Találatok a következő kifejezésre: Tetoválásom van, a derekamon (2 db)

Van egy tetoválás a derekamon hétfőn lesz egy hetes és még mindig sebes meddig lesz az?

Legjobb válasz: Nyilván idõ kell neki, míg a bõröd kicsit regenerálódik. Szerintem még egy két hetet nyugodtan pihentetheted...:)

Nyilván idõ kell neki, míg a bõröd kicsit regenerálódik. Szerintem még egy két hetet nyugodtan pihentetheted...:)
A kérdező hozzászólása: értem . köszönöm :)

Tetoválásom van, hátul a derekamon. Terhesség/szülés után deformálódhat?

Én úgy tudom nem kéne neki, de az utóbbi pár napban elbizonytalandottam.

Legjobb válasz: Igen. Deformálódni fog. Lehet, hogy csak icipici mértékben, de fog. Persze ez függ a hízásod mértékétõl, meg hogy milyen a bõrõd, úgy értem, hogy mennyire viseli meg a hízás. Van akinek frankón úgymond visszaugrik, és meg sem látszik rajta a terhesség. De ne ess kétségbe, nagyon jól lehet majd korrigálni, ha esetleg nyúlna.

Igen. Deformálódni fog. Lehet, hogy csak icipici mértékben, de fog. Persze ez függ a hízásod mértékétõl, meg hogy milyen a bõrõd, úgy értem, hogy mennyire viseli meg a hízás. Van akinek frankón úgymond visszaugrik, és meg sem látszik rajta a terhesség. De ne ess kétségbe, nagyon jól lehet majd korrigálni, ha esetleg nyúlna.
Nekem a hasamon van a köldökömtõl kicsit lejjebb és balra.Két babát szültem és nincs semmi baja!Igaz nekem nem repedt meg a bõr a hasamon, de a kis delfinem mind a kétszer bálna lett :) )Most várom a harmadik babót.A tetkó pedig tökéletes.
Szerintem egy derék tetkó marhára nem deformálódhat, hiszen ott alig nyúlik a bõr.Nekem is van és ez még eszembe se jutott.
nekem köldök alatt van egy kisördög, hát a feje jól megnõtt..:-)) 29 hetes kismama
Szia! Nekem is pont ott van. Két gyereket szültem. Az elsõvel ráadásul sokat is híztam. Semmi baja nincs a tetoválásnak. Nincs eldeformálódva.
Az enyém a hasam alján volt eddig a bal oldalon a medencecsontomnál. Most 23 hetes vagyok és kb 10 cm-rel feljebb kúszott és megnõtt!! Elég vicces. Most jövök rá, hogy 8 évvel ezelõtt anyukámék miért ellenezték a tetoválást pont a hasamra.:) ) De legalább 8 évig szép volt, most meg, ha csúnya is marad, lesz helyette egy szép kisfiam!!!! Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Megnyugodtam :-)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!