Találatok a következő kifejezésre: Tesztelhetek vagy még (35 db)

Holnap tesztelhetek? Vagy még mindig korai?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/35d25985bc6317baa085a9..

Legjobb válasz: Hát megpróbálhatsz egyet ellõni, hátha, de a görbébõl csak akkor lehet babára gyanakodni ha már késik és magasan van a hõ. Még bármi lehet. De normálisnak normális, szép egészséges a görbéd. Csinálj reggel egy tesztet, de ha nega akkor se keseredj el, hátha csak korai.

Hát megpróbálhatsz egyet ellõni, hátha, de a görbébõl csak akkor lehet babára gyanakodni ha már késik és magasan van a hõ. Még bármi lehet. De normálisnak normális, szép egészséges a görbéd. Csinálj reggel egy tesztet, de ha nega akkor se keseredj el, hátha csak korai.
2. vagyok én megnéztem a görbét, és úgy válaszoltam. :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg lehetett 2 nappal korábban P.É.? Akkor már kimutatná a teszt, ha lenne baba a pocakban, nem???
A link nincs bemásolva végig...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és szerintem be van másolva a link, ha valaki meg tudta nézni és tudott rá válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszoló írta, hogy nincs bemásolva a link!!!Neki írtam.

Reménykedhetek? 5én kellett volna megjönnie 7én csináltam tesztet- lett aztán volt egy kis barnás folyásom ma vagy holnap tesztelhetek mert még nem jött meg

A mellem 2x akkora mint volt és érzékeny meg fehéres folyásom van?

Legjobb válasz: Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)

Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)
Szerintem is tesztelj! Remélem baba lesz!

Tesztelhetek már vagy még várjak?

Egy hete voltunk együtt és 3 napja késik!

Legjobb válasz: Ha késik 3 napja, szerintem tesztelhetsz. Ha negatív, és mégsem jön meg, akkor még várj egy pár napot, lehet csak alacsony még nagyon a hcg szint! Majd írd meg mi lett az eredmény! Sok sikert hozzá!

