Találatok a következő kifejezésre: Teszteltem és csíkos (7 db)

Mitől lehet, hogy a + ovu-teszt után (köv. Nap halvány + volt, majd másnap - ), ma kíváncsiságból teszteltem és ismét erős két csíkos lett?

Valami nincs rendben velem vagy 2 * van peteérésem? Tapasztalt valaki ilyet? Iszom a cickafarka teát, annak lehet ilyen hatása?

Legjobb válasz: ha van ébredési görbéd is mellé akkor küldd el Leónak a www.babatervezok.otthona.net oldalon. Itt rengeteg fajta kérdésre találsz választ, illetve fel is teheted szakembernek (Leo) õ ugyanis rengeteg embernek segít a teherbeesésben. és minden infó is megvan a honlapon az össszes praktikához. Ott találsz erre is választ.

ha van ébredési görbéd is mellé akkor küldd el Leónak a http://www.babatervezok.otthona.net oldalon. Itt rengeteg fajta kérdésre találsz választ, illetve fel is teheted szakembernek (Leo) õ ugyanis rengeteg embernek segít a teherbeesésben. és minden infó is megvan a honlapon az össszes praktikához. Ott találsz erre is választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;-)
Szia, én ezt az infót találtam ezügyben (baba tervezõk ottona), hátha neked is így van... "Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni." Amúgy Leo most szabin van, majd febr. 9-én megy haza, addig nem értékel görbéket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon jókat írtatok!;-)

Teszteltem és 2 csíkos lett. Ez már tuti baba?

sziasztok! én voltam az aki hétf?n irta hogy február 1-én volt meg a mensije és hogy tesztelhetek e már! nos most teszteltem coralene nev? teszttel és ugy néz ki hogy 2 csikos lettem! nem akartam elhinni! megmutattam tesómnak hogy ? is látja e a második csikot és igen!olyan boldog vagyok hogy mindjárt kiugrok a b?römb?l viszont volt 2 vetélésem és nagyon félek!én már tuti veszélyeztetett terhes leszek? ja és ilyenkor az orvos vajon ir fel valami gyógyszert hogy megint nehogy igy járjak???üdv mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Ne aggódj, azért mert volt vetélésed egyáltalán nem leszel most automatikusan veszélyezetett terhes!!!! Gratulálok, és gyönyörû 9 hónapot kívánok!

Ne aggódj, azért mert volt vetélésed egyáltalán nem leszel most automatikusan veszélyezetett terhes!!!! Gratulálok, és gyönyörû 9 hónapot kívánok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönö nektek a kedvességet és a jókivánságokat! milyen az élet egy éve hogy nem esek teherbe a vetélésem után! most akartam elmenni dokihoz de hála istennek összejött a kis pocaklakóm!!! délután már be is jelentkezek a dokimhoz!
Egész biztosan terhes vagy. Gratulálok. :)
:-))))))Üdvözöllek a körünkben:-)Gratula!!
A kérdező hozzászólása: szia! én most járok a 34. napon a ciklusaim inkább 30 naposak! csak az volt az érdekes hogy mostanában reggelente olyan hányjngerek jönnek rám hogy nem gyõzök szaladgálni a wc-re! és iszonyatosan ég a gyomrom! reggelente sose tudtam enni most meg alig várom hogy kész legyen a reggeli olyan éhség tör rám!a tesztek nevei amelyeket ma csináltam:coralene ezt a vizeletsugárba kell tenni a másik:gravi hcg ahhoz fel kell fogni agy edénybe a vizeletet! ja és napközben csináltam nem a reggeli vizeletbõl és igy is két csikos lett mind a kettõ!!!
hol lehet ilyen tesztet venni, patikában? És mennyi idõs késés után csináltad meg a tesztet? Nagyon fotnos lenne tudnom, mert nekem már vasárnap óta késik.:) )
A kérdező hozzászólása: képzeljétek csináltam egy másik tipusú tesztet az is pozitiv!!!!
Akkor ne várj, ha ilyen nyilalgatások vannak, ami lehet természetes, de Te érzed mennyire erõs.
gratula ha már volt vetélésed akkor vigyázz nagyon magadra pihenj sokat és a dokinak is mlizsd meg hogy mi volt hátha most tud segiteni ha már tudni fogja hogy nehezen marad meg neked jó baba várást
A kérdező hozzászólása: ja és azt kihagytam hogy elég rendesen görcsölök olyan mint mikor meg akar jönni!néha összekucorodom mint egy kislabda annyira belenyilal a méhembe!!!
Nagyon gratula!!Én az 1. tesztemet egy hétre rá megismételtem, de nem fontos, csak a biztonság kedvéért úgy akartam dokihoz menni.Mivel volt vetélésed az orvos veszélyeztetettként fog kezelni de ez nem jelenti hog bármi baj lenne.lehet kaosz gyszert attól is függ az elsõ 2 vetélésed mi miatt következett be, de biztos jobban oda fog figyelni-vigyázz magatokra, és menj mielõbb dokihoz !!
gratulálok!Szerintem kérj idõpontot a dokitõl!
Szia! Én utrogestan (azt hiszem) nevû kúpot kaptam, ami hormon, és segít megtartani a terhességet, ha nem genetikai probléma van. Lehet hogy te is kapsz ilyet tõle.

