Találatok a következő kifejezésre: Tetszik a és (2768 db)

Most tetszik vagy nem annyira tetszik döntsd már el...
A másodikat, mert ha az elsõ igazán tetszett volna, akkor nem tetszik meg a másik.
szerintem használj több írásjelet.
A kérdező hozzászólása: köszike brain
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem szeretném megbántani
Pedig valamelyiket kénytelen leszel, ha csak nem akarsz férfi-háremet tartani...
"Van két fiu az osztályban aki tetszik nekem és mind kettõjüknek is tetszek én az egyik romantikus õ nem annyira tetszik" ?:) Tetszik, de nem annyira tetszik?:) Én a háremet választom.:) De csak olyan fiú van benne, aki IGAZÁN tetszik!:)

Van egy lány tetszik nekem és ő ezt tudja de én nem tetszem neki és fiúja is van szerintetek elmondjam neki nem törődve a következményekkel hogy szeretem mert nekem ő az álom lány vagy ne kockáztassak és maradjunk barátok?

Legjobb válasz: 1.vesszõt tehetnél néha 2.Ha tudja,hogy tetszik neked, de nem tesz semmit, akkor változtatna valamin ha elmondanád neki, hogy szereted? Nem hiszem..akkor meg minek?

1.vesszõt tehetnél néha 2.Ha tudja, hogy tetszik neked, de nem tesz semmit, akkor változtatna valamin ha elmondanád neki, hogy szereted? Nem hiszem..akkor meg minek?
Magadból fogsz csinálni hülyét hidd el! Meg ha én lennék a lány barátja még meg is lennél taslizva. De azért sok sikert
Van pasija - nem tetszel neki. Ha hiányzik neked egy felesleges beégés ahhoz hogy elfelejtsd, akkor persze, mondd el neki.
1.Mondd el, legalább könnyebb a lelkednek, hogy õ is tudja. 2.Balra el.
Szerintem mond meg az igazat, hogy te nem tudsz barátként tekinteni rá. A többi majd csak lessz valahogy. :)
Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D


kérdezd meg h tetszik-e neki valaki, vagy h járna-e veled.

Van ez a fiú, aki elég erősen flörtöl velem egy-két hónapja (nem szoktam elsietni az ilyesmit), és nagy valószínűséggel tetszem neki, és ő is tetszik nekem, de ma láttam egy másik lánnyal és elbizonytalanodtam?

Szóval szerintetek mi a jobb taktika: tettetni hogy nem érdekel, vagy a tudtára adni hogy igenis nagyon?

Legjobb válasz: a gyerek elkapott:D Am jól csinálja:D Hát valszeg az hogy tudtára adod hogy tetszik neked. Azt majd õ dönt hogy kit választ.

