Találatok a következő kifejezésre: Tervezzük a a párommal. Milyen (3 db)

a prosztata izgatóra én is kiváncsi vagyok.mennyire bevált?
én biztos nem engedném hogy valamit fenyomjanak a seggembe :S
Szerintem nyugodtan kipróbálhatjátok... Egy tanács menj be szexboltba, mert én egyszer a netrõl rendeltem, és nem mûködött, persze a pénz az ablakban...:S

A párommal jövöre tervezzük az esküvönket. Mindkettönknek a 2. házassága lesz. Ti milyet terveznétek, hogy meghitt legyen és szép?

olyan 30 före gondoltunk, valami étteremben egy vacsorára, de vágyom valami meghitt, hangulatos dologra is. Templomi esküvönk nem lesz, fehér ruhám sem, csak egy kosztüm. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Szerintem, a vacsora legyen egy hajón, az meghitt, szép, és emlékezetes. Szerintem árban nem is annyira vészes, az éttermekhez viszonyítva. Nézz utána a Mahart honlapján! Persze ez akkor jó, ha melegebb idõben lesz.

Szerintem, a vacsora legyen egy hajón, az meghitt, szép, és emlékezetes. Szerintem árban nem is annyira vészes, az éttermekhez viszonyítva. Nézz utána a Mahart honlapján! Persze ez akkor jó, ha melegebb idõben lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) Juliusban tervezzük, reméljük szép idõ lesz!

Tervezzük a babát a párommal. Milyen vizsgálatokra kell mennem? Aids teszt is kell? Mi van ha teherbe esek, utána is mennem kell?

Legjobb válasz: Szia! Én mikor babát szerettem volna ill. eldöntöttem hogy jöhet elmentem a nõgyógyászhoz és közöltem vele. Ekkor megvizsgált. Elküldött uh-ra. Nekem 10 éve volt ciszta mûtétem azt is megnézte hogy rendben van-e. Semmi mást nem csinált csak mondta kezdjem el szedni az elevitet. Aids szûrést felesleges. Fõleg ha teljesen alaptalan. Az orvos sem fogja megcsinálni indok nélkül. Esetleg egy vérvizsgálatra elmehetsz, hogy megnyugodj minden oké. ícukor koleszterin stb. Nagyon sok sikert Nektek..:)

Szia! Én mikor babát szerettem volna ill. eldöntöttem hogy jöhet elmentem a nõgyógyászhoz és közöltem vele. Ekkor megvizsgált. Elküldött uh-ra. Nekem 10 éve volt ciszta mûtétem azt is megnézte hogy rendben van-e. Semmi mást nem csinált csak mondta kezdjem el szedni az elevitet. Aids szûrést felesleges. Fõleg ha teljesen alaptalan. Az orvos sem fogja megcsinálni indok nélkül. Esetleg egy vérvizsgálatra elmehetsz, hogy megnyugodj minden oké. ícukor koleszterin stb. Nagyon sok sikert Nektek..:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
szia.Ha megmondod a dokinak, hogy te babát szeretnél, akkor ugy vizsgál meg.Nekem volt egy rákszûrés, egy baktérium, és egy gomba vizsgálat is.és milyen jó h volt mert kiderült, h egy nagy gyulladás volt a méhemben, és a gyógyszeres kezelés bizony elkerülhetetlen volt.egyébként meg semmi extra vizsgálat nem kell.Sok sikert nektek. 17 hetes kismami
hát velem nem voltak ilyen dolgosak, azt mondta a doki hogy ha pozitiv a teszt jöjjek vissza, sérelmeztem hogy meg se vizsgált semmit.ahogy olvasom a többieket meg kellett volna, amugy már váltottam dokit...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!