Találatok a következő kifejezésre: Tetszik a és (2639 db)

Most tetszik vagy nem annyira tetszik döntsd már el...
A másodikat, mert ha az elsõ igazán tetszett volna, akkor nem tetszik meg a másik.
szerintem használj több írásjelet.
A kérdező hozzászólása: köszike brain
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem szeretném megbántani
Pedig valamelyiket kénytelen leszel, ha csak nem akarsz férfi-háremet tartani...
"Van két fiu az osztályban aki tetszik nekem és mind kettõjüknek is tetszek én az egyik romantikus õ nem annyira tetszik" ?:) Tetszik, de nem annyira tetszik?:) Én a háremet választom.:) De csak olyan fiú van benne, aki IGAZÁN tetszik!:)

Van egy lány tetszik nekem és ő ezt tudja de én nem tetszem neki és fiúja is van szerintetek elmondjam neki nem törődve a következményekkel hogy szeretem mert nekem ő az álom lány vagy ne kockáztassak és maradjunk barátok?

Legjobb válasz: 1.vesszõt tehetnél néha 2.Ha tudja,hogy tetszik neked, de nem tesz semmit, akkor változtatna valamin ha elmondanád neki, hogy szereted? Nem hiszem..akkor meg minek?

1.vesszõt tehetnél néha 2.Ha tudja, hogy tetszik neked, de nem tesz semmit, akkor változtatna valamin ha elmondanád neki, hogy szereted? Nem hiszem..akkor meg minek?
Magadból fogsz csinálni hülyét hidd el! Meg ha én lennék a lány barátja még meg is lennél taslizva. De azért sok sikert
Van pasija - nem tetszel neki. Ha hiányzik neked egy felesleges beégés ahhoz hogy elfelejtsd, akkor persze, mondd el neki.
1.Mondd el, legalább könnyebb a lelkednek, hogy õ is tudja. 2.Balra el.
Szerintem mond meg az igazat, hogy te nem tudsz barátként tekinteni rá. A többi majd csak lessz valahogy. :)
Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D


kérdezd meg h tetszik-e neki valaki, vagy h járna-e veled.
összeesve ne legyél egy hazudós lány miatt!
Mond meg a lánynak hogy neked mindegy mert nem akkora cucc. Csinálj úgy mintha nem érdekelnéd. Ne írj neki vissza meg ilyenek. Nem érdemel meg téged!

Van ez a fiú, aki elég erősen flörtöl velem egy-két hónapja (nem szoktam elsietni az ilyesmit), és nagy valószínűséggel tetszem neki, és ő is tetszik nekem, de ma láttam egy másik lánnyal és elbizonytalanodtam?

Szóval szerintetek mi a jobb taktika: tettetni hogy nem érdekel, vagy a tudtára adni hogy igenis nagyon?

Legjobb válasz: a gyerek elkapott:D Am jól csinálja:D Hát valszeg az hogy tudtára adod hogy tetszik neked. Azt majd õ dönt hogy kit választ.

Ez nem feltétlen igaz. Me ugyan úgy találkozhat más lányokkal is. Nem járnak még nem igaz? Akkor meg mért ne?
a gyerek elkapott:D Am jól csinálja:D Hát valszeg az hogy tudtára adod hogy tetszik neked. Azt majd õ dönt hogy kit választ.
Ha két vonat jön velem szembe, és ugyan arra megy, akkor arra szállok fel amelyik hamarabb érkezik.
Gondolom azért flörtöl mert tetszel. Vagyis inkább tetszettél. Csak fap*na voltál és ráunt a dologra.
ez a vonat elment
Két hónap után mégis mit vársz? Sürgõsen ad a tutára. nem értem az ijen npket ottvolt az esélyed rá csak egy szókelletvolna és megkapod . Azt szürte le nem érdekled
"hát mindenki azt mondja, hogy a figyelmen kívül hagyás igenis jó megoldás ha fel akarom vonni a figyelmét." igen, ha egy férfi teszi egy nõvel. náluk totálisan beválik, ahogyan azt a kérdés is mutatja. fordítva ez ritkán jön be és a [email protected] módszerek közé tartozik. a férfi keres mást, mert a büszkesége nem állhatja az ilyet, plusz ha két hónap alatt sem adta be a derekát a csaj, akkor az már csak idõpocsékolás, mert nincs meg a csaj érdeklõdési szintje, vagy olyan hülye, mint te.
A kérdező hozzászólása: hát mindenki azt mondja, hogy a figyelmen kívül hagyás igenis jó megoldás ha fel akarom vonni a figyelmét..
"Tettetni hogy nem érdekel"--már megbocsáss de ez mi a f*szra lenne jó?Maximum arra, ha a másik lány karjaiba akarod küldeni.Aki amúgy lehet hogy csak barátja/ismerõse/rokona..
És mégis mit láttál, mit csinált a másik lánnyal? Mert az nagyon nem mindegy...
biztos, hogy , , úgy`` voltak együtt? lehet, hogy csak barátok
"õ is tetszik nekem" Akkor mondd meg neki! Hülyeség taktikázni!
Én is voltam így, hidd el csak idõ kérdése és d
(elõzõ vagyok, csak telóról pötyögök, ezért csúszott el...) szóval idõ kérdése és elfelejted. Jön vki más, akibe belezúgsz majd, hidd el mindig akad jobb. Amúgy korod? :D
A kérdező hozzászólása: Hamarosan 14 leszek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Várj, most ezt a pasit nem kaparintottad meg, majd jön másik aki téged fog szeretni. Viszont (ilyenkor tipikus hiba) ha a pasi meg a csaj összejönnek aztán szakítanak, és a pasi hozzád megy, akk lehetséges, hogy csak kell neki egy csaj tök mind1 ki és te voltál épp ott...

