Találatok a következő kifejezésre: Tesztem halvány csík (310 db)

Lily teszt megbízható? One Step teszten halvány csík, 2 napra rá Lilyn semmi. Már nem is merek újra tesztelni.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj újra One Steppel! Ha erõsödik akkor tuti baba, csak ahhoz még kevés a hcg-d hogy a lily kimutassa. Ma nekem két teszt is halvány csíkos lett de a lily nega. Tettem is föl errõl kérdést! Olvasd el! Én One Minute-val és Easy Pregnancyval teszteltem és lilyvel is. NAGYON SZORÍTOK HOGY OTT LEGYEN A BABA ÉS 2CSÍKOD LEGYEN!!!

Szerintem tesztelj újra One Steppel! Ha erõsödik akkor tuti baba, csak ahhoz még kevés a hcg-d hogy a lily kimutassa. Ma nekem két teszt is halvány csíkos lett de a lily nega. Tettem is föl errõl kérdést! Olvasd el! Én One Minute-val és Easy Pregnancyval teszteltem és lilyvel is. NAGYON SZORÍTOK HOGY OTT LEGYEN A BABA ÉS 2CSÍKOD LEGYEN!!!
One Step engem csúnyán megtréfált :(

Terhes teszten halvány csík lámpa alatt?

Az lenne kérdésem, hogy mit jelent, ha a hcg tesztet erõs lámpafényen keresztül nézve halvány rózsaszín csíkot látok? Szabad szemmel inkább csak bemélyedés látható, átvilágítva azonban rózsaszín. Két nappal késõbbi teszten semmi, lámpán keresztül sem. Van, hogy hibás a teszt és lehet még ebbõl baba (korán teszteltem, 3 nap múlva kéne megjönnie)?

Legjobb válasz: Ha pozitív a teszt, azt szabad szemmel is látni fogod. A várható mensi elõtt korai tesztelni. Persze ilyenkor is lehet pozitív, de a biztos inkább a várt mensi elmaradása utan. Várd meg, amíg a két csíkot szabad szemmel is látod, annélkül, hogy lámpa alá, gõz fölé tartanád, negatívba tennéd stb. Pár nap, és minden kiderül.

Ha pozitív a teszt, azt szabad szemmel is látni fogod. A várható mensi elõtt korai tesztelni. Persze ilyenkor is lehet pozitív, de a biztos inkább a várt mensi elmaradása utan. Várd meg, amíg a két csíkot szabad szemmel is látod, annélkül, hogy lámpa alá, gõz fölé tartanád, negatívba tennéd stb. Pár nap, és minden kiderül.
tesztelj egy hét mulva.. nem is értem miért tesztelnek egyesek a -nem várt- elött..még utána 1-2 nappal se biztos az eredmény..ha meg ugy kell keresgélni, hogy van e ott második csik vagy sem.meg át kell világitani lámpával :-O ...akkor az semmi. tesztelj egy hét mulva, kibirod.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Csak azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy teszthiba, ha lámpánál átlátszik, vagy valami elindult, de nem fejlõdött tovább, mivel a mostani teszten semmi sem látszik.
Lehetett hígabb a vizelet, tesztelj két nap múlva, vagy a nemvárt után.
Én ugyanígy voltam tegnapelõtt és reggelre teljesen negatív lett. Tehát ha van halvány csík-amilyet te leírtál, az még semmit nem jelent.
Halvány csík is csík! Nekem is ilyen volt a nemvárt elõtt 4 nappal , hát most már 9 hetes szíhangját is hallottam 22 mm borsószem!!

CORAX DIRECT teszten halvány csík, de normális, látható, lehetek terhes?

Megijedtem, teszteltem. Id?n belül, tehát 5 percen belül megjelent egy halvány de jól látható rózsaszín szép csík. Tévedhet így teszt? Csináltam másikat, de azt nem reggel és az negatív lett. Védekezem is, így furának találtam. Még menzesz el?tt vagyok, csak aggódtam... Várom a tapasztalataitok.

