Találatok a következő kifejezésre: Tetszett egy Vagy (97 db)

Lányok! Ha nektek bejön egy pasi és ti is tetszetek egy fiúnak de az nem mer kezdeményezni akkor ti kezdeményeznétek h öszejöjjön a dolog vagy még akkorsem ha nagyon tetszik a pasi?

Legjobb válasz: Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:)" Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)

Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:) " Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)
Pont ebben a cipõben járok.. =) Tetszik egy fiú és azt gyanítom, hogy én is tetszek neki, viszont kezdeményezni nemigazán akar.. :S:) Nem tudom, hogy tudja-e, hogy bejön nekem, ezért próbálom úgy alakítani a dolgokat, hogy észre vegye magát, hogy mi a helyzet. :) Minden kis "lehetõséget" megragadok.. biztatásképp. Aztán ha észrevette hogy hányadán állunk, majd reagál valahogyan (: .. Összegezve és a kérdésre válaszolva: kezdeményezni kezdeményeznék. Abban nincs semmi.. :) Viszont, hogy csak én nyomuljak.. :D akkor inkább hagyom az egészet.
A kérdező hozzászólása: -p *b
A kérdező hozzászólása: egyépként nagyon ügyes vagy a faces dolog isteni ötlet szinte még eszembe se jutott -.---
A kérdező hozzászólása: úristen ennyi balfa.z parasztot ez csak egy feltevés kiváncsi vagyok megtenné-e ezt egy lány de persze ilyen hülye 10 évesek ne is írjanak inkább nemjutok elõrébb
Jelöld be FB on, aztán ott kezdj rá nyomulni, ha már személyesen puhap*s vagy. Megbökdösöd (vagy hogy hívják), lájkolod az üzenõfali bejegyzéseit.. nem kell hozzá sok ész. HA ennyire sem vagy bevállalós, akkor neked bizony nem lesz barátnõd soha az életben.
Hány évesek vagytok? szerintem kezdeményezz te! ha mindig néz akkor tuti szimpatikus vagy neki! :)
A kérdező hozzászólása: 20:26 nem csak neki kellene nyomulni... csak adja valami konkrétabb jelét annak hogy talán lehetne valami közöttünk ..
A kérdező hozzászólása: hát az én esetemben akárhányszor ránézek valahogy mindig engem néz .. a mosolyról csak annyit h gyönyörû a mosolyom de most komolyan nemcsak azért mert helyde nagynak hiszem magam de nagy szép a lány és már nembirok várni odamenni hozzá meg nemmerek valószínû elöször csak netes ismereskedés lenne azt bevállalnám akkor nemlennék zavarban de aztán ha suliba találkoznánk tuti elkerülném ez valahogy ösztönös :SS a rohadt életbe már annyira kelle egy nõ és nem szexre.. mint a sok bunkó parasztnak..
nekem is jo lenne ezt tudni :P de szerintem szemezes, szep mosolyok, meg olyan magatol jott dolgok, meg fo a termeszetesseg, nem kell magad megjatszani :)
Nem látok kérdést:D
Kedves Martin, még csak 13 éves vagy..Szerintem még lesz idõd a lányokkal foglalkozni.
emiatt? ez hülyeség, attól hogy egyszer felkérte és táncoltak az neked még nem visszautasítás, nem is tudhatta a lány hogy tetszett neked menj oda akihez akarsz, ha nem fogsz nincs is esély rá hogy legyen
A kérdező hozzászólása: de most is járnak

Lanyok ha megismerkedtek egy sraccal aki kicsit tetszik nektek, akkor fontoss az hogy egybol erzekeltesse veletek hogy tetszetek neki vagy eleg ha kesobb/maskor kezd el irni vagy beprobalkozni?

Legjobb válasz: Cseten ismerkedtek vagy randin? Randin fontos, hogy érezzük, hogy tetszünk, különben mi értelme? :) Szóval személyesen elég gáz, ha meghívtad, de azt mutatod, hogy nem érdekel. Cseten is lehet kedveskedni, de csak ha úgy érzed (pl vicces volt, vagy jól esett, hogy meghallgatott), ezeket megjegyezheted.

