Találatok a következő kifejezésre: Teszteltem de Nem (201 db)

Szia! Én is így voltam ma, halvány pozi, de nekem egybõl kijött, én nem merek neki hinni :-((
Gratulálok :) Nekem hasonlóképp lett + az elsõ tesztem, csak nem 1 nappal a mensi elõtt, hanem 3! Majd tesztelj még 1-et 2-3 nap múlva, az már egybõl + lesz. 23hkm
jajj a mázlista:D:D gratulálok! nekem is hétfõn kéne nem megjönnie, de én nem mertem tesztet venni, hogy nehogy idõ elõtt teszteljek! remélem a keddi nekem is pozi lesz! kedden Te is tesztelj még egyet, az tuti elsõre erõs pozi lesz!! kellemes babavárást!
Nézd meg, hogy mi van a tesztre írva. CSalós lehet, ha idõn túl jön elõ. Javaslom, csinálj egyet ma reggel is. Napról napra erõsödik, úgyhogy mostmár idõben ki kell mutatnia. Ha ez is pozi, irány a doki. Szurkolok nagyon! Írd+, mi lett!!!

Ma teszteltem de nem tudom mit gondoljak?

A második csík két oldala párhuzamosan rózsaszín de elég gyengén közötte meg fehér tehát olyan mintha a második csíknak csak a kerete rajzolódott volna ki. Egyébként a kontrollcsík is csak közepesen rózsaszín. Remélem érthetően fogalmaztam meg. :) Ti mit gondoltok erről? Lehet ezt pozitívnak venni, mert én nem merem azt hinni...

Legjobb válasz: Ok nélkül nem szokott színes csík megjelenni a Teszt területen. Nem tudsz esetleg képet mutatni róla? Én azért nem zárnám ki azt a babát, ismételnék holnap reggel, egy más típusú teszttel, mert ha itt a kontroll sem túl erõs színû, akkor ember legyen a talpán, aki egy kezdõdõ várandósságot meglát rajta a teszt területen :)

Ok nélkül nem szokott színes csík megjelenni a Teszt területen. Nem tudsz esetleg képet mutatni róla? Én azért nem zárnám ki azt a babát, ismételnék holnap reggel, egy más típusú teszttel, mert ha itt a kontroll sem túl erõs színû, akkor ember legyen a talpán, aki egy kezdõdõ várandósságot meglát rajta a teszt területen :)
Ezt vedd inkább értékelhetetlennek! Csinálj holnap reggeli elsõbõl még egyet! Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok. Az a baj hogy próbáltam a mobilommal lefényképezni de nem lesz éles a kép homályos.. :/ Párom ritkán jár haza most a külföldi munka miatt és én úgy számoltam, hogy peteérés után voltunk együtt ami 11 napja volt és ezért nem is reménykedtem csak most késik már 3 napja és azért teszteltem..

Teszteltem de nem igazán tudom eldönteni?

Igazából ma kellett volna megjönnie és ez most délutáni teszt nem reggeli. Én látom halványan de lehet beképzelem. (Nem rég próbálkozunk és csak megérzés volt.)

Legjobb válasz: Szerintem csinálj másikat

Szerintem csinálj másikat
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én sem... :) Utólag olvastam el a teszt papírját, azt írta 1 percig legyen vizeletben, aztán vízszintesen, és 15 perc múlva nézzem meg. És 1 perc bemártás után vízszintesen fotóztam, és rögtön kiírtam/feltettem. Mikor megnéztem újra addigra megszáradt akkor raktam fel az újabb képet. Egyéb tünetem amúgy nincs, talán annyi hogy a mensi elõtt 2-3 nappal már barnázni szoktam, és a 29. nap megjön (ill. az az elsõ nap). Most semmi barna nem volt, és ma van a 29. nap. Mint írtam délutáni vizelet, meg megnéztem a méhszájam alig érem el (tudom tudom nem szabad, csak kíváncsi voltam bent se vérzik?!) nagyjából ennyi.
Pozitívnak néz ki :)
Nekem is az volt z elsõ tünet, hogy elmaradt a barnázás. Ezért mertem tesztelni már a 28. napon. Másodszorra meg már elõtte 3 nappal teszteltem, mert gyanús volt :D
pozi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Reméljük pár nap múlva határozottabb lesz..!
A kérdező hozzászólása: [link] :)
Jajj de szép! :) )) Tudtam, hogy az elsõ is pozitív volt! Jó egészséget, boldog babavárást!
Sokat erõsödött gratulálok
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Gratulálok! :-)
Ez igen :) ) Gratulákok, boldog baba várást :)
Szerintem ez +. Az elsõk nekem is idõn túl lettek +-ok, utána már idõre is + lett :)
Szia! Én nem látom pozitívnak:( Viszont nagyon szurkolok, hogy esetleg a következõ vizeletbõl elvégzett teszt szép erõs pozi lesz:) )
De szeretnék én ilyen sokkot! :D
Én is látom, ha ez megnyugtat :)
nem csak képzeled, de elég leharcolt ez a teszt. Jó lenne egy másik.
Én is látom, de azért holnap reggel csinálj elsõbõl egy újat!
A kérdező hozzászólása: Nem leharcolt csak le akartam törölni az elejét és erõsebben fogtam meg. Az a tartomány sem sérült amin a csík van. Vagy vannak.. Nemtom. 2-3 nap múlva csinálok másikat, csak érdekelt hogy látjátok-e amit én. Köszi a válaszokat, írjatok még! :)
Én is látom! Csak az a baj nem túl szabályos az a csík, így nem merem állítani hogy 100% -san pozitív. Mindenesetre drukkolok!
A kérdező hozzászólása: [link] Ilyen MOST, idõn túl.
Szerintem pozitív :)
Így már szerintem is pozitív! :) ))
Én pozinak látom. De jó neked! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj nem tudom sokkot kaptam nem merek örülni se!? Azt se tudom hol vagyok!
Inkább csinálj egyet reggelibõl!
Gratula :)

