Találatok a következő kifejezésre: Tetszett egy Vagy még (29 db)

Lányok! Ha nektek bejön egy pasi és ti is tetszetek egy fiúnak de az nem mer kezdeményezni akkor ti kezdeményeznétek h öszejöjjön a dolog vagy még akkorsem ha nagyon tetszik a pasi?

Legjobb válasz: Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:)" Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)

Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:) " Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)
Pont ebben a cipõben járok.. =) Tetszik egy fiú és azt gyanítom, hogy én is tetszek neki, viszont kezdeményezni nemigazán akar.. :S:) Nem tudom, hogy tudja-e, hogy bejön nekem, ezért próbálom úgy alakítani a dolgokat, hogy észre vegye magát, hogy mi a helyzet. :) Minden kis "lehetõséget" megragadok.. biztatásképp. Aztán ha észrevette hogy hányadán állunk, majd reagál valahogyan (: .. Összegezve és a kérdésre válaszolva: kezdeményezni kezdeményeznék. Abban nincs semmi.. :) Viszont, hogy csak én nyomuljak.. :D akkor inkább hagyom az egészet.
A kérdező hozzászólása: -p *b
A kérdező hozzászólása: egyépként nagyon ügyes vagy a faces dolog isteni ötlet szinte még eszembe se jutott -.---
A kérdező hozzászólása: úristen ennyi balfa.z parasztot ez csak egy feltevés kiváncsi vagyok megtenné-e ezt egy lány de persze ilyen hülye 10 évesek ne is írjanak inkább nemjutok elõrébb
Jelöld be FB on, aztán ott kezdj rá nyomulni, ha már személyesen puhap*s vagy. Megbökdösöd (vagy hogy hívják), lájkolod az üzenõfali bejegyzéseit.. nem kell hozzá sok ész. HA ennyire sem vagy bevállalós, akkor neked bizony nem lesz barátnõd soha az életben.
Hány évesek vagytok? szerintem kezdeményezz te! ha mindig néz akkor tuti szimpatikus vagy neki! :)
A kérdező hozzászólása: 20:26 nem csak neki kellene nyomulni... csak adja valami konkrétabb jelét annak hogy talán lehetne valami közöttünk ..
A kérdező hozzászólása: hát az én esetemben akárhányszor ránézek valahogy mindig engem néz .. a mosolyról csak annyit h gyönyörû a mosolyom de most komolyan nemcsak azért mert helyde nagynak hiszem magam de nagy szép a lány és már nembirok várni odamenni hozzá meg nemmerek valószínû elöször csak netes ismereskedés lenne azt bevállalnám akkor nemlennék zavarban de aztán ha suliba találkoznánk tuti elkerülném ez valahogy ösztönös :SS a rohadt életbe már annyira kelle egy nõ és nem szexre.. mint a sok bunkó parasztnak..
nekem is jo lenne ezt tudni :P de szerintem szemezes, szep mosolyok, meg olyan magatol jott dolgok, meg fo a termeszetesseg, nem kell magad megjatszani :)

Tetszett egy srác. Vagy még mindig tetszik?

Tavaly tetszett egy srác elég sokáig. Azután összejöttem a mostani barátommal, akivel 11 hónapja vagyunk együtt. :) A másik srácnak azóta volt már több barátn?je is, de most a "legutolsóval" is szakítottak. Ett?l függetlenül mindig egymás nyakán lógnak suliban is... de nem "járnak" hivatalosan. De ha azzal a lánnyal látom, mindig érzek magamban valami furcsa érzést. Szerintem féltékenység. De miért lehet? Szeretem a mostani barátomat, de a másik sráccal is jóban vagyok, és Õt pedig imádom megölelni!!! Szeretem a tekintetét, nem tudnék olyat mondani, amit nem szeretek benne! Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?

Legjobb válasz: Ne akard elkövetni azt a nagy hibát, hogy egy fellángolás miatt szakítasz esetleg a mostani barátoddal. Hidd el, késõbb rájönnél az új mellett, hogy szerelmes vagy a mostaniba, akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Ha összejössz azzal aki most tetszik, akkor fogsz rájönni , hogy hülye voltál! Próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni! Ne engedj a kísértésnek!

