Találatok a következő kifejezésre: Teszteltem es lett. Mikor (24 db)

Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)

Akinek nagyon halvány + lett a tesztje a nemvárt mensi napján, lett végül baba? Ma reggel teszteltem, és nem tudom, mit gondoljak :S

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál? Nekem pl. a Clearblue 2 napos késésnél reggeli elsõ vizeletbõl már szép pozitív lett, ugyanekkor a Gabriel csak halvány. 2-3nap múlva tesztelj újra, de szerintem ez babóka lesz! :)

Milyen tesztet használtál? Nekem pl. a Clearblue 2 napos késésnél reggeli elsõ vizeletbõl már szép pozitív lett, ugyanekkor a Gabriel csak halvány. 2-3nap múlva tesztelj újra, de szerintem ez babóka lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, nem tudom, milyen fajta volt, nem vagyok egy rutinos tesztelõ :) De úgy kértem, mikor megvettem, hogy valami érzékenyebb fajta tesztet adjanak.
A kérdező hozzászólása: És köszi a bíztatást :)
Persze, hogy baba lett!! :) Pozitív irányban nem téved a teszt! Gratula! :)
Szia! Teszteltél azóta? Mi újság? :)
A teszt egyértelmûen negatív lett, de csak a cseppek miatt kevés volt neki, h. kimutassa! Ha bizonytalan vagy, akkor vegyél egy másikat!

Tegnapra nem vártam és ma reggel teszteltem Medi-preg teszttel, ami - lett. Mikor teszteljek újra és mivel?

Tudom,hogy ez már a sokezredik ilyen kérdés, de én még nem voltam ebben a helyzetben,mert az el?z? terhességemet rögtön kimutatta, igaz halványan. A h?m 36,9 és 36,8 között ingázik napok óta. Ez nem túl alacsony? Kiváncsi lennék, volt-e valaki, aki ugyanúgy járt mint én...

Legjobb válasz: Szerintem várj egy pár napot. Nekem sem mutatta ki az elsõ. A teszt szerintem tökmindegy, egyformán érzékenyek ezek, és a drága jó nevû is lehet éppen selejtes az az egy darab... A hõmérsékletrõl nem tudok nyilatkozni, mert én nem mértem.