6-8 napja késik, gyakori vizelés főleg éjjel, puffadtság érzés. Ennyi tünetem van. Reggel teszteltem, de nem tudom eldönteni, hogy nagyon halvány pozitív, vagy szellemcsík?

http://kepfeltoltes.hu/121219/P191212_09.29_www.kepfeltoltes.. Második baba lenne. Ilyen tüneteim voltak az els?nél is, azért reménykedek.

Legjobb válasz: Szerintem pozi:) Gratula.

Szerintem pozi:) Gratula.
Az elso teszten a vizleet felszivo csik szele latszik!Jol mondtak elottem.Ne add fel!Majd csak sikerulni fog!De ha nem jon meg addig probalkozz..:) Szoritok!:)
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli, hcg line, de idõntúli. 10-15 perc. http://kepfeltoltes.hu/121221/P211212_09.42_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Sajnos elég homályos képet csinál a telefonom, élõben erõsebb a 2.csík, mint ezen a kissé homályos képen, de így is látszik. Van remény, vagy járt már valaki hasonlóan?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/121221/P211212_09.42_m_solata_www.kep..
Itt mar latszanak a csikok!:) Ha erosodik akkor nem lesz semmi baj, ha nem erosodnenek 2 naponta akkor lehet hogy el fog menni(En is jartam mar ugy sajnos..:( )
Ezen már én is látom a csíkot :) :)
A kérdező hozzászólása: Ma is teszteltem, idõn belül "szemguvasztósan", de halványan, kb. 15 perc múlva kicsit erõsebben látszott a halvány 2. csík.
Szia! Ha ez 25-ös teszt, szerintem vegyél 10-est, és próbáld azzal, az elõbb kimutatja (már ha minden reggel tesztelni akarsz). Szorítok!
Én tudnék segíteni, ha látnák is valamit. Van pasid? Mert ha van és lehet az õ telefonján képet csinálni, akkor szépen kérlek csinálj azon jó?
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:17-es, nem kérek a gúnyolódásodból! A többieknek köszi szépen az eddigi véleményeket. Ma reggeli tesztem: http://kepfeltoltes.hu/121222/P221212_15.13_www.kepfeltoltes..
És ez poz vagy neg?
A kérdező hozzászólása: Valószinûleg pozitív, mert 2 csíkot látok.
szia! ez már inkább látszik pozitívnak, a homály ellenére is, de azért még óvatosan gratulálok! 27-es voltam
A kérdező hozzászólása: Most voltam nõgyógyásznál, továbbra sincs menstruáció, de baba sem. 2-3 hét múlva, ha addig nem jön meg, vissza kell mennem vizsgálatra és beindítja gyógyszeresen a ciklust. Tényleg nem lehet hinni, vagy legalábbis nem minden esetben pozitív a pozitív idõntúli teszt:( Nagyot csalódtam:(
Szia! Na van baba? vagy csak hormonprobléma?
szia. én írtam, hogy látom az elsõ teszten a csíkot, de ezen tényleg semmit. ha már közel 8 napot késik biztosan akkor sokkal erõssebbnek kellene lennie. a nem várt napján, már délután is egyértelmû pozi csík kell legyen a teszten.
1 csikot látok. Szerintem már jobban látható lenne a 2 csik is, ha poz. lenne.
Ezen én sem látok még egy csíkot:( de ez semmit nem jelent, mindenkinél máshogy van, ne add fel! (Az elsõ képen amúgy szerintem inkább a vizeletfelszívó résznek a széle látszik, mint csík) De még egyszer mondom, ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Negatívba nem tudom áttenni.
szerintem is pozi lesz
ez pozi, gratulálok!!!
Én nem látok rajta még egy csíkot :(
Ismeteld meg holnaputan is!En sem latok rajta semmit..Nekem is volt mar par ilyen szemguvasztos tesztem..
Én negativnak látom. 1 csikot látok.
írtam már, hogy pozi :-), csak a vak nem látja :-). vigyázzatok magatokra és boldog babavárást. én is 3 napja tudtam meg, hogy babát várok :-)
Hát ne haragudj de ez negatív, nem meg bántásból írom!! de 2 nap múlva újra tesztelj!Ebbõl még lehet szép két csíkos is! nekem 3 napos késéssel annó fúl pozi volt a tesztem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, reggel újra tesztelek, az elsõ babánál a nemvárt elõtt 1 nappal már két erõs csík volt a teszten. Addig is reménykedek.:)
mi lett a teszt eredménye?
