Találatok a következő kifejezésre: Termeszetes e a (156 db)

Kislány cica ivartalanítása után természetes-e a hasi bőr alatti duzzanat?

Szép napot minden fórumozónak! Tanácsot / véleményt szeretnék kérni az alábbiakhoz: Mimike nevű 10 hónapos kislány cicánkat bő másfél hete ivartalaníttatuk. E héten csütörtökön ki is szedte az állatorvos a varratokat. A bőr szépen begyógyult, viszont a varrat teljes hosszában (kb.5 cm), a hasi bő alatt van egy kb.1 cm átmérőjű duzzanat. Az orvos szerint "biztos megütötte a hasát játék közben, majd elmúlik". Én magamtól azt gondolnám, hogy egy csúnya belső varrat, de pont az ő véleménye miatt aggódom, mert láthatólag ő sem tudta, hogy mi az, vagy csak nem akarta a saját munkáját "fikázni". Szóval a kérdés: én gondolom jó és valóban majd elmúlik, vagy nézessem meg másik orvossal?

Legjobb válasz: Ivartalanítás után kb. két hétig normális jelenség a seb helyén a duzzanat.

Ivartalanítás után kb. két hétig normális jelenség a seb helyén a duzzanat.
Hááát õszintén nehéz megmondani! Kemény?? Nem lila, vagy más színû? Mert akkor lehet vérömleny is! Ha nem, akkor valószínû hogy úgy lett a bõre összevarrva neki! Én akkor lennék nyugodt (ha az én cicámról lenne szó), hogy egy másik állatorvos ránéz...
Ha nem váladékozik akkor én azt ajánlom ho tejföllel kenegesd be neki , majd szépen kösd le! Mi ezt csináltuk a kutyusunkkal! kb 2-3 órahosszáig hagyd rajta majd tiszta, langyos vízzel öblítsd le a cicának! Remélem tudtam segíteni :)
Az enyémeknél is volt duzzanat, a belsõ varratok ezek, elmúlik, ahogy felszívódnak. Beüthette... elég érdekes ez az orvos..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat és véleményeket, kedvesek vagytok! Mivel a duzzanat láthatóan nem gyulladt és nem "szines" én is csúnya a belsõ varrat felé hajlok. A kislány is vidám és jó étvágyú, úgyhogy talán kivárom a két hetet ha nem lesz változás. Ha bármi is változik - akár a kedélye is - azonnal elviszem az orvoshoz. De valószínûleg egy másikhoz.

Hogy látszik hogy természetes e a melle vagy szilikon?

Legjobb válasz: A szlikon nem lóg, és ha a hátán fekszik, akkor se terül szét, hanem kiáll ugyanúgy mint egyébként.

A szlikon nem lóg, és ha a hátán fekszik, akkor se terül szét, hanem kiáll ugyanúgy mint egyébként.
Aki nem 500 köbcentiset tetet be, hanem az alkatának, alakjának megfelelõt, és jó az orvosa, annak nem lesz kontúros és nem ordít róla, hogy mû. Ahogy írta is valaki, ha hanyatt fekszik a nõ, akkor az állásából látszik, mert akkor sem lóg le oldalra, hanem felfelé áll. Tapintásra viszont lehet érezni, más a fogása.
Vannak természetes hatású szilikon mellek.Egyébként úgy lehet felismerni õket hogy túl tökéletesek.
Felöltözve sehogy. De ha levetkõzik, pláne mozog, feláll lefekszik a dolgozó, ránézésre, pláne meg tapintásra egybõl kiderül. És most bocs, de OFF Én pl. nem szeretnék mûanyaggal kisámfázott nõt magam mellé az ágyba.
Felül konturos a szilikon ha felnyomja
ha hanyatt fekszik, akkor is ugyanúgy áll
nekem szililikonos 400 as, mégse tudjak eldönteni csinaltatott e.
Azt hogy érted hogy nem tudjak eldönteni?mert a vágás látszik.és melyik doki mütött?
Az biztos hogyha meg sem mozdul semmikor akkor szilikonos, ez az izom alá beültetett fajta.De ha a csak a bõr alá ültetik be akkor természetesebben mozog, és tényleg az a legárulkodóbb hogy túl tökéletesek.

Természetesek-e a fehérjeporok, szénhidrát koncentrátumok és az eféle étrend kiegészítők?