Ez nem feltétlen igaz. Me ugyan úgy találkozhat más lányokkal is. Nem járnak még nem igaz? Akkor meg mért ne?
a gyerek elkapott:D Am jól csinálja:D Hát valszeg az hogy tudtára adod hogy tetszik neked. Azt majd õ dönt hogy kit választ.
Ha két vonat jön velem szembe, és ugyan arra megy, akkor arra szállok fel amelyik hamarabb érkezik.
Gondolom azért flörtöl mert tetszel. Vagyis inkább tetszettél. Csak fap*na voltál és ráunt a dologra.
ez a vonat elment
Két hónap után mégis mit vársz? Sürgõsen ad a tutára. nem értem az ijen npket ottvolt az esélyed rá csak egy szókelletvolna és megkapod . Azt szürte le nem érdekled
"hát mindenki azt mondja, hogy a figyelmen kívül hagyás igenis jó megoldás ha fel akarom vonni a figyelmét." igen, ha egy férfi teszi egy nõvel. náluk totálisan beválik, ahogyan azt a kérdés is mutatja. fordítva ez ritkán jön be és a [email protected] módszerek közé tartozik. a férfi keres mást, mert a büszkesége nem állhatja az ilyet, plusz ha két hónap alatt sem adta be a derekát a csaj, akkor az már csak idõpocsékolás, mert nincs meg a csaj érdeklõdési szintje, vagy olyan hülye, mint te.
A kérdező hozzászólása: hát mindenki azt mondja, hogy a figyelmen kívül hagyás igenis jó megoldás ha fel akarom vonni a figyelmét..
"Tettetni hogy nem érdekel"--már megbocsáss de ez mi a f*szra lenne jó?Maximum arra, ha a másik lány karjaiba akarod küldeni.Aki amúgy lehet hogy csak barátja/ismerõse/rokona..
És mégis mit láttál, mit csinált a másik lánnyal? Mert az nagyon nem mindegy...
biztos, hogy , , úgy`` voltak együtt? lehet, hogy csak barátok
"õ is tetszik nekem" Akkor mondd meg neki! Hülyeség taktikázni!
összeesve ne legyél egy hazudós lány miatt!
Mond meg a lánynak hogy neked mindegy mert nem akkora cucc. Csinálj úgy mintha nem érdekelnéd. Ne írj neki vissza meg ilyenek. Nem érdemel meg téged!
Én is voltam így, hidd el csak idõ kérdése és d
(elõzõ vagyok, csak telóról pötyögök, ezért csúszott el...) szóval idõ kérdése és elfelejted. Jön vki más, akibe belezúgsz majd, hidd el mindig akad jobb. Amúgy korod? :D
A kérdező hozzászólása: Hamarosan 14 leszek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Várj, most ezt a pasit nem kaparintottad meg, majd jön másik aki téged fog szeretni. Viszont (ilyenkor tipikus hiba) ha a pasi meg a csaj összejönnek aztán szakítanak, és a pasi hozzád megy, akk lehetséges, hogy csak kell neki egy csaj tök mind1 ki és te voltál épp ott...

Mi a véleményetek a következõ nevekrõl? Melyik tetszik a legjobban, és melyik nem jön be?

A nevek:Frida, Délia, Száva, Elza, Nikola, Zoé, Csilla, Csillag, Atanázia, Ria.

Legjobb válasz: Frida: nekem ez a név régóta nagyon-nagyon tetszik. Különleges, mégsem idegen, és egy szép svéd énekesnõ jut róla eszembe. Délia: egy Dáliát ismerek, a név szép (ez is), de õt Dalinak becézték, ami nem tetszik, és nem is különösen szimpatikus személyiség, amitõl nehéz elvonatkoztatni. Száva: ez a másik, ami nagyon szép szerintem. Elza: nõies, egyszerû, nem rossz, de vannak jobbak is. Nikola: nekem ez fiús név. Zoé: túl rövid az ízlésemnek. Csilla, Csillag: kicsi korom óta ki nem állhatom ezt a nevet, külön oka nincs, de szerintem nem hangzik szépen, maximum a jelentése miatt tûnhet szépnek. Atanázia: nem tetszik. Az Anasztázia viszont nagyon. Ria: mint a Zoé. Túl rövid. Amúgy sem ez, sem az nem csúnya, de nem adnám, annyi szebb név van.

