Találatok a következő kifejezésre: Tervezzuk a h (14 db)

Tervezzuk a baratommal h egyutt leszunk... Marmint sex... Hogyan menjek el az orvashoz tablettat kerni?

lehet hujen hangzik a kerdes....de.....mert nalunk egy kis varosba gyorsan terjednek a hirek...:S....kell vigyek magammal valamit??? valami vizsgalat kell elotte gozom sincs az ijesmihez....szoval....nem baj ha hujenek neztek de akkor is.....gumit nem akarunk hasznalni.....segitssetek:((:((!!!!!!

Legjobb válasz: Szia! Nem nézünk hülyének, ez az oldal azért van, hogy megkérdezd, amit nem tudsz. Szóval ha magándoki, akkor valószínû idõpontot kell kérni (ezt te tudod, h nálatok hogyan megy). Miután bemész, elõször megkérdezi, mi a panaszod. Miután megmondod, h tabit szeretnél, rákérdez bizonyos dolgokra (gyógyszerérzékenység, trombózis volt-e a családben stb. - ezekrõl jó ha érdeklõdsz családon belül). Majd felír egyfjta tabit, kérj olyat, aminek alacsony a hormontartalma. Utána általában csinálnak egy rákszûrést, ami nem fáj, csak kellemetlen (egy fültisztító pálcikával vesznek kenetet). Utána még hasfalonn keresztül megvizsgál és ennyi az egész. De ha nem akarod, nem csinál vizsgálatot, de szerintem érdemes megtudni, minden rendben van-e odabent. Ha van még kérdésed, írj! Sok sikert és ne izgulj, ki lehet bírni :-)

Szia! Nem nézünk hülyének, ez az oldal azért van, hogy megkérdezd, amit nem tudsz. Szóval ha magándoki, akkor valószínû idõpontot kell kérni (ezt te tudod, h nálatok hogyan megy). Miután bemész, elõször megkérdezi, mi a panaszod. Miután megmondod, h tabit szeretnél, rákérdez bizonyos dolgokra (gyógyszerérzékenység, trombózis volt-e a családben stb. - ezekrõl jó ha érdeklõdsz családon belül). Majd felír egyfjta tabit, kérj olyat, aminek alacsony a hormontartalma. Utána általában csinálnak egy rákszûrést, ami nem fáj, csak kellemetlen (egy fültisztító pálcikával vesznek kenetet). Utána még hasfalonn keresztül megvizsgál és ennyi az egész. De ha nem akarod, nem csinál vizsgálatot, de szerintem érdemes megtudni, minden rendben van-e odabent. Ha van még kérdésed, írj! Sok sikert és ne izgulj, ki lehet bírni :-)
Csak a TB-kártyát kell magaddal vinned. A nõgyógyásznak elmondod, hogy szeretnél tabit felirazni. Õ megvizsgál, esetleg csinál egy vérvételt (ezt nem minden orvos szokta) és ha nincs semmi probléma, akkor felírja a tabit. De az is lehet, hogy csak bemész, hogy kell tabi és fel is írja... Orvosa válogatja sajnos :S Ha részletekre is kívncsi vagy, akkor kutakodj a kérdések között, sokan kérdezték már ezt, biztos minden felmerülõ kérdésedre választ fogsz kapni.
* bocsi nem fültisztító pálcika, csak ahhoz nagyon hasonlít, hosszabb a pálcika része
de arra számíts, h az még 1 idõ mire elkezdheted meg hat meg ha esetleg fellép vmi komplikáció... szal cs hha tényleg még cs tervezésnél vagytok, akkor, mert kben ez még vszeg több idõ lehet! ja és van ugye az orvosi titoktartás, szal jó esetben ezt cs az orvos és te fogod tudni!!!
TB kártyádat kell elvinned.A dokinak a tabletta felírása elõtt vizsgálatot kell végeznie, h.megállapítsa, egészségesek-e a nemi szerveid, és alkalmas vagy-e fogamzásgátló szedésére.Egyébként nem fájdalmas a vizsgálat, de ha még szûz vagy, akkor ezt persze közöld az orvossal, és õ kíméletesebb lesz.