Cseten ismerkedtek vagy randin? Randin fontos, hogy érezzük, hogy tetszünk, különben mi értelme? :) Szóval személyesen elég gáz, ha meghívtad, de azt mutatod, hogy nem érdekel. Cseten is lehet kedveskedni, de csak ha úgy érzed (pl vicces volt, vagy jól esett, hogy meghallgatott), ezeket megjegyezheted.
Ha egy nõ nem érzi nõnek magát melletted, akkor barátzónába kerülsz pillanatokon belül. Kell a folyamatos bizsergés. Nem kell letámadni, de azért éreztesd egyértelmûen, hogy tetszik! Elsõ pillanattól!
Nekem jól esik ha már az elején Õ is kedveskedik, és kimutatja azt amit érez (nem kell túljátszani)..:)
Szerintem jobb, ha elõször csak barátként közeledik. Persze egy kis flört mindig szükséges az elején, mert attól lesz izgalmas. Aztán pár találka, és utána kezdõdhet a hódítás.:) Már a falra mászom azoktól a fiúktól, akik facebookon írogatnak és folyamatosan nyálasan bókolgatnak, mikor még nem is ismerjük egymást személyesen igazán. Bár õk legalább mertek valamilyen módon kezdeményezni... 20/L


Mit gondoltok? Ha egy csaj kezdeményez egy olyan fiunál, akinek a csaj csak régen tetszett, nagy vagy kicsi az esélye, hogy a srác (ujra) beleszerett?

Legjobb válasz: Ha azóta vamn a srácnak másik lány az életében , vagy anno a csaj a srácot lekoptatta illetve azt mondta neki hogy kösz de veled nem jönnék össze akkor nem biztos hogy összejönnétek....

Ha azóta vamn a srácnak másik lány az életében , vagy anno a csaj a srácot lekoptatta illetve azt mondta neki hogy kösz de veled nem jönnék össze akkor nem biztos hogy összejönnétek....
sztem idök mulva is megmarad egy vonzódási szint..de neked mért csak most kell?
nagy az esély ráá de sztem még mindig vonzódik hozzád
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs neki barátnöje... Akkor is tetszett a srác, adott is jeleket, csak nem mertem kezdeményezni, meg sztem ö se... Nem koptattam le, csak ölelgetett, meg sokat beszéltünk meg puszi is volt, de meg voltam akkor ijjedve én nem adtam felé semmi jelet, szoval lehet meggondolta magát....

Tetszett egy srác. Vagy még mindig tetszik?

Tavaly tetszett egy srác elég sokáig. Azután összejöttem a mostani barátommal, akivel 11 hónapja vagyunk együtt. :) A másik srácnak azóta volt már több barátn?je is, de most a "legutolsóval" is szakítottak. Ett?l függetlenül mindig egymás nyakán lógnak suliban is... de nem "járnak" hivatalosan. De ha azzal a lánnyal látom, mindig érzek magamban valami furcsa érzést. Szerintem féltékenység. De miért lehet? Szeretem a mostani barátomat, de a másik sráccal is jóban vagyok, és Õt pedig imádom megölelni!!! Szeretem a tekintetét, nem tudnék olyat mondani, amit nem szeretek benne! Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?

Legjobb válasz: Ne akard elkövetni azt a nagy hibát, hogy egy fellángolás miatt szakítasz esetleg a mostani barátoddal. Hidd el, késõbb rájönnél az új mellett, hogy szerelmes vagy a mostaniba, akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Ha összejössz azzal aki most tetszik, akkor fogsz rájönni , hogy hülye voltál! Próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni! Ne engedj a kísértésnek!

Ne akard elkövetni azt a nagy hibát, hogy egy fellángolás miatt szakítasz esetleg a mostani barátoddal. Hidd el, késõbb rájönnél az új mellett, hogy szerelmes vagy a mostaniba, akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Ha összejössz azzal aki most tetszik, akkor fogsz rájönni , hogy hülye voltál! Próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni! Ne engedj a kísértésnek!

Tetszett egy elõzõ kérdés így én is csinálnék egy ilyen programot lányok részére akik el vannak keseredve vagy sose volt pasijuk. Valakit érdekel?

