Találatok a következő kifejezésre: Tesztet akkor lehet (141 db)

Sajtszószos tésztát mikor lehet enni? Vagy ha nem tésztát, akkor mire lehet tenni ezt a Knorr-os sajtszószt és melyik napon?

Legjobb válasz: Tartok tõle, hogy a kettõt együtt a 90 napos diéta alatt el kell felejtened... :( A sajtszószt fehérjenapon fogyaszthatod, de aznap ugye nem ehetsz tésztát... (De pl. egy húst fogyaszthatsz sajtaszósszal aznap, meg mondjuk salival. ) Szénhidrát napon amikor a tésztát megehetnéd, akkor viszont a sajtszószt nem lehet, hiszen inkább zöldséggel, paradicsomszósszal javasolt eni a tésztát.

Tartok tõle, hogy a kettõt együtt a 90 napos diéta alatt el kell felejtened... :( A sajtszószt fehérjenapon fogyaszthatod, de aznap ugye nem ehetsz tésztát... (De pl. egy húst fogyaszthatsz sajtaszósszal aznap, meg mondjuk salival. ) Szénhidrát napon amikor a tésztát megehetnéd, akkor viszont a sajtszószt nem lehet, hiszen inkább zöldséggel, paradicsomszósszal javasolt eni a tésztát.

Nov26. -án volt utóljárs mensim. Azóta semmi. Mi lehet a baj? Egy tesztet csináltam dec22. -én de negatív volt! Bár nem mindig rendszeres a ciklusom! (32, 38, 29, 30) akkor lehet még baba a dologban,

Legjobb válasz: Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késõi petéd volt már akkor is ki kell,hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.

Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késõi petéd volt már akkor is ki kell, hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.
Azóta nem teszteltél?Tünet? Ha decemberben voltatok együtt akkor azért maradt ki a decemberi gondolom! Holnap reggel csinálj egy tesztet!Az már biztosat mutat! Írd majd meg az eredményt!:) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: okkkééé!megírom majd holnap mi a teszt eredménye!nem teszteltem mert félek hogy mégsem baba....(és hogy valami bajom van).de tényleg rendszertelen a mensim!nem lehet hogy megint csak a hormonok játszanak?
A kérdező hozzászólása: és ha nincs baba, szerintetek mi lehet a gond?
A kérdező hozzászólása: tünet:derékfájás, néha mensi érzés ami elmúlik reggelre, ja meg iszonyatos puffadás!
Elsõ vagyok! Hát ha nem baba akkor passz, én nem vagyok járatos a nõgyógyászati bajokban! Nem tudom!Azt mondják ha 21nél nem rövidebb és 40valamennyinél nem hosszabb a ciklus az még normális! Holnap írj!Szorítok nagyon!
nekem is nov 26-án jött meg utoljára.December 24-én kellett volna megjönnie, 27-én teszteltem nagyon halványat, aztán késõbb is, és január 3-án teszteltem erõs pozitívat. Új tesztet kéne csinálnod minél elõbb, ha babás vagyok akkor azt már nem csak a reggeli elsõ vizeletbõl tudja kimutatni...
Szerintem is tesztelj. Ha halvány lesz is, legalább ad valami támpontot.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat és a tapasztalat megosztást!várom a többit! jajj remélem baba lesz és nem valami betegség!

Negatív terhességi teszten egyáltalán nem látszik a teszt csíknak még csak a helye sem? Mert akkor lehet pozi a tesztem?

Gravi hcg-t csináltam és látom a másodík csíkot, de nagyon nagyon halvány..ez nem csak a helye a tesztcsíknak?

Legjobb válasz: szia! ha színes a csík akkor bizony az pozitív,ha viszont színtelen v szürke akkor negatív.mikorra nem várod?

szia! ha színes a csík akkor bizony az pozitív, ha viszont színtelen v szürke akkor negatív.mikorra nem várod?
Akkor lehet még tart a beágyazódás..az ugye két három nap..és a rákövetkezõ napon a tízes érzékenységû már mutatja
A kérdező hozzászólása: ma a wc papíron rózsaszínes vmit láttam..
Még kicsit korai tesztelni, a teszt még nem megbízható. Én sokszor láttam halvány pozitívnak a tesztem, mégis megjött, és amikor baba lett, akkor is egy nagyon nagyon halvány teszttel kezdõdött, de most még ne éld szerintem bele magad, én többször csalódtam. Volt, hogy egyértelmû színes halvány csíknál negatív, és végül elõször totál színtelen csík után harmadnap erõs pozitív. Vasárnap tesztelj, az a tuti, drukkolok.
igen reggelibõl is csinálj egyet:) majd írd meg mi lett:)
A kérdező hozzászólása: úgy látom hogy színes, de nem merek kijelenteni.. reggeli pisibõl kellene inkább megpróbálni?
Szia! Ha színes a csík akkor bizony pozitív!!!!! Én is vasárnapra nem várom, de nekem ma negatív lett...remélem hétfõn már pozitív lesz nekem is! Gratulálok!!!
Nagyon úgy néz ki, hogy babás vagy:) Gratulálok! 37h Km
A kérdező hozzászólása: vasárnapra nem várom.. már kimutathatja a teszt? tegnap is nagyon halvány lett egy másik teszt, de ténlyeg alig látszik és félek hogy szellemcsík.
Nem tudnál felrakni képet a tesztrõl? Teszteltél reggel? Drukkolok!!!