Ha késik 3 napja, szerintem tesztelhetsz. Ha negatív, és mégsem jön meg, akkor még várj egy pár napot, lehet csak alacsony még nagyon a hcg szint! Majd írd meg mi lett az eredmény! Sok sikert hozzá!
Utolsó, te meg eldöntötted, hogy magváltod a világot :D
A kérdező hozzászólása: Nem vezetek semmit, nem mérek semmit mert (még) nem tartom fontosnak hogy ezekre "pazaroljam" az idõmet! Csak ilyenkor várni....hát nem egy leányálom!:) Vissza térve hogy késõi volt az aktus...bizonyára igazatok van valamilyen szinten! De ugye mint tudjuk ez a középidõ csak egy "alap beállítottság" és akkor a legesélyesebb, de ez nem vonja maga után hogy mindenkinél így KELL hogy mûködjön! Sõt nagyon sok olyat olvastam meg itt a Kedves Utolsó is leírja hogy épp mensi elõtt lett baba, középidõben meg ha fejre álltak sem! Hálistennek semmi jele a mensimnek és remélem ez így is marad!:) De bárhogy is legyen megírom az eredményt mindenképp ha kíváncsiak vagytok rá és köszönöm a válaszaitokat!:)
A teszt korai volt, de ettõl még lehet baba. Az én lányom a nemvárt mensi elõtt 2 nappal fogant. Onnan tudom, hogy betegség és utazás miatt öszvissz kétszer voltunk együtt abban a hónapban. Az elõzõ mensi után három nappal, és a következõ elõtt kettõvel. Ez már nem jött meg:) Remélem ti is így lesztek. Én oltárira meglepõdtem, mert elõtte 6 hónapja próbálkoztunk, középidõre idõzítve meg egyebek, erre tessék:) )
Az esetlegesen (!) megtermékenyült petesejt ennyi idõ alatt még be sem ágyazódik. Még nem kellene tesztelned. Hõgörbét vezetsz? Hátha jobban rálátnánk a dologra.
Én nem akarlak hiú reményekkel áltatni, és bár ne lenne igazam... csak azt tudom megismételni, hogy nagyon késõi volt az aktus...
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de ez nem azt jelenti hogy nem sikerülhetett, nem igaz?:) De úgy gondolom hogy sehova nincs az kõbe vésve hogy pont középidõben kell hogy peteérésem legyen, így addig amíg nem jön meg jók vagyunk!:)
ha egy hete voltatok együtt, az kb azt jelenti, hogy menzesz elõtt 4 nappal - ilyenkor nagyon kicsi az esélye a megtermékenyítésnek.
A kérdező hozzászólása: Hajnalban teszteltem, negatív lett!De ahogy olvasgattam még nagyon korai volt! Elvileg a 14. napon lenne pontos az eredmény az meg jövõhét péntek!Kénytelen vagyok addig várni, ha addig nem jön meg! Köszönöm a válaszokat! Megírom ha lesz valami eredmény!
Ha 1 hete voltatok együtt akkor szerintem még korai a teszt.De ettõl függetlenül tesztelhetsz, csak reggeli vizeletbõl csináld.
A vélt fogamzástól számított kb. két héttel már reális eredményt mutat a teszt. Tesztelni tesztelhetsz, de szerintem még nincs sok értelme.
Teljesen fölösleges lónak imádkozni :) )
Szerintem tesztelj! szorítok!!!
Holnap reggel már tesztelhetsz.
Ha már 6 napja késik akkor ki kéne mutatnia a tesztnek. Legalább nem fogsz reménykedni feleslegesen ha nincs baba vagy pedig nagyon örülni fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: Félek, nem akarok csalódni.
Szerintem is tesztelj. Legalabb biztosra tudod majd es ha megsincs baba, akkor tenyleg nem remenykedsz foloslegesen, mint ahogy az elottem levo irja. Tesztelj holnap reggeli elsovel, akkor ugye megis biztosabb. Drukkolunk!
Na mi a helyzet? Teszteltel mar? Es?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, sajnos negatív. :-( nem értem, miért nem jön meg.

Holnapra nem várom. Tegnap negatívat teszteltem, tudom, hogy még korai volt. Holnap reggel tesztelhetek, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Minél többet vársz, annál biztosabb eredményt kapsz. Szerintem várj minimum 2 napot még. Drukkolok!

Minél többet vársz, annál biztosabb eredményt kapsz. Szerintem várj minimum 2 napot még. Drukkolok!
Én is várnék még a helyedben, nekem 2 nap késés után sem mutatta ki, 1 héttel a nem várt után lett pozitív a tesztem. Drukkolok! 20hkm
Akkor talán még nekem is van remény? Öt napja késik és a teszt negatív lett. Már én is egészen beleéltem magam, hogy talán babám lesz.

Tesztelhetek vagy várjak még? Talán baba lesz?

Már több, mint egy éve abbahagytam a fog. gátló szedését, (most kezdett beállni a mensim 28 napra)párommal szeretnénk már babát, a hónapban már próbálkoztunk. Márc.9-én volt meg, többször is próbálkoztunk, f?leg pé-kor. Múlt héten 3-szor is volt hasmenésem, tegnap óta fájnak a melleim, és már 1-2 hete érzem, hogy hol a bal, hol a jobb petefészkem szurkál, a folyásom fehér, és néha mensi szer? görcsöket is érzek, múlt hét vége óta meg olyan álmos és fáradékony vagyok. Vasárnap nem kéne megjönni! Múlt héten kíváncsiságból teszteltem, de akkor még neg. volt. Szerintetek baba lesz? Tesztelhetek? Köszi el?re is! Eszti

Legjobb válasz: Szia.Szerintem várd meg amikor meg kellene jönnie és ha kimarad akkor tesztelj,sajnos az ember hajlamos korán beleélnie magát föleg ha nagyon szeretné már a pocaklakót hogy terhes.Légy egy kicsit türelmes,ha baba van a dólógban hamarosan kiderül.Üdv egy 3 éves kopé Anyukája