Már lassan 1 éve rendszertelen a menstruációm, amit ma már menstruációt elösegitö gyogyszerrel tudom meghozni. Az orvos azt mondta h nincs rendes peteérésem. A párommal tervezzük a babát de félek h nem fog sikerülnöm teherbe esnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!

Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk, nincs peteérésem. :( Épp tegnap akadtam ki, hogy szeretnék végre újra nõ lenni, és végigbõgtem a délutánt... De nem adom fel, endokrinológushoz fordulok, mert CSAK õ tudja megszüntetni az OKOT, kérem az összes hormonom vizsgálatát vérbõl, és TSH-t is (pajzsmirigy), és ki fog derülni, mi okozza! Neked is ezt ajánlom, a kierõszakolt pé-nek nincs értelme!
pesten nincs gyára az audinak
Gyõr.
bruttoba lehet de netto 100 at jo ha kapsz
Attól függ milyen beosztásban. Mihez értesz? Miben van tapasztalatod?
Magyarországon csak Gyõrben van. Ezen kívül Ingolstadtban. (Németország)
Csak Gyõrben. A fizetés pedig nagyon változó, attól függ mit csinálnátok. Nem mindegy hogy valaki targoncát vezet vagy CNC gépet kezel. Sok beszállítócége is van az Audinak, ott is akad munkaalkalom, fõleg hogy bõvítenek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszoklat:) tehát a 200 nincs meg?:S

A pecsételő vérzés mennyire intenzív, már olyan értelemben, h nekem most valami barna szerűm van de nem vér, mégis látszik a nacimon. Tervezzük a babát, akkor lehet hogy sikerült?

Legjobb válasz: hát a nadrágodon? azért az egy kicsit undi, vegyél bugyit :O a beágyazódási vérzés 1-2 csepp, és a peteérés után 7-12 nappal lehetséges.

hát a nadrágodon? azért az egy kicsit undi, vegyél bugyit :O a beágyazódási vérzés 1-2 csepp, és a peteérés után 7-12 nappal lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Hordok bugyit, csak ez még azon is át ütött.
Szia! No mi lett? Terhes vagy?

Tervezzük a kistesót, de pont esedékes az éves rákszűrés. Akkor ebben a hónapban nem valószínű, h pont sikerül a "terv"? (a vizsgálat miatt)

szerintetek?

Legjobb válasz: Mért ne sikerülne? A vizsgálatnak szerinted mi köze a teherbeeséshez? Megvizsgál, leveszi a kenetet és ennyi.

Mért ne sikerülne? A vizsgálatnak szerinted mi köze a teherbeeséshez? Megvizsgál, leveszi a kenetet és ennyi.
tõlem akkor vette le, mikor megállapította a terhességet. semmit nem befolyásol.
A kettõnek az ég világon semmi köze egymáshoz!
A kérdező hozzászólása: pont rákszûrés után 3 nappal volt a peteérésem, .... és tegnap POZITÍV lett a teszt:-))

Tervezzük a barátommal h lefekszünk. Én 14, ő 15 éves, még mind2en szüzek vagyunk.100%ig megbízunk 1másban, mind a 2en nagyon szeretnénk. Hogyan tehetnénk könnyebbé az elsőt?

úgy értem h ne fájjon annyira, meg úgy egyáltalán

Legjobb válasz: Istenem..az,amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik,hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát,nevetnem kell,ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút,akit"szeret", megnõ a melle, és rájön,hogy fel tud izgulni,és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért,mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal,várjatok még.

