Találatok a következő kifejezésre: Tetoválásom van, a (249 db)

Van köztetek olyan akinek név tetoválás van a csuklóján? Mutatnátok róla képet?

Kisfiam 2 éves.Õ a legfontosabb nekem.szeretném a nevét a csuklómra tetováltatni.

Legjobb válasz: Nekem van tetoválás a csuklómon, igaz, nem név. Szerintem ne a nevét varrasd magadra. Gondolj bele, ha felnõ lehetséges hogy megváltoztatja. Varrasd magadra a születési dátumát. Az sosem fog megváltozni. :)

Nekem van tetoválás a csuklómon, igaz, nem név. Szerintem ne a nevét varrasd magadra. Gondolj bele, ha felnõ lehetséges hogy megváltoztatja. Varrasd magadra a születési dátumát. Az sosem fog megváltozni. :)
szerintem is a születési dátumot, római számokkal, azzal sokkal jobban néz ki.

Mennyire szeretik a pasik ha a csajnak tetoválás van a csípőjén vagy egyéb más testrészén? Vonzó és szexis? Vagy undorító?

Legjobb válasz: én szeretem, a csípõnek van eleje is és ott nagyon sexy vállon kis tetkó is sexy hason, vénuszdombon nyak tarkó résznél lefelé lapockán lapocka között bokán popsin, viszont csípõ hát részén pfhujj ribi rendszám ahogy mondták, valami kellemes nõies tetoválás, olvadok az ilyen csajokért

én szeretem, a csípõnek van eleje is és ott nagyon sexy vállon kis tetkó is sexy hason, vénuszdombon nyak tarkó résznél lefelé lapockán lapocka között bokán popsin, viszont csípõ hát részén pfhujj ribi rendszám ahogy mondták, valami kellemes nõies tetoválás, olvadok az ilyen csajokért
Én spec nem nagyon vagyok oda érte és mást sem ismerek nagyon, akit különösebben érdekelne.
A csípõn? azt r!banc rendszámnak hívják. :DD LOL szerintem mindenhol csúnya a tetoválás. Nemcsak nõn, férfin is.
szerintem szexi (22f)
Vannak helyek, ahol jól néz ki, csípõn is szép, de tényleg csak "r!banc rendszám". Valahogyan az már annyira figyelem-felkeltõ, hogy nem tudnám elképzelni hosszútávra úgy a kapcsolatot (túlságosan félteném másoktól)
A csipon tenyleg csunya, foleg ha egy teltett non van es ahanyszor lehajol, mindig az latszik a fel fenekevel egyutt. Inkabb a bokan egy picike vagy a vallon egy igenyesebb a szexi, de semmi kulonos.
En még csak pornófilmekben láttam ilyen tetoválásokat és a plázap.csákon!!!!
Hogy mennyire szeretik? Általában nem nagyon Vonzó és szexis? Nem Undorító? Inkább
eGY SZexi nõn vonzó és szexi egy röeg nénin már elég visszataszító...de nem ez motivál
A kérdező hozzászólása: pedig azt hittem h nagy többségben olyan válaszok jönnek, h hátul a csípõn ott mindenkinek tetszik... Igaz h nagyon figyelemfelkeltõ, de egy igényes szép tetkó ott is jól tud mutatni.
Általában nem tetszik. Talán nem is udorító... de GYÖNYÖRÛ szép mintának kell lennie, hogy egyáltalán elfogadható legyen.
Undorito.foleg ha arra hasznàlja az ember h màsok figyelmét fel keltse vele.mivel màs értékkel nem rendelkezik csak egy tetkoval...
Ha van egy apró tetkó a felkaron/vállon, esetleg a lábszáron, az oké. Bejönnek az ilyen csípõtetoválások is (hátul), de ez a max, ha valakít kívánok akkor lássak belõle mindent.
És mondjuk egy kb két tenyérnyi nagyságú sárkány van a lány oldalán, ami kicsit has felé is benyúlik, és fekete-fehér, de nagyon igényes és egyedi?
Undorít minden tetoválás.

Tetoválás van a hátamon. Linkelnétek olyan oldalt/ruhát ahol a hátat takaró menyasszonyi ruha van?

