Találatok a következő kifejezésre: Teszteltem Corax-szal. fura (1 db)

Teszteltem Corax-szal. Elég fura teszt. Ez most pozitív? Vagy nem?

A Teszt ablakban a háttér halványan rózsaszín, egyértelm?en kivehet? fehér tesztcsík aminek az egyik széle sötétebb rózsaszín (persze halványan így is), de nem er?sen. Ez most mit jelent?

Legjobb válasz: Szétszereltem, és a hátoldalán be van csíkozva ahol a csíknak lennie kéne...szóval ott van a nagyon cérnavékony rózsaszín 2.csík, ahol jelöli a fehér felett. Na most akkor ez mi? Most csináltam (du-án) Légyszi írjatok mert nem tudom mi van!

A kérdező hozzászólása: Szétszereltem, és a hátoldalán be van csíkozva ahol a csíknak lennie kéne...szóval ott van a nagyon cérnavékony rózsaszín 2.csík, ahol jelöli a fehér felett. Na most akkor ez mi? Most csináltam (du-án) Légyszi írjatok mert nem tudom mi van!
Szerintem vegyél valami egyértelmûbb tesztet és tesztelj holnap reggeli vizeletbõl.
Én is tök ugyanígy jártam corax be sure-ral, és nem volt baba. Tesztelj másfélével, hogy megtudd az "igazat"! drukk

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Babát szeretnénk, és gravidát meg e-vitamint szedek, így nem lehet túladagolni az e-vitamint, h. egyik nap gravida, másik nap e-vitamin?

Május óta próbálkozunk,múlt hónapig nem jött össze,és elkezdtem szedni az e-vitamint,és első vitaminos hónapunkban összejött,de másfél hetes késéssel távozott a menstruációval.az orvos mondta,h.szedjek terhesvitamint,de én az e-vitamint se szeretném abbahagyni,mert szerintem az segített most is teherbeesni,csak szerintem vékony volt a nyálkahártyám(6.héten 9,2 mm)

9

Volt, akinek több napos barna folyás babát jelzett?

1

Lehetek terhes?

Szeptember 26-án megjött, de elég gyenge volt, ma pedig szúr a bal oldali petefészkem meg fáj a mellbimbóm. Utoljára szept 21-én csináltam tesztet az negativ volt, együtt voltunk szept 22,24,27én meg okt 4én. Előfordulhat terhesség attól függetlenül, hogy megjött?

1

IR beteg vagyok a reggeli, vacsora és ebéd nem okoz gondot de a tízórai és az uzsonna nem jó megosztva csak a lassú CH jó nekem! Tudtok erre a két kisétkezésre ajánlani valamit?

6

17 éves vagyok és Teherbe estem egy 27 éves férfitól most mit csináljak?

16

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!