Miért teszed negatívba a tesztet? Ha normálisan ránézésre negatív, akkor sajnos negatív.
A pozitivat ugyanott kell mutassa ahol a használatiján fel van tüntetve nem máshol!
Ez egy negatív teszt. Sehogy nem látom pozitívnak.
a pirosnak kék a negatívja. Tehát 2 db kék csíknak kellene lennie.
Sajnos ez negatív, de drukkolok. Korán teszteltél esetleg?
A kérdező hozzászólása: te meg mielõtt osztod az észt, tanulj meg írni! :)
A kérdező hozzászólása: ok:)
Off: törölgesd le a billentyûzetet! A babát akarsz, akkor kezd el törõdni a higiániával!
Ez száradási csík.Ha pozi lenne, akkor a második csík is rózsaszínû lenne.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132919_www.kepfe..
Ez full negatív kár ezzel szórakozni. Ha szabad szemmel nem látod akkor valóban nincs értelme keresgélni a második csíkot. Csak feleslegesen izgatod vele magad.
Látom, hogy mire gondolsz, elég fura is, de ha szabad szemmel nem látszik a csík, akkor kár ezzel játszani, inkább várj két napot és tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132858_www.kepfe..
Már megint ez a kép...Úgy látom nagyon azt akarod hallani szegénykém, hogy pozitív!De én csak egy igen koszos billentyûzetet látok...

Ha az OVU jósteszt negativ, a HCG teszten nagyon halvány csík van, akkot lehet babás vagyok?

Az OVU tesztem negativ,a HCG teszemen megjelent egy csík a kontroll alatt.

Legjobb válasz: lehet h túl korán csináltad a tesztet, azért halvány. Pár nap múlva csinálj mégegyet. Remélem az is pozitív lesz! Sok sikert! 8 hónapos fiú anyuja

lehet h túl korán csináltad a tesztet, azért halvány. Pár nap múlva csinálj mégegyet. Remélem az is pozitív lesz! Sok sikert! 8 hónapos fiú anyuja
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Az OVU teszt nem lényeges, mint jóstesztként??
GRATULÁLOK!!!! A hcg-nek higyj, ne az ovutesztnek. Az valakinek, nem jön be. Negatív, és mégis baba van, vagy pozitív, de baba nincs! A terhesteszt a lényeg! :) :) Dejóneked! :)
A kérdező hozzászólása: köszike, de még nem biztos, hétfõn ujra tesztelek. mert lehet szellemcsik, és hoppon maradok:-(
kedves kérdezõ mi lett veled, lett baba?Most énis ugy jártam h a jóstesztem negatív.Van ok reményre?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. De mikor csináljam még 1 tesztet? És akkor mitõl lehetnek ilyen tüneteim? Nagyon elkeseredtem :(
Ha a mensid idõben jött, és utána az 5. napon csináltad a tesztet, akkor nem valószinû, SAJNOS. Ezek a tesztek már ebben az idõben majdnem mindíg kimutatják. Ha továbbra sem jön meg, akkor azért csinálj még egyett, hátha! Szurkolok, hogy baba legyen!!!!
Szia! Hát tegnapi kérdezõk közül valakinek így sikerült! Én szorítok! Ha nem sikerülne mégsem, majd köv. hónapban. Új esély! Ne add el!
A spagetti kiváló sajtostésztának.
Jó lesz sajtos tésztának, én legalábbis szeretem vele.
Sajtos spagetti, mennyei kaja!!!
Leves tészta? Hogy lenne már a spagetti levestészta?

28. ciklusnapon vagyok. Tesztet csináltam, de eléggé kétesélyes. Pár napja mensi szerű görcseim vannak. Akkor lehet nem jött össze a baba?

de akkor a tesztet nem értem....