Szia.Szerintem várd meg amikor meg kellene jönnie és ha kimarad akkor tesztelj, sajnos az ember hajlamos korán beleélnie magát föleg ha nagyon szeretné már a pocaklakót hogy terhes.Légy egy kicsit türelmes, ha baba van a dólógban hamarosan kiderül.Üdv egy 3 éves kopé Anyukája
Nekem is március 9-én volt utoljára, szóval ha sikerült is, még most lehet kb. a beágyazódás és ilyenkor még semmit nem mutat a teszt.Érdemes kivárni még ezt az egy hetet, ez már nem olyan sok.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszike! Bízunk benne, hogy babóca lesz:) )))))
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy pár napja gyakran megyek pisilni.
Mindenképp várj, tudom, hogy nehéz, de legbiztosabb a mensi kimaradása után. Szurkolok neked! :)
várj még amig nem késik és ha késett egy napot akkor már tesztelhetsz is
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Ja! Nem szoktam mérni eddig a hõmet, de ma reggel, meg múlt héten is valamelyik nap meg mértem, igaz dig. lázmérõvel. Ma 36, 9° volt, múlt héten meg 37°.

Tesztelhetek már, vagy még korai?

11 nappal vagyok a nemvárt elött!!szerintetek tesztelhetek már, vagy várjak a nemvártig???

Legjobb válasz: A nem várt elõtt pár nappal(2-3) kezdõdhetnek a tünetek. Miért vagy ilyen türelmetlen? Ez az elsõ hónap hogy próbálkoztok?:-))

A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam tesztet, negativ.Ma reggel megjött
simán tesztelhetsz Majd írd meg, mi lett
A kérdező hozzászólása: köszi.Mert abbahagytam a bogyoszedést, mert babot szeretnénk.
A nem várt elõtt pár nappal(2-3) kezdõdhetnek a tünetek. Miért vagy ilyen türelmetlen? Ez az elsõ hónap hogy próbálkoztok?:-))
A kérdező hozzászólása: köszi.Tünetek lehetnek már?
11 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Sztori a következö.Multhonapban kimaradt pár szem (3-4) gyogyszer középtájékon.Alacsonyhormontart. gyogyszert szedek, igy állitolag kihagyás esetén bármikor kilöködhet a petesejt, és teherbe lehet esni.Ezt doki mondta nekem.Együtt voltam a párommal 23.-án, védekezés nélkül.26.-án valamiféle vérzés volt, de nem a szokásos.Tüneteim vannak már kb.1 hete.A köv. nem vártig van 11 nap.Ezért vagyok ugymond türelmetlen.Válaszokat köszönöm.
Tehát ha jól értelmezem, ha terhes lennél, akkor elõzõ hónapban fogant volna, azóta pedig volt egy miensiszerû valamid. Szerintem ha ez így van, akkor már tesztelhetsz. De ha igazából védekeztek akkor nem értem, hogy miért hívod nemvártnak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.de ha mégis türelmetlen vagyok és tesztet csinálnék, az tuti negativ lenne?Mikor csináljak tesztet?
11 nappal, te jó ég, valószínûleg még be sem ágyazódott. Légy türelmes.
Én várnék még.

Menstruáció előtt egy nappal rózsaszínes folyás mi lehet? ( nagyon kevés volt az is csak a wc papíron látszódott egy picit azóta semmi) Kérlek írjatok minél többen Tesztelhetek már vagy még ne?

Legjobb válasz: Hát ez volt most nekem is, és lehet, hogy ez a beágyazódást jelenti, mert a hõm növekedett...nem csökkent amikor "megjött" ma reggel. Nem vagyok biztos benne, hogy ez mensi, mert nem görcsölök és megemelkedett a hõm hirtelen.