Mi lett az eredménye?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/121220/P201212_08.38_www.kepfeltoltes.. mintha erõsebben látszódna...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/121220/P201212_09.02_www.kepfeltoltes.. Már erõsebben látszik, de még mindig nagyon-nagyon halvány. Ti is látjátok, vagy csak odaképzelem?
Ezen én nem látok még egy csíkót :(
A kérdező hozzászólása: Baba nincs, most Clostibegyt szedek, hogy újra beinduljon a peteérésem. Remélem megoldódik ez a probléma.
Ha halványat teszteltél, akkor gratulálok kismama. :)
Napközben csináltad meg? Ez az elsõteszted?
De jó!!!!!! :) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem a reggeli elsõ vizelet volt, de délelõtt csináltam. Picit szurkált a hasam, puffadok nagyon.Nem vérzem, nem barnázom.Remélem így is marad.Cicim duzzadt.Remélem egészséges.Jövõhétig megbolondulok.
Én az 5.héten is halványat teszteltem, most vagyok 9 hetes terhes, úgyhogy gratulálok kismama :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Szedem a folsavat meg zöldséget gyümölcsöt eszek sokat. Volt már egy sikertelen terhességem és izgulok. Õ lesz a harmadik manóka, ha minden igaz!! Jajj, én lennék a legboldogabb a világon! Nektek is jó babavárást!
Ma teszteltél elõször?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem. Utolsó mensim okt.25 én volt. Ovulációs kalk.szerint 4-tõl 8.áig volt peteérésem. Apával próbálkoztunk is szorgalmasan:) Testhõm 37.körül volt 21.én. .. Tegnap teszt, halvány lett.. De nem merek még másikat csinálni mert ha neg. Akkor megõrülök.
Hát mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111007/Photo-0068_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: ttp://kepfeltoltes.hu/view/111007/Photo-0069_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111007/Photo-0069_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: Köszike! Remélem jól csináltam. :D
Utolsó vagyok! Húhúú ez még a tegnapi teszt??? Hát én ezt nem mondanám halványnak!! Gratulálok! Szép kis pozi teszt!! :) )
A kérdező hozzászólása: Igen! De élõbe kicsit halványabb! Már annyira beleéltem magam, és félek hogy mégsem baba. Régóta próbálkozunk és már egy kicsit kivagyok! De remélem igazad lesz. Holnap csinálok még egyet, hátha erõsebb lesz.
Szerintem is pozitív :D Gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) ))
Szerintem még nem láttál halvány pozi tesztet:D:D:D Ez baromi erõs pozitív!!!! Tuti baba! az enyém 5x halványabb volt, és már 4 hós a lányom idekint!:DGratula!
http://kepfeltoltes.hu/ Itt feltöltöd, nem kell regizni, nagyon egyértelmû a használata ("tallózás", kiválasztod a képet a gépedrõl és kicsit lejjebb "feltölt") utána pedig még lejjebb haladsz az oldalon és ott lesznek a linkek, igazából mindegy melyiket választod de pl."link fórumokhoz" jó lesz és bemásolod ide. :) Na, muti! :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy hogy kell felrakni.
a halvány is pozitív. mikorra nem vártad?
mutasd meg:)
mióta próbáloztatok?
muti!
az enyém olyan halvány volt, hogy nagyítóval alig látszott.két éves a fiam
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja próbálkozunk! 2-ára nem vártam, semmi tünetem csak magas a hõm! 2 tesztet csináltam ma mindkettõ halvány pozitiv lett!
Szerintem akkor örülhetsz. Halvány pozi is pozi!! Meg akkor már késik 4 napja! szóval szerintem Gratula!!
muti meg :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem sikerült, már annyira vártuk! Megpróbálok felrakni képet.
A kérdező hozzászólása: Tényleg baba lett! Köszi a biztatást! 10hkm
Azóta teszteltem de.....???
Ott van a negatív (-) jel a szó végén. Ha mára nem várod, tesztelj holnap. Ennél jobbat szerintem senki sem tud neked látatlanban mondani.
A kérdező hozzászólása: Hát, igen jobbat nem tudok tenni, csináltam jóstesztet már 2-õt reggeli vizeletbõl és erõs +. a terhességi teszt megint csak késõbb lett +. Én már nem tudom... Mensinek semmi jele :)

