Találatok a következő kifejezésre: Tervezzük a a párommal (33 db)

A párommal tervezzük a babát, elég ha a Béres Gravidát szedem, vagy kell mellé még más vitamint is szednem? Pl. : Folsavat, vasat.

Legjobb válasz: Szia! 2-án voltam nõdokinál, én õt kérdeztem meg, mit szedjek, a Gravidát ajánlotta, és mellé semmi mást. mi is tervezzük, és próbálkozunk, reméljük mihamarabb sikerül is. :) s persze nektek is:)

Szia! 2-án voltam nõdokinál, én õt kérdeztem meg, mit szedjek, a Gravidát ajánlotta, és mellé semmi mást. mi is tervezzük, és próbálkozunk, reméljük mihamarabb sikerül is. :) s persze nektek is:)
Biztos.
Szia, bocs hogy kérdezek válasz helyett, de mi is a 3.babánkat tervezzük, és aqzt szeretném kérdezni, hogy mi az amit a férjed szed, miben segít ez és hol lehet venni?Köszi és mégegyszer bocsi!Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: A Ferulant egy kiegészítõ kapszula ami a termékenyítõképességet fokozza, "életre kelti a spermákat", gyógyszertárban recept nélkül kapható, az egy havi kúra 9000ft.Napi 3X1 et kellszedni a párodnak, de rá van írva a javallat.

Nagyon szeretem a páromat lassan 1 éve együtt leszünk ő 25 éves jelenleg nagyon jól megvagyunk december körül tervezzük az össze költözést én 18 éves vagyok. Szerintetek sokáig így együtt lehetünk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Párommal tervezzük a babát, de jó pár kérdés motoszkál a fejemben. Kórház gyógyszertárában dolgozom mindenféle gyógyszeranyaggal. így valószínű veszélyeztetett terhes lesz. Ha 101ezer a bruttóm mennyi lesz a táppénzem ha 2012-ben leszek táppénzes?

Legjobb válasz: Ha semmilyen más jövedelmet nem kapsz idén (se jutalom, se ruhapénz, se semmi hasonló), és 2 éve folyamatosan dolgozol, akkor a bruttó táppénzed 60600Ft lesz bruttóban.

Ha semmilyen más jövedelmet nem kapsz idén (se jutalom, se ruhapénz, se semmi hasonló), és 2 éve folyamatosan dolgozol, akkor a bruttó táppénzed 60600Ft lesz bruttóban.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még nincs meg a két évem, Októberben volt egy éve hogy itt dolgozom, elõtte 2 évig munkaügyi tanfolyamot végeztem, és abban helyezkedtem el, mint gyógyszertári asszisztens. Köszi a választ.
az is elképzelhetõ, hogy az általad elvégzett tanfolyam alatt biztosítotti jogviszonyod volt, és ha a vége után 30 napon belül kezdtél dolgozni, akkor 60% lesz a táppénzed. Nem tudom, milyen szervezésû tanfolyamra jártál, és milyen jogosultságokat kaptál, ezért kérdezz rá a munkaügyi központnál, vagy az oep-nél hogy amire te jártál, az milyen jogosultságot ad. Ha nem ad biztosítottságot, akkor a táppénz csak bruttó 50500Ft lesz.

Hogy hangzana ha x Kornélné nevet venné fel valaki? A párom azt mondja nevetséges de nekem tetszik aranyos és ritka. Tervezzük az esküvőt és a néven gondolkodom felvegyem e a párom nevét. Tippek?

Legjobb válasz: engem az ilyen elnevezéseknél az zavar,hogy így úgy érezném,hogy: "nincs" nevem. hiszen ha azt mondom bemutakozásnál,hogy: Kis Kornélné vagyok-ebbõl nem derül mi a nevem,és mindig vissza kérdeznek,hogy:és hogy hívhatom? de nem lebeszélni akarlak,csak nekem ez a véleményem