Ma (reggel) kellett volna megjönnie e mensimnek, de szerencsére semmi. Tegnap teszteltem egyet Clearblue-val és határozottan két csíkos, pozitív lett. Ma reggel is teszteltem egyet Lilly-vel, de az negatív. Melyik teszt tévedett?

Jól gondolom, hogy ez attól lehet, hogy a Lilly nem olyan érzékeny mint a Clearblue???? Szerintetek lehetek terhes???

Legjobb válasz: Igen jól gondolod.Várj néhány napot,és majd akkor tesztelj megint.

Igen jól gondolod.Várj néhány napot, és majd akkor tesztelj megint.
Vasárnap nagyon nem kéne, hogy megjöjjön! Remélem nem is jön! Annyira nem várom...... Szoríts, hogy nekem is 2 csíkos legyen a teszt hétfõ-kedd körül! :)
A kérdező hozzászólása: Szorítok Neked nagyon, hogy Te is babás légy!!!!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia! Jók a tünetek, nekem is totál így kezdõdött! Mikorra nem várod a mensid?? Bocs, az elõbb lemaradt: Nagyon fura, nagyon boldog, és kicsit félelmetes, szóval vegyes érzés volt, amikor megláttam a két csíkocskát. :) Vagy fél percenként újra megnéztem, hogy biztos jól láttam-e!? :) )
Õszintén gratulálok! Remélem hamarosan én is elmondhatom ugyanezeket! (utolsó válaszoló vagyok) Én is gyakran járok pisilni, és már érzem a melleimet is. Remélem én is babás vagyok! Boldog babavárást neked! :) Gratulálok még 1x!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Voltak elõjelek! A mensi elõtt kb 3 nappal kezdõdött, hogy sokat jártam pisilni, meg elkezdtek fájni a melleim is. Ma már nagyon fájnak, majd leszakadnak! :)
Szerintem TUTI BABA!!!! Gratula! Milyen érzés volt meglátni a KÉT CSÍKOT? Volt elõtte valami "elõjel" ?
Drukk. :) De tuti azért volt, mert a másik teszt nem elég érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy a követekzõ tesztem is pozitív lesz! Majd péntek reggel csinálok egy újat! :) Szorítsatok! :)
Szia! Szerintem bízhatsz benne:) Nekem a nem várt mensi napján kimutatta a (nem jut eszembe most a neve)25-ös érzékenységû teszt! Aztán 2 napjára csináltam egy 20-as érzékenységût, az már sötétebb lett:) De a Qupido, Acon 10-es érzékenységûek, azok már tuti kimutatják! Sok sikert! 5 hetes kismama
Szia! Én is úgy tudom van érzékenység a tesztek között. Próbáld meg késõbb, mert minden nõnél eltérõ lehet a hcg szint is. Nekem a gyógyszertárban kapható egyik legolcsóbb teszt kimutatta egy nap késésssel a + eredményt, bár vékonyabb volt a controll vonalam. 10 hetes kismami
Várj még pár napot aztán ismételd meg! A Clearblu az nagyon érzékeny! De szerintem el kezdhetsz reménykedni! Sok boldogságot! Remélem én is hamarosan tesztelhetek már egy pozitívat! :)
A kérdező hozzászólása: Ha elég érzékeny tesztet veszel, akár már szombaton is tesztelhetsz! :) Én mensi elõtt egy nappal már pozitívat teszteltem! Már nem kell sokat várnod, habár ilyenkor tudom, hogy vánszorognak a napok!! Nagyon szorítok Neked hogy két csíkos legyél!!!!!! :) )