Legjobb válasz: Nekem egyszer szellemcsíkos volt ez a fajta,de annak nem rózsaszin a csíkja,hanem szürke,vagy fehéres. Valószinüleg terhes vagy. Mivel védekeztél?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést! Hát csináltam ma tesztet és tök negatív!! Úgyhogy felesleges volt szerintem ez az egész aggodalom. De azért köv. héten rákérdezek dokinál a dolgokra, kíváncsi vagyok mit fog mondani! De mindenesetre megtudom/juk a teszt miért ... Ma szedem tovább a gyógyszert, uh. ennyi...
Miért nem tudom megnézni a képet? Valaki tudna nekem segíteni!!? Nagyon szeretném megnézni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ja nem akarok hõmérsékletet figyelni, nem is "szabadna" terhesnek lennem, csak az érdekelt volna hogy, hogy alakul menzesz és terhesség esetén, szóval mikor esik le, mert most 37 körül vagyok. Hát én nem tudom már mi a helyzet ezekkel a szar tesztekkel.Csak úgy csinál az ember és pozi azért az érdekes lenne. De ugye a CORAX-nak 20-as az érzékenységi szintje a többié 25-ös volt. Azért ez gáz, hogy ha semmi és mégis kijelez valamit. Majd megkérdezem az orvosom, ha nincs semmi akkor is, hogy a teszt szerint miért volt 20 felett...
Ejjha..rendesen szivatnak ezek a tesztek. A one minute állitolag jó, a coraxot hány napja cisnáltad? Szerintem ha terhes lennél erõsödött volna a csik , és nem lenne negativ a mostani teszted. Egyszer engem is átvágott a corax:(
http://www.ciklus.hu ott betudod jelölgetni mi mennyi , milyen és a mennyiséget is. egyébként jó az ONE MINUTE?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a támogatást. Hát nem hiszem el, ennyire felültetett volna ez a szar corax?? Tisztára beparáztatott. Vettem ezt a ONE MINUTE-ot. Teljesen hófehér. Na most akkor?? Meg talán elkezdõdött a menzesz is , valami barna van azt hiszem. Lehet teljesen feleslegesen felhúztam magam. Ilyen hõmérséklet meg ilyeneknek, hogy kell alakulni?
Vegyél gyógyszertárban Gabrielt (kb. 800Ft), vagy DM-ben clearbluet ez ugyan drága, de nem csal.
Szia!! Szerintem baba van a dologban. Nem véletlenek a + tesztek. Egyébként te mit szeretnél? + vagy - ?
Szia én látom a csikot hálványan.. nekem a 26. napon neg lett, és a nemvárt után a 29. napon olyan halvány hogy alig láttam, de terhes vagyok..
Szerintem kettõ nem csal egymás után:(
A kérdező hozzászólása: Egy hetet semmiképpen nem kell várnom ugyanis 3 napja van még a mensinek, hogy megjöjjön, de akár ma is lehetett volna. Ugyanis gyógyszert szedtem és a 7 napból a 2.-on vagyok. Tehát már ki kell mutatnia, ha van valami. Nagyon félek csajok :S. Na csak megmutatom a 2. corax-ot, ez egy esti(tudom-tudom...türelmetlen voltam), elõtte 2 nappal volt 1 reggeli az ettõl erõsebb volt : http://kepfeltoltes.hu/100417/teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia.ha volt egy rendesen lathato csik es egy halvany csik akkor szerintem terhes vagy csak meg tul fiatal a terhesseged es meg nem tudja teljesen kimutatni, nekem is igy volt egy szep piros csik es egy nagyon halvany fel csik es terhes vagyok.Varj meg egy hetet es reggel csinalj tesztet az elso vizeletttel es ha az is dupla lesz akkor tenleg terhes vagy. CSAJOK TUDTOK AJANLANI ILYEN KALKULATORT AMI KISZAMOLJA HOGY MENNYI IDOS TERHES LEHET .az meg engem is erdekelne.Bocsi de eloszor rossz helyre irtam.
A kérdező hozzászólása: Melyiket?
Szia!! Amiket kiraktok sokan ezt a http://www.kepfeltoltes.hu.t nem tudom megnyitni! Köszike! :-))
én sem tudom megnézni a képet , felraknád ujra? 32
Mi történt veled? Kiderült hogy mi a hylezet?
A kérdező hozzászólása: * 20
A kérdező hozzászólása: Nem veszek azt köszi! De akkor is hamis ha 2-n is volt csík?? Vagy ez bármelyik nõnél megjelent volna így? Vagy HCG szintem 2 felett volt? Ezek azért így érdekelnének...
Ne vegyél coraxos tesztet többet, én megmondtam. Üdv:Andi.
Van aki kicsit vérzik akkor is ha terhes. ez még nem jelent semmit, . ha darabos vagy görcsös nagyon pozi teszt mellett akkor dokihoz kell menned mielöbb. és engem nem érdekel hogy vérzek e csinálnék még egy tesztet holnap reggel ugy hogy ne kerüljön bele vér. amugy ha esetleg most vetélnék (remélem nem) AKKOR IS PÁR NAPIG LEHET MÉG POZI A TESZTED.. 32
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy(tok). De van/lenne értelme a menzesz után tesztelni még egyet mielõtt elkezdeném szedni az új levél tablettát? Én már teljesen azt hiszem, hogy hülyeség volt az egész és én érzem magam hülyén :(. De mindenesetre ez a corax felhúzott nagyon. Dokihoz 30-án megyek csak majd, az is mit mond... remélem nem "röhög" ki.
