Találatok a következő kifejezésre: Testápoló szerü babára (3 db)

Pozitív lett:) !!!!! Gratulálok!!!
Na végre, hogy írtál!! Szívbõl gratulálok!!! hanyadik nap csináltad a teszted a pé-d tõl számolva? és milyen teszttel ? Még elõtte állok, és nem tom, mikor érdemes a leghamarabb tesztelni.
A kérdező hozzászólása: a tesztem tényleg pozitív lett, csak most kerültem gépközelbe :) a válaszoló meg valami jövõbelátó lehet :)
Te kinek gratulálsz, mikor a kérdezõ nem is írta hogy tesztelt e, és hogy mi lett az eredmény?
hee?
Neked kéne ismerni a saját tested, hogy milyen szokott lenni mensi elõtt. Nekem szokott folyásom lenni , mensi elõtt, amikor terhes lettem, pont az volt a fura, hogy abban a hóban tök száraz voltam mensi elõtt.
jó, de tesztelnél végre? Aztán írd meg, mi lett!
A kérdező hozzászólása: Mára nem vártam... De holnapra sem :)
talán tesztelhetnél!
Nekem mindig sûrû szokott lenni!!! Mikorra nem várod?? teszt???
A kérdező hozzászólása: nekem vizes szokott lenni... és az a fura, hogy iszonyat sûrû és kevés.
A kérdező hozzászólása: A tesztet 14 dpo-n csinaltam eloszor egy 25ös facelle rossmannos teszttel, amit tudok ajanlani mindenkinek, most akcios is csak 369, -!!!!!!

Folyásom olyan mint a víz és néha testápoló szerű de inkább víz és elég sok amugy még van egy hetem a mensiig lehet ez babó?

Legjobb válasz: inkább pete érés. mert a peteérés alatt a petefészek körül nyálka alakul ki és az ovuláció elött egy anyag keletkezik ami feloldja ezt a nyákot és közvetlen az ovuláció elött szinte vizes olajos folyás lesz. az ovuláció napján meg semmi. aztán a következö folyás már a mensi elött lesz. ha beágyazódik akkor elvileg elég kevés folyás lesz.

inkább pete érés. mert a peteérés alatt a petefészek körül nyálka alakul ki és az ovuláció elött egy anyag keletkezik ami feloldja ezt a nyákot és közvetlen az ovuláció elött szinte vizes olajos folyás lesz. az ovuláció napján meg semmi. aztán a következö folyás már a mensi elött lesz. ha beágyazódik akkor elvileg elég kevés folyás lesz.
Hat a vizszeru folyas sajnos nem babara utal(a konyvek szerint). De ebbol meg ne kovetkeztess semmire sem, szerintem ez egyen fuggo. En a 21.hetben vagyok, es van olyan nap, amikor vizes a folyasom, valamikor meg kremes.
A kérdező hozzászólása: de nekem még nemvolt ilyen és nagyon nagy mennyiségben van tisztaságit kell használnomelég sûrûn.köszönöm a választ
Minden embernél más. Volt aki azt tapasztalta hogy fehér krémes volt a folyása és baba lett, nekem az volt a tapasztalatom és amit furcsáltam is akkor amikor nem tudtam hogy baba hogy a menzi elõtti napokban száraz voltam. Max 1-2 csepp folyás volt, de leginkább semmi. Én úgy gondolom hogy erre nem érdemes alapozni mert bármi befolyásolhatja, akár egy enyhe felfázás, vagy egy pici fertõzés is, vagy pusztán a szervezet hisz nem mindíg "mûködik" ugyanúgy. Szorítok Szintén egy babára váró(vágyó)
Elõzõ vagyok. Azért írtam hogy babára váró mert az elõzõ sajna elment. :( A legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm és szívbõl sajnálom h elment a babád:(remélem neked is összejön sok sikert:)

Testápoló szerü folyás babára vagy menzire utal?

Legjobb válasz: nekem os olyan. TaLÁN.

nekem os olyan. TaLÁN.
Nekem nyúlós peteérésre utaló folyásom volt a terhességem egész idõszaka alatt.Sajnos csak 9 hétig tartott :( Ez mindenkinek más...Valakinek egyáltalán semmi folyása nincs.De szerintem inkább menzire.Nekem menzi elõtt 1 héttel szokott olyan lenni egészen addíg amég meg nem jön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!