Május 6. volt meg utoljára és az óta teszteltem is 2 csíkos lett. Szerintetek menjek az orvoshoz vagy túl korai még? Mit fog ott csinálni? Amúgy 21 éves vagyok

Legjobb válasz: Nekem május 8 volt az uccsó mensi és jövõ héten megyek dokihoz, szerintem neked is akkor érdemes, hogy legyen szívhang! De ha 28 napos a ciklusod akkor ezen a héten is mehetsz, nekem hosszabb... :)

Nekem május 8 volt az uccsó mensi és jövõ héten megyek dokihoz, szerintem neked is akkor érdemes, hogy legyen szívhang! De ha 28 napos a ciklusod akkor ezen a héten is mehetsz, nekem hosszabb... :)
Igen lassan már mehetsz. 6. hét körül már van szivhang. Meg fog viszgálni kézzel és uh-gal, ha több mint egy éve volt utoljára rákszúrésed akkor azt leveszi.
Menj nyugodtan orvoshoz, már biztosan látni fogja, és szívhang is lesz, hiszen már 7 hetes vagy :) Gratulálok! Csinál egy ultrahangot, és elküld védõnõhöz, meg elmondja, hogy 5 hét múlva menj 12 hetes uh-ra :)
De jó! Szívbõl gratulálok! :) )))) Ja, mehetsz már most orvoshoz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Gratulálok:) nyugodtan mehetsz mostmár dokihoz
A kérdező hozzászólása: Köszike ma megyek a dokihoz :D
Mi volt az orvosnal? :)

El sem merem hinni. Most teszteltem egy nagyon erős két csíkosat Lillyvel (1-es pontosságú). Mennyire pontos ez a Lilly? Elhihetem?

PCO-s vagyok és már több mint egy éve tervezzük a terhességet. Mensim csak 2-3 havonta volt, peteérésem meg szinte egyáltalán nem. Utolsó mensim szept. végén volt. Azért nem is teszteltem, mert mindig szokott késni pár hónapot!De nagyon aggaszt valami.A doki felírt nekem Merckformint PCO-ra, amit már 5 napja szedek.Most nem tudom mit csináljak. Hagyjam abba vagy nem? Ha nem hagyom abba, nem lesz t?le baja a babámnak? Mikor elkezdtem ezt a Merckformint, már akkor terhes voltam, csak nem tudtam róla. Légyszíves segítsetek Nekem!

Legjobb válasz: A legbiztosabb, ha fölhívod az orvost és elmondod neki ezt, úgyis õ kezel. Ha nem tudod õt elérni, egy gyógyszerész is tud talán segíteni. Csak minél elõbb derítsd ki! És gratulálok! :)