Legjobb válasz: http://www.ebay.com/itm/150668871106?var=450038864241&afsrc=1 http://www.ebay.com/itm/180768734544?var=480048212242&afsrc=1 http://www.weddingdress-bridalgown.com/product_info.php/prod.. Barátnõmnek tavaly volt a lagzija, neki is van tetoválása a lapockáján. Õ úgy oldotta meg, hogy a kozmetikus valamilyen spéci alapozóval eltüntette neki.

http://www.ebay.com/itm/150668871106?var=450038864241&afsrc=1 http://www.ebay.com/itm/180768734544?var=480048212242&afsrc=1 http://www.weddingdress-bridalgown.com/product_info.php/prod.. Barátnõmnek tavaly volt a lagzija, neki is van tetoválása a lapockáján. Õ úgy oldotta meg, hogy a kozmetikus valamilyen spéci alapozóval eltüntette neki.
nekem is van tetoválásom! nem bántam meg, hogy pont a hátamon van! de az esküvön nem igazán mutat a tetoválás! én már láttam olyan mennyaszonyt, aki nem takarta el semmilyen formában! én biztos , hogy megkérem a kozmetikust, hogy valami speckó krémmel tüntesse el!
Nem értem, elvileg azért csináltattad, mert tetszett és éke legyen a testednek. Akkor most megbántad, vagy hirtelen miért kell elrejteni?
http://www.facebook.com/menyaruha :D kva sok ruha van :D
http://newsee.hu/sites/default/files/styles/large/public/ima.. Ennek a férfinek Dermablend korrekciós alapozóval tüntették el a tetoválását. Remek alapozó, építhetõ, kifejezetten a sebhelyek/tetoválások/rosacea elfedésére fejlesztették ki. Gyógyszertárban beszerezhetõ, borsos ára van, de ha el szeretnéd tüntetni, akkor csak ezzel fogod tudni.
esetleg csillámtetoválást csináltathatsz rá: http://www.spauzawellness.hu/kepek/csillamtetovalas.jpg nekem mondjuk pont az a célom, hogy látsszon! :) van egy a csuklómon, egy a tarkómon, s most készül majd a lapockámra!
Szinte már az összes kozmetikusnál lehet csináltatni, olyat, hogy strasszokkal elfedi az egészet! Én elõsször azt hittem, hogy simán oda van rakva, mint dísz :) )
Jajj te jó ég, nehogy már ilyen csillám vackokkal még ki is emelje a tetoválást... Az olyan ruha a legjobb megoldás erre ami takarja...
Nekem a bal mellemnél van egy tetoválás, egy csipkeboleróval eltakartam, de nem szándékosan, hanem mert igy tetszett a ruha

Császármetszés ha tetoválás van a hason?

Barátn?m nemsokára szülni fog, normál szülésre készült, de kiderült téraránytalanág miatt programozott császára lesz! A hasán (szerintem pont ott ahol vágnák) egy 10 centis tetoválás van, ilyenkor mi a helyzet? Belevágnak neki? De attól vérmérgezést is kaphat! Az orvost nem meri megkérdezni, mert fél, hogy elhordja majd mindennek! Én nem ítélkezem nekem is van tetoválásom mondjuk nem ott, de nem tudom hogyan megnyugtatni... Szerintetek?

Legjobb válasz: Hát ebbõl szempontból tényleg nem jó a tetoválás.De szerintem mindenképpen kérdezze meg az orvost.Honnan tudhatta volna a barátnõd elõre hogy császára lesz?Az orvosnak így is úgy is lesz egy véleménye róla szóval mindegy hogy elõbb vagy késõbb alkotja azt meg.Mond neki hogy minden rendben lesz. :)

Hát ebbõl szempontból tényleg nem jó a tetoválás.De szerintem mindenképpen kérdezze meg az orvost.Honnan tudhatta volna a barátnõd elõre hogy császára lesz?Az orvosnak így is úgy is lesz egy véleménye róla szóval mindegy hogy elõbb vagy késõbb alkotja azt meg.Mond neki hogy minden rendben lesz. :)
Rá kell kérdezni az orvosánál. Nem ciki, úgyis láttam már, egy jó párszor, hogy van neki. Ha emberi a dokija, akkor úgy vágja, hogy ne sértse a tetkót, és a babát is ki tudják normálisan venni. A barátnõmnek is ott van, és egy kicsit arrébb vágták, nem úgy, mint az "átlagot".
Nem kap vérmérgezést!!! Szétvágják a tetoválást, aztán valahogy majd összefércelik neki. Csúnya lesz, de más nem történik.
nekem is van , és császár volt, nem volt semmi gond.nyugi:)
Attól még hogy nem annál a dokinál fog szülni, akihez jár még megkérdezheti tõle nyugodtan.
vérmérgezést?? ne viccelj! Az a festék nem mérgezõ , hiszen a szövetekben van , már rég meghalt volna minden tetovált ember , ha mérgezõ lenne.
Miért hordaná el az orvos bárminek is? Ezt nagyon nem értem. Miért kapna vérmérgezést? Az már más kérdés, hogy utána hogy fog kinézni a tetkó.
Az orvosa gondolom látta már a tetoválását vizgsálatok alatt, így nem hinném, hogy nek iez meglepõ lenne.. Ráadásul, hamár akarta volna, akkor már rég elhordhatta volna akárminek a bnõdet. Úgyhogy nyugodtan kérdezze meg...
Az egyik barátnõmnek egy nagy angyalka van a pocakján! Mikor terhes lett, az angyalka szépen megnõtt de aztán semmi kár nem keletkezett benne! :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de nem nála fog szülni hanem az ügyeletesnél... Köszi a válaszokat! :)
Szia! Nekem egy pillangó van a hasamra tetoválva. Császáros voltam. Jó fej dokit fogtam ki, "megmentette" a pillangót, és nem vágta át. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
Nekem kisördög van, pont a császárvonalába. Hála az égnek természetesen szültem, ahogy nõtt a pocim, ugy az ördög is, de utána visszaállt. Doki terhesség alatt azt mondta, ha császárra kerülne a sor, probálnak ugy vágni, h ördög ne sérüljön, kivéve ha sürgösségi.

