös fotójukon láttam rajta h szívbõl mosolyog, h szerelmes, a mi képünkön meg olyan eröltetett volt :( nemtom hogy lehetnék elég jó csaj neki :( vagy magamnak
Nekem elsõsorban a barnahajú lányok tetszenek, kék, vagy világosbarna szemmel, de egy szõke vagy vörös lány is tetszhet, ha szép az arca. Ami viszont nagyon nem tetszik, az a nagy kifejezéstelen sötét, bocibarna szem. Ami a testékszereket illeti, a fülbevaló, és a köldök piercing tetszik, a többi nem. Karika pedig a tehenek orrába szokott lenni, következésképp kénytelen lennék az illetõt marhának titulálni. Szemöldök esetén is a természetes, enyhén vagy egyáltalán nem szedett tetszik. Ami a ruhát illeti, a darkos és a színes vidám stílusok is bejönnek, egészen addig, amíg az illetõ nem mászkál Converse tornacsukában.
nagy zöld vagy kék szem, hosszú egyenes szõkésbarna hajjal és ovális arccal a legszebb
az oválisabb arc, szõkésbarna haj, nagy kék szemek (L)
A kérdező hozzászólása: nekem speciel egyenes lapockáig érõ hajam van, szõkés barnás, néha olyan vöröses barnás színe van, de nem festett, a szemöldököm meg kicsit van kiszedve, szal nem cérnavékony meg körív alakú, nem kirajzolt és nem tetovált, a szemem közepesen nagy, de kihúzva persze nagyobbnak néz ki, de én jobban szeretnék mégnagyobb szemeket meg kerekebb husisabb arcot
A "bikás" vagyok.Persze én is úgy gondoltam a hidd el magadról , hogy szép vagy sztorit, hogy tisztában vagy a hátrányokkal, de az elõnyeiddel is-azokat kihangsúlyozva éred el azt, ha a tükörbe nézel azt mondod:EZ AZ!!!:) )) Sminkelni meg lehet tanulni-esetleg kérj segítséget-barátnõ, inkább kozmetikus...valaki.Fog az menni... A pasit meg meglátod megéri -e megtartani.:)

Ti is éreztétek már úgy hogy nem vagytok megfelelőek a párotoknak valamiben? Mármint nem tetszik a párotoknak a hajatok vagy valami. Vagy csak a nagy önbizalomhiány miatt éreznek így az emberek (mint én, és a párom is)?

Legjobb válasz: Szerintem ez csak a bizalom hiány miatt van... Beszélgessetek el róla és bebizonyosodtok arról, hogy párodnak tetszik-e vagy sem :)

Szerintem ez csak a bizalom hiány miatt van... Beszélgessetek el róla és bebizonyosodtok arról, hogy párodnak tetszik-e vagy sem :)

GingerDX jól működik Xperia X8on? Telepíteni szeretném. És hogy tetszik nektek? És a telepítés biztonságos?

Ha tudtok válaszolni akkor mihamarabb válaszoljatok PLS!

Legjobb válasz: Teljesen jó stabil, király. Biztonságos? Miért ne lenne az?

Teljesen jó stabil, király. Biztonságos? Miért ne lenne az?
A kérdező hozzászólása: Meggondoltam magam :D
A kérdező hozzászólása: Hát, a PHD jobban tetszik... De az is a GDX egy átírata stock kernelre.
Ahogy mondták kijött a GDX v30, eddig a legjobb rendszer X8-ra.
A kérdező hozzászólása: Na mind1 PrimeHdt rakok fel :D az egy GingerDX átszerkesztés de jobban tetszik a DXnél
Ma jött ki a GingerDX v30. Rakd fel azt.
A kérdező hozzászólása: Nem is tom... A SE-portalon azt írták.
Hülyeség.
A kérdező hozzászólása: És még 1 kérdés, az xRecoveryval kapcsolatbban írták, ha feltelepítik a telóra akkor wifi KO.Ez igaz?
A kérdező hozzászólása: Fel fogom rakni még a héten ;D köszi a választ!
Nyilván ha újraindítás segítene akkor nem lenne probléma. Nem fog mûködni sehogy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és annyira összeomlik hogy telepíthetem újra, vagy csak újraindítás?
Nem fog mûködni. Összeomlik az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, még egy kérdés: Ha még az alap 2.1es opon lementem a Biztonsági mentéssel akkor majd a GingerDXben ha visszaállítom akkor az adatokat ugyanúgy visszatölti?
A kérdező hozzászólása: Állat!