Van, akinek csak a menzesz "közepén" esik le. Egyébként most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény/"állás", mindenképpen írd meg, ha van fejlemény.
A kérdező hozzászólása: Milyenkor?? Nem vagyok benne jártas de mindenhol azt írják menzesz elõtt leesik. Sõt nézegettem görgéket egyiken se volt ilyen magas a vérzés alatt, nekem meg már jópár napja az, és nem ma jött meg. Csak aggódtam, hogy valami baj lehet.
Ilyenkor nem szokott leesni
A kérdező hozzászólása: Ha valakit még érdekel az "állás". Megjött, de nagyon szarul vagyok, mint sohasem. Elõtte is rosszul voltam. Valamint, hogy itt mindenki méregeti a hõmérsékletet én is csak úgy "poénból" elkezdtem és nekem mindig 37-37, 3 és még nem esett, hogy ez is mitõl van...
A kérdező hozzászólása: Nem a linkekkel van a baj! Maga az oldal sem jön be ha megnézitek a: http://www.kepfeltotes.hu .Valószínû a szerverükkel lesz a gond. Mindig elsõnek a fõoldalt nézzétek, hogy bejön-e..
Szia, Nekem a Corax abszolúte megbízható volt, kétszer használtam, mindkétszer kimutatta a babát :)
A kérdező hozzászólása: Holnap tesztelek, de már nem ezzel, van DM-es kuponom ONE MINUTE-ra, nem tudom milyen az.(szerintetek?) De ez a corax már kétszer mutatott valami haloványat, nem akarok hinni neki de a többi meg nem volt érzékeny és várnom kellett. Szétizgulom a fejem reggelig... :S
Szerintem megérné holnap reggel tesztelni. 13-a óta már napok teltek el, erõsödnie kellene a csíknak! Sok sikert!
Sogornõm is gyogyszer mellett lett terhes..ismételd meg reggeli elsõ vizeletbõl.
ja bocsi *tesztet
Eléggé valószínû, hogy terhes vagy. van akinek hamarabb is kimutatja a teszt, neki nagyobb a hcg szintje. Nekem is az együttlét után 11 nappal kimutatta. Ismételj egy tesztem a napokban, inkább reggel szerintem. Sok sikert neked:)
A kérdező hozzászólása: Hát én nem tudom már mit gondoljak. Lehetetlennek tûnik az egész. De olvastam én már "álpozitív" eredményekrõl, de azt másfajta tesztre írták. Meg olyanról is akinek 2* megjött gyógyszer mellett és a 3. hónapban vette észre...
Hamis pozitív teszt nincs. Akkor mutat csíkot, ha van hcg a szervezetedben. Azt pedig csak a gyermeked termel, vagy egyes esetekben ciszta. Viszont, ha tabletta mellett lettél terhes, még ha akarod is a babát vizsgálandó dolog lesz.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok. Nem tudom ez mit árul el. Csak nehéz kivárni a menzesz esedékességének idejét, és feleslegesen stresszelem magam szerintem...
Bizonyos ciszták termlehetnek HCG-t, de ezek annyira ritkák, hogy teljesen ki is zárható.. mennyi idõs vagy egyébként, ha szabad tudni? nekem volt már hamis pozitiv tesztem, de az a "Maria Romed" márkanevet viselte, amirõl csak rosszat irtak többet között itt is.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mit gondoljak. Mert volt, hogy nevetségesnek éreztem, ilyen korán tesztelni. Ráadásul gyógyszert szedek (Diane 35). Mondom biztos rossz a teszt. Olvastam ilyesmiket. Lehet, hogy valami "felnyomta" a HCG-met? Mondjuk semmit nem szedtem, meg nem volt semmi extra...
Elsõ vagyok.Ez bizony pozitiv, kb 95% , hogy terhes vagy, de csinálj mégegyet 2-3 nap múlva, ha erõsödik akkor egyértelmû..Nemtudom mik a terveid, de ha megtartod, és ha nem akkor is menj orvoshoz minél hamarabb, bár ha halvány a teszt kb csak 1 hét múlva fog szerintem látni valamit UH-n.. amúgy sajnálom, hogy nehéz helyzetbe kerültél. Kihagytál gyógyszert, szedtél antibitikumot?vagy hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket is. Igen azért is teszteltem. És kissé kétségbe vagyok esve. Gyógyszert szedek, de valami fura volt , nem olyan mint eddig, hasam is szurkál és nyomás érzés, amilyet nem tapasztaltam. stb. Nem szellemcsík, itt is találtam egy képet (ezaz: http://kepfeltoltes.hu/090907/DSCF0719_www.kepfeltoltes.hu_...) , nekem is ugyan ilyen volt, talán még jobban kivehetõ, halovány de látható, és ott a hölgy rakott fel pár nap múlva erõsebb csíkosat...
A reggeli vizeletben a legerõssebb a hcg szint... és kétnaponta erõsödik. Szerintem lehetsz terhes.. de ha jól értem, ennek egyáltalán nem örülnél.
szia! én is Dianéztem régebben. miért gondoltad, hogy terhes vagy? kimaradt pár szem? vagy késik? hát, nem tudom. én is csináltam már coraxxal tesztet, de az ennél egyértelmûbben volt negatív. sajnos nem látszik rajta, hogy színes-e. ha rózsaszín, akkor terhes vagy. örülnél neki egyébként?