Imádom a tetoválásokat, van a bokámon, a lábfejemen, az ujjamon, a hátamon és a vállamon. Lányom nevét szeretném még felvarratni. Hová tetessem? (mell, has kizárva)

gondolkozom a csulóm bels? felén hosszában, a tarkómon, illetve a gerincemen.

Legjobb válasz: Szerintem is csukló (szerintem jobb :)) illetve alkarra úgy hosszában. Tetess hozzá valami motívumot, vagy olyan betûkkel csinálja hogy látszódjon, hogy a kislányod neve. Nehogy leszbinek higgyenek :) De én tudod mit csinálnék a helyedben! Sokaknak van olyan tetoválása, hogy egy arckép. Pl. a kislányod arcképét a karodra. Az nagyon szép tud lenni, és akkor odaírják a nevét is esetleg, meg lehet csinálni nagyon ízlésesen. De akkor nagyon jó tetováló mûvészt válassz, akkor tutira szép lesz. Bár nem tudom, mennyi idõs a kislányod ezt akkor jó már amikor megvan a szép arcocskája, hosszú a haja stb.

Szerintem is csukló (szerintem jobb :) ) illetve alkarra úgy hosszában. Tetess hozzá valami motívumot, vagy olyan betûkkel csinálja hogy látszódjon, hogy a kislányod neve. Nehogy leszbinek higgyenek :) De én tudod mit csinálnék a helyedben! Sokaknak van olyan tetoválása, hogy egy arckép. Pl. a kislányod arcképét a karodra. Az nagyon szép tud lenni, és akkor odaírják a nevét is esetleg, meg lehet csinálni nagyon ízlésesen. De akkor nagyon jó tetováló mûvészt válassz, akkor tutira szép lesz. Bár nem tudom, mennyi idõs a kislányod ezt akkor jó már amikor megvan a szép arcocskája, hosszú a haja stb.
Szerintem a csuklódra csináltass, ott nem olyan feltûnõ egy nõi név. Mert hát nem mindenki tudja majd, hogy a lányod nevét csináltattad oda..
Szerintem a csuklodra tetesd, mert akkor te is mindig lathatod. Vagy a masik bokadra. De a tarkod az teljesen kizarva, oda nem illik a lanyod neve. Esetleg egy figura, de a lanyod neve nem, szerintem. A legjobb a csuklod, a bal.
Megint én. Azt hiszem a Hooligans dobosának, Endinek van olyan tetoválása, Tomi Lee vagy kicsoda arcképe van rajta a karján. - ha esetleg nem tudnád így elképzelni mire gondoltam :)

Pasik! Járnátok olyan nővel, akinek irezumi tetoválás van a hátán?

Például:

Legjobb válasz: Persze, én tetkós pasi vagyok... Szerintem nem csúnya.