Az normális ha megkérdezek 1 lányt aki tetszik nekem és a következöket érzem?

Nem tudok nyelni fázik a lábam miközben izzad a tenyerem szintén gyomor idegem van kicsit szédülök és mivel napokig nem irta hogy igen vagy nem ezért éjjel 12 orakor lefekszek aludni és azon gondolkozok és izgulok hogy másnap mit ir vissza ez normális ?

Legjobb válasz: Lehet, hogy még nem sikerült neki elolvasni amit írtál, mert annyira izgultál, hogy érthetetlen lett. Elsõ lány akit randira szeretnél hívni? :)

Lehet, hogy még nem sikerült neki elolvasni amit írtál, mert annyira izgultál, hogy érthetetlen lett. Elsõ lány akit randira szeretnél hívni? :)
qqq a nörtön "lyogos" :) hány éves vagy ? egyébként az ilyet nem interneten keresztül illik rendezni :)
"élyel" Ezért börtönbe záratnálak.
Normális.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen a válaszokat ! bocsi a helyesirásért de még mindig reszket a kezem :)

Van egy lány, aki tetszik nekem és a barátom, hogyan érhetem el hogy ne csak barátok legyünk?

Van egy lány, aki tetszik nekem és a barátom, hogyan érhetem el hogy ne csak barátok legyünk?

Legjobb válasz: Van pici szád,talán nyelved is. Mondd meg neki.

Van pici szád, talán nyelved is. Mondd meg neki.
finoman közelíts hozzá és onnan már jön magától a lány véleménye
Én lépnék, ha valaha vki visszaszemezne.
És hogyan lépjünk?
Az hogy visszanéz a lány még nem garancia arra, hogy nem küld el a francba. Hányszor volt, hogy szemeztem valakivel, többször is rámnézett, mosolygott, mikor odamentem elhívni táncolni, NEM volt a válasz. Ki érti a nõket?!
a mäsodik hozzäszolonak igaza van.erre adjäl välaszt az miert van?akkor meg minek nez?
A kérdező hozzászólása: Csak játszott veled második...és énis ettõl félek, hogy jáccani akar velem azért szemezik....
Ált. velem az alacsony, amorf testalkatú, 30+ kövér nõk szeretnek szemezni, de õk nem az eseteim, ezért nem lépek semmit :D Ha van olyan lány akit minden nap látok, tetszik és keresem a tekintetét és õ is az enyémet, akkor elõbb-utóbb biztos megszólítom. (de nagyon ritkán néznek vissza, lehet bandzsa vagyok :p )
A kérdező hozzászólása: Én ha keresi a tekintetem akkor visszaszemezek és szemezük vagy 5 másodpercig:) De mennyi az az "elõbb-utóbb"?

Van egy lány az osztályban, már régóta ismerjük egymást, de egy ideje tetszik nekem és a baráti viszonyunk is javult. Hogyan tudnám elmondani neki, hogy 'bejön' nekem?

Most tapossuk az utolsó évet az általános suliban, utána is lehetséges a találkozás, hiszen egy városban élünk. Lassacskán 8 éve ismerem, szóval az ilyen "kik a barátaid? szereted-e ezt+azt?" stb. kérdések már nem aktuálisak. Csak a magánéletét nem ismerem teljesen. Így 8. osztályra nagyon 'belezúgtam'... A kérdés: hogyan, esetleg milyen gesztusokkal utaljak rá, hogy tetszik nekem? Félek, mert vannak "fickók", akikkel szintén szimpatizál, viszont egyszer szóba került, hogy rossz barát vagyok-e és erre azt reagálta, hogyha tudnám milyen ismer?sei vannak neki, nem ezt mondanám...

Legjobb válasz: Na mert eddig csak nézegetted,most kell rá mozdulni?Miért nem akkor,amikor megtetszett?Állj elé,és mond:Be jösz nekem,én is neked? Kb ennyi a nagy varázslat.