engem az ilyen elnevezéseknél az zavar, hogy így úgy érezném, hogy: "nincs" nevem. hiszen ha azt mondom bemutakozásnál, hogy: Kis Kornélné vagyok-ebbõl nem derül mi a nevem, és mindig vissza kérdeznek, hogy:és hogy hívhatom? de nem lebeszélni akarlak, csak nekem ez a véleményem
Elsõ vagyok. Hány évesek vagytok? Sok boldogságot, kedves x Kornélné. :)
Szerintem a -né végzõdésû nevek kivétel nélkül katasztrofálisak. Angolszász nyelvterületen még a legjobb a megoldás, de szerintem teljesen fölösleges felvenni egymás nevét.
Ha neked tetszik akkor nyugodtan:) Igazából nekem se tetszenek a "né" végzõdésû nevek, de ha neked igen akkor ne törõdj másokkal!:)
Én ki nem állhatom a "né"összes variációját, így ez sem tetszik.
A "nem lenne nevem" eset elkerülésére: xné majd a te teljes neved jobb lenne, de a Kornélné jól hangzik :)
Szerintem aranyos "Kornélné". :) Fõleg ilyen Vezetéknévvel , hogy "x". :)
Gratulálok. Ismét egy kérdés, amiért kár volt koptatni a billentyûzetet...
Jesszusom! A sok ellenszólás miatt, már csak azért is!Hát, te tudod Kornélné, ha nevetséges akarsz lenni, így vedd fel mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: De gondolkodtam rajta és a sok ellenszólás erõsített meg benne hogy ennél maradjak.
akkor ezekszerint te nem gondolkodsz, hogy felvegyed-e a leendõ férjed nevét, hanem:fel akarod venni!és inkább csak kiváncsi voltál ki mit gondol errõl..
A kérdező hozzászólása: Az nem olyan.De még az a jó nem vagyunk egyformák, mindenkinek már a véleménye és ez a helyes.Engem nem érdekel régimódi-e vagy, hogy nem derül ki a neven nekem nem esik nehezemre többet beszélgetni, hogy megtudják a neven akinek nehezére esik azt lehet nem is érdekli.De ez visszafele is igaz ha mondjuk 3 testvérek és 2 iker akkor meg azt magyarázza az ember melyikhez ment férjhez??
Nem divat, de én is X Y-né lettem 3 évvel ezelõtt :) Ezzel is kifejezem az összetartozásunkat. Mindenünket egymásnak adtuk/adjuk, a nevet miért ne :) A gyermekünk is a férjem vezetéknevét viseli, így mind a hárman egy névvel élünk, ez a hagyományos családmodell tetszik nekem :) Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, mi nem akartunk csak úgy együtt élni sem, lánynevet megtartani sem. X-né Z W pedig nem lett volna jó, mert nagyon hosszúak a vezetékneveink. Ezek miatt lettem X Y-né, és szeretem :) Kornélné is tök jó :)
mostanság már nemigen választják ezt a megoldást névválasztáskor, mert úgy érzik a nõk, hogy akkor így már nincs saját nevük..! neked csak ezt tetszik? azon nem gondolkodtál pl. hogy: Kisné Nagy Éva (csak mert így is felvennéd a nevét)
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy idegenek mit gondolnak, hogy házas vagyok e vagy sem.Én a férjem vezetéknevét vettem fel az Én keresztnevemhez, és ezáltal gyönyörû nevem lett.Ha nem lett volna ilyen szép vezetékneve a páromnak, fel sem vettem volna, maradtam volna lánynéven.nem a név számít, teljesen más.
Mi az hogy minek házasodik az ember ha nem veszi fel a férje nevét? Ez hülyeség. Attól még én is külön egyéniség vagyok, és õ is. A -né toldalék pedig a birtoklást fejezi ki. Engem eleve idegesít ha valaki a x y-né nevet veszi fel, mert így fingom sincs a keresztnevérõl, csak akkor ha külön elmondja.
Fel lehet úgy is venni a nevet, hogy mindkettõtõké benne legyen. Takácsné Nagy Anna, például ilyen formátumban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy érted mire gondoltam.Akivel meg tovább kommunikálok annak úgyis kiderül ki vagyok.
Én mondjuk nem tudnám elképzelni, hogy úgy mutatkozzak be, hogy pl. Kovács Péterné. Akkor hol vagyok én? De végül is igaz, ha házas vagy, akkor azt fejezd ki a neveddel is. Szép gesztus, mert jelzi, hogy összetartoztok.
A kérdező hozzászólása: De ha belegondol az ember akkor viszont minek házasodik össze ha nem veszi fel a férje nevét.Nekem tetszik és ez mellett döntök.Számomra idegen lenne egy kötõjeles megoldás, vagy ha marad a lánykori név akkor olyan mintha tagadnám, hogy házas vagyok.
A kérdező hozzászólása: Még csak tervezzük de nem tudom vagyis én tudom melyik név legyen csak Kornélnak :D nem nagyon tetszik a Kornélné pedig nekem tetszik.Én 24 vagyok õ meg nem árulja el :D
A kérdező hozzászólása: Ugye szerintem is :D de nem a vezetéknév a fontos azért csak x et raktam.
hát, nehéz kérdés! két példanév, hogy könnyebb legyen magyarázni:) Nagy Péter és Kovács Éva. nekem nem tetszik az, hogy Nagy Péterné, mert elnyomást fejez ki, eldobtam a nevemet, ahogyan hívtak. A legmodernebb és nekem a legtetszõbb, hogy Nagy Éva. Persze csak ha illik a vezetéknév a keresztnévhez. De így meg eldobom apám nevét. És elõbb néznek testvérnek, mint párnak, a bemutatkozásnál:D Az, hogy Nagyné Kovács Éva is szép szerintem. de a legjobb a Nagy Péterné Kovács Éva meg túl hosszú:DD