Szia, Nagyon ritkán esik meg hogy egy teszt álpozitív legyen, amikor ilyen van (egyik nap pozitív aztán késpbb már negatív) akkor az is megeshetett hogy elindult valami de nagyon korán el is halt, ilyenkor a HCG nem ürül ki azonnal és elhalás után pár napig még kimutathatják bizonyos tesztetk a HCG jelenlétét. Nem azt mondom persze hogy itt is ez történt, de abszolút elõfordulhatott. A fogigátlóról csak annyit hogy egyik barátnõm tabi pontos szedése mellett szült ikrek lánykákat :) )) (nekem egyébként pont a Corax teszt mutatta ki a babámat a nemvárt elõtti 1-2 napban.)
Elõzõ vagyok, kifelejtettem hogy tényleg megéri megint tesztelni 1-2 nap múlva reggel, mert lehet hogy az elsõ már kimutatta hogy esetleg terhes vagy, a második teszt meg nem volt olyan érzékeny..
A kérdező hozzászólása: Akinek nem esik nehezére még szívesen látok ezen tesztbõl feltöltött +/- eredményeket, szerintem mást is érdekelhet ! (Én még mindig várok, hogy mi a helyzet...)
A kérdező hozzászólása: Megyek amúgy is. Meg ugye még 1 hetet kell még kivárnom, hogy megtudjam mi a helyzet . De ugye én és a türelem ... :D
Szerintem a saját megnyugtatásodra menj el egy dokihoz, hiszen az a biztos. Bármikor, bármelyik teszt tévedhet, hiszen emberek készítették :) Én bejelentkeznék egy dokibácsihoz.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy nekem nagyon normális csíknak tûnt az enyém, nem szellemcsík volt az biztos. Nem lehetett elnézni, meg mondom, nem órák után jött ki, hanem 1-2 percen belül beszínezte azt a csíkot ott halvány rózsaszínre(T). De jóval menzesz elõtt. Most is érzek ezt azt, és már megõrülök, hogy beképzelem-e magamnak a tüneteket.Ígyis lehet, hogy tévedés vagy mástól volt?
23.14-esnek: igen, sajnos ez olyan csík, ami azt jelzi hogy nem jó a teszt :(( Ugyanis berózsaszínesedett a T körüli terület és azon belül fehér csíkod jelent meg. Amikor terhesség jelez a teszt, akkor az egész mezõ fehér alapú marad és rózsaszínes-pirosas a csík.
A kérdező hozzászólása: Na köszi a képet! Igazából én nem ezt a fajtát csináltam, hanem a vizeletsugarast. És bevallom csináltam mégegyet, mert nem bírtam ki és azon is látszik valami, persze az nem reggeli volt. De én ezt nem hiszem el, ez fizikai képtelenség. Mindegy van egy hetem, a gyógyszer utáni 7 nap most fog következni. Mindenképpen írok, másnem azért, hogy mindenki tudja mennyire megbízható is ez a teszt!
http://kepfeltoltes.hu/view/100203/IMG_9054_1__www.kepfeltol.. Ilyen volt az én tesztem, még jó hogy nem kürtöltem szét a "hírt". Lehet attól, hogy te terhes vagy, bár úgy lenne, ha azt szeretnéd. De csinálj másfélét is, mielõtt beleéled magad. Én minden esetre nem veszek többé ilyet. Írd már meg hogy mi lett a végeredmény. Nagyon kíváncsi vagyok. Üdv:Andi
A kérdező hozzászólása: Hogy vert át ha szabad kérdezni? Idõn belül megjelent szép csík vagy...?
Ez a teszt nem ér 1 forintot se. Engem is átvert a múlt hónapban. De rossz érzés volt mikor megjött!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mibõl gondoltam, vagy mibõl se. Mindenesetre volt valami barna kb. 10 nappal az "eset" után. És nálam ilyen nem szokott így lenni. Azóta meg a hasamnál ilyen furcsa nyomást érzek, amilyet még nem tapasztaltam. Már lehet csak bebeszélem magamnak a dolgot. De menzesz elõtt nem szoktam így érezni magam, az más. Meg ezektõl a csíkoktól picit erõsebben látszott az enyém, és máig nem értem, hogy akkor miért. Mindegy most már várok jövõ hétig. Nincs pénzem ennyi tesztre. Aztán ha nem jön meg, akkor majd agyalhatok ... Nagyon korán teszteltem. Pl. gyógyszertárban mondtak olyat, hogy ételtõl(?) is lehet..:)
Sajnos enmgem már csapott be ez a teszt. Többet ilyet sem fogok venni sohasem.
Nekem egyszer szellemcsíkos volt ez a fajta, de annak nem rózsaszin a csíkja, hanem szürke, vagy fehéres. Valószinüleg terhes vagy. Mivel védekeztél?
Baba és irány a doki.Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szerinted, ha a 12, 16, 18 napon megszakítással voltunk együtt, a 21-en "becsúszott", akkor melyik nap lehetett? Inkább a 21-e ugye, mert ha elõbb lett volna, akkor már nem csak halvány lett volna a csík? Ja, és a gyógyszert is 3 hónapja hagytam abba, azóta 31, 22, 29 napra jött meg. Köszi!
Szerintem bármelyik idõpont lehetséges, mert van akinek 6 hetes terhesen is halványka a 2. csík, szóval... Ugye neked mindegy is melyik nap fogant...
Bármelyik nap lehetett. A csík sokáig lehet halványka. Viszont, babád lesz, úgyhogy irány a doki! Gratulálok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mindegy... :( Esetleg privi?