15-19 év közötti helyes srácok! Nektek tetszik, ha egy korotok beli lány miniszoknyát és magassarkút hord? Tetszik a kihívó öltözködés?

Legjobb válasz: hát tetszik de a barátnõm lenne akkor nem igazán szeretném hogy úgy öltözködjön :) helyes 17/F

hát tetszik de a barátnõm lenne akkor nem igazán szeretném hogy úgy öltözködjön :) helyes 17/F
A miniszoknya magassarkúval nem feltétlenül számít kihívó öltözéknek. Inkább csinos, és nõies. Szóval igen, tetszik. :)
Ez nem nõies.Igen, kihívó.Miért akarsz kur.vának öltözni ?
Nekem tetszik, de attól írtózom, ha fagyban is miniben van egy lány.
Miért?Fagyjon be a pi.nája :D
Nekem bejön nagyon is sõt el is várom ha a csajom, hogy így járjon. 26Ffi(kicsit idõsebb) :D
Hülye fa..sz vagy, aztán csodálkozol, ha valami történik vele.
Aki így öltözik az sajnos kur.va :( :D

Van egy lány aki tetszik nekem haverom megírta neki hogy tetszik nekem és bejelölt facebookon és nem tudom mit írjak a lánynak?

Legjobb válasz: Az elõbb azt mondtad hogy te jelölted be és nem igazolt vissza. De írd neki azt kezdésnek hogy : szia:)

Az elõbb azt mondtad hogy te jelölted be és nem igazolt vissza. De írd neki azt kezdésnek hogy : szia:)
A kérdező hozzászólása: nem az voltt az egy másik
az egyik válaszlónál a pont kezdésnek szia...utána pedig csak normálisan beszélgess vele tök általános dolgokról és ne az exekrõl meg ki tetszik ilyesmikrõl...ne dicsérgesd mint rómeó hogy milyen jól nézel ki és ne nyálazd neki össze a monitort aztán ha már jol eldumálgattok akkor kérdezd összefutnátok e valamikor( ketten nem haverokkal meg barátnõkkel) ha igent mond akk már nehéz elrontani ha nemet és nincs normális indok példa szerdán rántott hús lesz ebédre ezért nem tudok akkor csak idõ pocsékolás de ha esetleg olyan baja van.. pl vizsgázik kresszbõl de egy másik idõpont már jó neki akk megint nyerõ a dolog :D és ne nézd a mellét meg a seggét mert megöl érte és elhúzod magad egy életre ;)

Van egy fiú aki tetszik nekem és azt mondta, hogy én is tetszem neki, de nem akarja megtenni a következő lépést, és én úgy gondolom ha én teszem meg az ciki. Szerintetek?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22

semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22
Lehet hogy életed legnagyobb hibája lesz ha nem teszed meg. Miért szorítanád dogmák közé magad. Akarod? Ha igen akkor hajrá.
egyáltalán nem lenne ciki :) hajrá!
Nem ciki
A kérdező hozzászólása: De ha õ akarna kezdeményezni csak még nem készült fel rá és én tönkre teszem.?
örülni fog akkor is:)
egyáltalán nem ciki. az elõttem hozzászólóval hasonlatosan, én konkretizáltam a helyzetet a fiúnál, mert õ lámpalázasabb volt, és nem tudta rendesen kifejezni magát..most leszünk 4 évesek. úgyhiszem, nem rontottam el semmit. hidd el, lehet hogy még a srác meg is könnyebbül hogy kezdeményezel, mert szerintem sokuk tisztára be van szarva ilyenkor. ez nem rossz mert azt jelenti, valóban nagyon tetszel neki és szeret téged :) az én fiúm sem dorgál érte sosem hogy miért én kezdeményeztem, sõt, tökre bejött neki hogy bátrabb voltam, mint õ :D szerintem a tiéd sem fog beszólni.. sok sikert! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!