Az összetev?kben olvashato pl l arginin, l leucin, l valin, stb ... ezeknek utána is néztem (mind vmilyen aminosav) csak arra lennék kiváncsi, hogy ezek természetesek-e, vagy megbizhatoak-e egyáltalán

Legjobb válasz: a fehérje aminosavaskból áll, az hogy jobban fejlõdik az a genetikán és az étrenden is múlik, mivel ezek csak kiegészítik az étrended, bármilyen meglepõ a nevük is az hogy étrendkiegészítõk

a fehérje aminosavaskból áll, az hogy jobban fejlõdik az a genetikán és az étrenden is múlik, mivel ezek csak kiegészítik az étrended, bármilyen meglepõ a nevük is az hogy étrendkiegészítõk
természetes anyagok igen, azért fejlõdnek jobban mert azáltal hogy kiegészítik velük az étrendjüket jobban elõ segítik az izom növekedést. tudod az étrendtõl jobban függ hogy mennyire fejlõdsz mint az edzéstõl. ja és aki tápkieget használ az is naturál.
A kérdező hozzászólása: aha értem, na ebben nem voltam a biztos! köszi :)
Természetesek, max.a színezék, meg édesítõk nem tesznek jót.meg persze jó minõségû tápkieget kell venni, nem a piacról, meg tescóból.
A kérdező hozzászólása: 3. kommentelõ, (aki nagyon sokat irt) elég lett volna a 3. rész xd, nem kémiára voltam kiváncsi. de kösz mindenkinek :)
Én viszont köszönöm szépen Wash-nak a részletes leírást. Engem nagyon érdekel ez a mélyebb része is a táp.kiegeknek! Amúgy kémikus vagy?
Féligmeddig. 4 év vegyipari szakközép + 2 év ELTE kémia után átpártoltam élelmiszermérnöki szakra. De a kémiai érdeklõdés megmaradt.

Természetes e az, hogy hiába vagy kapcsolatban, valaki megtetszik, vonzódsz hozzá, és megtörténik a félrelépés?

Veled megtörtént már?

Legjobb válasz: az hogy mást is észreveszel mert csukott szemmel nem járhatsz az természetes, az hogy félrelépsz az nem!

az hogy mást is észreveszel mert csukott szemmel nem járhatsz az természetes, az hogy félrelépsz az nem!
Van akinek ez a végzete? Esetleg annak, aki annyira gyenge, hogy egy ilyen ostoba jelszó mögé bújjon és így leplezze a saját gyengeségét amirõl csak õ tehet.
Egyetértek az elõttem szólóval, ma már sajnos sokan hiszik ezt természetesnek, pedig a szerelemnek nem csak ennyit kéne érnie. Akit meg tudsz csalni, azt nem is szereted igazán.
Az ember azért ember, hogy kísértésbe essék. És ha ember akar maradni, akkor nemet mond. Ergo : a vonzalom természetes, a megcsalás nem, az döntés kérdése. Igen, ennek ellenére csaltam és csaltak meg engem is. És kegyetlenül megbántam, hogy a párom félrelépését "megbosszultam". Így magamat aláztam le állati sorba...
Igen, természetes, az ösztönlények körében. Ha te is ez vagy, akkor np, ellenben ha embernek képzeled magadat, akkor már kellemetlenebb...
Természetes ha egy önzõ [email protected] vagy! 25/F
Igen, csaltam már, csalatkoztam, és voltam már harmadik fél is.Most a poklot poklát élem át, nyilván nem véletlenül.Mindezek fényében én nem kövezek meg senkit, akivel ez elõfordul.Ugyan nem természetes, de megtörténhet.Emberek vagyunk, hibázhatunk.Persze elkerülhetjük, ha akarjuk, de van, akinek ez a végzete.

Az természetes, ha szőrős az ember "zacsija", hogy így mondjam? Ha természetes, akkor mennyire gyakori, és ez zavarja-e a lányokat?

Legjobb válasz: Természetes nekem is olyan. csak ha a lányok szopogatják a makkodat akkor lehet egy kicsit zavaró

Természetes nekem is olyan. csak ha a lányok szopogatják a makkodat akkor lehet egy kicsit zavaró
Persze, természetes. Csak a legtöbben borotválják ott is (óvatosan).
Természetes. nekem is olyan.
szerintem természetes, a barátomé is olyan, és engem egyáltalán nem zavar, inkább izgatónak találom.
Barátomnak is olyan, szerintem egyáltalán nem zavaró. Persze mindig az aktuális barátnõt kell megkérdezni, hogy õt zavarja-e. Fiúknál is változó, hogy milyen szõrzetet szeretnek a lányoknál, ez fordítva is így mûködik.
Ha friss, akkor fel tudod forralni, ha régi, akkor összemegy és túró lesz belöle.
Amíg nem kezded el forralni nemigen tudod érzékelni, ha nem friss. Ha a szaglásod nagyon jó, akkor esetleg érezhetsz rajta savanyú szagot, de ez sem jellemzõ. Kizárólag a forralás "sikertelensége" a bizonyíték.