A párom gyereket akar, én is, de kicsit félek még. Azt ajánlotta, hogy ne tervezzük direktbe, hanem hogy hagyjuk el a gumit, és néha-néha élvezzen el bennem. Ez így mennyire jó ötlet?

Nyilván, én is vágyom már arra, hogy elhagyjuk a gumit, meg hogy bennem menjen el... csak na...

Legjobb válasz: Ha még nem vagy biztos abban, hogy felkészült vagy egy gyerekre, akkor még várjatok.

Ha még nem vagy biztos abban, hogy felkészült vagy egy gyerekre, akkor még várjatok.
A kérdező hozzászólása: Csak annyi hogy kissé izgulok... és ha várok néhány évet, még nem fogok kevésbé izgulni mert ilyen vagyok..:)
hát én nem értem a kérdést. dugjatok jókat, aztán majd jön a baba :) nem tom mit kell izélni.
A kérdező hozzászólása: Csak bíztatást várok, hogy nem is olyan szörnyû a terhesség :)
Kb. olyan a stílusod, mint egy 18-20 évesnek. Nõj még egy picit!
he??? nem értem a kérdést! Szerinted hogyan lesz a baba? :o
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen szexelünk, de csak néha-néha megy el bennem. Az is nagyon élvezetes ám! Utazgattunk már, de õ idejét érzi már... mivel 35 eves.
néha-néha? s majd ha a gyereked megkérdi, aztválaszolod, hogy "hát, apád néha néha belém ment el s összejöttél." gondold át az egészet, s majd mikor akarsz gyereket akkor hagyd, hogy menjen el benned.
Rossz ötlet ebben az életkorban. Éljetek még egy 8-10 évet, dolgozzatok, élvezzétek az életet, ráértek utána gyerekezni. El fog hagyni a pasid és egyedül fogsz maradni a gyerekkel.
Amikor tudatosan belédélvez a párod, az már bõven tudatos gyerektervezés. Ha nem így lenne, akkor fogamzásgtlóval menne a puncibaélvezés. Szóval hajrá kérdezõ!Olvasgass baba témában, és készülj rá :) Mondjuk én elmennék azért nõgyógyászhoz egy kontrollra, hogy biztosan minden rendben van-e.
Hülye ötlet. Érdemes felkészülni a terhességre. Sokkal jobb esélyei vannak a gyereknek, ha tudatosan mindent megadsz neki, nem pedig csak becsúszik. Persze úgy is lehet egészséges, de...
A kérdező hozzászólása: Azt már elhagytuk, meg pl tegnap, tegnapelõtt bennem ment el :) Utolsó, miért???
Miért akarjátok elrontani az életeteket?
hagyjátok el a gumit de akkor ne csak néha-néha élvezzen el benned hanem mindig :)
A kérdező hozzászólása: Anyagi hatter, meg minden megvan. Kicsit úgy érzem, hogy nekem másképp nem menne, csak úgy, hogy már megtudom, hogy az vagyok, és kész. :)
"Csak bíztatást várok, hogy nem is olyan szörnyû a terhesség :) " De, nagyon sokszor szörnyû és nagyon sokszor TEHER, így nagybetûvel. És a gyereknevelés sem rózsaszín álom. Rengeteg csodaszép pillanatot ad, de ezért te is rengeteget adsz.