Na mert eddig csak nézegetted, most kell rá mozdulni?Miért nem akkor, amikor megtetszett?Állj elé, és mond:Be jösz nekem, én is neked? Kb ennyi a nagy varázslat.
Nem olyan nagy dolog ez, ahogy te azt elképzeled... Hívd el egy kólára, esetleg, ha még lesz hideg idõ, akkor korizni, vagy mit tudom én... Ha ezt nem mered, akkor egy beszélgetés alkalmával (amikor lesz egy kis szünet a dumcsi közben), mondd neki csillogó szemekkel: "amúgy tök szép vagy! :$" :D de komolyan... Vagy, ha esetleg ezt sem mered, akkor csak mondd, hogy "de jó illatod van!". Még, ha nincs rajta parfüm, akkor is mondd!!!!! :D Ha azt mondja, hogy de hát nincs rajta parfüm, vagy akármi, akkor csak mondd, hogy "De akkor is érzek valami nagyon kellemes illatot rajtad és tetszik! :) " SZÓVAL ILYESMIKET :D Kis kedves gesztusokat... Vagy, ha ránézel a kezére, akkor mondhatod, hogy "milyen szép a bõröd"... A lényeg, hogy ezekkel az apró gesztusokkal minden lány/nõt el lehet kápráztatni kortól függetlenül... :) Még egy jó tanács: ne lõdd el az összes bókot egy nap alatt, mert az elijesztheti, vagy megunhatja... :D Egy nap egy elég és sokkal hatásosabb... ;) Sok szerencsét! :)

Anyukámnak nem tetszik a kapcsolatom a barátommal. Szerinte túl sok idõt tölt nálunk és ez zavarja. Jogosan?

Nagyon szeretjük egymást a barátommal és sokszor átjön és itt alszik, van, hogy úgy jön ki, hogy több napot marad nálunk (3-4). Anya már azt mondta, hogy költözzünk albérletbe, csak sajnos nem tudunk mivel nincs rá pénzünk. Nem értem miért zavarhatja anyát, mivel van külön szobám és õt nem szoktuk zavarni. Még egy olyan sejtésem van, hogy az zavarhatja, hogy a mi kajánkat eszi... de nem kéne, hogy zavarja, mivel haza szoktam adni pénzt és van, hogy én vásárolok be.

Legjobb válasz: Mi az, hogy miért zavarhatja? Ha heti 3-4 napot ott tölt, az azért a rezsiben sem semmi (víz, áramhasználat, és igen, étel). Plusz anyukádnak is szüksége van magánéletre, nyugalomra. Az egy dolog, hogy külön szobád van, de ettõl még ha több mint fél hetet szinte ott lakik valaki, akkor az igenis zavaró lehet egy család életében.