Található- e a) két olyan páros szám, amelyek legnagyobb közös osztója 1 b) két olyan összetett szám, amelyek legnagyobb közös osztója 1 c) két olyan szomszédos természetes szám, amelynek van 1-nél nagyobb közös osztója?

Legjobb válasz: a) ha a szám páros, akkor az osztója legalább 2. (összetett szám definíciója ne rémlik) c) x, y, z természetes számok. y = x + 1; y kongruens x + 1 mod z, akkor és csak akkor, ha x = kongruens 1 mod z; Tehát a maradékuk mindig 1-el különbözõ lesz, így csak akkor lesz azonos a maradékuk, ha az osztó, z = 1.

a) ha a szám páros, akkor az osztója legalább 2. (összetett szám definíciója ne rémlik) c) x, y, z természetes számok. y = x + 1; y kongruens x + 1 mod z, akkor és csak akkor, ha x = kongruens 1 mod z; Tehát a maradékuk mindig 1-el különbözõ lesz, így csak akkor lesz azonos a maradékuk, ha az osztó, z = 1.
Relatív prímek: nincs közös prímosztójuk. A b) -re eszerint könnyû példákat gyártani, mint 8 és 9, 10 és 49, 60 és 91. A c)-hez: nincsenek ilyen számok. A bizonyítás most nem rémlik.
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet!
c) azért nincs, mivel egy szám osztóival a nála egyel nagyobb számot elosztva 1 maradékot kapsz

A párommal vagyok és hátulról támad meg, akkor néha hangok jönnek ki ott lent mikor csináljuk Ez természetes-e vagy van valami hiba velem? Nem minden percben csak általában mikor elkezdjük vagy közben? A pasit is zavarhatja ez a fajta hang az ágyban?

Legjobb válasz: Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.

Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.
Természetes hangok. Ha zavarná akkor valószínüleg már szóvátette volna. :) 18/F
"hátulról támad meg", mint a partizánok hahahah LOL nem, ez természetes.
nekemis volt ilyen, mindig a végén jött, de ha összezárod a lábad, megfeszited az izmaid (mitha visszatartanád a pisilést) akkor javul.
amikor hátulról kefél akkor a g pontodat erösebben izgatja. ezert nyögsz. tedd fel a lábadat a vállára amikor a hátadon fekszel .visítani fogsz.

10 hetes kismama vagyok, és szeretném megtudni, az természetes e, hogy fájdogál a hasam kicsit... ?

Legjobb válasz: Szerintem a fájdogálás teljesen természetes, ne aggódj! Mindig azt mondják, hogy az a baj, ha vérzel és/vagy nagyon görcsölsz.Én 22 hetes vagyok,de a mai napig mindig fájdogál itt-ott, változnak a dolgok odabenn.Az elsõ három hónapban pedig mindig olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni! Nyugi,pihenj sokat,egyél magnéziumot, és ha úgy érzed, menj el orvoshoz egy "nyugtató uh-ra"!Ne idegeskedj!

Szerintem a fájdogálás teljesen természetes, ne aggódj! Mindig azt mondják, hogy az a baj, ha vérzel és/vagy nagyon görcsölsz.Én 22 hetes vagyok, de a mai napig mindig fájdogál itt-ott, változnak a dolgok odabenn.Az elsõ három hónapban pedig mindig olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni! Nyugi, pihenj sokat, egyél magnéziumot, és ha úgy érzed, menj el orvoshoz egy "nyugtató uh-ra"!Ne idegeskedj!
Szia...en a 14 hetben leptem es folyamatosan erzem azt amirol irsz..kissebb nagyobb fajdogalasok. A 4-ik hettol.Szerintem szokd meg mert sokaig eltarthat meg:-))) Addig nincs baj amig nem gorcsolsz es verzel:-) Boldog babavarast kivanok neked:-))

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? E

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? Első baba lesz és nem vagyok tájékozott ez ügyben de azt olvastam ez a baci nagyon makacs. Most megint vizelettenyésztést kellett leadnom, hogy megtudjuk hogyan tovább. Előre is köszönöm a válaszát! Üdv, Krisztina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!