Találatok a következő kifejezésre: Tesznek valamit internetszolgáltatók (1 db)

Tesznek valamit az internetszolgáltatók a vírusok ellen?

Legjobb válasz: Elsõsorban a júzernek kéne megértenie, hogy ne nyisson meg minden fájlt amit emailba küldtek, ne töltsön le mindent, stb. Természetesen az internet és levelezõ szolgáltatók is megtesznek mindent hogy a lehetõ legkevesebb vírus jusson be a postafiókra, viszont tuti biztos védelem nincs, néha átcsúszik 1-2. Csak ésszel kéne netezni, és máris kevesebb lenne a "zombi" számítógép.

Elsõsorban a júzernek kéne megértenie, hogy ne nyisson meg minden fájlt amit emailba küldtek, ne töltsön le mindent, stb. Természetesen az internet és levelezõ szolgáltatók is megtesznek mindent hogy a lehetõ legkevesebb vírus jusson be a postafiókra, viszont tuti biztos védelem nincs, néha átcsúszik 1-2. Csak ésszel kéne netezni, és máris kevesebb lenne a "zombi" számítógép.
nem, de ez így van rendjén. addig jó, ameddig semmi közük a júzer adatfolyamához.
Az internetszolgáltatók nem, a víruskeresõ progik gyártói annál inkább... Megcsinálják a vírust, utána ellene a vírusírtót, aztán feldobják a vírust a netre, te meg veszed a vírusírtójukat, hogy ne dögöljön be a géped havonta


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki más is használja az IP címem. Mit tegyek? Bővebben lent.

Szóval kaptam egy értesítést,miszerint valaki ugyanezt az IP címet használj. A wifim 100% biztonságos. A szomszédoknak van saját Wifijük így azt használják. Nagyon nem értek ehhez de megkérdem: Valaki aki például több km 10,100 vagy talán külföldön lakik, az esetleg nem használhatja ugyanazt az IP címet valami kémrendszer vagy hasonló segítségével??? Kritikát elfogadok mivel említettem NEM ÉRTEK HOZZÁ!
Előre is köszönöm:
K.M

6

A wifi hálózaton keresztül, ha valaki akar, hozzá tud férni a laptopom tartalmához?

Csak kíváncsi vagyok, semmi titkot nem rejtegetek :) A wifi le van kódolva, de egyszer még így is sikerült a szomszéd tini gyerekének rácsatlakoznia. Csak letöltött a netünkön keresztül. Az anyukája jött elnézést kérni. Ez azt jelenti, hogy az ilyesmi nem túl bonyolult dolog?

10

Hogyan tudnám vissza változtatni a kódomat?

Van egy kis gyerekem 4 éves és játszottaz ipadommal és a játék közben rá ment a beállítások alkalmazásra és tett rá egy kódott amire egyáltalán nem emlékszik. Tehát tudtok segíteni hogy hogyan tudnám meg vissza csinálni?

0

Milyen titkosítást használ a Google Chrome mikor eltárolja a jelszavakat?

Tudom hogy a ChromePass nevű program dekódolja a mentett jelszavakat de engem az érdekelne hogy milyen titkosítási eljárással tárolja a Chorme a jelszavakat.

1

HA veszek egy magánszemélytől egy hardver alkatrészt, de a garanciapapír nyílván az ő nevére szól, attól még tudom érvényesíteni a garanciát ha netán probléma lenne az adott alkatrésszel?

2

Ha belépek a saját gépemen egy barátom skype fiókjába akkor kap arról értesítést mint amilyet a facebook küld, hogy másik gépről/városból jelentkeztek be hozzá?

Egyébként létezik valamilyen módszer amivel meg lehet nézni, hogy xy-nak ki van fent a partnerlistáján?

1

Micro SD kártyám pát 7ig nm használtam és miután szerettem volna másolni adatot rá kért valami kódot amit persze nem álitottam be több memkarinál is jártam már igy! Mi lehet a gon megoldás létezik esetleg?

memóriakártya, mobiltelefon

0

A telefonom nem mutassa a memóriakártyát, de kártyaolvasóval a gépen jelzi de azt irja ki h formázzam meg, ha megformázom akk fog menni a telefonomon? Formázzam meg v nem?

Lesz valami baja v ilyesmi?akk minden ami volt rajta letörlődik?

1

Hogy tudom megváltoztatni a WIFIm kódját?

2

Olyan krédésem lenne, hogy van 1 gép xp vel. Egy rendszergazda messziről beletud mászni a gépbe, de olyan módon hogy bármit tehet benne bárhol?

Mit lehet vele tenni hogy lehet kizárni öt? Rendszer újratelepítés megoldaná? Amikor a gép neten van, azonnal a gépemen van és azt csinál amit akar. Minden variáció érdekel!sürgős lenne kiirtani öt a gépemröl

alaplap alapján nem tud csatlakozni hozzám? net szolgáltatót is váltottam már.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!