Ne akard elkövetni azt a nagy hibát, hogy egy fellángolás miatt szakítasz esetleg a mostani barátoddal. Hidd el, késõbb rájönnél az új mellett, hogy szerelmes vagy a mostaniba, akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Ha összejössz azzal aki most tetszik, akkor fogsz rájönni , hogy hülye voltál! Próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni! Ne engedj a kísértésnek!
Nem látok kérdést:D
Kedves Martin, még csak 13 éves vagy..Szerintem még lesz idõd a lányokkal foglalkozni.
emiatt? ez hülyeség, attól hogy egyszer felkérte és táncoltak az neked még nem visszautasítás, nem is tudhatta a lány hogy tetszett neked menj oda akihez akarsz, ha nem fogsz nincs is esély rá hogy legyen
A kérdező hozzászólása: de most is járnak


Nah ez engem is érdekelne 20f
Nekem volt.
Nem volt soha. En csak a buta fiukat szeretem. Es plusz pont ha ki akar hasznalni ;)
Volt, az elsõ fiú, akinél nem csak bemagyaráztam magamnak, hogy tetszik. Nagyon intelligens, több (4) nyelven beszélõ, jellegtelen külsejû fiú volt, velem egyidõss. Na nála az eszére figyeltem fel :) 14L (amikor tetszett az a fiú 12L)

Fiúk, egy lányon ha látjátok, hogy valószínűleg tetszetek neki, de nem vagytok benne biztosak, akkor inkább léptek ti, vagy még megvárjátok az egyértelműbb jeleket?

Pl. a buszon gyakran rátok néz, esetleg kicsit elmosolyodik, de nem szemez veletek, akkor rámosolyogtok, vagy csak figyeltek, hogy mi lesz?

Legjobb válasz: lépek.Nem kell 100%os megbizonyosodás. cselekszem,mert hátha az az utolsó esély... ne meg ezzel csak nyerni lehet

lépek.Nem kell 100%os megbizonyosodás. cselekszem, mert hátha az az utolsó esély... ne meg ezzel csak nyerni lehet
Kedvességbõl nem fog gyakran rád nézni és mosolyogni. Ha ilyet tapasztalsz egy lánytól, akkor biztosra veheted, hogy tetszel neki.
én olyankor arra gondolok, hogy kedves.Nem tùl valószínû az hogy tetszenék egy nõnek.
A kérdező hozzászólása: Hunter, rendes pasi vagy. :) Én se szeretném senki kapcsolatát tönkretenni, igazából csak kíváncsi vagyok, hogy a fenti esetben, vajon mit gondolhat a pasi.
Ha foglalt vagyok, akkor azt is leszarom, ha levetkõzik elõttem. De, ha nem vagyok az, és bejön a csaj, akkor nem várok semmilyen jelre, kezdeményezek és közben figyelek a jelekre, reakciókra.
A kérdező hozzászólása: Mert a lány szép lenne és csinos, és esetleg otthon meg egy dagi házsárt a párotok :)
ha foglaltak vagyunk akkor miért lépnénk ?...
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam, hogy akkor is, ha foglaltak vagytok? :)
Elsõre nem, de ha rendszeresen utazunk együtt, és ez mindig így történik (pár alkalom), akkor tuti lépek.
Ha tetszik akkor lépek még akkor is ha jelét se látom hogy bejönnék neki.

Lányok, bejön nektek, ha egy pasi enyhén rámenős, illetve a tudtotokra adja, hogy tetszetek neki? Vagy inkább legyen félénk és később kérdezze meg, hogy jarnátok-e vele? Kort írjatok!

Legjobb válasz: A lány személyiségétõl függ,általában :) Én pl félénkebb vagyok, a rámenõs pasikkal könnyebb kialakítani valamit :) 17/L

A lány személyiségétõl függ, általában :) Én pl félénkebb vagyok, a rámenõs pasikkal könnyebb kialakítani valamit :) 17/L
a kettõ keveredése a legjobb. :) 16L tudtomra adhatja, ha tetszek neki. de ne azonnal a "járunk?" kérdéssel kezdjen, csak okosan. :D
jobb egy rámenõs, akkor nem kell kétségek között élnem:) 17/L
igen jobb, én úgyse kezdeményezek 20

Egy fiú nagyon tetszett, és egyik barátom rákérdezett, hogy bejövök-e neki. Erre azt mondta: " Dehogy, semmi pénzért se kellene xD " pedig nem is beszéltünk még, és sok srác szerint nem vagyok csúnya. Jogosan mondta ezt? Miért mondhatta?