Persze, én tetkós pasi vagyok... Szerintem nem csúnya.
és mit szolnál ha egy visszafogottnak tûnõ sráccal jutnál el az ágyig akin látszólag nincs tetkó, de közben egy kisebb horimonoja van? (nem az a teljes testes, de hasonló)
Én egy konzervatív srác vagyok, konzervatív világnézettel, ebbe a szétcseszem a bõrömet mentalitás ilyen fokú megnyilvánulása nem fér bele. Ha ebben ennyire különbözik a szemléletünk, akkor pedig másban is, éppen ezért kizárt lenne, hogy egyáltalán eljussak egy ilyen nõvel az ágyig, és ott lássam a tetoválást. Továbbá sokan mondják, hogy ennek jelentése van... és? Ami számomra fontos, azt én a fejemben örökítem meg, az emlékeimben. Ez a "nekem jelent valamit" duma semmi több mint a szimpla extrovertált extravagancia és feltûnõsködés okos bújtatása. Engem nem izgat, ha valakinek ilyen tetoválása van. Õ tudja. De az én társam nem lesz, az biztos.
A kérdező hozzászólása: A kérdést azért tettem fel, hogy lássam, mennyire jellemzõ ismeretlenül az elõítéletesség, szerencsére eddig sikerült magamtól távol tartani az olyan embereket, akiknek a tetoválásom problémát jelentett volna. Ma 23:23. Szerény leszek:) Orvostanhallgató vagyok szerencsére elég magas IQ szinttel megáldva, úgyhogy a hasonló parasztokat általában 5 mondat után sikerül feltérképeznem és melegebb éghajlatra küldenem ;) #20-as: ha egyéjszakás kalandról van szó, akkor eleve nem érdekel, ha pedig tényleg tetszene az adott férfi, akkor természetesen elfogadnám.
Hûha, orvostanhallgató a lány, hûha. Én meg jogra járok és mielõtt elkezdõdne a "persze-persze" téma nyugodtan dobhatsz fel kérdést, épp most végeztem az büjog általános résszel, azon belül is a halmazatokat kellett jobban átnéznem, mert elsõre nem volt tiszta. Hûha!
"Orvostanhallgató vagyok szerencsére elég magas IQ szinttel megáldva" Aranyom, habár ezt nem nekem címezted, de megsúgom, azt a nagy titkot, amire így négy év orvosi egyetem után rájöttem. Ehhez az egyetemhez rohadtul nem kell ész. Ide kõ kemény seggelés kell. Ebben ti csajok baromi jók is vagytok, kár, hogy az esetek 95%-ban elvéreztek, amint kommunikálni kéne a beteggel... :-D Vagy valami tényleges problémát kellene megoldanotok. Persze egótok az van bõven. Néha akkora, hogy az már a beteg kárára megy. Üdv: egy medikus
Most már azért érdekelne, hogy mégis milyen tetoválásod van. És egyébként általában tetszik, ha valakinek pengés visszavágásai vannak, de attól, hogy orvostanhallgató vagy még nem vagy jobb vagy fontosabb mint bármelyik válaszoló itt. Még akkor sem, ha az egyetemen ezt akarják beléd nevelni.
Na akkor most várjuk a magyarázkodásodat:) Az jön, ezt nem fogja annyiban hagyni!!!;)
mivel japános ezzel veled kivételt tennék, de amúgy nem szeretem a tetkós lányokat (mármint külsõleg nem természetes hatást ad)
"A kérdést azért tettem fel, hogy lássam, mennyire jellemzõ ismeretlenül az elõítéletesség" Ehhez nem kellett volna feltenni ezt a kérdést, csak végignézni egy internetes híroldal napi termését, találnál példát az emberi elõítéletekre.
kizáró ok! 19\f
A kérdező hozzászólása: Nem akartam többet írni, de ha már ennyi válasz érkezett... :) Tudtam, hogy ha az "orvostanhallgató" dumával jövök, arra nagyon rá fogtok szállni. Akkor maradjunk a magas IQ szintnél, a kettõnek valóban nem feltétlenül köze egymáshoz (sajnos). De ha már szóba került, akkor azt hozzáfûzném, hogy elég szomorú, hogy az orvosi elvégzéséhez elég a seggelés meg a magolás, és "éles helyzetben" meg a legtöbben elvéreznek. De én például soha nem voltam ez a típus, szóval ezt az egyet kikérem magamnak:) Egyébként ha jól emlékszem, egy 53%-os válaszolónak címeztem ezt, aki folyamatosan azzal jön, hogy így meg úgy szokta megdöngetni a nõket, aztán otthagyni a francba. Valamiért rühellem az ilyen "pasikat". (És halkan hozzáteszem, hogy aki ért hozzá, az csinálja, aki meg nem, az fórumokon járatja a méretes pofázmányát:) "Attól, hogy orvostanhallgató vagy még nem vagy jobb vagy fontosabb mint bármelyik válaszoló itt. Még akkor sem, ha az egyetemen ezt akarják beléd nevelni." Nem hiszem, hogy fontosabb vagyok (és a közhiedelemmel ellentétben egy egészséges önbizalmon kívül, ami szükséges ahhoz, hogy a beteg is megbízzon benned, nem is próbálják ezt belénk nevelni. Ne mondj olyat, mirõl nincsenek tapasztalataid.), sajnálom, ha neked ez jött le. Ismétlem, a nagyszájú 53-asnak szólt ez a válaszom, elég ellenszenves volt az, ahogy a nõkrõl nyilatkozott. Feltételeztem, hogy eddig gyök kettes IQ-szintû libákkal lehetett dolga, már ha egyáltalán volt neki valakivel :D
