Találatok a következő kifejezésre: Teszteltem és csíkos lett. Ez már (2 db)

A Clearblue mennyire megbízható? Most teszteltem vele és halvány 2 csíkos lett. Ez már tuti?

Legjobb válasz: szerintem tuti tuti!!! nekem már menzi elõtt kimutatta a babócát, úgyhogy én ezer százalékban clearblue-ra esküszöm! gratulálok!!! :)))))

szerintem tuti tuti!!! nekem már menzi elõtt kimutatta a babócát, úgyhogy én ezer százalékban clearblue-ra esküszöm! gratulálok!!! :) ))))
A Clearblue-nál nem az a pozitív, amin a kontrollvonalnál egy csíkot, a másiknál egy keresztet mutat??? Szerintem elég megbízható, de szerezz be egy másikat is a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: De igen, egy + jel de ahhoz is kell még 1 vonal mert az egyik rajta van. Köszönöm! El sem merem hinni. De most próbáltam Gabrielt is és az nem mutatott semmit. Már 5 napja késik.
Hmm, pont most írta valaki, hogy vele is ugyanez történt, az egyik teszt kimutatta, a második, a Gabriel nem! Én azt javaslom, hogy vegyél egy harmadik tesztet, és aztán meglátod, az mit mutat!!! Sajnos az is lehet egy lehetõség, hogy a baba már nincs!:( de nem szeretnélek ijesztgetni! Ha 5 napja csináltad a Gabriellel(jól értettem?), akkor az újabb teszt már biztosabb eredményt mutat, pláne, ha azóta sem jött meg!!!!
A kérdező hozzászólása: 5 napja késik és mindkét tesztet most délután csináltam.
5 nap alatt jelentõsen nõ a HCG-d, ezért szerintem csinálj újra tesztet, ha lehet azt is délután! nem egyformák a tesztek, nekem sem egyforma erõsségben mutatják ki. De a Clearbluenak kicsit utánaolvastam a neten, meg a Gabrielnek is. A Clearblue-t elég megbízhatónak és érzékenynek tartják, de ezt a dobozán fel is tüntetik. A Gabrielnél állítólag vigyázni kell, hogy ne ázzon el, akkor akár álpozit is adhat. Már régen használtam, mivel akkor negatív lett, aztán meg is jött, nem tudok róla véleményt mondani igazán, csak amit olvastam. Ha beírod a google-ba, hogy terhességi tesztek, elég sok oldalt kidob a témában, és én több oldalt elolvastam.

Teszteltem és 2 csíkos lett. Ez már tuti baba?

sziasztok! én voltam az aki hétf?n irta hogy február 1-én volt meg a mensije és hogy tesztelhetek e már! nos most teszteltem coralene nev? teszttel és ugy néz ki hogy 2 csikos lettem! nem akartam elhinni! megmutattam tesómnak hogy ? is látja e a második csikot és igen!olyan boldog vagyok hogy mindjárt kiugrok a b?römb?l viszont volt 2 vetélésem és nagyon félek!én már tuti veszélyeztetett terhes leszek? ja és ilyenkor az orvos vajon ir fel valami gyógyszert hogy megint nehogy igy járjak???üdv mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Ne aggódj, azért mert volt vetélésed egyáltalán nem leszel most automatikusan veszélyezetett terhes!!!! Gratulálok, és gyönyörû 9 hónapot kívánok!

Ne aggódj, azért mert volt vetélésed egyáltalán nem leszel most automatikusan veszélyezetett terhes!!!! Gratulálok, és gyönyörû 9 hónapot kívánok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönö nektek a kedvességet és a jókivánságokat! milyen az élet egy éve hogy nem esek teherbe a vetélésem után! most akartam elmenni dokihoz de hála istennek összejött a kis pocaklakóm!!! délután már be is jelentkezek a dokimhoz!
Egész biztosan terhes vagy. Gratulálok. :)
:-))))))Üdvözöllek a körünkben:-)Gratula!!
A kérdező hozzászólása: szia! én most járok a 34. napon a ciklusaim inkább 30 naposak! csak az volt az érdekes hogy mostanában reggelente olyan hányjngerek jönnek rám hogy nem gyõzök szaladgálni a wc-re! és iszonyatosan ég a gyomrom! reggelente sose tudtam enni most meg alig várom hogy kész legyen a reggeli olyan éhség tör rám!a tesztek nevei amelyeket ma csináltam:coralene ezt a vizeletsugárba kell tenni a másik:gravi hcg ahhoz fel kell fogni agy edénybe a vizeletet! ja és napközben csináltam nem a reggeli vizeletbõl és igy is két csikos lett mind a kettõ!!!
hol lehet ilyen tesztet venni, patikában? És mennyi idõs késés után csináltad meg a tesztet? Nagyon fotnos lenne tudnom, mert nekem már vasárnap óta késik.:) )
A kérdező hozzászólása: képzeljétek csináltam egy másik tipusú tesztet az is pozitiv!!!!
Akkor ne várj, ha ilyen nyilalgatások vannak, ami lehet természetes, de Te érzed mennyire erõs.
gratula ha már volt vetélésed akkor vigyázz nagyon magadra pihenj sokat és a dokinak is mlizsd meg hogy mi volt hátha most tud segiteni ha már tudni fogja hogy nehezen marad meg neked jó baba várást
A kérdező hozzászólása: ja és azt kihagytam hogy elég rendesen görcsölök olyan mint mikor meg akar jönni!néha összekucorodom mint egy kislabda annyira belenyilal a méhembe!!!
Nagyon gratula!!Én az 1. tesztemet egy hétre rá megismételtem, de nem fontos, csak a biztonság kedvéért úgy akartam dokihoz menni.Mivel volt vetélésed az orvos veszélyeztetettként fog kezelni de ez nem jelenti hog bármi baj lenne.lehet kaosz gyszert attól is függ az elsõ 2 vetélésed mi miatt következett be, de biztos jobban oda fog figyelni-vigyázz magatokra, és menj mielõbb dokihoz !!
gratulálok!Szerintem kérj idõpontot a dokitõl!
Szia! Én utrogestan (azt hiszem) nevû kúpot kaptam, ami hormon, és segít megtartani a terhességet, ha nem genetikai probléma van. Lehet hogy te is kapsz ilyet tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!