Találatok a következő kifejezésre: Tervezzük a a (218 db)

A párommal tervezzük a babát, elég ha a Béres Gravidát szedem, vagy kell mellé még más vitamint is szednem? Pl. : Folsavat, vasat.

Legjobb válasz: Szia! 2-án voltam nõdokinál, én õt kérdeztem meg, mit szedjek, a Gravidát ajánlotta, és mellé semmi mást. mi is tervezzük, és próbálkozunk, reméljük mihamarabb sikerül is. :) s persze nektek is:)

Szia! 2-án voltam nõdokinál, én õt kérdeztem meg, mit szedjek, a Gravidát ajánlotta, és mellé semmi mást. mi is tervezzük, és próbálkozunk, reméljük mihamarabb sikerül is. :) s persze nektek is:)

Ti mit gondoltok Horvátország Vir szigetekrõl? Oda tervezzük a nyaralást.

szerintetek milyen hely? valaki volt már ott? :)

Legjobb válasz: Szia! Mi is oda tervezzük a köv.hónapban a menetet.Illetve bármi jöhet,ahol homokos tengerpart van,de eddig ezen a szigeten találtam a legtöbb szállást.Ti is elõször mentek?

Szia! Mi is oda tervezzük a köv.hónapban a menetet.Illetve bármi jöhet, ahol homokos tengerpart van, de eddig ezen a szigeten találtam a legtöbb szállást.Ti is elõször mentek?
A kérdező hozzászólása: Igen ! már nagyon várom :3
Megkérdezhetem hol és mennyiért sikerült szállást foglalni? Köszi!

Lehet, hogy sikerült teherbeesnem? Tervezzúk a babát és rajta vagyunk az ügyön.

Észrevettem, hogy napok óta érzékeny a mellem. Néha olyan farkaséhség jön rám, néha pedig semmi étvágyam sincs.Tegnap és ma szúrkált a hasam. Még korainak zartom a tesztez, de ezek már lehetnek a korai terhesség jelei?

Legjobb válasz: Lehetnek. De csak akkor tesztelj, ha nem jön meg.

Lehetnek. De csak akkor tesztelj, ha nem jön meg.
Kedves Kerdezõ! Lehetséges. De biztosat majd csak teszt fog mondani. Esetleg a nem várt elõtt tesztelj 2-3 nappal, talán akkor már nem korai, ha sok tüneted van, de a legbiztosabb, hogyha megvárod amig nem jön meg és csak utána tesztelsz. Nekem nem ilyenek voltak a tüneteim mikor sikerült a baba, elõtte próbálkoztunk 2 hónappal és minden kis apró tünetre azt hittem, hogy terhesség jele :( az nagyon rossz volt, mert nagyot csalódtam, hogy nem sikerült. De persze ez nem azt jelenti, hogy nem sikerült! Csak leirtam az en esetemet, remelem nem baj :) Drukkolok, , hogy pozitiv legyen a teszted!! 21 hKm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy gondoltam, hogy jobban "járok", ha megvárom a mensit :)


Kirúghatnak- e munkahelyemről, ha GYED alatt esem teherbe? Tervezzük a második babát, de nagyon félek, hogy így elbánhatnak velem!

gyed, baba

Legjobb válasz: Nem, hiszen 3 ev fizetesnelkuli szabadsagot vettel ki gyermekgondozas miatt, az alatt vedve vagy. Persze egy kozos megegyezesnek ez nem akadaly, csak azt nem kell alairni.

Nem, hiszen 3 ev fizetesnelkuli szabadsagot vettel ki gyermekgondozas miatt, az alatt vedve vagy. Persze egy kozos megegyezesnek ez nem akadaly, csak azt nem kell alairni.

Hogyan tervezzem meg a jövőmet?

Most megyek emelt angolra gimnáziumba, de már egy kicsit előre szeretnék tervezni egyetemet illetően. Erősségem és amit szeretek is az a történelem, emellett megy a biosz, fizika is. Matek nem igazán. Ja és lány vagyok.