Ma reggel csináltam egy tesztet, halványan de látszik a teszt csík. A reggeli hőm 37 volt. Már tuti babás vagyok?

Legjobb válasz: szia.a halvány csik is csik..elvileg babás vagy..de ismételd meg pár nap mulva..nekem kettö mutatott halvány 2.csikot..de uh-n nem látszott még semmi.a mai teszten meg csak egy csikom volt.bár délelött csnáltam ugyhogy lehet az hibádzik...sok sikert..és boldog babavárást

szia.a halvány csik is csik..elvileg babás vagy..de ismételd meg pár nap mulva..nekem kettö mutatott halvány 2.csikot..de uh-n nem látszott még semmi.a mai teszten meg csak egy csikom volt.bár délelött csnáltam ugyhogy lehet az hibádzik...sok sikert..és boldog babavárást
én voltam az elsö hozzászolod..a csik az csik..csak nekem is az a baj hogy egyiken vam a másikon nincs.a doki tapintással 6-7 hetes babát állapitott meg..de uh-n nem látszott még semmi.kb amugy 3 vagyok.nekem is fájdogál a cickom, néha szurkál lent mint amikor beszorul a levegö..én nagyon sok sikert kivánok neked.,
SZIJOKA !ITT IRJA ALA VAN HUZVA KEKKEL .PRIVAT .....
A kérdező hozzászólása: szia, sajna nem tudom az e-mail címed:( Légyszí írd meg! (a kérdezõ)
Nagyon, nagyon gratulálok a babához!Légyszi ird meg nekem is a tüeteidet.PUSZI
A kérdező hozzászólása: szia, ha megadod az e-mail címed akkor szívesen írok neked e-mailt.( Én voltam a kérdezõ)
Szia nagyon érdekelne, hogy hány napot maradt ki a mensid, mikor csináltál tesztet, milyen tuneteid vannak, ? Kérlek szépen írj, ha gondolod privit is írhatsz..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, aranyosak vagytok:-)
szia. Nekem is halvány csíkos volt 3 tesztem is.Tuti babás vagy:) Dokim is azt mondta ha már a teszt csíkot jelez, akkor baba van a dologban:) Grat 12 hetes kismami
Szia, én vagyok az aki megkért, hogy írd meg , hogy milyen tuneteid vannak stb...email címem:[email protected]
1 halvány csík vagy kettõ?
Ha egy halvány csík nem....ha kettõ és a második halvány, akkor minden bizonnyal!Fordulj orvoshoz :)
A kérdező hozzászólása: A második csík volt a halvány!
Akkor az szinte 100%, hogy terhesség
Szia. Szerintem meg nem vagy terhes.. az elsõ halvány teszt halvány lett oké.. De rá Egy hétre már jóval erõsebbnek kéne lennie!
A halvány csík is csík! Ha az egy kicsit is látszik terhes vagy! Én is 2 tesztet csináltam mindegyiken halvány volt a 2. Most 21 hetes terhes vagyok! :)