Mekkora egy merev pénisz? A párommal most tervezzük az elsőt, és én még szűz vagyok. Azt mondják, hogy ne azokat vegyem viszonyitás alapul ami a pornóban van.

Olvastam arról, hogy 13-17cm között van, de sehol sem találok egy rendes képet. És a számok alapján nem tudom elképzelni

Legjobb válasz: akkor fogj egy vonalzót te agyas!!!!!!

az uborka ha a kerületét is vágja, akkor -mivel belül vannak a magok, és vizenyõs rész- nem használható. inkább egy nagyobb répát faragjon. utána akár masztizhat is vele.vagy próbálgathatja a szopást. vagy hogy jobban tudjon fütyülni szépen el is rágcsálhatja
akkor fogj egy vonalzót te agyas!!!!!!
végy 1 kigyóubit és vágd méretre
Azért nem úgy kéne elveszíteni a szüzességedet, hogy még a péniszét sem láttad! Csak így durr bele, semmi értelme, elõször meg kell ismerni egymás testét...
15-16 cm az átlag. Legalábbis Magyarországon. Ázsiában ennél kevesebb, Afrikában meg több.
Az én páromnak 21-22 cm. Néha még mindig fáj, mikor szeretkezünk, pedig 8 éve élek szexuális életet, és a munkám is ilyen jellegû...
Akkor én a 15 centimmel egy átlagon aluli [email protected]û vagyok? XD
13?? Magyarországon 16!
13 cm az átlag. De ha még nem is láttad, nem kellene elõbb ismerkedni? A pornóban tenyészbikák vannak, ne azokat nézd.
Akkora mint egy betonoszlop. Szerintem még inkább homokozzatok, mert ahogy leszûrõdik ehhez még nem vagytok elég "érettek"! :)
A magyar átlag 17 cm. Nézd meg egy vonalzón!
hány éves vagy?
Olyan 12-15 közt vannak a legtöbben. De ha csak 1 embert így random kiválasztok, lehet nagyobb, kissebb, vagy akkora, amekkorát írtam.Nem a méreten múlik, mennyire fog fájni, hanem a pasid óvatosságától.
keress egy vonalzót! amúgy kb 3, 5-5 centi széles meg a legjobb az lenne, ha letépnéd a pasidról a gatyát és megszelídítenéd a kobráját végre! :)
fogj egy vonalzót és nézgesd.. egyébként mindenkinek más, lehet, hogy a pasidnak 20 cm, de lehet, hogy 13
14" mi a munkád? vibrátor-tesztelõ? :-)

Van egy srác.4 hónapja járunk még nem volt szex én szűz vagyok 17 éves ő 19. Tervezzük a lefekvést adjatok pár tanácsot hogy várjak még? Meg tegyem? Olyan sokat jelent ez most nekem!

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy szeretnéd és készen állsz rá akkor igen. Ha felteszed magadnak a kérdést és elgondolkodsz rajta vagy nem tudsz határozott választ adni akkor nem.Neked kell tudnod ...

Ha úgy érzed hogy szeretnéd és készen állsz rá akkor igen. Ha felteszed magadnak a kérdést és elgondolkodsz rajta vagy nem tudsz határozott választ adni akkor nem.Neked kell tudnod ...
szerintem tedd meg!egy olyan élmény lessz amit soha nem fogol el felejteni
Senki más nem dönthet helyetted, magadnak kell tudnod, hogy mikor állsz rá készen. Ha biztosan akarod, akkor rajta de azért óvszer mindig legyen nálatok és ne hagyd hogy bármit ráderõltessen

Két gyermekes anyukák, hozzátok lenne pár kérdésem? Tervezzük a 2. babát.