Istenem..az, amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik, hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát, nevetnem kell, ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút, akit"szeret", megnõ a melle, és rájön, hogy fel tud izgulni, és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért, mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal, várjatok még.
Ha maximálisan úgy érzed, hogy megbízol benne akkor lefeküdhettek.. de elõtte pettingeljetek sokat. Nem bûn az.. és szerintem akkor is meggondolhatod magad mikor már majdnem megtörtént. A barátod meg fogja érteni szerintem: )
várjatok legalább 2 évet
Akkor kombinálok: legyen hosszú az elõjáték. Mondjuk 2 év. 22L
Legyen hosszú az elõjáték...:)
gyerekek vagytok még. várjatok vele. csak nedves a bugyid, barátodnak meg áll a cerkája, de NEM EBBÕL ÁLL A SZEX! fogjátok már fel végrevalahára...
Ne foglakozz ezekkel itt ezek csak okoskodnak ha szexelni akartok ugyis fogtok.. nincs értelme tovább huzni az idõt.. fél év alatt még nem feküdtettek le inkább ez a fura .. védekezzetek és szexeljetek utánna ugyis sokkal könnyebb lesz .:)
hát nemtudom. de sztem amit az eslõ írt. a 2.szólóra ne halgass, ha fél éve vagytok együtt és ugy érzitek, akkor hajrá
A kérdező hozzászólása: gondolkodjál már -.-" 6 hónapja imádjuk 1mást szex nélkül. Persze h lehet. És akkor sem fog összedõlni a világ ha még nem történik meg... ^o)
Megértem, hogy gondolsz rá, hogy lefeküdni vele. 6 hónap hosszú idõ ilyenkor. De 14 évesen nagyon nagyon korai. Elhiszem, hogy imádjátok egymást, hisz azért vagytok együtt, de hidd el, hogy nagy az esélye, hogy késõbb megbánod. Meg amúgy is, minél többet vártok, annál jobb lesz majd egy idõ után "egymásnak esni" :P Én 16 éves vagyok (nem sokára 17) és még szûz vagyok, van barátom, de még várok vele:)
Ja, és imádni egymást szex nélkül is lehet. De ennyi eszetek úgy látom nincs.
Köcsög neked a jó k.va.... Hülye kis taknyos pics.a. Ha csak vergõdni tudsz a válaszokon, akkor ne kérdezgess. Fogadd a negatív kritikát is. Hülye pisis. Menjél akkor, "b.asszatok" aztán majd gyere vissza sírni, hogy "nem vagyok terhes"?? Mert az lesz.
A kérdező hozzászólása: rendben, várunk még vele, hiszen remélhetõleg még sokáig együtt leszünk, van még idõnk bõven :) köszi a választ ;)
Szerintem ne ide gyere, ha normális válaszokat vársz, a gyakorikérdések már rég elzüllött oldal. Ha szeretnél vele lefeküdni, akkor tedd. Sok elõjátékkal. De azért remélem nem ez lesz az elsõ alkalmak közt, amikor látjátok egymást meztelenül... Kitapasztalátátok már pettingbe, hogy jó a másiknak, vagy csak belecsaptok a lecsóba? Nem számít mióta jártok, az számít, hogy ismeritek -e egymás testét. De azt mondom, várjatok még egy picikét. 14-15 évesen semmiképp se vagy érett rá, és a barátod se . Én is azt gondoltam, hogy érett vagyok rá, mert érettebb voltam felfogásban a koromnál, de már megbántam, pedig én is 14-15 voltam(egyátalán nem volt egy álomszeretkezés), a mostani barátommal jobb lett volna elveszíteni. Ne várj sok mindent az elsõ szextõl, ha ilyen fiatalon veszted el.
Nos KÖCSÖG véleményt még nem olvastam ezen az oldalon, egyébként is tanácsot kért a köcsög haverod!
PETTING még 2 évig!
vannak köcsögök az oldalon ne foglalkozz velük!! csak rajtatok áll h h érzitek ha gondoljátok tegyétek meg:)
A kérdező hozzászólása: b+ pont errõl beszélek! már nem tom ki azt írta h azt elsõvel "töcskölni" erre írtam én h nem b*szok.
Eléggé pisis vagy még ehhez:/ Kezjük ott hogy mit kérdeztél aztán meg ez h te bazsol nem szeretkezel 14 évesen:/ hát jónagy ribanc leszek:S Grat.;) Jó baszást.
Az elején petting orrba szájba...:D Aztán ha már ismeritek egymás testét akkor gyerünk:D Védekezzetek!Az a legfontosabb!!
A kérdező hozzászólása: jajj ne haragudj, én nem tudok írni??? nevetséges... tudod ez rövidítés, inkább nézz magadba helyesen az ly én nem j... És nem azért szeretnénk lefeküdni mert mindenképp ba*nom kell vkivel hanem mert imádjuk 1mást. Aki normális választ adott annak köszönöm. ^.^
szerintem oltári nagy butaság lenne ilyet csinálni meg hejesen sem tudsz irni:1-ütt meg 2-en...istenem tanulj irni aztan majd jöhet a sex 15/l
A kérdező hozzászólása: -.-" nem erre gondoltam, na mind1. Az elsõnek köszi
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam h fél éve vagyunk 1ütt
a negatív kritikát is el kell fogadni de attol még nem kell le pisisezni meg hasonlok, ahhoz már elég negy hogy megértse mit írtok. én 17 L és nekem már egy és fél éve van barátom de még mindig szuz vagyok és még nem is hiányzik, ugyh van még idod, legalább mégjobban megismeritek egymást.