Tegnap este hazamentem és nem bírtam tovább, teszteltem, de negatív lett. Holnap kellene megjönnie. Mennyire volt korai a teszt?

Korán teszteltem? 30 napos ciklusaim voltak utóbb, tegnap volt a 29. nap. Ma reggel 36,9 volt az ébredési h?m. Holnap megjöhet még így? Amúgy babát szeretnénk, de szerintem most ez nem sikerült, a tüneteimb?l ítélve. (Tegnap az ébredési h?m 37,3 volt, este, ami tudom, h nem számít 37,5, ezért is estem neki a tesztnek. A teszt neve Lily. Tudom, nyugi.... majd legközelebb.

Legjobb válasz: Mikor olvastam,amit írtál,nagyon meglepõdtem,mert velem pontosan ugyanez a helyzet szórórl szóra.Nekem is tegnap volt a 29. nap és én is Lilyvel teszteltem,nem bírtam ki,de sajnos nega lett.Holnap nem kéne megjönnie,és ma reggeli hõm 36.9 volt. Abban bízom,hogy nem jön meg,mert én kb.1 héttel mensi elõtt már érezni szoktam a mindjárt megjön érzést és a cicim is fáj,most viszont csak feszülés van és nem görcsölök. Szerintem ne add még fel,várjunk még egy kicsit!Valószínûleg korán teszteltünk és a hõemelkedés is jó jel!Majd írd meg,mi lett.Drukkolok!

Mikor olvastam, amit írtál, nagyon meglepõdtem, mert velem pontosan ugyanez a helyzet szórórl szóra.Nekem is tegnap volt a 29. nap és én is Lilyvel teszteltem, nem bírtam ki, de sajnos nega lett.Holnap nem kéne megjönnie, és ma reggeli hõm 36.9 volt. Abban bízom, hogy nem jön meg, mert én kb.1 héttel mensi elõtt már érezni szoktam a mindjárt megjön érzést és a cicim is fáj, most viszont csak feszülés van és nem görcsölök. Szerintem ne add még fel, várjunk még egy kicsit!Valószínûleg korán teszteltünk és a hõemelkedés is jó jel!Majd írd meg, mi lett.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ez a második hónap. Még nagyon az elején vagyunk. 5 évig szedtem gyógyszert, volt két mûtétem ("ott", de nem baba miatt, hanem betegség miatt, ami állítólag semmilyen hatással sincs a termékenységre). Kicsit félek. Fájogat a hasam és nem tudom eldönteni, h ez a méhem lenne, vagy csak a beleim mocorognak. Nem "mindjárt megjön" érzés.
mennyi ideje probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De én is úgy gondolom, h most meg fog jönni! Igen, mindenki más és más. Mivel a hõmérséklet elég döntõ, meg azért a teszt is ott van. De jó tudni, h ti itt vagytok és "nincs egyedül" az ember, ha kérdése van. Megírom a fejleményeket!
A negyedik válaszoló vagyok. Bocs azt kifelejtettem, hogy február 26-tól 29-ig 36, 9-rõl 36, 5-re ment le a reggeli hõm. Ennek ellenére két csíkos lett a teszt március 1-jén.
sajnos a hõd nagyon leesett. nekem is ilyen volt a mutkor leesett a hõm és rá 2 napra megjött.
Szia! Nekem 28 naposak - voltak:) - a ciklusaim. Múlt héten a 29. napon teszteltem Lilyvel és olyan halvány volt a csík, hogy azt hittem, csak képzelõdöm. A 30. napon még mindig szinte láthatatlan volt. Végül a 32. napon - tehát a kimaradt mensi utáni 4. napon lett nagyon gyorsan és jól láthatóan két csíkos a teszt. Úgyhogy nyugi, még bármi lehet! Kitartás! :)
A kérdező hozzászólása: Oksa, megírom. De TE is!
Az elsõ válaszoló vagyok.A gyomorégés azt mondják, jó jel, nekem is volt az utóbbi pár napban, pedig sose szokott lenni. Az nem baj, ha nincs tünet, van, aki a 6-7. hétig semmit nem tapasztal, sõt, azt mondják az a jobb.Lilyvel teszteltem.A bimbóérzékenység is tünet lehet ám.:-)Majd írd meg, mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, h ilyen gyorsan válaszoltál! De jó tudni, h más is ugyanígy van!!! Én kicsit "feladtam" most, mert bár furán érzem magam, de a fene tudja. Nekem csak mensi elõtt egy nappal kezd fájni a derekam és a hasam alja, a cicimet meg nem nézegettem eddig, de az is csak az elõzõ nap lesz keményebb. Most meg múlt hét péntek óta már érzékenyebb volt, de csak a bimbóm. Szeretném, h baba legyen, de mivel nem nagyon vannak tüneteim, nem hiszem. Tegnap még bizakodóbb voltam, mert én kérdeztem a gyomorégésrõl, ami még mindig megvan és nagyon rossz. A dokim tanácsolta tegnap h csináljak tesztet, de azt nem mondta, h mikor. Én szurkolok neked!!! Milyen tesztet csináltál?
Szia! Sajnos elégg leesett a hõd tegnapról mára. 4 tized fokot. Szorítok hogy visszaugorjon!
nekem az elsõ gyógyszermentes hónap után lett baba, és az elsõ tesztem neg.lett, rá egy hétre csináltam poz.tesztet. sok sikert

