Találatok a következő kifejezésre: Termeszetes e a baratomnak (6 db)

Megtudnátok mondani, hogyha kalandparkban akarok születésnapi bulit tartani, és természetesen a barátaim mellé jönne az anyukám is és néhány szülő felügyelni ránk, ezekért a szülőkért kell-e valamilyen díjat vagy belépőt fizetni?

Természetesen ezek a szülők nem fognak a kalandparki játékokban részt venni, csak állni és felügyelni. Ezért vagyok bizonytalan, vajon kell-e értük fizetni, vagy nem?
pofon csapnám és kivágnám mint macskát [email protected]
"És a csajt aki levetkõzött neki, meg is verném" Ez egy hülyeség. Mi köze a vetkõzõ csajnak ahhoz, hogy a faszi egy gerinctelen tetû? Semmi. Nem õt kell megverni. Vagy minden csajt megversz? Nem a past kéne lapátra tenni, és keresni egy olyat, aki miatt nem kell verekedn?
Ezt én megelõzöm. Most akarja a párom (24 éves) összerakni a gépét, edig nem érdekelte mindez, mondta, hogy akar venni webcamerát is, pontosabban mutatta az újaságban. Én tiltakozom ellene. Mert rajtam kívül SENKI olyan nincs, akivel oka lenne webcamerázni, se tesvér, se olyan barát, akit ne láthatna naponta. Lehet jön a lepontozás, de mondtam, hogy földhözvágom, ha megveszi. Mert nincs rá szüksége. Utólag azt mondta, nem is akart venni, csak idegesített, nem tudom igaz-e vagy csak szépítette az egészet.Ha megtenné, amit a párod, kidobnám.
Páros lábbal!
Elõször csak kamerába vetkõzteti õket, de aztán jön a többi is. Nem csoda, ha ilyen messze laktok egymástól. Exem volt ilyen, bár õ nem kérte tõlük, de a csajok vetkõztek neki, sõt kifejezetten undorító dolgokat csináltak kamerán keresztül. (Láttam is mivel felvette) Aztán késõbb kiderült hogy élõ találkozás is volt néhánnyal. Az ilyet jobb otthagyni minél hamarabb.
Én levelezést találtam az exemnél, mondjuk spec nem azt kérte, h vetközzön de azért ez sem volt piskóta... Kicsaptam egy kis balhét, eszébe sem jutott, h én felléptem az iwiwjére...
Hasonló cipõben járok, távkapcs. már másfél éve, és félek az ilyenektõl. Hogy esetleg myvipen összeszed valami kiscsajt. De elég valószínûtlennek tartom, hogy másnál is próbálkozik :) Viszont ha kiderülne akármilyen módon, azonnal otthagynám... 100%-osan elveszteném a bizalmat, és akkor már fuccs az egésznek.
Mondd neki, h az egyik ismerõsötöktõl tudod, nevet nem kell mondani, és hogy magyarázatot kérsz...De amúgy én is kivágnám...
krúgnám és megmondanám neki, hogy menjen a netes cicáihoz sírni....
Szerintem pedig beszélj vele az egészrõl. Az a legjobb, ha nyíltan tudtok a szexrõl, vágyakról is beszélni. Egy pasi nagyon-nagyon sokat gondol naponta a szexre, és attól, hogy megnéz egy pornót, attól még szerethet téged tiszta szívbõl. Ez nem azt jelenti, hogy mást kíván meg, csupán csak, hogy kívánja a szitut. Sokkal vizuálisabbak a srácok, mint a nõk. Persze ezt a dolgot elítélem, mert elég húzós, de beszélnetek kéne mindenképpen, biztos nem ismeritek még egymást.
Elhagynám azonnal! És a csajt aki levetkõzött neki, meg is verném.
