Találatok a következő kifejezésre: Teszteltem de Nem akar (6 db)

Meddig késhet a menszesz? Hétfőre nem vártam, de még nem teszteltem, mert nem akarok csalódni. Azt álmodtam, hogy megjött, de kérdés, hogy csak a szervezetem játszik velem vagy tényleg babát várnék?

Legjobb válasz: Mindig 28 napra jött meg eddig, aztán volt egy vetélésem, azóta 27 napra jön meg pontosan. Ma a 29. nap van. Ha ma sem jön meg, akkor sztem veszek egy tesztet.

A kérdező hozzászólása: Mindig 28 napra jött meg eddig, aztán volt egy vetélésem, azóta 27 napra jön meg pontosan. Ma a 29. nap van. Ha ma sem jön meg, akkor sztem veszek egy tesztet.
Szia! Szerintem vegyél egy tesztet, és csináld meg mert lehet baba!!! :) Én is hétfõre nem vártam, nem is jött és tegnap reggel Clearblue-val halványan +at teszteltem! Szorítok! Majd írj hogy mi lett!!!
Szia! Pedig jobb lenne ha tesztelnél! Leheth. babás vagy, de leheth. csak valami miatt késik! Ennek nagyon sok oka van! Legalább a teszt kimutatja mit higyj! Azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Én is szorítok akkor Neked és reménykedem tovább. A hétvégét még megvárom és hétfõ reggel csinálok megint egy tesztet, kivi leszek erõsödik-e.
Nekem is így van, CB halványan 2-3 percen belül + a másik negatív volt! Szerintem simán lehet baba!!!! Remélem én is! De majd én akkor fogok örülni ha látom hogy erõsödik a vonal és a doki is megerõsít! Gratulálok!!! utolsó v.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem csüt reggel Corax-szal negatívat és ma reggel Clearblue-val nagyon halvány pozitívat. De az is csak úgy 3-4 perc után jött ki. Így most nem tudom, mire gondoljak? Szerintetek most mi lehet?
Sikerült tesztelni? Mi lett? Írj!!
A kérdező hozzászólása: Ok, ma hazafelé veszek egy tesztet és reggel megcsinálom. Holnap írok, és köszönöm, hogy drukkoltok. :-)
Utolsó vagyok! Az álmok általában a félelmeinket tükrözik! Tesztelj!
Lehet, hogy terhes vagy, leht, hogy nem, ebbõl nem derül ki egyértelmûen. Az álom nem jelent semmit, az attól van, hogy ezen jár az eszed. Nekem mikor 1 napot késett, akkor kimutatta a teszt a terhességet. Attól függ, hogy pontos szokott-e lenni neked a mensesed. Csinálj tesztet, akkor tutira kiderül. Sok sikert!
Én is hétfõn tesztelek újra! Majd írd meg hogy mi lett és én is írok! Szorítok!!!
Esetleg késõbb fogant.. Próbáld meg két nap múlva egy érzékenyebb teszttel. ++++++
Nagyon babásnak néz ki a dolog :) Szerintem is csinálj pár nap múlva egy tesztet és reméljük pozitív lesz!!! Szorítok!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a szorítást, de idõközben kiderült a dolog: megjött :( sebaj, majd jövõ hónapban :)

Miért nem jön meg? Mit csinálhatnék, hogy megjöjjön? 33-34 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon. Több mint 1 hete fájogat a hasam, görcsölget, de csak nem akar megjönni. Teszteltem 3 nap késés után, negatív lett.

Legjobb válasz: Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: CSak remélni tudom, hogy terhes vagyok, de 3 nap késés, és Lilivel teszteltem, szóval az már a kimaradt napján délután is ki kellene hogy mutassa. Igazából mindjártmegjön érzésem van, de több mint egy hete.
Tesztelj mással!A Lilly egy nagy sza...r!Nekem 8nap késésnél is negatív volt, aztán terhes vagyok!:)

Teszteltem de semmi. Nem akar megjönni akkor is lehet baba? Tünetem nincs. Lehet, hogy más baj van?

Legjobb válasz: Egy tesztet csináltál? Tanácsolom tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. Ha negatív és még mindig nem jött meg, akkor fordulj nõdoktorhoz!

Egy tesztet csináltál? Tanácsolom tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. Ha negatív és még mindig nem jött meg, akkor fordulj nõdoktorhoz!
Mennyi ideje késik? Elsõként azt mondanám én is, hogy reggeli vizeletbõl tesztelj, aztán várj pár napot és ha nem jön meg megint teszt. Aztán doki!!! Stressz, felfázás miatt is késhet, de ciszta miatt is! Jó hamarabb a végére járni!
A kérdező hozzászólása: Volt nap amikor nagyon sûrün jártam pisilni és néha feszül a méhem ennyi a panaszom. Elvileg 29.-én kellett volna megjönnie de lehet a gyógyszer abbahagysa még befolyásolja a dolgot. Reggeli vizeletbõl teszteltem de ha nem jön meg tesztelek még 1-et aztán orvoshoz fordulok. De még csak semmi menzeszre utaló jelem sincs olyan néha mintha mindjárt megjönne de folyás barnázás meg ilyenek nincsenek.
Lehet azért lett negatív, mert korán teszteltél. Várj pár napot és tesztelj újra! Elsõ válaszoló vagyok:)

Van olyan aki észrevett magán 3 hetesen állandó hangulatingadozásokat? Még nem teszteltem pozit, de az első terhességemnél is ugyanígy volt, minden, kicsit is szomorúbb dolgon, akár egy reklámon is sírok egy-két napja. Reménykedünk.

Legjobb válasz: Nekem voltak hanguladingadozásim, igaz kicsit késõbb olyan 5-6 hetes kortól. Ha nagyon vágysz babóra, sajna ez nem annyira mérvadó, én tudom, mert 1év volt mire összejött és már tudta az agyam, milyen tüneteket kell produkálnia minden hónapban. Lehet, hogy csak melegfront van, ilyesmi. Félre ne érts, nem akarok a lelkedbe gázolni, csak velem is ez volt. Ennek ellenére lehet, persze babóka is, drukkolok nektek és mielõbbi babázást kívánok!

Nekem voltak hanguladingadozásim, igaz kicsit késõbb olyan 5-6 hetes kortól. Ha nagyon vágysz babóra, sajna ez nem annyira mérvadó, én tudom, mert 1év volt mire összejött és már tudta az agyam, milyen tüneteket kell produkálnia minden hónapban. Lehet, hogy csak melegfront van, ilyesmi. Félre ne érts, nem akarok a lelkedbe gázolni, csak velem is ez volt. Ennek ellenére lehet, persze babóka is, drukkolok nektek és mielõbbi babázást kívánok!
Én idegbeteg voltam, de mivel az esküvõnk is akkor volt, nem gondoltam, hogy terhesség miatt lenne. Utólag már tudom. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!