Legjobb válasz: Biosz, fizika: Orvos, gyógyszerész, fogorvos, állatorvos.

Biosz, fizika: Orvos, gyógyszerész, fogorvos, állatorvos.
A kérdező hozzászólása: Magyar is megy azt kihagytam.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Esetleg humán tantárgyakra valami ötlet?
Humán szakokkal nem igazán lehet elhelyezkedni, nagy bennük a túlképzés.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi.
és bekerülni egyetemre is sokkal könnyebb természettudományi szakokra. ajánlom a fizikát, azzal fizikára is mehetsz, meg mondjuk gépész-mecha... mérnöknek.
Nem voltam, de Mallorca felkapottabb hely, Madagaszkár, legalábbis nekem szimpatikusabb:) ))
nekem is Madagaszkár. Mallorka ilyen szempontból közhelyes:D
Menj Madagaszkárra, én majd megyek helyetted Mallorcára, még úgy sem voltam. Te elmondod, milyen volt ott, én pedig beszámolok, milyen volt Mallorcán.:) Ígérem, küldök fotókat is.:D
szerintem nem nagyon tudnék választani de talán Mallorca
Nem tudom mi a helyzet Mo., de külföldön tiltva van, es eleg regota.Ember az ember, mindegy milyen szinü a böre, te pedig ne menj arra ha zavar.
A néger azt jelenti, hogy fekete, mert a negro szóból keletkezett. Tehát ennyi erõvel a fehérekre se szabadjon mondanu, hogy fehér...
Ez ám a nagy dilemma... Én Madagaszkárt mondom.
Már négernek sem lehet hívni õket?
Elsönek nem n..er, hanem fekete börü.
Nem jó, sok ott a néger.
Kérdezõ ! Nem tetszenek a válaszok ? Háááát, amilyen a kérdés, olyan a válasz.:) Mehet a lepontozás :D
A kérdező hozzászólása: de tetszenek a válaszok, de még mindig nem sikerült eldöntenünk melyikre menjünk 1 hétre.Köszönöm a válaszokat:) )))))
Nézz utána, milyen védõoltások kötelezõek turistáknak arra a térségre! A lényeg, hogy süssön a nap!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.

Mit tervezzek erre a randira?

2hete ismerjük egymást és elhívom magamhoz.. mit csináljak erre a randira? én 26 ? 27éves

Legjobb válasz: Én elhívnám valamerre csavarogni,valami olyan helyre ahol tudtok beszélgetni úgy hogy ne zavarjon titeket senki.

Én elhívnám valamerre csavarogni, valami olyan helyre ahol tudtok beszélgetni úgy hogy ne zavarjon titeket senki.
Egy ötletcsomag: - közös séta után, mondjuk üljetek be egy teázóba, kávézóba - otthon közös vacsorafõzés - egy jó film megtekintése - kiadós szex, akár az elõbbi 3 felvetés közben :D (vigyázni kell, azért, hogy a vacsora ne égjen oda) Sok sikert!
kiadós szexet a konyhaasztalon
Ha pasi vagy, dugd meg. Ha csaj, dugasd meg magad!
A kérdező hozzászólása: lányvagyok..
hát, ha például van kádad, akkor egy romantikus fürdõzés is jóleshet egy esti séta után. bontotok egy üveg pezsgõt, felraksz egy kis zenét, pár gyertya és jólérzitek magatokat. bár, lehet, hogy ez még túl korai. viszont a fõzõcskézést meg filmnézést én is jó ötletnek tartom. :D

Barátnőmmel már régóta tervezzük a szexet, de nincs rá alkalom.! Ötlet? !