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, az a tuti. Mit takar az, hogy eléggé kétesélyes? Halvány a csík? Mert az halvány csík is csík.

Csinálj még egy tesztet, az a tuti. Mit takar az, hogy eléggé kétesélyes? Halvány a csík? Mert az halvány csík is csík.
A kétesélyest én sem értem. Ha van csík, még ha halvány is, akkor is babás vagy. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva. A mensi szerû görcsök normálisak, ettõl még lehet baba. Nekem is volt ilyen, mikor terhes lettem! Sõt másoktól is olvastam, hogy õk is éreztek ilyet.
Itt sokat lehet olyat olvasni, hogy a mensi szerû görcsök lehetnek babátol is. Ha jól értelmezem akkor lett egy nagyon-nagyon halvány pozi teszted? Ha igy van akkor ismételd meg két nap múlva ha nem jön meg.
Nekem is voltak görcsök, elég sokáig, nem csak pár napig, olyan, mint mielõtt megjön. Ezt érzed Te is? Remélem babás vagy, csinálj még 2 tesztet legalább, 2 külön fajtát, reggeli elsõbõl. Fel tudod tenni a teszt képét? Akkor meg tudnánk nézni, több szem többet lát...

Most akkor lehet hinni ezeknek a fiú vagy lány teszteknek az eredményében, vagy nem?

Közvélemény-kutatást végzek:már hallottam róla jó és rossz dolgokat is.Konkrétan azok írjanak,akik rendelkeznek tapasztalatokkal....Köszi. Vajon merjek rendelni egy ilyen tesztet?

Legjobb válasz: A kedves elõttem hozzászólónak tökéletesen igaza van! A 4D-s ultrahangon részletesebben is látják a babát így a nemét is könnyebb megállapítani + még meg is nyugtatnak (a részletességnek köszönhetõen), hogy minden rendben! Szerintem hagyd ezt a tesztet, mert én azt hallottam, hogy nagyon drága és csak 50% pontos eredményt tud adni. Ezzel az erõvel azt mondom, hogy kisfiú lesz aztán vagy bejön vagy nem! Boldog babavárást!