"Feltételeztem, hogy eddig gyök kettes IQ-szintû libákkal lehetett dolga" Tehát tipikus medikákkal?
Most tetõzzem azzal, h dugtam már orvosnõvel?:)
#25 vagyok Elõfordul, hogy olyasmirõl nyilatkozom, amirõl nincs tapasztalatom, de errõl a konkrét ügyrõl sajnos van. Mivel egy orvosi egyetemrõl származnak, nyilván nem reprezentatívak, és már néhány évvel korábbiak is, de több éven át, különbözõ irányokból gyûjtöttem õket. Persze költõi túlzás volt a megállapítás (és csak hogy még egy idegen szót használjak, és ezzel hozzáértõbbnek tûnjek, extrapoláltam is a korábbi tapasztalataimat), de legalább kaptál egy újabb példát az emberi elõítéletekrõl.
Ja és ettõl függetlenül még mindig érdekel, hogy mégis mekkora tetoválásod van, és mit ábrázol.
Hát én csak azt nem értem hogy mi köze egy magyar nõhöz a japán yakuza tetoválásnak?
"Tehát van egy nõ, aki nagyon tetszik neked. Értelmes, okos, tanult, szép... Látható helyen nincs rajta tetoválás, sem piercing, semmi ilyesmi. Teljesen átlagos ilyen szempontból. Eljuttok például a szexig, meglátod a hátán a tetoválást" ilyen nincs!
Tudom-tudom, te nem vagy az a típus. Persze azért állsz le velem vitatkozni. Az ilyen mindenáron szembemegyek a másikkal és viszem a hülyeségem nõket szoktam egy kiadós vveszekedés után. jól megb...szni. A bólogató kutyáid meg csodálkoznak meg ide jönnek fel kiírni kérdést, h "tök kedves voltam a csajjal mégis a hülyével kefélt, mit rontottam el?"
A tetoválás önmagában nem kizáró ok.
jóhogy!
Kit érdekel a tetkó? a punci a lényeg
Egy vicc az egész, maga a nõ is.
A kérdező hozzászólása: Vicc? Miért? És a nõ is? Erre a hátából következtetsz??
Nálam kizáró ok.
A kérdező hozzászólása: Indoklás? :)
Mert sose fogom megérteni ezt a marhaságot, h minek kell magadra tetováltatni egy ilyen "számomra sokat jelent" ízét. Egy 10 oldalas használati útmutatót nem akarsz a füledre akasztani? Ha nagyon belemegyek valamiféle feltûnési viszketekséget.látok ebben az egész szarban.
Öhm köze van a csajnak a jakuzához? :D
Ez a túlfûtött rosszindulat, ez a elõítéletesség fogja kinyírni az emberi fajt. Sokkal szebb, egészségesebb lenne mindenki ha nem folyamatosan a gyûlölködésen járna az eszük... kisimulnának a homlokráncaik :D Szerintem szép a tetkó, magamra nem varratnám, de ha ilyen barátnõm lenne nem zavarna.
A kérdező hozzászólása: Tehát van egy nõ, aki nagyon tetszik neked. Értelmes, okos, tanult, szép... Látható helyen nincs rajta tetoválás, sem piercing, semmi ilyesmi. Teljesen átlagos ilyen szempontból. Eljuttok például a szexig, meglátod a hátán a tetoválást, és elfutsz?
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy a legtöbb válaszoló nem elõítéletes :)
Addig úgy is ki fog derülni, mert nem fogja megállni, h ne errõl magyarázzon. Nem fogok elfutni, megdugom aztán jonapot, csalódás lesz.
Ha tényleg okos és kedves a csajszi akkor szerintem elmondja, hogy ilyen mértékû tetkója van mielõtt szexelnénk :D
Egy ilyen feltetoválása baromi fájdalmas lehet. Barátnak szívesen fogandék ilyet, sõt, szexbarátnak is, de kapcsolatba ennél törékenyebb, érzékenyebb csajok jönnek be, akikre "vigyázhatok".
A kérdező hozzászólása: Soha nem szoktam magyarázni róla. Van, és kész, nem beszédtéma nálam. Hozzám tartozik, ennyi. Ha például fürdõruhában látszik, akkor idegenek arcán látom sokszor az elõítéletet. Ha ismerõs látja elõször, maximum meghökken, kérdez róla néhány szót, aztán továbblép. "Nem fogok elfutni, megdugom aztán jonapot, csalódás lesz." Részedrõl az lenne, ugyanis nem vagyok az az "egyszerdugható" típus, ha csak én nem akarom ;)
menõ...

