Találatok a következő kifejezésre: Tetszek neki, valamiért nem (7 db)

Fiúk, ti mit szólnátok ehhez? Van egy pasi, aki nagyon tetszik és én is tetszem neki, de valamiért nem mer kezdeményezni..

Tehát, ülünk az autóban, és elkeztem kigombolni a fels?met,leveszem, az elölnyithatós melltartót kibontom, de nem veszem le. utána megcsókolom, a nyakát, haját simogatom. Majd egyre lejebb megyek, utána leszopom. Aztán pedig dunung.

Legjobb válasz: lehet h csak félénk :) kezdeményezz te akkor azt biztos nem utasitja vissza

lehet h csak félénk :) kezdeményezz te akkor azt biztos nem utasitja vissza
A kérdező hozzászólása: Ez csak szex... nem akarok vele járni vagy vmi. De azt akarom h nagyon jó legyen neki is én nekem is persze.
A kérdező hozzászólása: A szopás nem számít franciának? :S köszi mkinek, még várok válaszokat
Élvezném, aztán valószínüleg otthagynálak. Próbálj egy pasi fejével gondolkodni. Ha egy sráccal megcsinálod, azt engedi feltételezni, hogy többel is megcsinálnád. Tudod, a férfiak azt a nõt nevezik könnyûvérûnek, aki úgy gondolkodik a szexrõl, mint õk. Csak ez nem feltétlenül jó. Próbáld a srácot rávezetni, hogy kezdeményezzen. A másik meg, ha félénk, megijedne és semmi nem lenne a dologból, mert elbújna a csigaházban az öcsike. Szóval szerintem vedd rá a kezdeményezésre. Náluk, vagyy nálatok. Mindkettõnek va nelõnye. Náluk az, hogy biztonságban érezné magát, nálatok meg az, hogy nálad a lépéselõny és te alakíthatod az este folyamát. Elõkészített film (lehetõleg valami kis romantiku), nem tudom hány éves vagy, de egy kis bor, vagy pezsi megteszi. A srácok néha örülnek az ilyeneknek. Én szoktam. Aztán próbáld meg elcsábítani. Elcsábítani! Ne te akard lefektetni, mert az nem a te dolgod! Az a pasi dolga! A nõ csábít, a férfi hódít! Ennyi!
Hmm talán még franciázzatok is egyet:) És legyen sok elõjáték és persze "utójáték"is!!! (2.válaszoló ismét:D)
Hm... én már így is irigylem õt! :-D
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy gondoltam. :) És még mivel tehetném felejthetetlenné? Nektek mi az ami nagyon bejönne és nagyon örülnétek neki?
Szerintem tök jól eltervezted:D;) De ne kezdd rögtön "szopni"mert lehet h nem izgul fel annyira....kezdd el a szájától csókolni gyengéden, izgatóan...és lefelé egészen "odáig" (a puszilgatásban a hasát is értem meg minden egészen addig ameddig "oda"nem érsz:D) (2.válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Hát, egyáltalán nem félénk, csak eddig nem akartam vele lefeküdni meg semmit sem. És gondolom nem tudta h bejön nekem. Amúgy jó? Vagy mit csináljak másképp?
Te rögtön le akarsz feküdni egy pasival aki tetszik???:O Úhh akk mennyi "pasid"lehetne:D nah térjünk a kérdésedre igen ezt naon jól eltervezted:D;) Reméljük a pasi nem mond "nem"-et:D sztem tuti nem:D;)
Ja, hát ezt nem mondtad, hogy csak szex!!! Akkor meg keressetek egy helyet, aztán mint a nyulak!!! Ami belefér! :)

Tetszek neki, de valamiért nem közeledik felém járás szempontjából. Mit csinálhatnék, hogyan fűzhetném őt be, hogyan érhetném el hogy járjunk?

Legjobb válasz: Há szivem nekem is detó ez a bajom. hát talán úgy, hogy többet vagy a közelébe, lehetõleg ezokból azért ne csinálj hülyét magadból!!! Aláásnád magad a másik nem elõtt :) . Nem de most komolyan próbálj minnél több idõt vele lenni, de nem rá mászni. Pl.: kegyeshazugság mondjuk de ez be szokott válni. Találkozol vele beszéltek msn-en telón vagy ilyesmi és elpanaszolod neki hogy "átvágott "xy" hogy elmegy veled mozi de lemondta. Te pedig nagyon várod a filmet. És egyedül áhh az nem jó ... Nem jönnél el velem...?" Ugyan ez jó bármi szitura... meccs-re ilyenek de semmiképp buli...az túl rámenõs... am. internetes pszichológus vagy írj nekem ide hogy mi lett a vége oké??? kíváncsi vagyok! :[email protected]

