Találatok a következő kifejezésre: Természetes a folyás terhesség (4 db)

Természetes a fehér folyás terhesség alatt?

Legjobb válasz: Természetes, nyugodj meg.

Természetes, nyugodj meg.
szerintem lehet, hogy egy kis fertõzést szedtél össze és attól de én úgy tudom, hogy nem temészetes
Terhesseg alatt legjobb a termeszetellenes dolgokat a nogyogyasszal konzultalni, mert ha fertozes azt kezelni kell.A fertozest szules kozben megkaphatja a baba is.

Terhesség alatt természetes az a folyás aminek a színe sárga, de sokszor sötétsárga, azonban tünetet (mint viszketés, égő érzés) nem okoz?

Voltam n?gyógyásznál azt mondta nincs gond. Azonban olvastam hogy a baktériumok komoly problémákat tudnak okozni. Nem vagyok nyugodt a színe miatt.. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Nézett az orvosod vizeletet?

Szia! Nézett az orvosod vizeletet?
A kérdező hozzászólása: Igen, urológus elküldte a vizeletem tenyésztésre negatív a gomba és a baktérium is. (Voltak vese-húgyúti) panaszaim is. A nõgyógyász a hüvelyt csak megnézte.
Akkor, ha negatív, nincs semmi baj. Terhesség alatt mindenféle állagú és színü folyás elõfordulhat. Nekem is volt már sárga, volt már fehér, túrószerû és soha nem találtak semmit. Most viszont elég sötét színû és sajnos találtak is a vizeletemben vért. De ha Neked nem mutattak ki semmit, akkor ne aggódj. Mondjuk nekem más tünetem is volt, fájdalmas pisilés. Ne aggódj, boldog babvárást
A kérdező hozzászólása: Gyógyszert kaptál rá vagy kúpot? Köszönöm a válaszod, boldog babavárást kívánok én is neked!
Gyógyszert kell rá szednem, antibiotikumot.

Terhesség alatt milyen természetes gyógymódok vannak a sárga folyás enyhítésére, megszüntetésére?

Ez a második terhességem, az előzőnél is végig mindig volt kisebb sárgás folyásom... Természetesen mindig jeleztem a dokimnak, és volt, hogy laborvizsgálat nélkül, volt, hogy azután többnyire a Pimafucin kúpot írta fel, ami szinte semmit nem használt. Aztán később a szoptatás alatt is lejentkezett, többször nézték laborban, volt, hogy nem volt semmi gomba/baktérium. Most egy másik dokim van, legutóbb ő is ezt a Pimafucint írta fel, 3 db-osat, hát 1 hét múlva újra előjött. Tudom, hogy terhesség, szoptatás alatt nem nagy a választék abból ami használható... No de az is van ilyenkor, hogy a hüvely PH-ja borul fel és amiatt is van folyás... nem viszket...stb. De mégis kicsit aggódom, hogy miért sárga és nem legyen gond a babával, ja és még szoptatok is... A legutóbbi dokim a Gymaflor (lehet, hogy rosszul írtam) hüvelyflóra helyreállító hüvely tablettát ajánlotta, de terhesen már az sem ajánlott. Szóval ha esetleg valaki tud valami jó ülőfürdőt, ecsetelőt ilyesmit tanácsolni, ami persze bevált, örülnék... Előre is köszönöm! 13hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem sem viszketett, nem égetett, a vizsgálat sem mutatott ki semmit, csak volt egy kis folyásom, és szex közben izgalmi állapotban fura szagot vettem észre magamon, ami utána mindig el is múlt. Rosalgin hüvelyöblítõvel próbálkozom, bár még csak egyszer használtam, de máris jobb...

Nekem sem viszketett, nem égetett, a vizsgálat sem mutatott ki semmit, csak volt egy kis folyásom, és szex közben izgalmi állapotban fura szagot vettem észre magamon, ami utána mindig el is múlt. Rosalgin hüvelyöblítõvel próbálkozom, bár még csak egyszer használtam, de máris jobb...
Hüvelyzuhanyt/öblítõt/irrigálót nem szabad terhesség alatt használni! Nekem a nõgyógyász írt fel kúpot, de nem ért semmit. Ez a folyás dolog a terhesség velejárója, el kell viselni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vigyázni kell ezekkel a hüvelyöblítõs dolgokkal... De csak van valami olyan "hüvelykezelõ", ami a Ph-t nem változtatja meg, ezért gondoltam, hogy valakinek van valami természetes kezeléses tanácsa...
Ezt nyugodtan lehet használni terhesség alatt is.:http://www.vitagyn.hu/
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap már elkezdtem viszketni is kívül a szeméremajkaktól a hüvelynyílásig (ami azért nem sûrûn van), de már csak hétfõn jutok el a dokihoz... Addig nem tudom mit tudok tenni, remélem nem lesz baja a babának, hogy ennyit várok vele... De köszönöm a legutóbb ajánlott terméket is, gondolom, ha már viszketés is van, akkor nem használ..., csak megelõzésre... (?)
A kérdező hozzászólása: Jaa és gondolom a doki kenetet vesz majd és tenyésztést kér, az is idõ, remélem addig azért felír valamit, mert elég kellemetlen... :-(
Én úgy tudom, h Canesten krémet használhatsz!


Akinek volt sárgás folyása a terhesség vége felé és természetesen szült lett valami baja a babájának?

Legjobb válasz: Szia, nekem volt elég nagy mennyiségben - valamivel vizesebb állagú mint ahogy esetenként régebben. Ez lehet normális - de lehet gombás fertõzés is. Természetes úton szültem, de a babánknak ebbõl nem lett problémája. Ha gombás a fertõzés eredete, akkor elkaphatja a baba is, amit utána kezelni kell - ha jól tudom. Kérdezd meg a dokidat és egy vizsgálattal majd kideríti - és ha szükségesnek érzi ír fel rá vmit.

Szia, nekem volt elég nagy mennyiségben - valamivel vizesebb állagú mint ahogy esetenként régebben. Ez lehet normális - de lehet gombás fertõzés is. Természetes úton szültem, de a babánknak ebbõl nem lett problémája. Ha gombás a fertõzés eredete, akkor elkaphatja a baba is, amit utána kezelni kell - ha jól tudom. Kérdezd meg a dokidat és egy vizsgálattal majd kideríti - és ha szükségesnek érzi ír fel rá vmit.
Igaz én még csak 38 hetes vagyok, de 37 hetesen kaptam rá Augmentint és Klion hüvelytablettát, hogy ne legyen baja a picinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!