A kedves elõttem hozzászólónak tökéletesen igaza van! A 4D-s ultrahangon részletesebben is látják a babát így a nemét is könnyebb megállapítani + még meg is nyugtatnak (a részletességnek köszönhetõen), hogy minden rendben! Szerintem hagyd ezt a tesztet, mert én azt hallottam, hogy nagyon drága és csak 50% pontos eredményt tud adni. Ezzel az erõvel azt mondom, hogy kisfiú lesz aztán vagy bejön vagy nem! Boldog babavárást!
Én nem költenék ilyenre. Inkább elmentek kb. 16. hét után egy 4D-s uh-ra. Az nagyobb élmény és valószínûleg megmondják a nemét. Ha bírtok még várakozni akkor 18. hét körül. De van akinek már a 12 hetes uh-n is látták. Vannak olyan helyek, ahol ha nem látják akkor késõbb ingyenesen megismétlik. Szerintem ezek a tesztek sem olcsóbbak.
Az elsõ vagyok és egyet értek a második hozzászólóval! Hány hetes vagy? Az uh. hidd el nagyobb élmény, mint egy elszínezõdõ tesztre várni! Még képes bizonyítékot is kaphatsz róla. Nekünk a 17. héten egyértelmû képet adtak a kiskukacról! :)
Kulfoldon hordtam ki mindket gyermekemet es ott ez mar elegge elterjedt volt 2-3 eve. Megmondom neked oszinten, hog en nem probaltam ki es nem az ara miatt, hanem azert, mert a csalodastol feltem. Ket ismerosom kiprobalta, egyiknek bejott, lanyt mutatott es lany lett, a masiknak is lanyt mutatott 14 hetesen es 20 hetes uh-n mar mondtak, hogy fiu, az is lett. En amiatt nem akartam kiprobalni, mert nem akartam 10-12 hetesen fiu/lany illuzioba ringatni magunkat a teszt miatt, majd radobbenni arra, hogy ez tevedes volt. En 15 hetesen es par naposan mentem 4D-re, ott fixre megmondtak a baba nemet. Az elso gyereket mar 14 hetesen sima uh-n is mondta a doki. Szoval en ugy gondoltam, hogy ugysem hinnek teljesen ennek a tesztnek, ugyanugy bizonytalan maradnek azutan, hog megcsinaltam, ezert nem lattam ertelmet.
Nekem lányt mutatott, azóta biztosra tudjuk, hogy lány. És ez konkrét tapasztalat, nem okoskodás.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló, te konkrétan hallottad, hogy valakinek ez nem jött be?Mert írtad, hogy 50%, a gyártó azt írja errõl a tesztrõl, hogy 98%-os megbízhatóságú.Ezzel én nem azt mondom, hogy a gyártónak hiszek, de ha az ellenkezõjére tud valaki konkrét példát, akkor inkább a jóakaratú kismamáknak hiszek, mint a gyártónak!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Aranyosak vagytok!Tehát egyértelmû, hogy nem lehet hinni ebben a dologban!Választ is kaptam a kételyeimre:) Nagyjából sejtettem, csak megerõsítésre vártam.Mindenképp elmennék alapos UH-os és 4D-s vizsgálatra is, csak majd megöl a kíváncsiság és mint a kedves utolsó válaszoló én is 14 hetesen még nem tudom, hogy fiam lesz vagy lányom:)
en vettem. meg nem jott meg, de nyilvan nem az ultrahangot helyettesiti, hanem azert van hogy korai szakaszban (10.het) is meg tudja mondani viszont hormonokbol allapitja meg, ami neha valtozhat, semmi sem 100%os, pozitiv terhessegi teszt is mutatott mar negativat es forditva, megis hasznaljuk :)
"Bevizsgálták ezeket a teszteket laboratóriumi körülmények között és így jött ki az 50%-ék." Ez nyilvánvaló hazugság, ha így lenne fogyasztóvédõk már rég betiltották volna ezeket a teszteket. A gyártót is már igen komoly pénzekre büntették volna bármely országban, ha nem lenne igaz a hirdetett 98%-os pontosság. Még nem elterjedt, ezért páran nem hiszik el, hogy van ilyen. 10 év múlva tök természetes lesz a használatuk. Ettõl függetlenül nem kötelezõ, ez csak egy lehetõség amivel élni lehet.
Az kimaradt, hogy 2 eve Usa-ban foglalkozott egy ceg hasonlo vizsgalattal. De ok ezt ugy csinaltak, hogy ha megvetted a termeket (online), akkor kuldtek egy pakkot. Tulajdonkeppen vert kellett venni ugy, ahogyan pl egy cukormerohoz es ezt a vermintat frissiben visszapostazni nekik. A verben kerestek a ferfi "jelenletere" utalo hormont, ha bizonyos ertektol magasabb volt, akkor ez arra utalt, hogy fiu magzat van a kismamaban, ha nem volt magasabb, akkor lany a magzat. Europaba is postaztak egyebkent. Nem tudom, hogy most van-e meg lehetoseg erre, en azt sem probaltam ki, de ha mar feltetlenul komolyan kell venni es valoban hinni akarok egy ilyen vizsgalatban, akkor inkabb ebben a vervetelesben hinnek, de meg ebben is csak ketelkedve, nem mernem beleelni magam. De teny, hogy en elegge "erdektelen" vagyok a baba nemere vonatkozoan. Elso babanal egyaltalan nem erdekelt, fiu lett. Masodik gyereknel sem erdekelt, uh-n azert megnezettuk, fiu lett. Harmadik gyereknel nyilvan mindenki azt varja tolem el, hogy nagyon erdekeljen, hatha lany, de bevallom, engem most sem erdekel annyira. Lesz ami lesz, ha lesz egy harmadik fiam, akkor nagyon fogok orulni, ha lesz egy lanyom is, akkor nagyon fogok orulni. En szeretnem rabeszelni a ferjemet, hogy ne nezessuk meg uh-n a harmadik gyerek nemet, deruljon ki csak a szuloszoban, de erre kicsi eselyt latok, mert o nagyon kivancsi tipus. :)

A mensim 3 napja késik, az aktuális napon narancssárga folyásom volt, mitől lehet? Tesztjeim -ak. Viszont.

Az el?z? hónapban a mensim nagyon híg barnás pirosas volt, abban a hónapban rendszeresen akcióztunk, de ebben a hónapban nem volt semmi (férjem külföldön is dolgozik) A kérdésem mit?l lehetett narancssárga folyás? Valamint elképzelhet? hogy a múlt hónapból becsúszott vmi mégis? Tüneteim a gyakori vizelésen kív?l, és h?hullámon kív?l nincsenek.

Legjobb válasz: Szerintem várandós vagy. Mikor csináltál tesztet utoljára?

Szerintem várandós vagy. Mikor csináltál tesztet utoljára?
Elképzelhetõ, hogy sikerült a múlt hónapban. Tesztelj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet de negatív!Ma megint volt narancssárga folyás, nem sok csak egy pici.Nem értem.:((
Nekem is van rózsaszínes folyás, 3. napja Késik és nincs baba :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!