Szerinted milyen, ha egy lánynak jin-jang tetoválása van a bal füle mögött?

Esztétikus? Nem? Miért?

Legjobb válasz: Hát milyen..annyira nem feltûnõ.Ha neki tetszik, meg számára van jelentése, akkor minket nem zavar a dolog.

Hát milyen..annyira nem feltûnõ.Ha neki tetszik, meg számára van jelentése, akkor minket nem zavar a dolog.

Van itt olyan, akinek tetoválás van a testén (olyan, ami ruha alól is kilátszik), és ez semmi gondot nem jelent a munkahelyén?

Els?sorban irodai, vagy hasonló állásokra gondolok.

Legjobb válasz: Az APEH-ban dolgozom, az osztályunkon szinte mindenkinek van tetkója, vagy piercingje. A fõnöknek is. :)

Az APEH-ban dolgozom, az osztályunkon szinte mindenkinek van tetkója, vagy piercingje. A fõnöknek is. :)
Nekem van és nem jelent gondot. Persze nem az egész hátam méretû, hanem szolid, a mellkason (mell felett). 36/L, mérnök
egy zacsi lóg ki a vállamon, néha flusztrál de megszoktam már

Külföldön mennyire veszik nehezen/könnyen ha egy nõnek tetoválás van a kezén?

Apró indák kezdõdnek az alkarja felétõl ami végig fut a csuklóján, és a hüvelyk és mutatóujján végzõdik. Hogy fogadnák ezt külföldön a munkahelyeken?

Legjobb válasz: Ez az egész attól függ, mit takar a külföld. Németországban elfogadóbbak, mint Észak-Koreában.

Ez az egész attól függ, mit takar a külföld. Németországban elfogadóbbak, mint Észak-Koreában.
A kérdező hozzászólása: Kösz :D Északra és nyugatra gondoltam. pl: Svédország, Egyesült Királyság, Finnország stb..
Ott sokkal jobb a helyzet, mint itt, Magyarországon, ahol egy ilyen miatt nem vesznek fel. Finn- és Svédországban elvileg olyanok az emberek, hogy a maguk dolgával törõdnek, de nem tudom ezt biztosra, csak mondták. A UK-ba pedig baromi sokan mennek ki, és sokuknak van tetoválása/piercingje. Szerintem az ilyen fejlettebb országokban maximum azt mondanák, hogy takard el a takarható részét ruhával. De ne vedd készpénznek amiket írtam, én még nem voltam egyik országban sem.
Svájcban élek és itt nagyon sok helyen kizáró ok lenne egy látható helyen lévõ tetoválás. Az úgynevezett "aljamunkákra" nyilván nem, de már eladónak, pincérnek nem vennének fel, nem beszélve a recepciós, vagy banki állásokról..

Lányok, titeket zavar az az ágyban, ha egy pasinak sok tetoválás van a felsőtestén?