- Mennyi id? van a két gyermeketek között és mennyi id?sek a gyerekek, fiú-lány? - Mennyit költötök kb. havonta a babákra, gyerekekre? - Egy szobában aludtak a kezdetekt?l, vagy külön szobában? - A nagyobb gyerek nem volt féltékeny és irigy a kistestvérére? Hogy kezeltétek? - Ha az els? baba császáros volt, a második baba is az lett? El?re is köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! 1. 11 hónap van a gyerekek között, 11,5hós + 22,5hós, 2 fiú 2. Változó, min. 10 000 Ft max. 40 000 Ft 3. Egy szobában alszunk velük (bár van saját szobájuk ami jelenleg játszó szoba) 4. Kicsi volt még mikor megérkezett az öcsi, így egymással nõttek, egymáshoz szoktak hamar (Cicin volt némi "vita") 5. mindkettõ sima szülés volt Sok sikert!:D

Szia! 1. 11 hónap van a gyerekek között, 11, 5hós + 22, 5hós, 2 fiú 2. Változó, min. 10 000 Ft max. 40 000 Ft 3. Egy szobában alszunk velük (bár van saját szobájuk ami jelenleg játszó szoba) 4. Kicsi volt még mikor megérkezett az öcsi, így egymással nõttek, egymáshoz szoktak hamar (Cicin volt némi "vita") 5. mindkettõ sima szülés volt Sok sikert!:D
4 a fiú 14 hós a lány októberben jön a 3-ik fiú. Pelus , gyógyszer babacuccok stb kb. havonta 25.000-tõl akár 50-ig 60-ig. Egy szobában alszunk velük sztem biztonságosabb. Nagyon féltékeny volt a kistesóra a fiú, megakarta ölni olyanokat mondott vágjuk le a lábát fürdésnél fojtsuk vízbe meg ilyenek.4-5 hó elteltével ami a mai napig van valaki hozzáér a húgához veszekszik és védi.Nagyon szereti óvja:) Nekem császásr volt mind 2 .A második lehetett volna sma de belekakilt a ányom a magzatvízbe ezért császároztak.Most októberben is császár lesz ez viszont a kis idõeltelte miatt hogy hamar teherbe estem.
2, 5 év van a gyerekek között, a nagy ma 3 éves fiú, a kicsi pedig 5 hónapos kislány. Átlagban 20000 Ft-ot költök rájuk. Van, hogy kevesebb, van hogy sokkal több, attól függ, éppen mit kell venni. Az elsõ naptól mindkettõnek külön szobája van. A fiam nem igazán volt féltékeny a kicsire, de azért a viselkedésében érzünk változásokat. Hisztis lett, akaratos és sokkal anyásabb. Mindkettõ császáros volt.
1. 19hónap, a nagy egy hónap múlva 3 a kicsi vasárnap lesz 16hónapos, mindkettõ fiú 2.minimum egy 10ezres.de amikor üveges kaját evett és a nagy is még pelust hordott többre jött ki.(júli óta csak éjjelre van a nagyon pelus, a kicsi meg csak hébe hóba kap üvegeset) 3.az elsõ 6hétben a kicsi a hálószobánkban aludt, majd visszaadtuk a (második) kiságyat, így bekerültek a közös szobába.De a kicsit hamar ki tudtam hozni, míg szopizott éjjel, a nagy meg ha megébredt általában nálunk kötött ki.Ilyenkor az õ ágyában szoptattam a kicsit 4.eleinte az apa és a nagypapa nem foghatta meg a kicsit, õ csak anyué-mondta a nagy.ez most oda jutott, hogy ha olyanja van akkor megsimogatja, de inkább a dackorszak közepén a lökdösi, kiabál rá megy.Elég idegesítõ, mert hiába kérem nem fogad szót.Most kezdte az ovit, szobatisztaság....úgyhogy nem egyszerû.Próbálok, fõleg este ha kicsi elaludt, csak vele foglalkozni, vagy ovi elõtt elbicajozunk megnézzük a traktorokat, meg ilyenek. 5.elsõt 40+2hétr vacuummal szültem a másodikat 41+2hétre indították, simán meglett. Ha van segítséged, akkor jó a kis korkülönbség.De tényleg kell egy ember akire néha rábízhatod õket