Még szűz vagyok, mostanra tervezzük a barátommal az elsőt. Mivel nagyon szűk vagyok, van esélye h a gumi elvékonyodjon és/vagy kiszakadjon a próbálkozás közben? :S

Legjobb válasz: Ha elég nedves a hüvelyed, nem lesz gond, de használhattok bõrkímélõ síkosítót is. Amúgy meg a gumi nem szakad olyan könnyen, de kezdetben használjatok Extra Safe fajtát, Durexben az a kék, aztán ha már tapasztaltabbak lesztek válthattok a pirosra (Thin), ami vékonyabb, és nagyobb élvezetet is nyújt.

Ha elég nedves a hüvelyed, nem lesz gond, de használhattok bõrkímélõ síkosítót is. Amúgy meg a gumi nem szakad olyan könnyen, de kezdetben használjatok Extra Safe fajtát, Durexben az a kék, aztán ha már tapasztaltabbak lesztek válthattok a pirosra (Thin), ami vékonyabb, és nagyobb élvezetet is nyújt.
Nem hiszem h amiatt elvékonyodna. Mivel nem úgy fog történni h rögtön berakja, elõször szépen becsúsztatja, attól meg nem hiszem h elszakad. De jó tudni h vannak még olyan fiatalok akik gondolnak a védekezésre is, nem csak az aktusra.
ez ari kérdés :D az óvszerbõl lehet hatalmas lufit fúlyni, sõt még a fejedre is ráfér, ha ráhúzod XD komolyan. osztálytársam megcsinálta XD és óvszer lufizás volt matekórán XDXDXDXD
Nem sok esélye van. A gumi síkosított ha pasid nem csak durr bele megkúrom típus akkor te is tocsogni fogsz így csúsztok majd mint csirketakony jégen. :D Akkor pedig a Gumi nem nagyon fog tudni kiszakadni. :)
Elõzõhöz kieg. Jobban félnék a szûzhártya szakadástól mint a gumiétól mert az tud kellemetlen lenni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! :)

Vérezni fogok? 17 éves vagyok és a barátommal tervezzük a szexet. A barátaim azt mondják h vérezni fogok de nekem fogalmam sincs, és ha télleg vérzek majd, akkor hagyjuk abba vagy mit tegyünk?