Most ezen mit kell meg magyarazgatni? Nezegethetne a porno site-okat (amit valoszibuleg meg is tesz) de mindenfele csajoknak irogatni, hogy vetkozzenek le neki eloben...hat ez kiverne nalam a biztositekot ugyhogy embreunk mehetne a levesbe.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Akkor legalább te tényleg át tudod érezni a helyzetem :( De valamilyen szinten örülnék, ha elmondaná.. De nektek akkor jó õszinte kapcsolatotok lehet, irigyellek nagyon (: Bár gondolom ti is nagyon ritkán találkoztok. Én teljesen megértem, hogy ez csak fizikai vonzódás, mert ugye távkapcsi, örülök, ha 3 havonta látjuk egymást. De éveken belül megoldódik ez is szerencsére. Csak együtt legyünk még.. :( Köszönöm a választ, ez most bátorított. Kitartás nektek (:
nem tudom, hogy nezed-e meg, de vicces, mert pontosan igy jartam en is, telejesen: en Nemetorszag, ö Budapest. Ö is megcsinalta ezt, azzal a különbseggel, hogy elmondta nekem az egeszet. En nem csinaltam ügyet belöle. Este levetközött neki a csaj, söt ö is megmutatta magat, aztan masnap elmondta. Persze szarul esett, de hozzatartozik, hogy az EN döntesem, hogy Nemetorszagban tanulok. Az EN döntesem, hogy ez a kapcsolat igy all fent, es ebböl adodooan nem tudok neki mindent megadni, amit elvar, megis kitart mellettem, mar miert kene megfosztanom attol, ami csak testiseg? Engem szeret, különben mar nem csinalna ezt több, mint 3 eve, hogy 1000 km van közttünk. Komolyan, ez csak a fizikai vonzodasrol szol, ha ott lennel vele, akkor nem csinalna. Nyilvan mindneki ugy gondolja, hogy ez megalkuvas, de nem az. Elvegre az is az en döntesem, hogy vele akarok lenni, ha valami olyan gondom van, akkor akar szakithatnek is. Abszolut megertem a gondodat, ez egy specialis helyzet, es aki ezt nem csinalta vegig, az soha az eletben nem fogja megtudni, hogy mivel jar egy ilyen kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Úgy, hogy nem mondja meg.. mert ha megmondaná, akkor még oké, de így, hogy magamtól jövök rá, már nem annyira.. Amúgy én is ezen a véleményen vagyok. Miért nem néz csak pornót, ahogy eddig? Nem értem a férfiakat.. Most így utoljára azért benyögöm, hogy 15 évesek vagyunk mindketten. Lehet ezért? Vagy ne keressek kifogásokat, szimplán dobjam? :S
Várjunk csak... a tudtom nélkül? Amirõl nem tudok az elvileg nem fáj, nem igaz? Akkor nem értem a kérdést?! :)
Nem igazán értem a kérdést. Mi kérdéses itt egyáltalán?
Ki se tudnám fejezni h mennyire nagyon csalódnék benne! Soha nem bocsátanék meg neki, elhagynám.
..úgz hogz a lába nem érné a földet!
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolat, ritkán találkozunk. Én Németországban lakom, õ pedig Budapesten. Azt pedig azért még sem mondhatom meg neki, hogy beléptem a myvipjébe :S
utolso vagyok. Igen, nagyon ritkan talalkozunk, ugyhogy teljes mertekben megertem, hogy valamilyen formaban ki kell elgitenie az ilyen fajta vagyait, megis csak ferfi... Biztos, csak azert nem mondja el, mert nem akar fajdalmat okozni, ezen szerintem ne aggodj, föleg, ha te is igy vagy vele, hogys mindenkepp együtt akarsz vele maradni. Az, hogy az en parom elmondja abbol adodik, hogy ö ilyen, egyszerüen nem bir hazudni... Hogy ez jo-e, vagy sem... hat neha jobb lenne egy kegyes hazugsag :) De tenyleg el a fejjel!!! Nehez, de ki lehet birni, mi mar több, mint 3 eve igy elünk, de nem adnam fel semmiert, mert öt szeretem, ö szeret :)