17/f vagyok. Barátn?mmel már többször voltunk együtt, már 3.-jára járunk, jelenleg 1,5 hónapja vagyunk kapcsolatban. Már korábban is gondolkoztunk a szeretkezés kérdésén, és arra jutottunk hogy igazából mind a ketten várjuk az els? alkalmat hogy lefeküdjünk, viszont sosincs rá alkalom O.o ... Vagy az ? szülei vannak otthon, vagy az enyémek, a lényeg az, hogy nem tudunk kettesben eltölteni egy pár órát, hogy csak ketten maradjunk a házban. :D Csak nem küldhetem el szüleimet itthonról, valamint attól félek h ha itthon csináljuk mikor itthon vannak, pont ránk fognak nyitni:) Valakinek vmi használható ötlete? :DDD

Legjobb válasz: Vewgyetek ki egy szobát egy estére.

Vewgyetek ki egy szobát egy estére.
volt már amikor kettesben voltatok, rátoknyitottak? egyébként ha tudtok egymásnál aludni, akkor mondjuk tervezzétek be késõbbre amikor már mindenki alszik
Ja.. :D Hát, sok szerencsét e téren nektek.. :) .. Hátha egyszercsak gondol az egyik család és elmegy vmi programra és tiétek lesz a ház (én ebben reménykedek:D). Amúgy.. nálunk a pasim már meg is álmodta hogy együtt vagyunk xD.. szal már télleg nagyon akarjuk... :D
A kérdező hozzászólása: szinte ugyanez a helyzet nálunk is, csak én már nem vok szûz :) ) még a végén kiderül hogy van valami kapcsolat...:P
Mondjuk nálunk pluszban én még szûz is vagyok.. :D szóval jó lenne egy kis nyugodt környezet :) .. De hát csak akad már valahol remélem :D.. És az a legidegesítõbb, hogy mióta mondtam neki, hogy részemrõl kész vagyok, azóta folyton csak beszélünk róla de semmi lehetõség... így már kicsit kiakasztó a helyzet xD... (egycipõs válaszoló:D, am 18/L)
A kérdező hozzászólása: hehe, a legutóbbi hozzászólóval egy cipõben járunk...halkan nem jó csinálni :PP
Nekünk is ilyen problémáink vannak.. Én a kulcsos dologtól félek, hogy mi van ha kihallatszik :D.. A mezõs dologtól is, mert simán jöhet vmi kiránduló(pont azért mert iylen szép az idõ..).
szerintem is szép és romantikus dolog is mondjuk egy kirándulással és piknikkel egybekötve gondoljátok meg másik megoldás hogy bezárod az ajtót
A kérdező hozzászólása: kettõnk között az elsõ alkalom, de egyébként õ se, meg én se vagyok szûz :) ) a természetes megoldástól kicsit én is tartózkodok...:)
Ha elsõ alkalom lesz akkor nem a természetet ajánlanám, fõleg ha a leányzó szûz még.
A kérdező hozzászólása: erre még nem is gondoltam...de szerettem volna megadni a módját valami szinten...XD és nem csak egy ilyen pokrócos megoldást figyelembe venni :DD egyébként meg nem rossz :M meggondolandó...:) köszi neked is:D
Itt a nyár, mégcsak nem is tél van hóval és -20 fokkal. Szálljatok biciklire és tekerjetek ki a várostól/falutól pár kilométerre, messze minden úttól vagy háztól. Visztek egy pokrócot, leterítitek a mezõn és rajta. Ezt nem csak a hasamra ütve mondom, tényleg mûködik. 17/F
A kérdező hozzászólása: a koliban, hiszen mind a ketten kolisok voltunk még év közben :) :) :) viszont egymásnál még nem aludtunk, hiszen a szülei nem engedik meg se nekem, se neki :PP szal elég necces a szitu... :D Azért köszi az ötletet...
A kérdező hozzászólása: mondom én hogy baromi nagy a hasonlóság! már én is megálmodtam hogy együtt vunk a bnõmmel! :PP

Hova tervezzük a találkozót?

sokan vannak kelet és sokan nyugat magyarországból.egy társaság aki szeretne 2-3napot együtt tölteni.ha lehet vizközelben de nem muszály.a létszám 18-20f? az idöpont augusztus végefele.minden esetleges lehetöség érdekelne remélem kapok jó válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!