Frida: nekem ez a név régóta nagyon-nagyon tetszik. Különleges, mégsem idegen, és egy szép svéd énekesnõ jut róla eszembe. Délia: egy Dáliát ismerek, a név szép (ez is), de õt Dalinak becézték, ami nem tetszik, és nem is különösen szimpatikus személyiség, amitõl nehéz elvonatkoztatni. Száva: ez a másik, ami nagyon szép szerintem. Elza: nõies, egyszerû, nem rossz, de vannak jobbak is. Nikola: nekem ez fiús név. Zoé: túl rövid az ízlésemnek. Csilla, Csillag: kicsi korom óta ki nem állhatom ezt a nevet, külön oka nincs, de szerintem nem hangzik szépen, maximum a jelentése miatt tûnhet szépnek. Atanázia: nem tetszik. Az Anasztázia viszont nagyon. Ria: mint a Zoé. Túl rövid. Amúgy sem ez, sem az nem csúnya, de nem adnám, annyi szebb név van.
Zoé: szép név, bár nagyon gyakori Elza: nekem az oroszlán jut róla eszembe, nem lehetne inkább Eliza? Csilla: szép név, a g betûre a végén semmi szükség Frida, Délia, Száva, Nikola, Atanázia, Ria: Ezek elég fura nevek, nem igazán tetszenek
Frida - Frida Kahlo miatt tetszik, szerintem nem komplikált név Délia - erõltetett Száva - nagyon szlávos, nekem nem tetszik Elza - nem szép Nikola - fiús Zoé - túl gyakori, nem is tetszik Csilla, Csillag - nem tetszik Atanázia - nekem is az eutanázia jut eszembe, illetve szerzeteseknél (férfiaknál) fordul elõ gyakran az Atanáz név. Ria - semmilyen, karakter nélküli név.
Frida: Nekem annyira nem tetszik ez a név, számomra túl erõteljes a hangzása :D Délia: Errõl a dália virág jut eszembe, elsõre nem tetszett, de most újraolvasva szép. Száva: Különleges név, tetszik. Elza: Ugyanaz, mint a Frida, szerintem "i" betûvel (Eliza) szebb :) Nikola: A Nikolas férfi név jut eszembe, ezért én nekem (mint lány név) nem tetszik Zoé: szép, tetszik :) Csilla: nekem nem tetszik annyira ez a név, nem tudom miért :D Csillag: Szép név, csak mondjuk tegyük fel, ha valami fontos ember lesz (pl.: ügyvéd, jogász) és akkor elég furcsa lesz, hogy Csillag :) Ria: tetszik :) szép név
Sorrendben: 1. Száva: Nagyon tetszik, nálunk is esélyes név. :) 2. Zoé: Szép név, de egy idõben nagyon sok Zoé született. 3. Csillag: Nem adnám a lányomnak, de nem rossz. 4. Ria: Szintén nem adnám, de nem rossz. 5. Délia: Még soha nem hallottam, nem adnám, de különleges és nem rossz. 6. Csilla: A 80-as években volt nagy divat, nem adnám. 7. Frida: Inkább Friderika.. 8. Elza: Nem tetszik, inkább Eliza. 9. Nikola: Ismerek egy Nikolát, bolgár származású FIÚ. Így nem adnám az tuti. 10. Atanázia: Fú borzasztó, olyan, mint az eutanázia...inkább Anasztázia akkor már..
utolsó vagyok, bocsánat Atanázia helyett automatikusan Anasztáziát olvastam. De az Atanáziát sem választanám, nekem is az eutanázia szó ugrik be rögtön. Talán ha az 1800-as években élnénk, akkor ezt tudnám elképzelni valami nagyon elit grófkisasszonynak, egyébként nagyon furcsa, még sosem hallottam.
Frida: nekem nem tetszik, egy szõke német asszony jut róla eszembe az 1940-es évekbõl Délia: szép, a Dália jut róla eszembe, és egy Dahlia c. szám Száva: Száva folyó, szép, nem tudom hogy adnám-e, kicsit oroszos Elza: nem rossz, lehet hogy adnám, de egy szigorú középkorú nõ jut eszembe róla Nikola: számomra ez is kissé oroszos, de szép, ha ezek közül a nevek közül kéne választani, talán ez versenyben lenne Zoé: tetszik, egyszerû, rövid Csilla: nagyon szeretem ezt a nevet, adnám Csillag: ezt nem szerintem ilyen formájában túlzás, hiszen a Csilla is csillagot jelent. Ez így túl gyerekes, felnõtt embernek nem tudnám elképzelni. Anasztázia: a kisebbség jut róla eszembe Ria: túl külföldies a hangzása, nem adnám Összességében a Csillát vagy a Zoét választanám
Egy még kimaradt, Csillag. Ennyi erõvel lehetne Hold is, vagy Jupiter, vagy Mars, vagy Szaturnusz, vagy...... (elõzõ voltam)
Frida: számomra túl rideg név, egy gonosz és elkényeztetett kislányt tudok ezzel a névvel elképzelni Délia: elmegy, de igazából ez sem tetszik Elza: nem rossz, de nem az igazi Nikola: akkor már inkább Nikolett Zoé: ugyanaz, mint az Elza Csilla: nagyon egyszerû, szerintem divatjamúlt Atanázia: ??? nem tudtam, hogy van ilyen név (nekem rögtön az eutanázia ugrott be róla), az Anasztázia szebb Ria: inkább Lia Maradt egy név, Száva. Erre se mondanám, hogy a saját gyerekemnek adnám, de a felsoroltak közül ez a legjobb.
Legyen Inez. Vagy Kamilla, Jázmin, Paulina