Legjobb válasz: Szia Ez nagyon változó mert van aki nagyon vérzik és van aki éppen csak picit azért rakjatok valamit magad alá soha nem lehet tudni ha fáj akkor pár pillanatra hagyjátok abba de a lényeg hogy nagyon óvatosan.A vérzés miatt nem kell abba hagyni

Szia Ez nagyon változó mert van aki nagyon vérzik és van aki éppen csak picit azért rakjatok valamit magad alá soha nem lehet tudni ha fáj akkor pár pillanatra hagyjátok abba de a lényeg hogy nagyon óvatosan.A vérzés miatt nem kell abba hagyni
Én nem se elõször se máskor és nem is fájt.Ha ez megnyugtat, ilyen is van:-)Ha vérzel az is maximum egy két csepp lesz, lévén hogy nem ütõér van a szûzhártyádon, nem lesz szükség vérátömlesztésre:-)
öö kilógott a szûzhártyája?ez elég hihetetlenül hangzikxD P.Rita
A barátnõmnek nemrég vettem el a szüzességét, kicsit fájt neki, de nem sírt meg semmi. Nem is vérzett! Egyáltalán nem! A második alkalomkor szakadt teljesen szét a szûzhártyája, amit onnan vettem észre, hogy a puncijából lóg valami. Azthittem a koton elszakadt. Kiderült, csak a szûzhártya volt.. :-)
Még mielött lefeküdnél bárkivel is tudj meg róla mindent(pl:védekezés).Mert a kérdésedbõl az tükrözõdik hogy nem nagyon van foglamad az egészrõl. krisztah
Eddig a legtöbben még túlélték, szal nyugi...
Ja, és ha véreznél is, nem kell abbahagyni, hacsak nem gumi nélkül csináljátok, és a barátod finnyás lesz.
Ha már végeztél önkielégítést, vagy a barátod többször megujjazott, akkor már az sem biztos, hogy ép a szûzhártyád, észrevehetetlenül is kiszakadhat, vérzés és fájdalom nélkül. Én 15 körül kezdtem ujjazni magam nagy ritkán, 16 évesen feküdtem le elõször a barátommal, és minimális fájdalmon kívül semmi baj nem volt. De a fájdalom se a hártya miatt szerintem, hanem azért egy pénisz vastagabb, mint 1-2 ujj, akárhogy is nézem. Ez csak általános népriogatás, hogy jajj vér, jajj fájdalom. Persze, lehet 1-2 csepp, és lehet picit szokatlan is lesz. De nagyon nem ez az általános.
Ha a barátaid azt mondják, ugorj a kútba, beleugrasz??? Nõj már fel!!! NEM mindenki vérzik, NEM mindenkinek fáj. NEM fogsz elvérezni, nyugi, az csak pár csepp, azért nem kell abbahagyni, csak ha fáj, akkor, ha nem bírod ki.
Lassan jön a tavasz, és vége lesz a télnek-télleg??? Nem biztos, hogy fogsz vérezni, általában egy kis vérzés van/lehet, de ez nem életveszélyes és nem is súlyos, semmiképp annyira minta helyesírásod hibája.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) a tanácsokat megfogadom sokat segítettetek
A kérdező hozzászólása: mostmár úgy nagyából megnyugtattatok am a barátom használ gumit:D meg megbízom benne mert már 3 éve járunk meg nem is erõlteti:) köszi mindenkinek
Hát ez mindenkinel mas nem de, engem is ezzel riasztgatak. Azt halottam volt hogy ha sportolsz akkor a szuz hartyad is nagyon gyenge. Azok esetében akik spárgaznak lehet hogy nincs is.A vérzésnek en meg ccsak 50%-ot adok es az az 50% is észrevehetetlen lesz.
nekem a legelsõ alkalomnál nem fájt és nem is vérzett aztán a másodiknál véreztem és fájt is de utána elmúlt és már minden rendben volt. :)
nálam ez úgy volt, hogy az elsõ fájt, meg még talán a második is, de csak az elsõ után véreztem. nem akkor éjjel, hanem másnap reggel.. meg úgy egész délelõtt. aztán délutánra elmúlt.
sya ! nem mindenki vérzik ez nem törvényszerû ha esteleg vérzel akk sem kell abbahagyni az ilyenkor természetes

Még nem feküdtem le senkivel most a pasimmal tervezzük de éncsak attol tartok h nem fogok neki tecceni. Nekem nem teccik a csiklom meg az egész puncim. Fiuk nektek számit hogy hogy néz ki?

