Találatok a következő kifejezésre: Tesztet akkor lehet csinálni ha (12 db)

Terhességi tesztet csak akkor lehet csinálni ha nem jött meg a menzeszem?

kiváncsi vagyok hogy mondjuk ha a barátom belémélvez akkor én másnap csinálhatok-e ilyen tesztet.

Legjobb válasz: Csinalni csinalhatsz, csak ertelme nincs, mert kb 2 het utan tud a teszt megbizhato eredmenyt mutatni.

Csinalni csinalhatsz, csak ertelme nincs, mert kb 2 het utan tud a teszt megbizhato eredmenyt mutatni.
az aktus 2-3 héttel van értelme tesztet csinálni, vizeletbõl állapítja mg a terhességet úgyhogy független attól hogy éppen menstruálsz-e vagy sem.

Tesztet akkor is lehet csinálni ha legközelebbi menzesz csak márciusban várható?

Terhességi tesztet akarok csinálni menstruáciom már volt a következ? meg márciusban várható.Én úgy érzem,hogy terhes vagyok,de nem tudom,hogy kijelezné-e a teszt,hogy pozitiv-e.

Legjobb válasz: Tesztelj nyugodtan. Ha az elõzõ ciklus végén lettél terhes, azt már mutatnia kellene.

Tesztelj nyugodtan. Ha az elõzõ ciklus végén lettél terhes, azt már mutatnia kellene.
Szia!Nézd, ha babás vagy a mensi ellenére is, akkor már 5 hetes, tehát biztosan pozitív lenne.Én is mensiztem, és csak mikor már a 7.hétben jártam, akkor csináltam meg a tesztet, de nekem elsõre pozitív lett.Annyit már csak végszóra, hogy a mensid megváltozik, ha babásan mensizel, pl.nincs benne alvadtvér, kevesebb, hígabb.Ha ezek így voltak, lehetsz babás, ha nem akkor, sajna, lehet hogy rossz a megérzésed. Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél, mondjuk a mensi az elég erõs nega tesztet jelez, ha normálisan megvolt, mint már írtam is.Egy öreg róka
igen
lehet.
nemi betegség is, meg még a terhesség lehetõsége is?? talán védekezni kellett volna. nem??
:D Aztakur*va, ez aggya! Mókás kicsit...

Ha az ovu napján szeretkezünk, akkor hány napra rá lehet csinálni terhességi tesztet?

Másnap- harmadnap

Legjobb válasz: Ovulációtól számított két hét múlva tesztelj.

Ovulációtól számított két hét múlva tesztelj.
Minimum 10 nap, de inkább két hét, ahogy az elsõ is írta. Másnap harmadnap még az se biztos, hogy a spermium elérte a petesejtet.
ovulációtól számítva 12 nap!
Adj idõt a szervezetednek! Ne siettesd a dolgot! Idõ kell, mire megtörténik a beágyazódás, mire elegendõ hCG lesz a véredben ahhoz, hogy a teszt pozitívat mutasson! Ha elõbb csinálsz tesztet, lehet, hogy csalódni fogsz, de feleslegesen, mert lehet, hogy túl korán csináltad!( Én is így jártam!) (Mi a ciklusom 23. napján voltunk együtt a férjemmel és a 40. napon lett pozitív a tesz, az együttlét után a 17. napon! De elõtte két tesz negatív lett, amit túl korán csináltam, ami nagyon elkeserített, majd a 3. talán mintha pozitívba hajlott volna, végül a 4. tesz már határozottan pozitív lett. Biztos ami biztos, csináltam még egy 5-diket is, az is erõsen pozitív!) Szóval 14-17 napot minimum várnod kell(het), mire kiderül, hogy babát vársz! Sok sikert!

Én még új vagyok itt.15 napot késet a menzim de nem fájt semmim mint ez előtt. Akkor még lehetek terhes mert jó lenne meg lehet ilyenkor tesztet csinálni mikor megvan? A választ kérhetném az emailomra? És ha igen melyik az a teszt.