Há szivem nekem is detó ez a bajom. hát talán úgy, hogy többet vagy a közelébe, lehetõleg ezokból azért ne csinálj hülyét magadból!!! Aláásnád magad a másik nem elõtt :) . Nem de most komolyan próbálj minnél több idõt vele lenni, de nem rá mászni. Pl.: kegyeshazugság mondjuk de ez be szokott válni. Találkozol vele beszéltek msn-en telón vagy ilyesmi és elpanaszolod neki hogy "átvágott "xy" hogy elmegy veled mozi de lemondta. Te pedig nagyon várod a filmet. És egyedül áhh az nem jó ... Nem jönnél el velem...?" Ugyan ez jó bármi szitura... meccs-re ilyenek de semmiképp buli...az túl rámenõs... am. internetes pszichológus vagy írj nekem ide hogy mi lett a vége oké??? kíváncsi vagyok! :[email protected]
Ha olyan amilyennek irod inkabb hagyd.Nehogy gond legyen belole, hogy a fonok utan szaladsz.
Azt tanácsolom, hogy hagyd a fenébe.Nem fogsz jól járni vele, és semmiképpen nem fogsz jól kijönni a dologból.
Az ilyen lányokkal nem lehet mit csinálni, akkor is szerelmesek lesznek/maradnak a pasiba, ha az bármit csinál. Ezért: szeresd tovább!! Van egy 37(!) éves havercsaj odáig van a pasiért, akinek felesége, gyereke van és egy tuskó, összejárnak, d*gnak. Mondom neki, h sürgõsen felejtsd el, mert lassan 40 leszel, aztán 50 és maradsz egyedül. Lehet neki beszélni? Nem…
Ne akarj beállni a Qrvák sorába!
Deee! Csak akarjon, legalább akkor a fõnöke õt is röptében. :) ))
Szerintem keress egy olyan pasit, akinek nem egy vagy a sok közül, hanem te vagy AZ egyetlen. Mellesleg lehet, hogy azért nem akar tõled semmit, mert A) nem vagy az esete, B) van benne annyi, hogy mivel tudja, hogy tetszik neked, nem akar szórakozni veled.
Szinten játszd azt, hogy nem érdekel ha látja hogy nem jársz utána õ vadász le téged vki a nehéz prédát szereti ijedt mire jutottal vele
sehogy ribi
"van egy elettarsa" <<< latod, ez a kulcsszo, ezt kellene ertelmezned es rajonnel, hogy miert kerul teged.
mit képzelsz kivagy te?
Sehogy. Nem robbantunk szét kapcsolatokat csak úgy. Szeress ki belõle.
"Van egy élettársa" "valamiért nem mer kezdeményezni" Te hülye vagy? Nem nem mer, hanem nem akar!
Szerezz magadnak szingli pasit, már ha képes vagy rá... ne másik nõtõl próbáld elszedni. Bár úgy tûnik nem is sikerül. Nagyon remélem, hogy így is marad. Hányok az ilyen nõktõl mint te.... 27/N
Mert egy mocsok utolsó vagy, aki bele akar túrni más kapcsolatába. Sehogy se tudod elcsábítani, mert úgy néz ki, neki van tartása.
-_-
Sz*pd le.

Más fiúkkal/férfiakkal is előfordul, hogy tetszik nekik egy lány, de valamiért nem mutatják ki egyeltalán? Nálatok miért van így?

Legjobb válasz: Engem érdekel, hogy mit kéne mutatnom. Rózsákat kéne szórnom elõtte az úton? Kismillió csaj van, akit megdugnék, ha mindegyiknek látványosan kimutatnám, akkor jogosan egy primitív baromnak tartanának.