Szerintem várj egy pár napot. Nekem sem mutatta ki az elsõ. A teszt szerintem tökmindegy, egyformán érzékenyek ezek, és a drága jó nevû is lehet éppen selejtes az az egy darab... A hõmérsékletrõl nem tudok nyilatkozni, mert én nem mértem.
Szia! Ismét Én vagyok. Orvosi segítséget kértél már? Ha még nem szerintem akkor lehet hogy kéne. Ha nem tud megmaradni benned az általában lehet a sárgatest hormon hiánya amit gyógyszerrel beállítanak. Nekem teherbe eséshez is gyógyszer kellett és nem is dolgozhatok, szülésig semmi megerõltetõt. Menjetek Orvoshoz az nem baj ha mind a kettõtöket is kitudnak vizsgálni. De mondom ez könnyen "beállítható" ha a sárgatest a gond nálad is. Majd nézem hogy írsz-e még ide
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért történik ez velem.... Az elsõ baba, akit akartunk, rögtön sikerült... de a 9.héten meghalt. Azóta pedig egyszerûen nem akar jönni :((((
Sajnálom öszintén. Lehet durván hangzik de neki valamiért nem szabadott megmaradni sajnos, lehet nem lett volna egészséges. Új hónap új remények szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos már nincs baba... :( merthogy volt. Illetve lett volna... (köszönöm kérdésed)
Szia 08:31 es vagyok. Mi lett az eredmény tudtál venni ilyen tesztet?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a válaszokat!!! Igen, tegnap délelõtt volt a kis vérpötty, mert erölködni kellett :( aztán kicsi barnás dolog, de azóta tényleg semmi, még nagyvécénél sem :) Kezdek reménykedni, remélem végre nem csalódok, mint eddig hónapról hónapra!!! Vasárnap reggel fogok tesztelni újra, ha addig így marad minden:) ) (azért jóóó drága ennyiért az a teszt, úristen!!!)
ugy legyen szorítok nagyon. Én is nagyon sokat vártam, a tüneteknek én még nem is akartam hinni csak átsiklottam felette. Drukkolok
Szia Tegnap írtam 8:31kor. A clearblue nem írja ki hogy mizu hanem csak egy + vagy egy - jel van rajta meg a kontrol csík én is kérdeztem a dm-ben hogy milyen tesztek vannak és a csajszi meg ezt is elõ vette. Ez volt a legdrágább és gondoltam hogy akkor ez biztos jó de patikában is van. nem volt idõm letenni a földre tényleg. Gyorsan kimutatta de ha vársz egy pár napot akkor tutira mutatja mert a hcg szint naponta duplázodik, és reggeli vizeletbõl ad biztos választ. lehet még olyan alacsony hogy nem mutatja ki. Ha csak barnázás volt és azóta semmi akkor az jó. Maradjon is így.
A kérdező hozzászólása: Még mindig semmi, bár a mellem pár nap óta egyre jobban érzékeny... Az éjjel egyáltalán nem tudtam aludni hason: a 3 labda, amin feküdtem nyomott nagyon :) )) Talán reménykedhetek végre...
A kérdező hozzászólása: Jah ez az a teszt, ami kiírja, hogy ha terhes vagy? Ami a babatervezõkön is van? Hol lehet ilyet kapni? Mert ma voltam DM-ben és nem találtam meg. Azért az reménytkeltõ, hogy ennyi - után mégis + lett :) Bár attól még az én esetem lehet tök más... Ma reggel pl. két vércsöppem volt. Utána kicsi barna, azóta semmi. Fájás sehol. Csak kicsit szédelgek, mint már kb egy hete. Köszi mindenkinek a választ!!! És Te kedves vasárnap tesztelõ! Te érzel vmi érdekeset esetleg?
Szia! 08:31 es vagyok. Nekem 1 nem értékelhetõ tesztem és 2 negatív tesztem volt és akkor hétvégén meg már úgy voltam vele hogy akkor egy drága teszt csak jó.és úgy lett.
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok, de majd csak vasárnap reggel tesztelek újra.Nekem is Medi-pregem van, egyébként a CB-rõl én is sok jót hallottam, vettem is már patikában 1800 Ft körül van. Drukkolok, hogy mindkettõnknek + legyen!!
Még korai, azért is lehet, hogy nem mutatja, vagy mert nem vagy terhes. Néhány nap múlva kiderül.
A kérdező hozzászólása: CB 3500-ért??? Milyen teszt az? még sosem hallottam róla. És olyan van, mint az én esetem, hogy egyik terhességet így, a másikat úgy érzékeli, vagy nem érzékeli? Ilyen létezik?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mást nem tudok, csak várni. Ki tudja, lehet, hogy még megjön :( Bár amit érzek, az nem pont olyan, mint máskor megjövés elõtt, de ki tudja, már nem merek hinni semminek sem...
Nagyon korai még 1 hét kéne és még akkor sem tutira mutatja ki. Nekem egy gyógyszertári teszt sem mutatta ki. dm- ben vettem 3500 volt a teszt clearblue nem volt idõm a földre letenni és + volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kértem, de mivel még csak idén próbálkozunk, azt hiszi kell idõt adnia nekünk. Én nem így gondolom, mivel a korom is eléggé stresszel... Jövõ hónapban kérek vizsgálatot, de ezt a ciklust még megvárom (ma vagyok a 10.napon) Köszönöm kérdésed, aranyos vagy:)
A kérdező hozzászólása: Ritkán, de elõfordul!Az én esetemben akkor szinte lehetetlen, igaz?
Nem valószínû. A terhesség és a vérzés ritkán összetartozó fogalmak.