Legjobb válasz: igen. nekem nem jönnek be a tetkós pasik

igen. nekem nem jönnek be a tetkós pasik
Te csináltattad a tutkóidat, nem? akkor most mit aggódsz h nem fogadják el? nem azért csináltattad h akinek nem tetszik az ne nézze? kicsit fura késõbb rájöttél h mi van ha a csajoknak nem jön be? akkor nem tudod magad úgy felvállani elõttük ahogy vagy?
Abszolút nem. 21/N
Számomra kifejezetten vonzó a tetkó egy férfin :) Ha egy lány már az ágyig eljut veled, akkor biztos, hogy nem fog ezért ott hagyni. Nem mindenki egyforma, sok csajnak tetszik, valakinek meg egyáltalán nem. Keress hasonló gondolkodású lányokat, (koncerteken szerintem rengetek ilyen csaj van)õk még értékelni is fogják :)
Egyszerûen képtelen vagy felfogni, amirõl beszélünk. Valamilyen típusú embereken látsz rózsaszín pólót, és neked nem tetszik, mert nem a stílusod, nem tudnál azonosulni vele. Mi valamilyen más típusú embereken látunk tetoválást, ami nekünk nem tetszik, nem a mi stílusunk. Ezen mit nem lehet érteni?
A kérdező hozzászólása: Azért a rózsaszin pólót meg a tetoválást nem kellene összehasonlítani..Általában én ilyen szolizott bõrû, alapozót használó, divathajú focistaszerüségeken szoktam rózsaszín pólót látni jó mélyen bevágott nyakkal, és ne mondjátok azt nekem , hogy ez normális, és hogy jobb mint 1 tetkós ember..
Engem nem zavar a tetkó, le is írtam már ide. De a kérdezõ egyik hozzászólásához szeretnék hozzáfûzni valamit, a rózsaszín pólós fintorgósra...:) Ez is úgymond külsõségek alapján való fintorgás. Attól, hogy olyan színû póló hord lehet, rendes, kedves stb... az más kérdés, hogy nekem sem tetszik egy pasin, DE hol nem kakkantom le, hogy ki miben van és milyen meg mennyi tetkója van... Tehát, addig ameddig benned is megvan ez az egyfajta fintorgás akár egy rózsaszín pólóra vagy másra, Te se várd el, hogy téged elfogadjanak....:)
A tetkók nem véletlenül estek rátok, hanem ti választottátok, akkor ne nyavalyogjatok itt, hogy jajj néhány embernek nem tetszik. Kérdezõ, te pedig rettentõ képmutató vagy ha a rózsaszín pólón fintorogsz, de ha valakinek nem tetszik a tetoválás akkor az csak a külsõségekre megy. Én nem nézek meg senkit se azért, mert tetoválása van, mint már mondtam pár barátomnak is van, de nem zavar. Nem értek vele egyet, de csak ezért nem fogom õket utálni, és van amelyik egész szép, ha elvonatkoztatok attól, hogy a bõrén van. Viszont a páromnak nem fogok olyan embert választani, akin tetoválás van. Egész egyszerûen azért, mert nem tetszik, és tükrözi az õ ízlését és érdeklõdési körét, ami nem egyezik az enyémmel. Attól mert valakinek mondjuk ronda az orra még randiznék vele, mert nem érdekel, ettõl még lehet olyan ember, akivel egy hullámhosszon lennék és szívesen leélném az életemet. De ha valaki számomra ízléstelenül néz ki, például kígyóbõr cipõt hord vagy giccses ruhákat, vagy mondjuk rózsaszín a haja, esetleg tetoválása van, akkor nem fogok neki esélyt adni, mert a megjelenés rengeteget elárul az emberrõl, hiszen õ választotta és az õ ízlését tükrözi, persze, hogy ez alapján fogom részben megítélni. De mivel kedves kérdezõ te is ezt csinálod, ezért akár abba is hagyhatnád mások szapulását, mert te sem vagy különb.
Én is srác vagyok, nekem csak az alkarom van kitetoválva, de néha úgy néznek rám, mintha gyilkos lennék
Korábban írtam, nekem tetszenek a szépen kidolgozott tetoválások... De! Te most tényleg olyat vársz el a társadalomtól, amire Te se vagy képes. Van, akinek szimplán nem tetszenek a tetkók, van aki pedig külsõségek alapján ír le titeket... Neked ez ellen van kifogásod, amit maximálisan meg is értek... Tény, a rózsaszín pólót ( nekem se igazán tetszik), más karakterek hordják, mint a tetoválásokat... Viszont ha elítéled õket, akkor te is csak külsõségek alapján ítélsz meg valakit, anélkül, hogy megismernéd.. Márpedig ez ebbõl a szempontból tényleg ugyanaz a kategória... Ergo: te is ugyanolyan felszínes vagy ezen a téren, mint az a társadalom, amit emiatt elítélsz ;).
Már nem azért, de mindenki olyan rohadt nagy mellénnyel hajtogatja, hogy ne ítéljük meg egymást a külsõ alapján, de akkor mi alapján alkossunk véleményt azokról az emberekrõl, akikkel még nem beszéltünk annyit? Az emberek kinézete rengeteg mindent elárul az illetõrõl, a stílusát, a világnézetét, az hobbiját, érdeklõdési körét, az anyagi helyzetét, a korát, a nemét, a származását.. Mindenki ítél a külsõ alapján. Nem kell itt arra verni magatokat, hogy ti aztán nem, mert rohadtul de. A tetoválás pont olyan magunk által választott kiegészítõ mint egy póló, frizura vagy táska. Tegyétek túl magatokat rajta..