Bármilyen külsõvel, belsõvel rendelkezõ lány aki még sose pasizott, vagy kilátástalannak tartja a dolgot kortól függetlenül elviszem randira. :) írjatok bátran

Legjobb válasz: óriási kapufa! ez csak lányoknak mûködik:)

óriási kapufa! ez csak lányoknak mûködik:)
trollkodjatok csak
megszületett egy újabb folyamatos kérdés! :) már volt meleg, langyos, hideg; társkeresõ kérdés minden téren és nem utolsó sorban elsõ randi keresõ kérdés is! :D
Ezzel mi a konkrét célod? Miért jó ez neked és mi haszna van belöle a lánynak?
Nyilván a kérdezõ végigkurja a jelentkezõket, akiket be tud cserkészni. Mi ezen a meglepõ?
A kérdező hozzászólása: szó sincs itt szexrõl.. csak randi
pfuuu ...hogy te milyen önzetlen fickó vagy ... :) ))))) xD.... Mi ennek mégis az oka ??? :) ))

Babát várók, őszintén ti csinosnak vélitek magatokat terhesen, tetszetek magatoknak vagy úgy vagytok vele hogy ez egy átmeneti "elformátlanodás" és alig várjátok hogy visszatérjetek eredeti alakotokba?

Vagy épp hogy büszkén viselitek a nagy pocit stb.? Az elformátlanodást úgy értem, hogy aki úgy éli meg. Vagy mondjuk nagyon vizesedik vagy ilyesmi. Mikor tükörbe néztek csinosnak találjátok amit láttok?

Legjobb válasz: Én csininek érzem magam, a pocakomra pedig nagyon nagyon büszke vagyok :) Szeretek várandósnak lenni, a sok aggodalmat leszámítva :) Eddig 5kgt híztam, de egyáltalán nem figyelek oda, eszem amit megkívánok!Persze 20kgt nem célom hízni :D Ha majd emgszületett a kislányunk ráére a kilókkal foglalkozni! :) 21hkm