Termeszetes e h a baratomnak volt orgazmusa annelkul h ondo jott volna belole?

Termeszetes h nincs elovaladeka? ez teljesen normalis? vagy azt jelenti h nemzokeptelen? ugynais mikor egyutt voltunk nem vedekeztunk semmivel es nem is kerdezett ra h szedek e tabit. szeretnek elobb utobb babat tole de felek h nemzokeptelen. h kerdezzek ra erre tole????

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem jön semmi a péniszébõl vagy csak te nem vesze észre? Szerintem kérdezz rá. Aztán ha tényleg nem termelnek a heréi ondót, akkor menjen el urológushoz.

Biztos, hogy nem jön semmi a péniszébõl vagy csak te nem vesze észre? Szerintem kérdezz rá. Aztán ha tényleg nem termelnek a heréi ondót, akkor menjen el urológushoz.
Ondó akkor is ürül ha a herék nem termelnek spermiumokat. Épp ezért nem veszik észre a pasik ha valami baj van. Ha ennyire biztos akarsz lenni abban, hogy ürít e ondót, akkor játszátok azt, hogy kézzel simizve szerzel örömet neki. Ha a szemed elõtt zajlik az orgazmusa, csak látod hogy mi a helyzet. De ahogy mondom, az ondó ürülése még nem 100 % biztosíték a babára. Na de te sem vizsgáltattad meg elõre magadat, hogy termékeny vagy e. Házasság után, ha 1-2 évig nem jön a baba, akkor kérhettek teljes kivizsgálást és segítséget. Ha akkor kiderül hogy valami nem oké, akkor még mindig kereshetsz másik társat. Bár a pasi kérelmére elvégzik az ondója bevizsgálását, én azért nem állnék elõ vele. Nekünk 1 év próbálkozás után merült fel a vizsgálat, de a páromat nagyon megviselte a gondolat. Pedig semmi kellemetlen, csak bevisz egy kis üveg friss ondót és azt mikroszkóp alatt megnézik. Szerencsére abban a hónapban terhes maradtam, és így megúsztuk a vizsgálatot.
nem
Férfit elég egyszerûen meg lehet vizsgálni. Csak be kell ügetnie... a többit ott megmondják neki. Szerintem beszéld meg vele. Ha szeret, nem lehet belõle gond - ha nem eléggé, akkor pedig jobb, ha most derül ki. Ha szeretné, esetleg menj be vele - ha nem, akkor inkább hagyd egyedül.
Az prosztata mirigyek felelõsek az ondó egy bizonyos részéért, és semmi közül nincs azokhoz a hormonokhoz amik az orgazmusoért felelnek. Gyakran elõfordul hogy valakinek nincs ovulációja, de orgazmusa igen, és fordítva is. ez nem jelenti azt hogy az illetõ nemzõképtelen. Az elõváladék egy lúgos oldat, aminek a feladata a húgycsõ megtisztítása az ondó számára, tekintve hogy ugyanazon a helyen távozik mind két folyadék. A váladék azonban olykor elmaradhat, de attól függetlenül hogy nem termelõdik annyi hogy a péniszbõl kicsorduljon, termelõdik.
Ez a lányoknak is jólesik. A fiúknak is.
Egyetértek.Sok férfi nem engedni meg, de mindenkit érdekel szerintem.A nõknek is jól esik, a fiúknak is.Addig természetes, ameddig mindkettõtök akarja.
lehet h jó, de én akkorsem engedném meg :D léteznek egyéb örömforrások is, ha ez kimarad attólmég ugyanolyan jó lesz az életem :D (24L)
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, csak egy kicsit furcsa volt számomra. :)
egyszer csináld, rájön h mennyire jó, onanntol szoktasd magad a gondolathoz, h orál mellé kéri ezt is:D kis szörtelenités, és kész...ha már a heréit nyalogatod, olymind1 hogy pár centivel lejjebb is... ezután jön a prosztatamasszázs kiprobálása felcsatolhato kiprobálása csak perverzebbeknek és nem kell semmi ferde hajlamnak lenni ehhez... 22/L
Igen ez tényleg jó, nekem is nagyon bejön :) 21/f
Nagyon jó érzés mint a nõnek mint a férfiaknak!!
Terhes nem, de ha sokáig análoztok egy idõ után be fogsz sz.rni minden lépésnél mert elgyengül a végbél izomzata
Szia! A terhesség nem valószínû, az elsõ válaszolóval pedig nem értek egyet abban, amit mondott. De mivel a kérdésedre kell itt válaszolni, a válaszom nem.
Ha sperma került a hüvelybemenetre, akkor van egy kis minimális esély a terhességre, de a ciklus 21. napján ez szinte a nullával egyenlõ. Szabályos, 28 napos ciklus és szabályos peteérés esetén ugyanis már rég túl vagy a tüszõrepedésen, az érett petéd már kb egy hete kiszabadult és elhalt, és nincs mit megtermékenyíteni. Nagyon örülök, hogy análhoz gumit használtatok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugodtam!
Szia! Esélytelen a teherbeesés. Hidd el nekem, hiába kerül a hüvelybemenetre, nem tud feljutni, az egyik tényezõ, hogy szabad levegõn van, a másik hogy akkora utat nem tud megtenni. Egyébként análhoz valóban kell gumi, de tényleg sûrûn ne csináljátok, mert igaza van az elsõnek, késõbb széklettartási problémáid lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és a nyugtatást, Hála Istennek megjött!