Hát ez volt most nekem is, és lehet, hogy ez a beágyazódást jelenti, mert a hõm növekedett...nem csökkent amikor "megjött" ma reggel. Nem vagyok biztos benne, hogy ez mensi, mert nem görcsölök és megemelkedett a hõm hirtelen.
Elsõ vagyok: Minél késõbb tesztelj, annál biztosabb! Én csak akkor fogok tesztelni, ha nem fog esni a hõm, mert akkor, lehet hogy babás vagyok...szóval én várok még 1 hetet legalább, biztos ami biztos. Ha addig nem esik a hõm, csak abban az esetben tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ én sem akarok még tesztelni . Remélem összejött a babus már nagyon várjuk . Kívánom hogy neked is sikerüljön .
Én is kívánom, hogy sikerüljön mindkettõnknek! Én nem tudom most mi lehet velem, félek. Lehet hogy csak a palástfûteától van ez az egész...:((
Ha ma kezdõdött a beágyazódásotok, akkor legalább 3.4.5 napot várjatok még a teszttel! Drukkolok nagyon! Nekem is így kezdõdött :) Rózsaszínes maszattal a wc-papíron. 26 hetes km :)
Sajnos ez tényleg mensi, ami nekem van! :( Ma reggelre leesett a hõm 36, 5-re! A palástfû tea tehet arról, hogy mensi napján megemelkedett a hõm és hogy egyáltalán nincs mensis görcsöm! :( Soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát!
És Te hogy vagy kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött:(((( Pedig nagyon bíztam benne hogy összejött a babus, most csalódott vagyok de nem adjuk fel apával. Újabb hónap újabb esély.

Szerintetek tesztelhetek már, vagy még pár napot várjak?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/86abcf724296e8043af49c..

Legjobb válasz: Szerintem tesztelhetsz nyugodtan. Nagyon bíztató a görbéd:) Mindenképpen írd meg hogy mi lett.

Szerintem tesztelhetsz nyugodtan. Nagyon bíztató a görbéd:) Mindenképpen írd meg hogy mi lett.
Wow nagyon szép a görbéd, sztem már nyugodtan tesztelhetsz, mert ha jól látom késik! :) Megy a drukk!!! :) És írd meg, hogy mi lett a vége!!!
Tesztelj, mert bíztató a görbéd!Késik is!Várjuk az eredményed! Drukk!
Gratulálok! Mit éreztél?Valami más volt most mint szokott?Mesélnél? Szedtél valamit?
A kérdező hozzászólása: Abban a pár napban tényleg csak annyiszor voltunk együtt. Bár szerintem két bappal korábban volt ovulációm, mint ahogy bejelölte a program.
Gratulálok a babához!!! A pároddal valóban csak háromszor voltatok együtt, vagy csak nem jelölted? Mert látom, hogy a bejelölt ovulációnál nincs jelzésed, és mégis babás vagy:-)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem. Jó erõs pozitív. Köszi a drukkot.
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek. Remélem most összejött a baba.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen beszámolok a fejleményekrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Csak Elevitet szedek. A mellbimbóm nagyon érzékeny, és néha szúrkál, meg így húzódik a hasam alja. Mást még nem érzek.

Tesztelhetek már? Vagy még korai?

A ciklusaim 25 naposak szoktak lenni. Ebbe a hónapban az ovu teszt szerint a 21. napon volt peteérésem. Elvileg 25 napos ciklus esetén 06.22-re nem vártam, de biztos csúszik most mert kés?bb volt pé-sem. Azóta se jött meg, mikor teszteljek szerintetek?

Legjobb válasz: MOST!!! és ird meg lécci megvárom. Már ki kell h mutassa nem reggelibõl is hajrá!!!!

MOST!!! és ird meg lécci megvárom. Már ki kell h mutassa nem reggelibõl is hajrá!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát ez -! :-(
Nagyon sokat késik, csinálj egy másikat pár nap múlva! Tünetek?
A kérdező hozzászólása: A méhszájamat már másfél hete nem érem el. Fehér krémes folyás van, vagy teljesen száraz vagyok, minden nap így váltakozik. A hõm fent van. Ezek biztosak. Hányinger, mellfájdalom van - de lehet, hogy ezeket csak bebeszélem. Mindjárt megjön érzésem van, de csak esténként.
Ha megcsináltad a teszted, légyszi írd ide az eredményt. Szerintem ez babus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!