Találatok a következő kifejezésre: Természetes hogy kényelmetlen már mint (2 db)

Természetes hogy minden kényelmetlen? már mint az ülés, a háton fekvés?

most leszek 6 hetes csütörtökön.és már ha hason fekszem néha kellemetlen lent a hasamalja..nem fáj..csak érzem..a derekam meg néha le tudna szakadni?ez természetes?és a hasfájás nem gondd?nem görcsöl,nincs vérzés..csak néha fájdogál..vagy lehet attol hogy feszül.?és most még csak 5 hetes és 4 napos vagyok..a 3mm körüli petezsák benne egy pöttyel az jo méretM?

Legjobb válasz: Igazából ennnyi idõsen még a baba pár mmilliméter, én 18 hetes vagyok és még mindig a hasamon alszom, és nem fáj. Szerintem neked a puffadás miatt kellemetlen,én is nagyon fel voltam puffadva, talán nagyobb hasam volt mint most. 18 hetes kismami.

Igazából ennnyi idõsen még a baba pár mmilliméter, én 18 hetes vagyok és még mindig a hasamon alszom, és nem fáj. Szerintem neked a puffadás miatt kellemetlen, én is nagyon fel voltam puffadva, talán nagyobb hasam volt mint most. 18 hetes kismami.
AZ elõttem szólónak adok igazat! 15 hetes vagyok, és ugyan az volt velem is. Pocim még mindig nincs igazán, és csak hason tudok elaludni (nem is tudom mi lesz velem a végefeé) Kitartás, a 12. hét után jön a legjobb rész! boldog babavárást!
Még annyit hozzátennék, hogy lassan elkezdesz tágulni belül készül a hely a babócádnak, majd nyúlnak a szalagok stb. Az is fincsi dolog lesz! Nekem már mászik szét a medencém, na az az igazi! :) Jó babavárást! Ja és a méreteid is jók, ha már van pöttyöd (szikhólyag), akkor néhány nap 4-5 és lesz szívhangotok is! Gratula 18 hetes
Szia!Én az elejétõl nem tudtam hason aludni, amikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok.Elötte viszont csak hason aludtam.Utánna amint hasrafeküdtem kellemetlen érzés fogott el, amit nem bemagyaráztam, hisz nem is tudtam még a terhességrõl.Aztán már a melleim érzékenysége miatt nem tudtam hasrafeküdni.Azóta sem megy, max 1-2 percig a 20. hétig.Irigylem azokat akiknek ment, mert nehéz volt elaludni oldalt, mikor csak hason aludtam elötte.A hasam nekem is fájdogált gyakran.Nem volt vészes, de azért felhívtam a barátnõmet aki már többször várt babát, hogy ez normális-e?!Megnyugtatott, hogy teljesen természetes.Onnantól nem zavart.Ha a google-be beütöd, hogy "terhesség hétrõl hétre", akkor ott találsz olyan oldalakat amin nyomon tudod követni a méreteket, illetve az éppen aktuális tüneteket.Gratulas a picihez!:) 30 hetes kismami
Valószinüleg a tudat, hogy ott van "valaki", azért nem tudsz hason aludni. Én 19 hetes vagyok, és a majdnem hason alszok, oldalra fordulok, és a térdem alá teszek egy kispárnát, az tart, hogy teljesen ne forduljak hasra, mert az már nem igazán tetszik a babának. A derekad valószilüleg a tágulás miatt fáj, a hormonok dolgoznak, de ezut jön a java. Én néha már menni sem bírok, annyira fáj a csípõm, és a combom töve. A petezsákot nem tudom, biztosan jó eredmény, én 8 hetesen mentem elõször dokihoz, akkor már szívhang is volt. Kitartás, minden nap ujdonságot hoz! Boldog babavárást!

27 hetes km vagyok, de már most azzal küszködöm éjszaka, hogy kényelmetlen az alvás. Hajnalba mindig arra ébredek, hogy zsibbadok, és csak forgok jobbra, balra. Mért? Ilyenkor ez természetes?

hogy tudnák változtatni?ja és fáj a combom is,ahogy rajta fekszem.

Legjobb válasz: Beszélj a védönövel, terhestorna segithet. A baba nyom különbözö idegeket - az változhat a terhesség során, hogy melyikeket, és azért vannak gondjaid. Megfelelö lazitó gyakorlatok léteznek, de csak a szakember által konkrétan a te esetedre kiválszott gyakorlatok tudnak segiteni.

Beszélj a védönövel, terhestorna segithet. A baba nyom különbözö idegeket - az változhat a terhesség során, hogy melyikeket, és azért vannak gondjaid. Megfelelö lazitó gyakorlatok léteznek, de csak a szakember által konkrétan a te esetedre kiválszott gyakorlatok tudnak segiteni.
A combjaid közé tegyél párnát, kényelmesebb lesz. Nekem úgy a 23. héttõl kényelmetlen volt az alvás. De nem volt állandó, volt, amikor végig aludtam az egész éjszakát. Neked is lesz még, hogy jól tudsz aludni egy ideig, aztán megint kényelmetlen lesz, aztán megint jól... Aztán majd a vége felé lesz nagyon kényelmetlen. Hetek óta nem aludtam egy jót. Állandóan zsibbadok, görcsölök, ide-oda forgolódom(kb. 3 perc egy fordulás :D), pisilni járok 4x 5x. Tehát nem egy leányálom! 39 hetes
Pont emiatt szenvedtem én is. Nekem a szoptatós párna volt a megoldás. Éjszaka oldalt feküdtem, a lábaim közé vettem úgy, hogy az egyik lábam rajta volt alvás közben, a másik meg alatta. Ezzel a felsõ láb nem "húzta" le a pocakomat. Nagyon kényelmes volt. Ha nincs szoptatós párnád, akkor egy sima egyszerû párna is megteszi. Ha meg tervezted, hogy veszel, szerintem megéri egy picit hamarabb beszerezni.
Ismerõs a problémád... Sajnos én is ezzel küszködök már 2 hete és semmi sem segít, sajnos még a szoptatós párna sem, nagy reményeim voltak vele, de csak jobban fájt az egész lábam csipõbõl... Próbálok tornázgatni, meg nem is fekszek egész nap, teszek veszek mozgok eleget, de van , hogy a reggeli ébredés után vagy 3 óra mire bejáródik újra az izületem és elmúlik a fájdalom. Kitartást és hát ha neked jó lesz a speckó párna :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!