A barátom most vette el a szüzességem és késik a menstruációm. Szombaton kellett volna megjönnie, ma szerda van. És közbe beteg is lettem influenzás vagyok lázam is van. Kicsit félek h nincs e baj? Vagy természetes ha késik több napot is?

Legjobb válasz: Vegyél egy terhességi tesztet!Az az elmaradt mensi utáni 3.napon már kimutatja.Ajánlom a Gabrielt, ami nagyon érzékeny.Ha nem akarod a gyógyszertárban megvenni, árulnak drogériákban is.K.b. 600-1200 Ft. Ha pedig nem jön meg még pár nap múlva sem, ha pozitív, ha negatív a teszt, érdemes elmenni nõgyógyászhoz,mert az is lehet, hogy valamilyen gyulladásod van, vagy hormonális probléma, vagy akármi más. Az elmaradt mensi nem feltétlen a terhesség jele, de azért jobb tisztázni, hogy mi a probléma.

Vegyél egy terhességi tesztet!Az az elmaradt mensi utáni 3.napon már kimutatja.Ajánlom a Gabrielt, ami nagyon érzékeny.Ha nem akarod a gyógyszertárban megvenni, árulnak drogériákban is.K.b. 600-1200 Ft. Ha pedig nem jön meg még pár nap múlva sem, ha pozitív, ha negatív a teszt, érdemes elmenni nõgyógyászhoz, mert az is lehet, hogy valamilyen gyulladásod van, vagy hormonális probléma, vagy akármi más. Az elmaradt mensi nem feltétlen a terhesség jele, de azért jobb tisztázni, hogy mi a probléma.
Minimális esély van rá. Tesztelj, kb 4-5 nap múlva. És ne biutáskodjatok, õ nem szereti óvszerrel, és te egy csomó mindent kockáztatsz csak ennyiért? Most mi a fontosabb neked? Hogy a párod nem szereti az óvszert, vagy hogy kitedd magad annak hogy esetleg terhes maradj? Igazából neki kéne ezt mondani. Add át neki az üzenetemet: önzõ disznó!
Az óvszer nem szerelem kérdése!!!!!Kell és kész.Legközelebb legyen eszed! Csinálj tesztet, de nem biztos, hogy babás vagy.NEm egy ismerõsömmel voltunk úgy, h miután elvesztettük a szüzességünket, az elsõ mensi késett 2 hetet.De persze mi mind védekeztünk.
Szerintem csinálj egy tesztet és megnyugszol. Közre játszhat a betegség, de jobb ha biztosra mész. Szerintem még ma vegyél egy tesztet, reggel csináld meg. Mert ha véletlen mégis becsúszott akkor jobb ha elõbb kiderül. Bár nem hiszem hogy rögtön, elsõre, azonnal de sose lehet tudni.
1. Védekeztetek? Mit jelent a MOST? 2. Lehet hogy ez a lázas állapot eltolt benned valamit... van olyan, hogy betegség esetén a hormonmûködés sem 100%-os 3. Hány éve van meg a ciklusod? Mert ha még az elején jársz, akkor lehet, még nem állt be rendesen. Igaz, akkor még szexelni sem kéne gyerekfejjel...
mindenképpen csinálj tesztet! védekeztetek?
Elsõ újra: a teszt akkor mond valamit, ha már minimum 10 nap eltelt az aktus óta, de nem ártana 14. Ezért kérdeztem, mit jelent a MOST...
A kérdező hozzászólása: ezelött héten volt szombaton elösször orálissan elégítettem ki és utánna rá 20 percel pedig szeretkeztünk elösször óvszerrel de azt mondta h õ nem szereti! és utánna anélkül de nem ment el!
az elsõ után nekem is késett aszem kb egy hetet én is paráztam pedig tudtam h gumival csináltuk meg minden de azért a naivitás, na :D Am ha nekem egy pasi ilyet mondana h 'nem szeretem a gumit és ezért nélküle' megmondanám h vagy gumival vagy viszlát...nehogy már a pasi döntse el h én terhes akarok e lenni ha elment ha nem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!