Találatok a következő kifejezésre: Tesznek valamit internetszolgáltatók a (1 db)

Tesznek valamit az internetszolgáltatók a vírusok ellen?

Legjobb válasz: Elsõsorban a júzernek kéne megértenie, hogy ne nyisson meg minden fájlt amit emailba küldtek, ne töltsön le mindent, stb. Természetesen az internet és levelezõ szolgáltatók is megtesznek mindent hogy a lehetõ legkevesebb vírus jusson be a postafiókra, viszont tuti biztos védelem nincs, néha átcsúszik 1-2. Csak ésszel kéne netezni, és máris kevesebb lenne a "zombi" számítógép.

Elsõsorban a júzernek kéne megértenie, hogy ne nyisson meg minden fájlt amit emailba küldtek, ne töltsön le mindent, stb. Természetesen az internet és levelezõ szolgáltatók is megtesznek mindent hogy a lehetõ legkevesebb vírus jusson be a postafiókra, viszont tuti biztos védelem nincs, néha átcsúszik 1-2. Csak ésszel kéne netezni, és máris kevesebb lenne a "zombi" számítógép.
nem, de ez így van rendjén. addig jó, ameddig semmi közük a júzer adatfolyamához.
Az internetszolgáltatók nem, a víruskeresõ progik gyártói annál inkább... Megcsinálják a vírust, utána ellene a vírusírtót, aztán feldobják a vírust a netre, te meg veszed a vírusírtójukat, hogy ne dögöljön be a géped havonta


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

KÉK HALÁLT kapok 3szor is egymás után tök új 4magos gépen, sikerült leírnom a kódját! Mi lehet a problémám? Hogyan tudom kideríteni?

Előtte is beírtam már,de ez a kód a kommentnél nem lenne elég figyelem felkeltő.
A kódok:,, *** stop 0x0000003B (0x000000c0000005, 0xFFFFF8800105D0BC, 0XFFFFF8800B226E40, 0X000000) " és, , *** fileinfo. Sys - Address FFFFF8800105D0BC base at FFFFF8800105c000, DateStamp 4a5bc481 "

A gépem (olvastam,h sokan leírják azt is)
-WIN7 64bit
-ASUS sFM2 F2A85V alaplap (aztmondják van benne HD7700 VGA)
-AMD Quad-Core A8 5600K
-Sapphire Radeon HD7750 1GB OC GDDR5 VGA
-Chieftec 500W (CTG-500-80P)
-120 GB Samsung 840 MZ-7TD120BW SSD
-Corsair 4GB DDR+ RAM
-továbbá van benne 2 HDD,attól félek a sok reset-től szektorhibásak lesznek.
-Vírusírtás volt,közben lefagyott,RAM teszt volt egy kibukott (nem kapcsolja be a gépet),Sztem program lesz,mert előtte laptopon is tapasztaltam,és csak egy programot használok ami azon is volt (winrar).
Beírtam a kódot a Microsoft oldalára,és minden helyre ami eszembe jutott de eddig semmi...

7

Outlook.com elfelejtett jelszó?

Az email címem t******@zmail.sk. A www.zoznam.sk oldalról lépek be az Outlook.comra, de elfelejtettem és a jelszót nem engedi megváltoztatni pls help

1

Ha a laptop képernyőjére teszek egy A4-es írólapot, és egy megjelenített képnek az alapját rajzolom át vele, (gyengén, ceruzával) az vajon károsan hat rá?

3

Kék halál, elszámol 100ig, és terheléstől függően újraindul a gépem! Mitől lehet ez?

Először laptopon tapasztaltam ezt a jelenséget,(win7 32bit)nem foglalkoztam vele,azthittem elromlott.
Most asztali gépen is előjön,ami nagyon bosszantó,fél éves sincs a gépem,új alkatrészekből raktam össze,és mégis az ismerős kék haverom vár...
Most 64bit-es rendszer van rajta,és csak egy olyan program amit régen használtam.(winrar)
Kértem már segítséget gyanakodtak vírusra,de vizsgálat közben is újraindul gyakran 3szor is egymás után boot közben.Szóval nem vírus.
Aztán RAM-ra gyanakodtam,van benne 2,AIDA vizsgálat közben fagyott,ezért kivettem egyet,az egyik önmagában nem bírja már bekapcsolni a gépet.(pedig új)
Szóval egy RAM oda,de most is csinálja,olvastam,h kell kikapcsolni a hiba utáni automata újraindítást,így le tudtam fényképezni az ellenségem.
Nem tudom kivenni mire céloz,mert még sosem volt ilyenem,de már vagy 5 féle windows-t próbáltam,és vagy 6 szor telepítettem az utóbbi 3 napban.
Szóval nagyon jól jönne egy szaki segítsége...

1

Hogyan kell korlátozni, hogy melyik felhasználó mit csinálhat a gépen? Konkrétabban lent

Szeretném ha a család többi tagja az én gépemen nem csinálhatna akármit, ugyanis már nem egyszer adta be a unalmast a vírusoktól.
Kérlek, segítsetek beállítani felhasználónként a következőket!
- használhat minden programot
- letölthet dokumentumot, de programot nem
- szex-oldalt ne nyisson meg
- letölteni csak egy adott mappába tudjon, a letöltési helyet ne tudja megváltoztatni
- más mappáihoz ne tudjon hozzáférni!

Nagyon köszönöm!!!

2

Laptopos mobilinternetnél a kommunikáció mennyire zajlik titkosítottan a gép és a torony között? Esetleg kellene vpnt használni?

3

Létezik hogy ilyen sok vírus mellet is elindul a gép? :D

mostanában eléggé belassult a gép de vírusírtó soha sem talált semmit ezért rákerestem neten hogy mit lehet tenni találtam egy spyware elleni progit és miután átvizsgálta a gépet 2300 db fertőzött fájlt talált :D most tényleg van ilyen vagy ez a program túloz :))

13

Szeretnék letölteni egy zenealbumot, de csak saját használatra és nem torrent oldalról, ez illegálisnak minősül az új törvénykönyv szerint és vonhat valamit maga után?

1

Mi használhatja ki aprocesszorom 100%-át? (Többi lent)

Egy ideje akad a gépem, játékok internet, (főleg aközben jön elő) és fél óra után inkább újraindítom akkor újabb 20 percig nincs gond de aztán megint... a gép újra lett telepítve, bár a személyes cuccok, a játékok a filmek mind rajta maradtak... a feladatkezelő szerint a mozilla vagy az épp aktuális böngésző terheli legjobban... de ez régen nem volt!!! Mi tegyek? Már nagyon idegesít!

21

A Windows XP-n jelszóval védett a felhasználói fiókom van, kikapcsolás-bekapcsolás után mégsem kér jelszót. (Csak hibernálás után, de azt meg lehet kerülni kikapcsolással. ) Mi lehet a gond?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!