Találatok a következő kifejezésre: Tetszett egy Vagy még mindig (5 db)

Tetszett egy srác. Vagy még mindig tetszik?

Tavaly tetszett egy srác elég sokáig. Azután összejöttem a mostani barátommal, akivel 11 hónapja vagyunk együtt. :) A másik srácnak azóta volt már több barátn?je is, de most a "legutolsóval" is szakítottak. Ett?l függetlenül mindig egymás nyakán lógnak suliban is... de nem "járnak" hivatalosan. De ha azzal a lánnyal látom, mindig érzek magamban valami furcsa érzést. Szerintem féltékenység. De miért lehet? Szeretem a mostani barátomat, de a másik sráccal is jóban vagyok, és Õt pedig imádom megölelni!!! Szeretem a tekintetét, nem tudnék olyat mondani, amit nem szeretek benne! Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?

Legjobb válasz: Ne akard elkövetni azt a nagy hibát, hogy egy fellángolás miatt szakítasz esetleg a mostani barátoddal. Hidd el, késõbb rájönnél az új mellett, hogy szerelmes vagy a mostaniba, akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Ha összejössz azzal aki most tetszik, akkor fogsz rájönni , hogy hülye voltál! Próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni! Ne engedj a kísértésnek!

Ne akard elkövetni azt a nagy hibát, hogy egy fellángolás miatt szakítasz esetleg a mostani barátoddal. Hidd el, késõbb rájönnél az új mellett, hogy szerelmes vagy a mostaniba, akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Ha összejössz azzal aki most tetszik, akkor fogsz rájönni , hogy hülye voltál! Próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni! Ne engedj a kísértésnek!
felejtsd el ! , biztos nem véletlenül szakitotatok , minek mennél bele újra , és lehet neki kellemetlen lenne hogy nyomulsz :D
nálam ugyan kb2éve elbénáztam a lánnyal és azóta csak rátudok gondolni más lányra rásenézek csak õ jár folyton a fejemben. sztem ez a szerelem
szerelem, ragaszkodás, kötõdés... Ha valaki ezeket pontosan meg tudja különböztetni és ezt hihetõen elmagyarázni, annak adok egy puszit.
3 A hülyeség fokozatai.
Miért szakítottatok? Te szakítottál vagy a barátod?
A kérdező hozzászólása: a fiú! az okra nem emlékszem, de szerintem azért szakított, mert nem volt szerelmes.
Akkor ez szerintem szerelem. Nem Te szakítottál, mással se jött össze, hiányzik...szerintem egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
Kérdezd meg hogy áll még az ajánlat vagy menj el sielni
A nyelvtankönyvedet magad elé, lehetõleg nyitva. Kezdetnek ajánlom a ragozás és mondattagolás témaköröket.
Attól is függ hogy ez mikor történt, de ha nem régen és a tetszik neked a fiú akkor szerintem próbáld meg elhívni valahova ha most éppen nincs senkije akkor biztos hogy örülni fog neki, és a magasság nem számít ha mondjuk nem 10 centi vagy ilyesmi, de még akkor is össze lehet hozni. :)
lehet õ már továblépet és boldog valaki mással


A szép, vonzó, szexi lányoknak csak is helyes, magas fiúk tetszenek ez így szokott lenni mindig vagy van kivétel is? Esetleg tudtok olyanról, hogy egy szép lánynak egy csúnya szürke kisegér fiú tetszett meg?

Legjobb válasz: jaj nehogy elkezdd ezt a hülye magaspasi, szépcsaj, átlagoscsaj dolgot... az egész szubjektív.. az én barátnõm egy igazi bombázó! bár mások szerint hülyén néz ki, hogy rövid haja van meg kis melle, de szerintem csak irigyek! és tudod miért van ez? mert SZ.U.B.J.E.K.T.Í.V.!!!!

jaj nehogy elkezdd ezt a hülye magaspasi, szépcsaj, átlagoscsaj dolgot... az egész szubjektív.. az én barátnõm egy igazi bombázó! bár mások szerint hülyén néz ki, hogy rövid haja van meg kis melle, de szerintem csak irigyek! és tudod miért van ez? mert SZ.U.B.J.E.K.T.Í.V.!!!!
Van ilyen, igen.:)
Vannak kivételek, nem is egy. Na meg a zseton is közrejátszik.
Túl sok amerikai tinifilmet nézel. Vegyél vissza belõlük, mielõtt végleg unalmassá válsz! :)
A kérdező hozzászólása: Engem nem befolyásol a médiaszenny, tévét sem nézek már több éve. Csak puszta kíváncsiság, van-e ilyen.
nem kell ehhez média, elég ha elolvasod a gyakoris kérdéseket:D
A gyakori is beletartozik a médiába, mert információáramlat zajlik rajta. ;)
Ha végignézek az után a szerelmes párokon akkor azt tapasztalom, hogy a szép lányok a csúnya pasikkal vannak és a nagyon helyes fiúk meg nagyon csúnya lányokkal. :D De hát ízlések és pofonok
figyu kamasz korban a menõkre buknak kinek nagy a hangjuk, utána meg a pénz érdekli majd õket, csak azt fogják nézni.Persze vannak kivételek.

Eddig egyetlen pasival voltam lefeküdve, és ami nem tetszett az az hogy túl szőrős, a farka körül le volt borotválva de a honalja alatt meg a fenekén meg a melkhasán nem. Minden pasi ilyen vagy csak én fogtam ki egy ilyet? :D 17/L

Legjobb válasz: Az általad említett helyeken szerintem a férfiak max. 5%-a borotválja. Ezeknek jelentõs része pedig meleg, a maradék meg testépítõ versenyekre jár, ahol nyilván nem lehet meghagyni. Szóval jobb lesz, ha megpróbálod megszokni a férfias külsõt. Ha nem megy, próbálkozhatsz leszbosz szigetén.

Az általad említett helyeken szerintem a férfiak max. 5%-a borotválja. Ezeknek jelentõs része pedig meleg, a maradék meg testépítõ versenyekre jár, ahol nyilván nem lehet meghagyni. Szóval jobb lesz, ha megpróbálod megszokni a férfias külsõt. Ha nem megy, próbálkozhatsz leszbosz szigetén.
Az igazi férfi márpedig szõrös... még a farka körül is. ;)
Nem minden nõ szereti a szõrös mellkast. Engem a hideg is kiver tõle, undorító. Régebben nekem sem tetszett még a hónalj sem, de el kell fogadni hogy nem fogják leborotválni.:/
nekem csak a hónalja alatt nem elfogadható, de nem mindegy, hogy épp megnõtt, vagy egyáltalán nem... mondjuk az én férjemnek a mellkasa egyáltalán nem szõrös, máshol meg borotválkozik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!