Én nagyon jól érzem magam! Lassan 20. hét jön, 4-5 kg híztam. Csinosnak látom magam:) de csak a poci miatt;) imádom, hogy látszik! Hamar ledobom a kilókat, nem rettegek, anya leszek. Lesz idõm fogyózni. http://kepfeltoltes.hu/view/130424/749026552image_www.kepfel.. -itt 18 hetes körül lehettem, azóta sokat nõtt a pocim, és a pici is imád rúgdosni:)
Én csininek érzem magam, a pocakomra pedig nagyon nagyon büszke vagyok :) Szeretek várandósnak lenni, a sok aggodalmat leszámítva :) Eddig 5kgt híztam, de egyáltalán nem figyelek oda, eszem amit megkívánok!Persze 20kgt nem célom hízni :D Ha majd emgszületett a kislányunk ráére a kilókkal foglalkozni! :) 21hkm
Én nagyon szépnek éreztem magam, mindenki mondta is, hogy csinos kismama vagyok. Büszke voltam a pocakomra is. Aztán késõbb néztem vissza a képeket, amik terhesség alatt készültek, hát most hatalmasnak látom magam rajtuk! :)
felül szinte semmit sem változtam, az alsó lábszáram is vállalható maradt, én fenékben és csipõben szedtem fel. még most sem vagyok hatalmas, mivel világéletemben filigrán voltam, de azért hozzám képest megváltoztak az arányok. nem tetszik, de nem is riaszt, nem pánikolok, h jajj, most mi lesz, de nem is vagyok büszke a terhességre. elfogadom, h ez egy állapot és tudom, h ha megszülök (az ésszerûség határain belül) mindent meg fogok tenni azért, h újra olyan legyek, mint rég. nem az alakommal vagyok elfoglalva, a dolgok rendje, hogy változik és "növök" - de "az áldott állapot a legeslegszebb korszak az életemben és minden állapotos nõ gyönyörû" filozófiát se tudom magaménak érezni. helyén kezelem, úgy érzem.
Mindegyik terhességemnél büszke voltam/vagyok a pocimra és csinosnqk, nõiesnek érzem magam. Szerencsére csak a pocim nõ, nem vizesedek. 2 gyerkõc és 38 hetes pocaklakó anyukája
igaz én már megszültem, de azért írok. imádtam pocakosnak lenni (hiányzik is nagyon), jól éreztem magam a bõrömben. hiába vizesedtem, fájt a derekam a vége felé, és híztam közel 20 kilót.. "sajnos" én télen voltam terhes, így a kabát eltakarta a pocakomat, - már amennyire takart- pedig de szerettem volna, ha mindenki látja, hogy baba lakik a pocakban :) ekkora volt a pocakom kb 38-39 hetesen: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130211/IMG_0347_www.kepfelto..
Én szinte semmit nem változtam, leszámítva a pocakot. Mindig farmeros-pólós voltam, így sokáig nem is lehetett látni, hogy pockos vagyok. Természetesen farmer kismamagatyót vette, kissé sztrecs fazonút, meg hozzá egyhén bõ felsõt, és a kollégáim, akik másik emeleten dolgoztak, nem is tudták, hogy babát várok, ha elõttük mentem. Teljesen le volt mindenki döbbentve, mert alapvetõen nem vagyok nádszál alkat. Szinte csak pocakom volt. Lábaim nem dagadtak, a melleim sem lettek extra nagyok.
15 hetes veszelyeztetett vagyok, 8 hetig fel sem kelhettem az agybol. Emiatt nem lehetek az a fitt kismama, ahogy en azt terveztem. Egy eve mar rendszeresen sportoltam, ugy gondoltam, ebben az allapotom sem fog megakadalyozni, csak a minimalisat hizom es feszes maradok. Hat ez mar nem igy lett, emiatt van egy kis diszkonfortom. Ami meg zavar, h egy 5cm-es teruleten nagyon sok a pattanas az arcomon miota varandos vagyok, ez eleg csunya, de vegulis le tudom sminkelni, bar jo lenne, ha mar helyre jonne. A pocim meg csak pont akkora, hogy meghizottnak nezek ki, mint egy jollakott ovodas. Ez egy hulye allapot, ezert ha latom, hogy valakinek megakad a szeme, hogy hu de dagi, akkor kismamasan megfogom a hasam, hogy vegye az adast... :-) Mindattol fuggetlenul, hogy en mit es hogyan erzek, a parom nagyon be van indulva tolem, pedig terhessegen kivul eleg vekonysagparti (amikor vekonyabb periodusban vagyok gyakrabban kivan, mint amikor eleresztem magam). Es azt is eszrevettem, hogy nagyon megbamulnak a pasik, jobban mint elotte. Lehet, hogy a kisugarzasunk teszi, hogy ilyenkor tenyleg nem aggodunk egy kis zsirparnan es boldogok vagyunk? Meg az is lehet, hogy nehany pasi a terhes nokre bukik?! Ki tudja... :-)
Nekem azzal van problémám, hogy legalább 8-10 kg. felesleggel estem teherbe. Egyszóval már terhesség elõtt is rosszul éreztem magam a bõrõmban, de nem volt erõm neki állni a diétának, sportnak. Így most a terhességem alatt, ami a 10. hétben jár, még kövérebbnek érzem magam. Még itt az elején is bálnának látom magam és alig van ruha, ami rám jön... Úgy nézek ki, mint egy 30 hetes terhes. Ez nekem nehéz, mert egyébként normál testsúlyomban csinos, formás vagyok és sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint valójában. A hajam bedúsúlt, ez klassz.:) Ha a normál súlyomból indult volna a terhességem, jobban érezném magamat.
ÚÚÚ én imádtam a várandósságot!!! Nagyon kisimultam, dús hosszú hajam lett, és mindenki szerint sugároztam a büszkeségtõl és a boldogságtól! Hála istennek nem híztam szinte semmit, és nagyon energikus voltam végig, csak az elsõ 3 hónap volt émelygõs, a többit nagyon élveztem. A páromnak is tetszettem nagy pocakkal is, szerinte egy nõ ilyenkor a legnõiesebb. Most viszont hogy 3 hónapos a picim, feljött rám 4 kiló a szoptatás alatt, és bár nem vészesen, de hullik a hajam, és manókám mellett nincs is annyi idõm magamra ugyebár.... De a boldogság az azóta is töretlen :) )!!!
en nagyon elvezem a pocakos letet. A 34. hetben jarok es 7 kg-t szedtem fel. Szeretnem visszakapni a regi alakom, de raerek szules utan foglalkozni ezzel :) Most is csinosnak es szepnek erzem magam, foleg hogy nem vagyok meg 60 kg se :)
Én 2x voltam eddig pocakos, mindkétszer jobban éreztem magam mint utána...valahogy szoptatás alatt rám jobban jönnek a kilók, és nehezebben megy le...én inkább érzem magam "bálnának" most(5hós a pici)mint pocakosan, pedig nincs rajtam sok, csak 5-6 kg.
Aki a képet linkelte... Irigy vagyok!!!:) csinos kismami vagy!!!
En szerettem babat varni, csinosnak ereztem magam. Egyhez ragaszkodtam: kismamaruhakat csak farmerbol hordtam, egyebkent ugyanazt a zara-h&m-akarmilyen fast fashion ruhat hordtam, mint mindig, ket szammal nagyobb meretben. Ez nekem fontos volt, mert igy kivulrol onmagam maradhattam, jol esett. 14 kgot hiztam, 10 a szuloszoban maradt, a tobbi... most egy eves a kiscsaj, es 5 kgval vagyok vekonyabb, mint valaha. Nem aggodtam a sulyomon soha, jo volt a pocakos let.
Én nekem sajnos csak még rá tett mert amúgy is túlsúlyos vagyok, , , szóval én nem érzem jól magam
2. vagyok biztos azon is múlik, h milyen a terhességed. az enyémben nincsenek nagyon komoly komplikációk, de azért messze nem problémamentes, sõt. én sokat aggódom a babámért, valahányszor valami problémám van, azonnal ott szorongás, h úristen, hogyan éli ezt meg a baba a pocakomban. ezért nem tudok olyan felhõtlen és felszabadult lenni, mert mindig attól tartok, h neki egy kicsit viszontagságos a terhesség. pedig vele mindig minden rendben van, de azért amikor itthon fekszem lázasan és tömnek antibiotikummal, meg szanaszét köhögöm magam és érzem, h rázkódik a baba, az neki se lehet olyan hawai. és akkor ez még csak egy a sok közül, ami azalatt a 6 hónap alatt történt, h egy testben élünk :)
En jol erzem magam a boromben. Ugy erzem noiesebb lettem, mivel mindig tul vekonynak lattam magam es sose jottek ram a kilok hiaba edzettem es ettem. Most az ahitott suly vagyok, melleim megnottek es a hasam se tul nagy de azert mar kerekedik amit imadok. Mondtak mar hogy remekul nezek ki es nem akarjak elhinni hogy 19 hetes terhes vagyok :)