Halvány csikot a terhességi teszten jelzett-e annak aki végül nem volt terhes?

Nekem csak nagyon halvány van és csak kb. 5 perc múlva jelenik meg. 4 napja meg kellett volna hogy jöjjön. Hányinger délután az van. Köszi a válaszokat...

Legjobb válasz: halvány csík is csík.:) sztem pár nap múlva csinálj még egyet azon már biztos erõsebb lesz a csík. gratula a + teszthez.

halvány csík is csík.:) sztem pár nap múlva csinálj még egyet azon már biztos erõsebb lesz a csík. gratula a + teszthez.
Ez baba lesz!
Nem szeretnélek elkeseríteni és kívánom, hogy baba legyen de engem nagyon csúnyán megtréfált az elõzõ hónap 2 hetet! késett és nagyon szép poz. tesztem volt elmentem hát dokihoz nagy büszkén h sikerült és megnézett uh-gal és azt mondta h sajnos semmit nem lát az ég világon aznap este meg is jött:( rettenetes volt ugyh kívánom h ne éld át de legyen a tudatalattidban h ne csalódj akkorát mint én:S
Helló! Én is rettentõen kíváncsi vagyok, hogy ennek mi lesz a vége?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Nekem is 4 napja késik. Reggel kb. 5-10 perc után jelent meg valamiféle iszonyú halvány csík Gabrielen. Krémes és/vagy tojásfehérje szerû folyásom van. Azt hiszem, ha nem jön meg, akkor vasárnap reggel újra tesztelek. Javaslom, hogy tedd Te is ugyanezt! Én nagyon szorítok! Nem görcsölünk a babásodáson, de már szeretnénk, ha összejönne! Eljön a mi idõnk is! Igaz?
a krémes folyás az nagyon jó.:) drukkolok nektek. másfél hét múlva nekem is kiderül sikerült-e. remélem. :) poz tesztet mindenkinek.
Sajna nekem volt ilyen, a Clearblue halvány pozitív lett, és a többi negatív, és nem volt baba. De az jó hír hogy már 4 napja késik! :) Ismételd meg a tesztet 5 nap múlva és ha erõsödik akkor tuti baba! Azért Gratulálok! :) Vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Most már a dokinál elvégzett teszt is pozitiv lett! 5. hétben vagyok, és sajnos a decemberi missed ab. miatt veszélyeztetett terhes vagyok... De igazából azt mondta, hogy sporton kivûl mindent csinálhatok. Izgulok, hogy ez a baba megmaradjon!!!
sajnos en jartam igy, 2 tesztem is halovany ketcsikos volt! de nektek nagyon drukkolok, hogy valodi pozitiv legyen!!! irjatok majd meg!
Én így jártam. Mint az elõttem lévõ válaszolónak, nekem is a clearblue lett pozi (kettõ is), de a 10-es és más tesztek nem. Meg is jött. De neked bizti baba van!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz, majd meglátjuk...addig már nem veszek több tesztet. Csak kisértenek..és csak újracsinálom õket. Irok, hogy mi lett a dokinál! Köszi a szurkolást. Én nem otthon élek, olyan jó, hogy magyarul és ilyen gyorsan baráti hangokra leltem. Csoda ez az internet! :) ))
Juhéééééé! Vigyázz Magadra! Én vagyok az, aki Gabriell-el iszonyú halvány +-at tesztelt. Na, az csak szellemcsík volt! Tegnap csináltam egy másik tesztet: - és már egy hete késik... Légy jó és boldog babavárást!

Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.

Gratula, babás vagy! :) ) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztbõl még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erõsödik a csík.
Gratulálok!!
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok! Gratula neked is!
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt, és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

Halvány csík is számít? Reggeli vizeletből csak nagyon halványan látszik a 2. csík. Nem használtam még ilyen tesztet (x-epil).

Legjobb válasz: A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.

A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.
ha a ráfolyatás után kapásból ott a csík, akkor elméletileg igen. pár nap múlva próbáld újra. ha a reggeli tesztet most nézegeted megint, akkor az már nem érvényes. A tesztelés után azt hiszem olyan 10percig számít hitelesnek.
Számít a halvány is!De nem akarlak lelombozni, az én tapasztalataim evvel a tipusú tesztel nem jók.A múlt hónapban én is ilyet vettem mert késett.Az elsõ teszt nagyon halványan, szinte alig láthatóan de két csíkos volt.Aztán késõbb erõsebb lett, ami tudom hogy nem számít.Aztán két nap múlva megint teszteltem, és abszolút negatív volt.aztán meg is jött más nap. De remélem te tényleg babás vagy! Szorítok.Ja és szerintem majd egy másik tesztet próbálj ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõn belül volt csík, csak alig látszik. Holnap megismétlem, mert szerencsére még nem jött meg. Az elõzõ terhességemnél már a nemvárt elõtt jóval erõsebben látszott, ezért gondoltam, hogy a teszt lehet gagyi, vagy bennem van a hiba.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, másikat vettem.

A menstruációmnak 5 napja kellett volna megjönnie, a szokásos előjelei sem voltak meg. Közben kicsit betegecske lettem, hőemelkedéssel. Tegnap csináltam egy tesztet, amin a 2. csík halványan látszódik. A halvány csík is csík nem?

A dologhoz viszont hozzá tartozik, hogy a 2. csíkot nem is én vettem észre, hanem a férjem este, mivel a fürdőszobában hagytam a tesztet és ő mondta, hogy ezen 2 "csík" van. Az igaz, hogy én kb 5 percet vártam a teszt elvégzése után és ott hagytam. Eddig még egy tesztünk se "csíkosodott" be estére...Szerintetek?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy babás vagy, de inkább csinálj még egy tesztet

Valószínû, hogy babás vagy, de inkább csinálj még egy tesztet
Elképzelhetõ, de inkább 2 nap múlva ismételj. A HCG kétnaponta termelõdik.
Szerintem is csinálj 2 nap múlva reggeli elsõ pisibõl! Drukkolok, hogy baba legyen!!!! Sajna az, hogy estére jött elõ a második csík, nem sok jóval kecsegtet, mert az már idõn túli. Viszont 5 perc meg talán kevés idõ, lehet, hogy csak kevés volt a hcg.
A kérdező hozzászólása: Már meg is vettük a tesztet holnap reggelre. Nagyon remélem, hogy pozitív lesz! Azért bízom a tegnapi halvány csíkban, mert eddig még egy negatív teszt sem produkált ilyet, hogy bármiféle csík maradjon rajta. De gondolom a pozitív tesztrõl se tûnik el a 2. csík estére?!
A hõemelkedés nem biztos hogy a betegség:) 37, 5-el nekem baba lett:) )))A teszt pedig csak megerõsíti! Én drukkolok reggelre:)
Én is drukkolok neked nekem 37, 1 volt a hõm mikor baba lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!