Tegnap kellett volna megjönnie, fehér krémes folyásom van, állandóan szurkál a hasam mint mensi előtt és sokat fáj a fejem, tegnap teszteltem de negatív lett. Mi lehet ez?

Mult hónapban hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.

Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.
tesztelj, és várjuk az eredményt:-))
A kérdező hozzászólása: tegnap teszteltem negatívat, most még várok egy kicsit, nem szeretnék csalódni
Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..

Szombatra nem vártam a mensim, de pár napja kicsit barnázok és nem bírtam várni és teszteltem pozitív lett a teszt! Egy kicsit félek a barnázás miatt! Mikor érdemes orvoshoz mennem?

Legjobb válasz: szia! A barnázástól ne félj nem jelent semmi bajt,szerintem ráérsz két hét múlva dokihoz menni!!!Problémamentes szép babavárást kívánok!!!

szia! A barnázástól ne félj nem jelent semmi bajt, szerintem ráérsz két hét múlva dokihoz menni!!!Problémamentes szép babavárást kívánok!!!
Eloszor is gratulalok! En a helyedben jovo heten elmennek dokihoz, mar csak azert is h megnyugodjak...a barnazas nem minden esetben jelent rosszat...de szerintem jobb ha errol a doki nyugtat meg. Meg 1x gartulalok!!!! 20 hetes pocakos
Melyik tesztel teszteltél, hogy ilyen korán kimutatta mert nekem holnap kellene nem megjönnie és ha reggel nem lesz semmi szerintem én is tesztelek egyet...
Szerintem meg menj el minél elõbb orvoshoz! Tényleg nem minden esetben jelent rosszat a barnázás, de néha igen! Lehet például méhen kívül terhesség jele is! Biztos nincs semmi baj, de szerintem a maga megnyugtatása miatt is menj el orvoshoz!! És gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Gravi Hcg tesztet csináltam.
A kérdező hozzászólása: Hál Istennek a barnázás abba maradt!
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért mutatta ki ilyen hamar mert az volt a gyanúm hogy a múltkori mensim se az igazi volt lehet hogy már akkor teherbe eshettem?

Ma vagyok a 32. napon és még nem jött meg a nem várt! Viszont tegnap teszteltem és nega. Lett. Mikor csináljam a köv. Tesztet?

Legjobb válasz: Most látom az elöttem lévõ kérdezõ is hasonló cipõben jár!Drukkolok!

A kérdező hozzászólása: Most látom az elöttem lévõ kérdezõ is hasonló cipõben jár!Drukkolok!
Szia! Várj -3 napot, és tesztelj újra. drukkolok, hogy a köv +++ legyen!!! de ha még aztán sem jön meg, azért menj el dokihoz! Biztos, ami biztos!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Holnap már csinálhatod, remélem + lesz!!!
Szia! Miért nem reggel teszteltél? Szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj tesztet! Szorítok nagyon! :)
Szerintem is próbáld meg reggel az elsõ vizeletbõl, meg szerintem még ami irányadó lehet, hogy mérd meg a hõdet higanyossal hüvelyben még mielõtt kikelnél az ágyból, ha 37 vagy a felett van, akkor tuti baba! Sok sikert! Szorítok neked! Írj majd hogy mi lett! Én hétfõn tesztelek ha nem jön meg! :)

Teszteltem es pozitív lett. Mikor menjek dokihoz?

Marc 7. volt az utolso mensim.....