Legjobb válasz: Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......

Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......
Akkor is lehet tesztet csinálni, amikor megvan a vérzésed, csak vizelet kell hozzá. Bármelyik terhességi tesztet használhatod, amit a drogériákban vagy a gyógyszertárakban árulnak, nem fognak rád furcsán nézni.
Elmaradt menstruacio napjan erdemes.
akkor azt sem érted amit leírtál? Amikor meg kellene jönnie az mondjuk 5.-e és rá egy hétre 12.-e van, tehát nem a mensi elõtt egy héttel gondolta aki ezt írta... Azonkívül a teszten rajt van , hogy a mensi napjátmeg kell várni, és utána bármikor elvégezhetõ. Tehát ha 10 napod van mensiig akkor 11 nap múlva tesztelhetsz legkorábban, mert a beágyazódás elõtt nincs mit tesztelni az pedig a szex után legalább egy hét.
Tesztelni a nem várt menzi napján érdemes, addigra már elég magas a HCG szint ahhoz, hogy kimutassa a terhességet (de még ilyenkor is vannak kivételek). A DM-ben én láttam 10 napos terhességet kimutató tesztet, de szerintem ilyen korán még nem képes helyes eredményt mutatni egy teszt sem. Azért szorítok!
Nekem 11 nappal ovulacio utan halvanyan, 12 nappal ovulacio utan erosen pozitiv volt. Eloszor 25-os, aztan 10-es teszttel. Forras: 10 hetes terhes

Ha menstruáció alatt szeretkeztünk és lehet hogy terhes vagyok akkor mennyi idő után lehet tesztet csinálni úgy hogy ki is mutassa ha az vagyok?

Legjobb válasz: 1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek,akkor szinte 100%,hogy lettél terhes 27 hetes kismami

1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek, akkor szinte 100%, hogy lettél terhes 27 hetes kismami
Az elmarad mens. 1. napján legkorábban, és reggeli elsõ vizeletbõl !
Ja, és mikor volt az utolsó mens. 1. napja?

Ha az apa nem akarja elvállani a babát, akkor a terhesség alatt lehet valahogy dns-tesztet csinálni, vagy csak szülés után?

Ugy értem hogy magzatvíz vételb?l vagy valahogy...!

Legjobb válasz: Én úgy tudom lehet, de elég veszélyes. Olvastam egy oldalon, de hiába is keresem, nem találom úgyhogy többet sajna nem tudok segíteni. De ha a dokidat megkérdezed akkor õ biztosan többet tud errõl mondani neked.

Én úgy tudom lehet, de elég veszélyes. Olvastam egy oldalon, de hiába is keresem, nem találom úgyhogy többet sajna nem tudok segíteni. De ha a dokidat megkérdezed akkor õ biztosan többet tud errõl mondani neked.
majd ha megszuletik!
Lehet terhesen is.A hasadba szúrnak egy nagyon hosszú tût és úgy vesznek DNS-mintát a babádból.A babának se kellemes, neked meg kimondottan fáj!!!
Én azt olvastam, hogy lehet, de csak akkor csinálják meg, ha más okból is szükséges a magzatvíz vizsgálata. "Csak úgy" nem csinálják meg.
szia, nekeünk is volt, de csak szülés után amikor a babám 1 éves lett.

Ha teherbeesés alatt van menstruáció, akkor az milyen állagú, meddig tart? Ekkor már lehet tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Akármeddig tarthat és elõfordulhat, hogy olyan állagú, hogy észre sem veszed, mert nem látsz különbséget, ugyanolyan, mint eddig is volt. Szerintem lehet már tesztelni, de én ilyenkor már a dokit javasolnám.

Akármeddig tarthat és elõfordulhat, hogy olyan állagú, hogy észre sem veszed, mert nem látsz különbséget, ugyanolyan, mint eddig is volt. Szerintem lehet már tesztelni, de én ilyenkor már a dokit javasolnám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!