Mi az, hogy miért zavarhatja? Ha heti 3-4 napot ott tölt, az azért a rezsiben sem semmi (víz, áramhasználat, és igen, étel). Plusz anyukádnak is szüksége van magánéletre, nyugalomra. Az egy dolog, hogy külön szobád van, de ettõl még ha több mint fél hetet szinte ott lakik valaki, akkor az igenis zavaró lehet egy család életében.
Jól értem, hogy te és a családod tartjátok el a 22 éves barátodat? És ez õt nem zavarja?! Õ is a szüleivel él? Mikor fogtok lépni? Majd ha a barátod méltóztat állást keresni? Hát ne haragudj, de bolond lenne, amíg van egy marha, aki eltartja, ez vagy Te. Már régen el kellett volna errõl beszélgetned vele. Ha tényleg annyira szeretitek egymást, és idilli minden, akkor nem lehet gond, meg fogja érteni. Mióta vagytok együtt egyébként?
Téged nem zavarna, ha édesanyád heti 3-4 napot ott turbékolna a friss hapsijával, éjjel-nappal? Még ha anyukád bírja is a barátodat, akkor is - 3-4 napig hozzád sem tud szólni a jelenléte nélkül, gondolom olyankor más látogatókat sem nagyon akar már fogadni, és neki is kellemetlen, hogy a fiúd reggel kócosan látja, vagy hogy hálóingben nem akar kimenni így éjjel a folyosóra sem, mert mi van ha akkor toppan ki oda. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk a hangszigetelés nem a legjobb a házban, akkor valószínûleg a szeretkezésetek hangeffektusai az esti nemkívánt mûsor anyukádnak. Persze, el kell ezeket is fogadni valamilyen szinten, de heti 3-4 nap szerintem is sok. Ha csak jártok, akkor legyen õ ott 1-2 napot, legyél te nála 1-2 napot, a maradék napokon meg ha nem bírjátok ki, menjetek el valahova randizni. Én így tartanám fairnek.
Miért nem dolgozik a barátod? Az õ szülei mit szólnak, hogy nálatok van olyan sokat?
A kérdező hozzászólása: Õ is csak az anyukájával él, de az anyukája teljesen leszarja, hogy mi van vele. 3 hónapja vagyunk együtt. A barátom nem nagyon szokott járkálni a lakásban, csak akkor ha anya már alszik, lényegében nem is nagyon találkoznak. Anya reggel elmegy dolgozni, amikor mi még alszunk és délután/kora este látják csak egymást. Késõ este meg már nem jön ki a szobából, csak amikor anya már alszik. Anya két szobával arrébb van és a hallása sem tökéletes, kétlem, hogy hallana minket. Most nem volt ideje dolgozni a suli miatt, de nyáron valószínûleg keres valami munkát.
3 hónapja vagytok együtt és képes vagy eltartani? És csodálkozol, hogy anyukád nem örül neki? Én sem örülnék, ha alányom 3 hónap után szinte hozzám költöztetné a pasiját.
Azert zavarja, mert nem szereti, hogy az aktualis pasid kvazi ingyen ottlakik. Ha mar 3-4 napot ott van, illik bevasarolni idonkent, es a rezsibe adni.
Megkapod a válaszaidat, mire egybõl visszavágsz mindenféle óvodás dologgal, ami csak az eszedbe jut. Emiatt én már nem is fogom megerõltetni magam. Elégedj meg annyival, hogy igen, JOGOS anyukád részérõl. Inkább örülj, ha a helyében lennék, egyszerûen nem engedném be a kis pasid házamba.
3 hónap után már el kell tartani? Jogos anyud aggodalma... mellesleg van olyan az ismerõsi körömben akit kb 3 hónap után ugyanígy voltak, csak annyi a különbség hogy ott a fiú egyik óráról a másikra lelépett egy csomó pénzzel, meg értékes cuccokkal.És akkor állítólag nagyon dúlt a love....Szóval nem árt ha néha más szemszögébõl is megnézed a dolgokat!Szóval 3 hónap után ez eléggé el lett cseszve!Meg milyen már...majd néz munkát....majd meglátod! :)
Adjon a rezsibe? Csak most aludt ott 3-4 napot, mert úgy jott ki. Nekem nem lenne képem kérni, hogy adjon a rezsibe, az tuti. Anyukádnak valószínuleg azzal van gondja, hogy kerulgetnie kell a barátodat. Veled is kevesebbet lehet, meg más az a beszélgetés, az az egyutt toltott ido mikor ott van a barátod is. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy mikor ott a barátod, akkor nem annyira veszed ki a részed a házimunkából. Talán, talán... mi nem tudhatjuk, de te megkérdezhetnéd anyudat. Tedd azt.
Mindig mondod neki hogy most nem jó nem alkalmas...