Legjobb válasz: Jövõ héten ár mehetsz szerintem. Kiszámoltam neked,most vagy 6 hetes. http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week Gratulálok,sok boldogságot!:) 29 hetes kismami

Jövõ héten ár mehetsz szerintem. Kiszámoltam neked, most vagy 6 hetes. http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week Gratulálok, sok boldogságot!:) 29 hetes kismami
OSZINTEN GRATULALOK!!!! En 5 hetesen mentem, akkor latszott a szep kis petezsak, jo helyen! Aztan 7 hetesen mar a szivhang is. Huvelyi uh-tol nem megy el baba, lehet, h azoknak a babaknak, akik utana mentek el, menniuk kellett... ;( Talan csak az idozites jott ki pont ugy :( De szerintem nem kell tole felni, 12. hetig sok helyen huvelyi van, jobban latszik a kicsike.
Szia. Én 6 hetes voltam, amikor elmentem a dokihoz. Most 31 hetes vagyok. Kívánom, hogy minden rendben legyen nálad!! Boldog babavárást!! :-)
Én 8hetesen mentem, akkor már volt szivhangja is.Gratulalok, boldog babvárást!23hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ja, nagyon sajnalom!:-( Remelem mar jol vagytok.Szoritok neked!Biztos nem lesz semmi baj!
Szia elsõként is szeretnék gratulálni! Nekem van egy kis rossz tapasztalatom, 7 évig próbálkoztunk, közben azt diagnosztizálták hogy meddõ vagyok, ne is reménykedjek. Most 18 hetes vagyok. Elmentem nõdokihoz, de nem ilyen gondolattal hogy netán baba van e, csak a mensimmel voltak gondok, és azt mondta h itt egy kisbaba van!!! Hát mondanom sem kell... A lényeg hogy ahogy hazaértem be is véreztem, elvitt a mentõ, nem sok esélyt adtak azt mondták ha holnapig kibírja a baba, akkor nagy esélyem van rá. Talán nekem is az uh. volt az oka a majdnem vetélésemnek. Ekkor 6 hetes voltam!! Szerintem várj!!
Szia én az elsõ babával 8 hetessen, a másodikkal 10 hetessen mentem el.Szerintem ráérsz Április végén elmenni.Gratulálok!!!32 hetes kismama.
Szia. Gratulálok!!! Én is hasonlóképpen jártam, mint Te, tavaly elõtt én is elveszítettem egy babát. Most én is terhes vagyok újra, 9 hetes, 5 hetes korban a dokim "soron kívül" ránézett uh-val, hogy mégis lesz-e baba, akkor egy pici petezsákot látott. Hivatalosan múlt héten voltam elõször, volt vizsgálat, citológia, akkor már a szívhangot is lehetett hallani, mit ne mondjak, csodálatos érzés. Azóta, mióta meghallottam, minden gondolatom a pici körül forog. Úgy gondolom, elég a 7.-8. héten elmenni, akkor már biztosan látja az orvos! Nagyon Boldog Babavárást!
Az elsõ válaszoló vagyok. Én nem bírtam ki, amíg hazaér a párom, azonnal hívtam! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen aranyos vagy!Ezek szerint te vagy az elso akivel megosztottam.Alig varom, hogy a ferjem haza jojjon!!!! Amugy most csinaltam a tesztet par perce:-D Itthol nagy meglepit szeretnek, de majd csak ha latott a doki, nem szeretnem almokba ringatni oket, mint tavaly. Remelem, hogy most minden OK lesz!
Szia! Gratulálok! :-) Én 7 hetesen voltam elõször, korábban nem akartam. Aztán ott a magánrendelõben nem volt Uh, így azt a kórházban nézte a doki rá néhány napra, és akkor már volt szívhang is. Igaz nekem végig csak hasi UH volt, és legelõször egy manuális vizsgálat, meg rákszûrés, attól én is nagyon tartottam, nehogy valami baj legyen, de nagyon óvatos volt a doki! Nagyon boldog heteket! 33 hetes kismama
Szia ráérsz 8-9 hetesen ne siesd el az orvost hiszen még annyira kis idõs vagy . egy kétgyermekes anya ui: csodálatos dologban lesz részed 9hónapon keresztül, gratulálok ANDI

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!