Fiúk! Egy lány hogy jelezzen felétek, hogy "randira hívhatjátok" vagyok hogy "tetszetek nekik"? Vagy ez hogy van?

Mert ugye nem írhatom ki a homlokomra, de valahogy jelezhetek.

Legjobb válasz: mosolyogj, esetleg, ha beszélgettek érj hozzá, simítsd végig a karját. N

mosolyogj, esetleg, ha beszélgettek érj hozzá, simítsd végig a karját. N
ne jelezzen! ha nem elég rafinált hogy rákényszeritse a fiut, akkor mondja meg inkább egyértelmüen
egy kis cumi és szavak nélkül is elmondtad h mit érzel:) )))
szerintem a legjobb ha te hívod meg, néha a nõ is kezdeményezhet. egyébként meg nálam úgy esett le elõször a tantusz, hogy egy lány rámnézett és mosolygott, és amikor visszamosolyogtam elpirult, és nevetett. ebbõl én tudtam mi a dolgom

Lányok, bejön nektek, ha egy pasi enyhén rámenős, illetve a tudtotokra adja, hogy tetszetek neki? Vagy inkább legyen félénk és később kérdezze meg, hogy jarnátok-e vele? Kort írjatok!

Legjobb válasz: A lány személyiségétõl függ,általában :) Én pl félénkebb vagyok, a rámenõs pasikkal könnyebb kialakítani valamit :) 17/L

A lány személyiségétõl függ, általában :) Én pl félénkebb vagyok, a rámenõs pasikkal könnyebb kialakítani valamit :) 17/L
a kettõ keveredése a legjobb. :) 16L tudtomra adhatja, ha tetszek neki. de ne azonnal a "járunk?" kérdéssel kezdjen, csak okosan. :D
jobb egy rámenõs, akkor nem kell kétségek között élnem:) 17/L
igen jobb, én úgyse kezdeményezek 20

Fiúk/Férfiak! Melyik a gyakoribb, megtetszik nektek egy lány, és rástartoltok, vagy észreveszitek, hogy tetszetek egy lánynak, és úgy startoltok rá?

Szóval, hogy ti néztek ki valakit, vagy észreveszítek, hogy titeket szemelt ki egy leányzó?

Legjobb válasz: Megdugok mindenkit. 16/F

Megdugok mindenkit. 16/F
ez nagyon helyzet függõ mind a kettõ elõfordul de mondjuk hiába néz engem 1 lány ha nekem nem jön be nem fogok oda menni
Észreveszem hogy tetszem neki :D
az elsõ. magamtól még nem jöttem rá, hogy kiszemeltek volna, általában fel szoktak világosítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!