Legjobb válasz: vagy csak nem bír téged, de úgy nagyon nem... attól még lehet megdugna, ha jócsaj vagy tényleg, én is így vagyok pár ismerõsömmel, többek közt az elsõ barátnõmmel... ha ránézek kiráz a hideg, ha meg megszólal amikor találkozunk a városban véletlenül és meg is szólal, hazafele tuti 150felett fogok menni a kocsival... de azért dugnám...

vagy csak nem bír téged, de úgy nagyon nem... attól még lehet megdugna, ha jócsaj vagy tényleg, én is így vagyok pár ismerõsömmel, többek közt az elsõ barátnõmmel... ha ránézek kiráz a hideg, ha meg megszólal amikor találkozunk a városban véletlenül és meg is szólal, hazafele tuti 150felett fogok menni a kocsival... de azért dugnám...
Nem tetszel neki. Sajna.
A kérdező hozzászólása: kösz szépen-.-
A kérdező hozzászólása: ez már leesett, köszi :'D
Hát arra esély, hogy dugna, arra esély bizony még van. De hát miért mondhatta...nem jössz be neki dugáson kívül egyáltalán.Vagy még dugásra se kellesz neki, elvégre arra a kérdésre válaszolt, hogy bejössz e neki... Ezvan.
A kérdező hozzászólása: ookkk

Szerintem most mi van? Az egyik 8. -os egy táborban tetszett 6. -os vagyok. De azt mondta, hogy nincs seggem meg mellem, de szerintem enyi idõsen nem az számít. Többi lent

És akkor késõbb meg kérdeztem valamit tõle Ask.fm-en és letiltott pedig akartam neki ajándékot küldeni. És most meg nem vagyok neki letiltva. De az egyik válaszba, hogy van csaja. De mindig mikor Elmegyek mellette rámnéz, és egyszer mikor bûfébe mentem már indult volna el de mikor észrevett ott maradt és csak akkor ment volna el szerintem mikor én, de hosszú volt a sor ezért ott hagyott. Szerintetek most mi van?

Legjobb válasz: Ez egy bunkó szar hülye gyerek, ha ilyeneket mond egy hatévesre. Még ha egy 18 évesre is mond akkor is. Ha meg letilt után meg nem akkor játssza az eszét. Mindenesetre még az is nagyon gyerek és szerintem nem is létezik normális fiatal.

Ez egy bunkó szar hülye gyerek, ha ilyeneket mond egy hatévesre. Még ha egy 18 évesre is mond akkor is. Ha meg letilt után meg nem akkor játssza az eszét. Mindenesetre még az is nagyon gyerek és szerintem nem is létezik normális fiatal.
Bocs nem hatévest akartam írni hanem hatodikost.
Kérdezd meg hogy áll még az ajánlat vagy menj el sielni
A nyelvtankönyvedet magad elé, lehetõleg nyitva. Kezdetnek ajánlom a ragozás és mondattagolás témaköröket.
Attól is függ hogy ez mikor történt, de ha nem régen és a tetszik neked a fiú akkor szerintem próbáld meg elhívni valahova ha most éppen nincs senkije akkor biztos hogy örülni fog neki, és a magasság nem számít ha mondjuk nem 10 centi vagy ilyesmi, de még akkor is össze lehet hozni. :)
lehet õ már továblépet és boldog valaki mással

A szép, vonzó, szexi lányoknak csak is helyes, magas fiúk tetszenek ez így szokott lenni mindig vagy van kivétel is? Esetleg tudtok olyanról, hogy egy szép lánynak egy csúnya szürke kisegér fiú tetszett meg?

Legjobb válasz: jaj nehogy elkezdd ezt a hülye magaspasi, szépcsaj, átlagoscsaj dolgot... az egész szubjektív.. az én barátnõm egy igazi bombázó! bár mások szerint hülyén néz ki, hogy rövid haja van meg kis melle, de szerintem csak irigyek! és tudod miért van ez? mert SZ.U.B.J.E.K.T.Í.V.!!!!

jaj nehogy elkezdd ezt a hülye magaspasi, szépcsaj, átlagoscsaj dolgot... az egész szubjektív.. az én barátnõm egy igazi bombázó! bár mások szerint hülyén néz ki, hogy rövid haja van meg kis melle, de szerintem csak irigyek! és tudod miért van ez? mert SZ.U.B.J.E.K.T.Í.V.!!!!
Van ilyen, igen.:)
Vannak kivételek, nem is egy. Na meg a zseton is közrejátszik.
Túl sok amerikai tinifilmet nézel. Vegyél vissza belõlük, mielõtt végleg unalmassá válsz! :)
A kérdező hozzászólása: Engem nem befolyásol a médiaszenny, tévét sem nézek már több éve. Csak puszta kíváncsiság, van-e ilyen.
nem kell ehhez média, elég ha elolvasod a gyakoris kérdéseket:D
A gyakori is beletartozik a médiába, mert információáramlat zajlik rajta. ;)
Ha végignézek az után a szerelmes párokon akkor azt tapasztalom, hogy a szép lányok a csúnya pasikkal vannak és a nagyon helyes fiúk meg nagyon csúnya lányokkal. :D De hát ízlések és pofonok
figyu kamasz korban a menõkre buknak kinek nagy a hangjuk, utána meg a pénz érdekli majd õket, csak azt fogják nézni.Persze vannak kivételek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!