Korán teszteltem? Csütörtökre nem várom, ma reggel nem bírtam ki és teszteltem, de sajnos negatív lett.

Legjobb válasz: Nagyon korai még. Minimum várd ki a csütörtököt. De nekem pl. a kimaradás utáni 3. napon mutatta ki elõször.

Nagyon korai még. Minimum várd ki a csütörtököt. De nekem pl. a kimaradás utáni 3. napon mutatta ki elõször.
Ok, majd megírom. Nagyon babás gyanús vagy, szerintem tuti az. Nekem hiányzik a testápolószerû folyás, pedig emlékszem, hogy a legutolsó terhességemnél volt nekem is. Én most októberben vetéltem el 9 hetesen. :( A dokim a leleteim alapján engedélyezte az újabb próbálkozást. Mindenképp írd meg Te is a teszt eredményt! :)
Szia, én várom péntekre. Köszi a drukkot. Neked vannak tüneteid? Nekem ma van egy pici rózsaszín folyásom. Kicsit fáj a derekam, melegem van, de közben fázom, kicsit émelygek és nehéznek érzem a cicim, pedig szerintem nem nõtt. De lehet, hogy ezek csak a mensi elõjelei.
Szia! Szerintem is korai volt. Nekem mensi elõtt 4 nappal a clearblue egyértelmû neg. volt, ma meg 2 nap késés után a pregimax halványan poz. Szerintem te is próbálkozz a mensi késés után. Sok sikert!
szia, most írtam ki én a kérdésem..h melyik megbízható teszt...:) én meg nem merek félek csalódástól...késõbb próbáld sok sikert
Persze, simán lehet, hogy korán teszteltél. A teszt érzékenysége sem mindegy! Még ne keseredj el, ne add fel! Én péntekre (nem) várom. Még nem teszteltem, csak ha elmarad a mensi. Szerintem várj még Te is, hétvégén már biztosabb az eredmény, ha nem jön meg. Tudom, nagyon nehéz kivárni, már én is tûkön ülök. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, mindenkinek!Akkor türelmes leszek, nem is veszek péntekig tesztet:) Válaszadó aki péntekre várja, Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem a melleim fájnak nagyon, plusz a folyásom testápoló szerû.És a mindjárt megjön érzés már 2 napja. Fél éve volt egy vetélésem 6 hetesen, de tök fura hogy egyátalán nem emlékszem milyen tüneteim voltak.Drukkolok nagyon, majd ide írd meg mi volt pénteken!
Szia! Én vagyok a pénteki tesztelõ. nekem sajnos megjött, de remélem a következõ hónap már a miénk lesz. :) Veled mi újság? pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem is megjött, de mi is bizakodunk a köv.hónapban!Sok sikert! Köszi hogy megírtad! Puszi!
kb pont ovulációkor nem védekeztetek, ez min. 30% esély, hogy terhes lehetsz. Sõt, inkább 50%, mert vagy igen, vagy nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!