A kérdező hozzászólása: Õ is szokott segíteni, egy csomó mindent megjavítgatott már stb. Remélem is, hogy nem fog elmúlni a mi szerelmünk se, bár mindenki állandóan ezt hajtogatja. Még az anyukám is... úgyhogy elég rosszindulatú. Szeretném ha elmenne dolgozni, csak nem tudom, hogy mondhatnám meg neki ezt, meg azt, hogy ne legyen nálunk olyan sokat. Eddig sose veszekedtünk, nem akarok vitát szítani.
Vagy egyszerûen csak az zavarja, hogy egy idegen férfi mászkál a lakásában.
Mert akkor is egy idegen.Én sem örülnék, sõt meg sem engedném.Miért kéne nekem nyakig felöltözve esténként lödörögnöm a saját lakásomban mikor lehetnék háló ingben is.22éves vagy.Nagyon szeretitek egymást, ja általában mindig igy kezdõdik.Aztán el is múlik.lesz majd másik pasid is, és azt majd anyád kerülgesse mindig?
Igaza van. Eteti-itatja, fõz rá, mos, takarít, áram, víz, gáz.Talán hozzá kéne járulnia a költségekhez, ha már több, mint fél hónapot ott nyaral.Meg segíteni sem ártana.Mert csak szerelembõl nem lehet megélni.
Egyrészt, lehet hogy hallják hogy keféltek.... De szerintem itt inkább anyagi dolgokról van szó.Nos hogy valaki nálatok sok idõt tölt, ott alszik napokat, eszik a kajátokból és nem fizet érte semmit ez elég nagy lehúzásnak tûnik.Lehet hogy neked nem tûnik fel de ilyenkor minden többe kerül, kaja, rezsi, mert õ is használja a wc-t , fürdõt.... Meg amúgy is milyen gyerek vagy Te hogy nem akarsz elköltözni otthonról? :) :) Szóval szerintem ezen gondolkozz el, és hogy békésebb legyen a hangulat, adj haza több pénzt és akkor majd meglátod hogy milyen az amikor másra kell költened a pénzed amiért megdolgoztál... Szerintem jogos!
A kérdező hozzászólása: Fõzni, mosni, takarítani én szoktam.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy nem akarok elköltözni, de a jelenlegi fizetésembõl nem tudnék. És elég sokat hazaadok, egy csomószor én vásárolok be, ha a barátom átjön, akkor mindig én veszem neki a kaját, anyától nem is kérek. Szóval max engem húz le a barátom, nem anyukámat.
Szerintem téged is zavarna egy idegen fickó a lakásban. Tudja, hogy nagy a szerelem, meg lehet még párodat is kedveli, de attól még kerülgetni kell és az ember még nyugodtan szarni se mehet el. Ha ennyire össze vagytok nõve, vagy találjatok módot az együttélésre (és ne nálatok), vagy legalább a találkák felét a párodnál tartsátok.
Keressen munkát a pasid és adjon bele õ is. Vagy ha kerestek akkor menjetek albérletbe, nekem a párom bérmunkás volt ami azt jelenti, hogy akkor ment dolgozni amikor volt munka, volt hogy itthon ült fél hónapot mégis meg tudtunk élni havi 60 ezres lakbérrel még rezsi nélkül. Persze nem jártunk moziba , meg nem újítottunk minden hónapban ruha meg cipõtárat mégis életbe maradtunk. Amikor meg nálunk laktunk otthon és nem volt munkája , mert akkor költözött a városba akkor megcsinált mindent a kertben , elment a boltba ott segített ahol tudott. Nem feltétlen múlik el a szerelem ahogy elõttem írták, mi 17 évesen jöttünk össze, 1 hét múlva lesz az esküvõnk 24 évesek vagyunk, de ahogy betöltöttük a felnõttkort sose éltünk ingyen sehol.
A kérdező hozzászólása: A barátomnál is szoktunk lenni, csak én nem tudok több napot ott tölteni, én csak 1-2 napra megyek. De amúgy általában õ is ennyit van nálunk, csak most az utóbbi 2 hétben volt nálunk hosszabb idõre és ez most feltûnt anyának. Képzeld, van amikor én veszem.
Anyukádat lehet, hogy zavarja, hogy egy vadidegen - igen, az, 3 hónap után neked is, nemhogy neki - mászkál a lakásában állandó jelleggel. Mellesleg 22 éves vagy, és képes vagy szponzorálni egy felnõtt férfit? Anyudat nyilván ez is zavarhatja, hogy "kifogtad Amerikát" egy olyan pasival, aki elnézi, hogy a 3 hónapos kapcsolatban a barátnõje vegyen neki kaját, ott etessék, fürösszék stb. Mindegy, hogy ez most a te keresetedbõl megy, vagy az övébõl. Nem a pasi pénzébõl, ez a lényeg, meg az, hogy mindez nem zavarja az úrfi önérzetét. Majd ha lesz egy kis tapasztalatod, akkor rájössz, hogy ilyennel nem érdemes leállni, akármekkorának is tûnik a szerelem. ahol már 3 hónap után a nõ szponzorálja a pasit, úgy jár hozzátok, mintha hazamenne, eszik, iszik, mintha oda tartozna...ne haragudj, de nevetséges. Nem kamaszszerelemrõl van szó, hanem két felnõttrõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!