- 2 év és 2 hónap van a gyerekek között - nagyon változó. a havi kiadásunk a kismanó miatt em sokkal nõtt (a nagy szobatiszta lett, mire a kicsi megszületett, így nem nõtt a pelus fogyasztás és a pici anyatejes) - külön szobában, de már most látszik, hogy nálunk lassan egy szobában kell majd altatni õket - nagyon-nagyon féltékeny volt, tanítgattuk, hogy simizze inkább, (sosem szídtuk meg), értelmezgettük, hogy miért féltékeny, mi ez az érzés, amit érez. Most már ott tartunk, hogy a nagy odajön és szól, hogy "anya, most már velem játssz, mert nagyon hiányzol" - egyre kevesebbet bántja, nagyon szereti a kistesóját. a kicsi most 9 hónapos - mindkettõ természetes úton született
Szia! - nálunk, pár nap híján pontosan 2 év van a két baba között - két kisfiú, az "nagyobbik" 2 éves, a kicsi 2 hónapos - ezt nem írnám le, mert sokat. Lényegesen kevesebbõl is meg lehet oldani. - külön szobában alszanak, de ha késõbb szeretnék, akkor majd összeköltöztetjük Õket :) - szerencsére nagyon szereti a picit. Eddig semmi féltékenység nem volt. - hüvelyi szülés volt mindkettõ, így ehhez nem tudok hozzá szólni.
1. 2 év 2 hónap. 2év9hónapos most a fiam, lányom 7hónapos 2. én nagyon sokat, többet a kelleténél, de mivel senki nem vesz semmit a gyerekeimnek, nem kapunk játékokat, ruhákat, kaját, semmit, mindent magam veszek meg, így drága, pedig a nagy már nem pelenkás jópár hónapja. cca a 2 gyerekre mindennel együtt: havi 60 e ft-ot. 3. én a kislányommal egy szobába, apa a kisfiúnkkal a másik szobába 4. mostanában kezd féltékenykedni, bár nagyon szereti a húgát, látványos a féltékenység. Hogy kezeljük? Nehezen, magyarázom neki, hogy szeretem õt is, a hugi is szereti, ne érezze a fiam magát kevesebbnek-talán ezért is kap többmindent mostanában. 5. mindkettõ természetes szülés volt.
-2, 5 év van közöttük, a nagyobb fiú, a kicsi lány. Még csak 2 hónapos, de azért leírom az eddigi tapasztalataimat. -Mivel a kicsi anyatejes, csak a pelenka jelent plusz kiadást egyenlõre. Persze ez késõbb változni fog. Összeget nem tudok, mert még soha nem számoltam össze, de kb.20-25 ezer lehet a két gyerkõc összesen. -A kezdetektõl egy szobában aludtak, nem zavarják egymást. A nagy volt már beteg is, de a kicsi nem kapta el. -Testvérféltékenység van, de úgy jött ki a kisfiamon, hogy rám haragszik. A hugit imádja, viszont nekem már többször mondta, hogy nem szeret. Látszik, hogy csak büntetni akar, mert ha baja van akkor csakis anya kell neki. Én etessem, itassam, olvassak neki, játsszak vele, vigasztaljam meg, de persze Õ nem szeret. Apát meg a hugit szereti, de anyát nem. -Mindkettõ császáros volt. A másodiknál természetes szülésre készültünk, de szétvált a hegem.
pesten nincs gyára az audinak
Gyõr.
bruttoba lehet de netto 100 at jo ha kapsz
Attól függ milyen beosztásban. Mihez értesz? Miben van tapasztalatod?
Magyarországon csak Gyõrben van. Ezen kívül Ingolstadtban. (Németország)
Csak Gyõrben. A fizetés pedig nagyon változó, attól függ mit csinálnátok. Nem mindegy hogy valaki targoncát vezet vagy CNC gépet kezel. Sok beszállítócége is van az Audinak, ott is akad munkaalkalom, fõleg hogy bõvítenek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszoklat:) tehát a 200 nincs meg?:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!