Ha szépen kidolgozott, és van számodra mögöttes jelentése, akkor nem zavarna azt hiszem. Bár talán ha lenne egy képed egyszerûbb lenne megmondani. Minden esetre nem hiszem hogy kizáró ok lenne, ha csak van valami más is ami annyira nagyon nem jön be. 16/L
A kérdező hozzászólása: De értem mit akartok mondani, csak ti nem értitek hogy én mit mondok, mert például én nem egy sittes f*sz vagyok meg alvilági bûnözõ, de akin mondjuk olyan pólót látok, azok általában, nagyképû, mindenkit lenézõ, megbízhatatlan, "páwák" a mai megnevezés szerint, és tényleg, 10 alkalombol 9 biztos ilyen, az utolsó meg csak azért vett fel olyat, mert nem volt más tiszta..
Egyáltalán nem zavar! 18l
Sajnos még sosem volt tetovált pasim. :(
Szerintem sokkal szebb a tiszta természetes bõr minden firka nélkül.
neeem. *__*
Ha nem a volt nõi vannak rátetoválva, akkor nem. :-)
Engem nem zavar az ágyban, mert olyan oda be nem kerülhet (mármint velem együtt)!
A kérdező hozzászólása: Amúgy azért a rózsaszín pólón azért szoktam fintorogni..:D
Az emberek buták, és a tetkókat a börtöntöltelékekkel meg a maffiatagokkal azonosítják, miközben az igazi tetkókultúráról meg a világon semmi fogalmuk sincs. Aki a tetkó alapján alkot véleményt, az szûk látókörû és buta. Nem azt mondom, hogy mindenkinek tetsszen a tetkó, mert húde menõ, nyilván nem tetszhet mindenkinek, nekem sem tetszik, ha egy pasin például rózsaszín póló van... de nem kezdek el finnyáskodni, ha látok egy ilyet. Mert minek is? Én csak úgy vagyok vele, hogy szerintem a 21. században nem kéne ilyeneken fennakadni, meg azon undorkodni, hogy kinek van meg kinek nincs tetoválása. Szerintem ha egy normális csajt találsz, õt nem fogja érdekelni :)
Nem.
A kérdező hozzászólása: mellkas, hát, mindkét kar végig tetoválva
A kérdező hozzászólása: illetve a mellkason csak egy tetoválás van, egy nagy
Én imádom pl....felizgulok tõle
Barátomnak is van ;] Imádom. :) 19/L
hülye ízléstelenek akik imádják. nekem hánynom kell tõle
Az attól függ... a sima kék, igénytelen tetkók taszítanak. De egy ízlésesen kidolgozott színes, vagy árnyalatos tetkó nagyon izgató tud lenni. Mivel a karodon is van végig, feltételezem, aki lefekszik veled, az tudja, mire számítson, õt nem fogja zavarni. Aki undorítónak tartja, azzal el se jutsz odáig ;).
A kérdező hozzászólása: Nemazért kérdeztem, mert megbántam volna, hanem mert kiváncsi voltam arra, hogy manapság mennyien fogadják el, de egyébként nem értem ezt a logikát, a régi világban teljesen elfogadott volt, most meg diszkriminálják mindenhol akinek tetoválása van, olyan undorítóak az emberek..
Nekem egyáltalán nem tetszik, nem tudom megérteni mire jó egy életre elcsúfítani a szép bõrt. 21/N
Igen, engem zavarna, de pont ezért el sem jutnék vele ideáig, ha ennyi tetoválása lenne. Egy apró még nem lenne kizáró ok, de rengeteg, nagy tetoválás már igen. De mint mondtam, ez már annyira feltûnõ ismerkedéskor is, hogy nem jutnék el vele addig, hogy zavarjon. :)
A kérdező hozzászólása: Én meg azt nemtudom megérteni hogy miért ennyire a külsõre megy mindenki, meg miért hátrány egy tetoválás, mikor lehet hogy belül meg ezerszer különb az az ember másoknál..
Az lehet, de nekem nem tetszik. Én nem tudok azonosulni egy olyan emberrel, aki úgy gondolja, hogy szétvarratja a bõrét. Nekem nem tetszik, én nem értek egyet azzal, hogy valaki ilyet tesz. A barátaim között van, akinek van tetoválása, annyi engedtessék már meg, hogy a páromnak ne olyat válasszak, ha nem tetszik. :)
Engem egyáltalán nem zavar, sõt.... :)
A kérdező hozzászólása: Mert én azt vettem észre, hogy az emberek nem bíznak meg és nem jönnek össze tetovált emberekkel akik teljesen normálisak, megbízhatóak és nemes lélekkel rendelkeznek, hanem inkább egy ilyen hétköznapi megbízhatatlan farkat választanak, és õt csak azért mert jól néz ki, meg nincs tetkója, de belül meg üres..Általában a nõk ilyenek, mindig az üres szart keresik, majd utána sírnak hogy mennyire átbaszták õket, meg hogy miért nincs egy normális pasi se a világon..:)
Nálam egy tetkó nem lehet kizáró ok..., igen sajnos vannak olyan emberek, akik csak a külsõségekre mennek..., de velük nem kell foglalkozni. Szóval nekem bejönnek a tetovált pasik!
Engem nem zavar, sõtt ......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!