Egyik sem tetszik, fõleg az Eutanázia nem.ez ragadt meg nagyon..Én is inkább a különleges neveket szeretem , de ezek nem szimpik :) Talán illene a sorba a Nadin? :)
*Lia az lehet a Délia beceneve is!!:) (elõzõ vok)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Frida átlagos, vannak sokkal szebbek Délia nagyon tetszik Száva az nekem úgy hangzik, mint egy folyó neve; meg nemtom, nekem ez túl különleges, nem adnám Elza túl egyszerû, de am a Fridánál szebb Nikola hát ez nekem nagyon bénán hangzik; meg ez inkább nekem még s vagy sz nélkül is fiúnév lenne, a többi felsoroltat itt meg mind lánynak néztem; igazából se fiúnévként, se lánynévként nem tetszik; még a Nikolett/ Nikoletta nevek is túl átlagosak, azt sem adnám, fiúnak meg Nikolasz itten az nekem ilyen túl "menõzõs" névnek tûnik. Zoé : nekem nem tetszik:S Csilla: túl átlagos ez is nekem Csillag - így meg már túl cifra és erõltetett; ezt inkább becenévnek szokták, de bármire, h Kiscsillag, meg Csillagom Atanázia: nekem ez úgy hangzik, mint az eutanázia; amúgy az Anasztázia viszont szép név, de nekem túlzottan így "ragyog", de egyébként az szép név. Ria: Mária, Annamária, stb-nek beceneve ez; ilyen formában tuti nem adnám. Viszont olyat hallottam, hogy valaki Liaként van anyakönyveztetve, az úgy viszont szép; csak nekem valamiért kicsit ilyen becenév-hatású (pl Júlia, Aurélia) , ezért ilyen formában talán nem adnám, de pl a Júlia az szerintem nagyon szép. Meg az Annamária se rossz. De Riát viszont csak így natúrba tuti nem adnék.
Frida: egyszerûen szép, de nem az ami meg tudna fogni Délia: másra asszociálok belõle Dali, Dália Száva: nem tudnám, hogy lánynév Elza: inkább idõs nénik neve Nikola: le fogják Nikizni, mint a Nikolettet Zoé: tucatnév Csilla: régimódi név, de szép név Csillag: nevesített fõnevek nekem nem tetszenek (pl Virág, Eperke, meg társai) Atanázia: inkább Anasztázia (mert az eutanáziára asszociálok) Ria: a Rea jut eszembe róla, az Andrea becézése Szóval max a Frida tetszene, de az sem az igazi nekem
Frida: nálam kutyanév, így hívták az elsõ kutyámat, így ezt azért nem adnám. Délia: nekem ez úgy, ahogy elmegy. Száva: nagyon nem, tipikus oroszos hangzású. Elza: túl kemény névnek mondanám. Nikola: nem, akkor már inkább a Nikol. Zoé: igazából ez, amit a felsoroltak közül adnék. Csilla: régies. Csillag: Csilla+g, nem. Atanázia: egy idõs nénit ismerek, nagyon nem. Ria: nagyon unszimpatikus név, helyette Liát vagy Leát. De szerintem mindegy, hogy mi a véleményünk, a Ti gyereketek lesz, õ fogja viselni... :)
Frida: nekem mindig is tetszett, ritka és különleges Délia : egyszerûen csak nem tetszik Száva: aranyos név, tetszik Elza: ha lesz kistesó és lány lesz, Elza Viktória lesz, szóval az Elza tetszik innen a legjobban :) Nikola: Nem tetszik, legyen Nikolett vagy Nikoletta, de a most divatos Nikol, meg Nikola nagyon nem jön be Zoé: szép, de tucat Csilla: végülis teljesen rendben van. Csillag: nem tetszik Atanázia: nagyon gagyi Ria: olyan semmilyen.
Frida: egyáltalán nem tetszik. Rögtön a Friderikusz ugrik be róla, akit ki nem állhatok. Délia: azt sem tudtam, hogy van ilyen név. Bár ez még elmegy. Száva: ha cseh vagy ilyesmi lennék, akkor a kutyámnak képzelnék el ilyen nevet. Elza: becézésnek tûnik, de nem rossz. Nikola: nem adnám, sok külföldi országban ez férfi név. Zoé: rövid, de a jelentése miatt szép név. Természetesen ezt is rosszul ejtik országunkban. Csilla: rendben. Csillag: még ez is elmenne, de egy öreglányt furcsa lenne így szólítani. Atanázia: rögtön az jut róla eszembe, hogy ez Anasztázia, csak rosszul olvastam. Ria: rövid és bugyuta.
Frida:ez tetszik nagyon ha lányom lesz esélyes lesz ez a név Délia:nem tetszik Száva:Kifejezetten nem tetszik, olyan nem tudom milyen.... Elza: a kutyám neve ez volt szóval nem tudnám emiatt adni gyereknek, de amúgy tetszik Nikola:ez sem tetszik Zoé:nem rossz de már minden 2.kislány ezt a nevet viseli akit ismerek Csilla:hát ez a név amit lányomnak nem adnék sosem Csillag:nekem ez olyan fura Atanázia:közönséges Ria:régen volt ria betét ez jut eszembe Szóval egyedül a Frida ami nagyon nagyon tetszik
Én a Nikola nevet adnám a fiamnak, Nikola Tesla zseniális fizikus után. És a legtöbb országban ez férfi név is. De valami gyökér az MTA-nál úgy érezte, hogy a Nikola nevet, mint nõi nevet kell bejegyezni az utónév gyûjteménybe... :(