Legjobb válasz: Lány vagyok, bocsi h válaszolok, de ha tényleg szeret a barátod, nem az fog neki számítani. Ha pedig igen, akkor vajon szeret ???

Lány vagyok, bocsi h válaszolok, de ha tényleg szeret a barátod, nem az fog neki számítani. Ha pedig igen, akkor vajon szeret ???
Aki igazán szeret annak nem számít, ebben biztos lehetsz!Az én barátnõmnek sem tetszik annyira a puncija de engem abszolút nem zavar és szerintem felesleges emiatt aggódnod!20\F
Ne hülyéskedjél már, állj úgy hozzá, hogy tegye össze a két kezét az a pasi, hogy láthatja, megérintheti, megízlelheti stb. a puncidat. Ez nem vizsga! Szerintem örülni fog a pasid, hogy lefekszel vele. De ha mégis félelmeid vannak, én azt a megoldást javaslom, hogy ne akkor lássátok egymást elõször meztelenül, amikor már aktus is van, hanem elõtte legyen legalább pár alkalom petting, kézzel-szájjal kielégítés. És akkor megnyugszol, mert látni fogod, hogy tetszik a pasidnak minden porcikád! :)
anno én is hasonló szituba voltam.féltem lefeküdni a párommal, mert nem tetszett az alsó felem.és persze emiatt nagyon gátlásos is voltam.mint kiderült kicsivel késöbb, a párom imádja az egész testem minden porcikáját, és ezt az bizonyitja hogy már 5 és fél éve vagyunk együtt, nemsokára megszületik az elsõ kisbabánk és nagyon jó a szexuális életünk is. nyugodj meg ha tetszel neki és szeret akkor ugy is elfogad olyannak amilyen vagy. egy kismama
Én annó úgy voltam vele, hogy nem elég nagy a farkam, meg ilyesmik. Aztán oda kerültem és hopp, kiderült hogy igen nagy legény vagyok valójában, csak kevés önbizalommal rendelkezem. Ez a helyzet veled is, nem kell félni. Petting mehetne párszor még elõtte.
Én a te helyedben inkább a helyesírásom és az IQ-m miatt aggódnék.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

A barátnőm mindig rosszul van a pörgős dolgoktól. Tervezzük hogy megyünk vidám parbka, de nem tud sok mindenre majd felülni? Mit csináljon h ne legyen neki annyira rossz? Vegyen be gyógyszert vagy egyen vagy ne egyen? Nem tudjuk hogy mi lenne a jobb

Legjobb válasz: Én is rosszul vagyok, így kb semmire nem ültem fel. Elõtte fél szelet lekváros kenyér, aztán egész nap semmi, így semmi nem jöhetett ki. Szerintem könnyen emészthetõ, kevés kaját egyen reggelire, aztán - ha fel akar ülni dolgokra - akkor már ne nagyon. Max annyit h vércukra rendben legyen, de ne hányjon tõle - pl. két-három kex, ropi, ilyesmik. Semmiképp ne egyen egyszerre sokat, mert ha felfordul a gyomra, akkor nagyon szenvedni fog.

Én is rosszul vagyok, így kb semmire nem ültem fel. Elõtte fél szelet lekváros kenyér, aztán egész nap semmi, így semmi nem jöhetett ki. Szerintem könnyen emészthetõ, kevés kaját egyen reggelire, aztán - ha fel akar ülni dolgokra - akkor már ne nagyon. Max annyit h vércukra rendben legyen, de ne hányjon tõle - pl. két-három kex, ropi, ilyesmik. Semmiképp ne egyen egyszerre sokat, mert ha felfordul a gyomra, akkor nagyon szenvedni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!