Engem érdekel, hogy mit kéne mutatnom. Rózsákat kéne szórnom elõtte az úton? Kismillió csaj van, akit megdugnék, ha mindegyiknek látványosan kimutatnám, akkor jogosan egy primitív baromnak tartanának.
Csalódott? Inkább tapasztalt. Az általánosításnak meg annyi alapja van, hogyha egy almának a 99%-a rohadt, nem fogod azért az 1%-ért mégis megenni. A kérdésre is válaszoltam: minek mutassam ki? Úgyse ér semmit, csak gúnyolódna egy sort, oszt lelépne.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Te egy nagyon csalódott ember lehetsz, de kérlek, ne általánosíts! Nem tudhatod, hogy én mit várok el egy férfitól, meg azt sem, hogy milyen vagyok és milyenek az elvárásaim, mivel nem is ismersz. Nem fogok neked itt magyarázkodni, különben is eléggé eltértünk a kérdésem témájától.
"Kedves utolsó! Nagyon szánalmas, mikor a férfiak ilyeneken siránkoznak, lehet, hogy inkább ezért nem vesznek észre.... Ez elég földröh ragadt gondolkodásra utal, nem minden lányt csak a pénz, meg a sportkocsik érdekelnek, engem sem például, sõt, ha már kocsiknál tartunk, még a márkákat sem ismerem, annyira nem érdekelnek..." Kedves kérdezõ! Akkor most azt is magyarázd meg pls, hogyan lehetséges az hogy az összes pénzes, sportkocsis pasasnak jut szép barátnõ, adott esetben nem is egy, hanem legalább 4-5, egymással is csalják õket, de ennek ellenére se hagyja ott egyik csaj se õket. Nos? Érdeklõdéssel várom a cáfolatot. Az pedig, hogy mi szánalmas, és mi nem...nos, ha már ilyen nagy szavakkal dobálózunk, szerintem meg az a szánalmas, hogy nektek csillagászati elvárásaitok vannak, legyen a pasas gazdag, szép, okos, magas, hûséges, odaaadó, meg kiskutyafäsza karikára vágva, és igazából mi a francért!? Hogy hetente egyszer blazírt fejjel szétrakjátok neki a lábatokat? És akkor lehet csodálkozni, miért járnak a pasik prostihoz... Jöttök itt a lózungjaitokkal hogy önbizalom, kisugárzás meg lófütty, oszt az elsõ pénzes, sportkocsis pasassal leléptek. Álszent, sunyi szövegbõl még ma is kijut nekünk bõven, köszi.
Alacsony, sovány srác vagyok, kinek is kellenék? Akkor meg minek égessem be magam azzal, hogy kimutatom a csajnak, hogy megdugnám.
A kérdező hozzászólása: *földhöz
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nagyon szánalmas, mikor a férfiak ilyeneken siránkoznak, lehet, hogy inkább ezért nem vesznek észre.... Ez elég földröh ragadt gondolkodásra utal, nem minden lányt csak a pénz, meg a sportkocsik érdekelnek, engem sem például, sõt, ha már kocsiknál tartunk, még a márkákat sem ismerem, annyira nem érdekelnek...
Mert sok lóvé és sportkocsi nélkül esélyem nincs.
A kérdező hozzászólása: Lehet szimpátia is és tetszhetsz is neki, szerintem ennyibõl nem lehet biztosra tudni, kellene ismerni a körülményeket.
Ez közre jàszhat az is , hogy szûz a fiú ami nagy bonyodalmat is keríthet . Félelem a nõktõl , hogy vissza utasítjàk vagy mert még nem tapasztalt tehàt nem volt baràtnõje . Nézésébõl ki lehet tapasztalni persze ha tényleg nézni és nem csak megméri . Én csak annyit kérdeznék vissza ha egy làny mosolyog és nézz is tehàt nem nézz félre a szinpàtia vagy csak tetszek neki ?
A kérdező hozzászólása: Kimutatáson annyit értek, hogy pl. kedves és mosolyog rá az adott fiú és nem ilyen drasztikus dolgokra, hogy vonósnégyes, meg hasonlók...
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam gúnyolódni, ha valaki kimutatja, hogy tetszek neki, az mindig jól esik, akárhogy is néz ki a fiú, sõt vissza is szoktam mosolyogni, hiába nem az esetem.

2, 5 éves kislányom mikor valami nem tetszik neki, pl. ha rászólok valamiért, akkor elkezdi egymás után gyorsan kinyújtogatni a nyelvét és hangot ad ki hozzá. Ez normális?

Nem tudom miért csinálja, egyébként okos, kiegyensúlyozott kislány, de már ott tartok, hogy nem merem fegyelmezni, mert akkor elkezdi ezt csinálni. Máskor nem nyújtogatja egyébként. Tapasztalt már valaki ilyet?

Legjobb válasz: Kicsúfol ennyi!!! Valahonnan látta nem jár bölcsibe??

Kicsúfol ennyi!!! Valahonnan látta nem jár bölcsibe??
Az én 3 éves fiam is ezt csinálja és ilyenkor én is megkérdõjelezem az értelmi képességét... Nyugis gyerek amúgy, csendes, már-már komor és el is kényeztettük , meg az egész család, mivel egyke, egyetlen unoka...stb és nehezen tûri a fegyelmezést, nevelést mert óriási akarata van.Én úgy gondolom, hogy frusztráció.Egyszerûen nincsenek még meg az eszközeik arra, hogy kell feldolgozni a rázósabb szitukat, nehezen is tûrik a korlátokat.Majd leszokik róla.Mi sokat törtük rajta a fejünket a férjemmel és elhatároztuk, hogy nincs (tényleg nincs) kiabálás, és igyekszünk türelmesebbek lenni.Ha felemelem a hangom, annak nyomós oka lesz.Mostanában sajnos türelmetlennebb voltam vele, ezt érezte is, és gondolom érzékenyen érintette, félt.Sajnáltam is emiatt...most már jobb a helyzet, lekopogom, de egy ideje nem volt nyelv öltéssel párosult artikulátlan üvöltés.
Szerintem is csúfolódik és tuti tanulta valahol (bölcsi, játszótér, mese), majd leszokik róla. Az enyém meg "morog" vagy "sziszeg", mint egy dühös macska, ha haragszik rám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!