15-19 év közötti helyes srácok! Nektek tetszik, ha egy korotok beli lány miniszoknyát és magassarkút hord? Tetszik a kihívó öltözködés?

Legjobb válasz: hát tetszik de a barátnõm lenne akkor nem igazán szeretném hogy úgy öltözködjön :) helyes 17/F

hát tetszik de a barátnõm lenne akkor nem igazán szeretném hogy úgy öltözködjön :) helyes 17/F
A miniszoknya magassarkúval nem feltétlenül számít kihívó öltözéknek. Inkább csinos, és nõies. Szóval igen, tetszik. :)
Ez nem nõies.Igen, kihívó.Miért akarsz kur.vának öltözni ?
Nekem tetszik, de attól írtózom, ha fagyban is miniben van egy lány.
Miért?Fagyjon be a pi.nája :D
Nekem bejön nagyon is sõt el is várom ha a csajom, hogy így járjon. 26Ffi(kicsit idõsebb) :D
Hülye fa..sz vagy, aztán csodálkozol, ha valami történik vele.
Aki így öltözik az sajnos kur.va :( :D

Hogyan adjam a tudtára valakinek, hogy tetszik nekem és miből vehetem észre, hogy tetszem valakinek?

16 éves lány vagyok soha nem volt még barátom, de most tetszik egy srác és nem tudom, hogy tetszem-e neki esetleg. Hogy adhatnám finoman a tudtára, hogy bejön nekem?

Legjobb válasz: Egyszerûen. Szedd össze magad és mondd el. Valamint kérdezd. Ennél egyszerûbb nincs.

Egyszerûen. Szedd össze magad és mondd el. Valamint kérdezd. Ennél egyszerûbb nincs.
*kérdezd meg
írj rá Facebookon, mai világba másképp nemnagyon lehet sajna :D
A kérdező hozzászólása: De mit írjak neki? vagy mit mondjak neki?
hát egy a baráti köreitek? mert ha igen akkor csináljatok ilyen programokat.. hülyéskedj vele és ha egy kicsit jobban közeledsz hozzá észre fogja venni:) és ha tetszel neki õ is ad jeleket azt pedig biztos vagyok benne hogy te is észere fogod venni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!