Találatok a következő kifejezésre: Tesznek valamit internetszolgáltatók a vírusok ellen (1 db)

Tesznek valamit az internetszolgáltatók a vírusok ellen?

Legjobb válasz: Elsõsorban a júzernek kéne megértenie, hogy ne nyisson meg minden fájlt amit emailba küldtek, ne töltsön le mindent, stb. Természetesen az internet és levelezõ szolgáltatók is megtesznek mindent hogy a lehetõ legkevesebb vírus jusson be a postafiókra, viszont tuti biztos védelem nincs, néha átcsúszik 1-2. Csak ésszel kéne netezni, és máris kevesebb lenne a "zombi" számítógép.

Elsõsorban a júzernek kéne megértenie, hogy ne nyisson meg minden fájlt amit emailba küldtek, ne töltsön le mindent, stb. Természetesen az internet és levelezõ szolgáltatók is megtesznek mindent hogy a lehetõ legkevesebb vírus jusson be a postafiókra, viszont tuti biztos védelem nincs, néha átcsúszik 1-2. Csak ésszel kéne netezni, és máris kevesebb lenne a "zombi" számítógép.
nem, de ez így van rendjén. addig jó, ameddig semmi közük a júzer adatfolyamához.
Az internetszolgáltatók nem, a víruskeresõ progik gyártói annál inkább... Megcsinálják a vírust, utána ellene a vírusírtót, aztán feldobják a vírust a netre, te meg veszed a vírusírtójukat, hogy ne dögöljön be a géped havonta


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen vírusirtó, tűzfal stb?

Most tettem újra a gépet (Windows 7 Ultimate SP1 x64), és azt szeretném kérdezni, hogy milyen vírusirtót, tűzfalat stb-t tegyek rá? Eddig Microsoft Security Essentials, Ad-Aware, Spybot – Search & Destroy 2.0, Advanced SystemCare Ultimate és a Windows saját tűzfala volt rajta. Ne lassítsa nagyon a gépet (játékok miatt) de még is védje. Szóval mit ajánlotok?

2

KÉK HALÁLT kapok 3szor is egymás után tök új 4magos gépen, sikerült leírnom a kódját! Mi lehet a problémám? Hogyan tudom kideríteni?

Előtte is beírtam már,de ez a kód a kommentnél nem lenne elég figyelem felkeltő.
A kódok:,, *** stop 0x0000003B (0x000000c0000005, 0xFFFFF8800105D0BC, 0XFFFFF8800B226E40, 0X000000) " és, , *** fileinfo. Sys - Address FFFFF8800105D0BC base at FFFFF8800105c000, DateStamp 4a5bc481 "

A gépem (olvastam,h sokan leírják azt is)
-WIN7 64bit
-ASUS sFM2 F2A85V alaplap (aztmondják van benne HD7700 VGA)
-AMD Quad-Core A8 5600K
-Sapphire Radeon HD7750 1GB OC GDDR5 VGA
-Chieftec 500W (CTG-500-80P)
-120 GB Samsung 840 MZ-7TD120BW SSD
-Corsair 4GB DDR+ RAM
-továbbá van benne 2 HDD,attól félek a sok reset-től szektorhibásak lesznek.
-Vírusírtás volt,közben lefagyott,RAM teszt volt egy kibukott (nem kapcsolja be a gépet),Sztem program lesz,mert előtte laptopon is tapasztaltam,és csak egy programot használok ami azon is volt (winrar).
Beírtam a kódot a Microsoft oldalára,és minden helyre ami eszembe jutott de eddig semmi...

7

Outlook.com elfelejtett jelszó?

Az email címem t******@zmail.sk. A www.zoznam.sk oldalról lépek be az Outlook.comra, de elfelejtettem és a jelszót nem engedi megváltoztatni pls help

1

Ha a laptop képernyőjére teszek egy A4-es írólapot, és egy megjelenített képnek az alapját rajzolom át vele, (gyengén, ceruzával) az vajon károsan hat rá?

3

Kék halál, elszámol 100ig, és terheléstől függően újraindul a gépem! Mitől lehet ez?

Először laptopon tapasztaltam ezt a jelenséget,(win7 32bit)nem foglalkoztam vele,azthittem elromlott.
Most asztali gépen is előjön,ami nagyon bosszantó,fél éves sincs a gépem,új alkatrészekből raktam össze,és mégis az ismerős kék haverom vár...
Most 64bit-es rendszer van rajta,és csak egy olyan program amit régen használtam.(winrar)
Kértem már segítséget gyanakodtak vírusra,de vizsgálat közben is újraindul gyakran 3szor is egymás után boot közben.Szóval nem vírus.
Aztán RAM-ra gyanakodtam,van benne 2,AIDA vizsgálat közben fagyott,ezért kivettem egyet,az egyik önmagában nem bírja már bekapcsolni a gépet.(pedig új)
Szóval egy RAM oda,de most is csinálja,olvastam,h kell kikapcsolni a hiba utáni automata újraindítást,így le tudtam fényképezni az ellenségem.
Nem tudom kivenni mire céloz,mert még sosem volt ilyenem,de már vagy 5 féle windows-t próbáltam,és vagy 6 szor telepítettem az utóbbi 3 napban.
Szóval nagyon jól jönne egy szaki segítsége...

1

Hogyan kell korlátozni, hogy melyik felhasználó mit csinálhat a gépen? Konkrétabban lent

Szeretném ha a család többi tagja az én gépemen nem csinálhatna akármit, ugyanis már nem egyszer adta be a unalmast a vírusoktól.
Kérlek, segítsetek beállítani felhasználónként a következőket!
- használhat minden programot
- letölthet dokumentumot, de programot nem
- szex-oldalt ne nyisson meg
- letölteni csak egy adott mappába tudjon, a letöltési helyet ne tudja megváltoztatni
- más mappáihoz ne tudjon hozzáférni!

Nagyon köszönöm!!!

2

Laptopos mobilinternetnél a kommunikáció mennyire zajlik titkosítottan a gép és a torony között? Esetleg kellene vpnt használni?

3

Létezik hogy ilyen sok vírus mellet is elindul a gép? :D

mostanában eléggé belassult a gép de vírusírtó soha sem talált semmit ezért rákerestem neten hogy mit lehet tenni találtam egy spyware elleni progit és miután átvizsgálta a gépet 2300 db fertőzött fájlt talált :D most tényleg van ilyen vagy ez a program túloz :))

13

Szeretnék letölteni egy zenealbumot, de csak saját használatra és nem torrent oldalról, ez illegálisnak minősül az új törvénykönyv szerint és vonhat valamit maga után?

1

Mi használhatja ki aprocesszorom 100%-át? (Többi lent)

Egy ideje akad a gépem, játékok internet, (főleg aközben jön elő) és fél óra után inkább újraindítom akkor újabb 20 percig nincs gond de aztán megint... a gép újra lett telepítve, bár a személyes cuccok, a játékok a filmek mind rajta maradtak... a feladatkezelő szerint a mozilla vagy az épp aktuális böngésző terheli legjobban... de ez régen nem volt!!! Mi tegyek? Már nagyon idegesít!

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!