A legbiztosabb, ha fölhívod az orvost és elmondod neki ezt, úgyis õ kezel. Ha nem tudod õt elérni, egy gyógyszerész is tud talán segíteni. Csak minél elõbb derítsd ki! És gratulálok! :)
A Merckformint ne hagyd abba, ha PCOS vagy, mert megnõ a vetélés esélye. Olvass utánna, a 12. hétig szedni kell, és utánna sem hirtelen kell leállni.
Szia , szerintem nagyon jó teszt a Lilly, én is mindíg ezzel teszteltem és soha nem tévedett. Gratulálok a babádhoz, a gyógyszerrel kapcsolatban pedig mindenképp kérdezz meg egy orvost vagy gyógyszerészt.
Szia! Szerintem is minél hamarabb menj orvoshoz! MAjd õ megmondja , hogy mit kell tenned! Lehet, hogy elég, ha telefonon beszéltek, ha esetleg nem érsz rá, hogy személyesen felkeresd! Sok sikert és írj, hogy mi újság!
Szia! GRATULÁLOK!!! Akkor pihenj sokat!Remélem meg tudod tenni! Vigyázz magatokra! Sok boldogságot, és probléma mentes babavárást!! "É"
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök, mert látszódott már a petezsák. A doki azt mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra, mert nálam (vagyis PCO-oknál)nagyon nagy a vetélés kockázata. Szóval napi 180g szénhidrátot engedélyezett és azt mondta, hogy mégis csak szednemm kell tovább a Merckformint.Jövõ7 vas.megyek hozzá UH-ra, remélem akkor már szívhangot is lehet majd hallani!
Szia! Mi volt uh-n? Mit mondott a doki???
Szia! EZ NAGYON JÓÓÓ! Sok sikert az uh-ra! Akkor ott a baba, ha már erõs pozitív volt! Meg így többet tudtok majd az orvossal is beszélni személyesen! MAjd írj mit látott a doki!Petezsákot vagy már szívhang is van esetleg :) :) :) !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Sikerült a dokimat elérni telefonon és azt mondta, hogy hagyjam abba a merckformint.Hát nem tudom, azért elég bizonytalan volt.Egyébként most du. is teszteltem egy nagyon erõs pozitívat.:-)Holnap du. megyek hozzá UH-ra.Puszi nektek!
Nagyon nagy gratula!
ha erõs az ovuteszted, akkor csinálj egy hcg-t. Már halványan mutatná.
A kérdező hozzászólása: Gabriel
Gratulálok!!! Milyen tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
gratuuuuuu
A kérdező hozzászólása: Pozíííííí!!!!!! Nem hiszem el csajok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást! Aranyosak vagytok! Kb 6 hónapja próbálkozunk!Remélem sikerült!!Pusszi
Próbálj ki reggel egy hcg tesztet, nincs kizárva, hogy sikerült!
Remelem sikerult neked.drukkolok.szerintem tesztelj puszi
Lehet, hogy baba, de inkább tesztelj terhesteszttel, az a biztos. Drukk.
Gratulálok! :)

A Clearblue mennyire megbízható? Most teszteltem vele és halvány 2 csíkos lett. Ez már tuti?

Legjobb válasz: szerintem tuti tuti!!! nekem már menzi elõtt kimutatta a babócát, úgyhogy én ezer százalékban clearblue-ra esküszöm! gratulálok!!! :)))))

szerintem tuti tuti!!! nekem már menzi elõtt kimutatta a babócát, úgyhogy én ezer százalékban clearblue-ra esküszöm! gratulálok!!! :) ))))
A Clearblue-nál nem az a pozitív, amin a kontrollvonalnál egy csíkot, a másiknál egy keresztet mutat??? Szerintem elég megbízható, de szerezz be egy másikat is a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: De igen, egy + jel de ahhoz is kell még 1 vonal mert az egyik rajta van. Köszönöm! El sem merem hinni. De most próbáltam Gabrielt is és az nem mutatott semmit. Már 5 napja késik.
Hmm, pont most írta valaki, hogy vele is ugyanez történt, az egyik teszt kimutatta, a második, a Gabriel nem! Én azt javaslom, hogy vegyél egy harmadik tesztet, és aztán meglátod, az mit mutat!!! Sajnos az is lehet egy lehetõség, hogy a baba már nincs!:( de nem szeretnélek ijesztgetni! Ha 5 napja csináltad a Gabriellel(jól értettem?), akkor az újabb teszt már biztosabb eredményt mutat, pláne, ha azóta sem jött meg!!!!
A kérdező hozzászólása: 5 napja késik és mindkét tesztet most délután csináltam.
5 nap alatt jelentõsen nõ a HCG-d, ezért szerintem csinálj újra tesztet, ha lehet azt is délután! nem egyformák a tesztek, nekem sem egyforma erõsségben mutatják ki. De a Clearbluenak kicsit utánaolvastam a neten, meg a Gabrielnek is. A Clearblue-t elég megbízhatónak és érzékenynek tartják, de ezt a dobozán fel is tüntetik. A Gabrielnél állítólag vigyázni kell, hogy ne ázzon el, akkor akár álpozit is adhat. Már régen használtam, mivel akkor negatív lett, aztán meg is jött, nem tudok róla véleményt mondani igazán, csak amit olvastam. Ha beírod a google-ba, hogy terhességi tesztek, elég sok oldalt kidob a témában, és én több oldalt elolvastam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!