Találatok a következő kifejezésre: Természetes, hogy napok után, (10 db)

Kaparás után természetes, hogy minden mensikor csak úgy ömlik az emberből a vér napokig?

Legjobb válasz: Kedves 20:31-es válaszoló. Igen szerintem azt mindenki látja,hogy ez a "teherbeesés" topik a meddõ nõk fóruma többnyire. De arról,hogy itt a legtöbb nõ nem tud teherbe esni,arról nem a kérdezõ tehet,lehet véletlenül ebbe a topikba tette a kérdését,vagy a moderátorok nem tették át a nõ egészsége topikba. És bizony hivatalos elnevzése egészségügyi küret ill.kaparás. Kérdezõ! Küret után szépen fokozatosan kellene a vérzésnek csökkennie,halványabbá,majd barnássá válnia.Görcs nem szabad,hogy legyen. Általában küret után max.10 nap mire rendbe kéne jönnie a méhnek. Ha görcsölnél,maradna a darabos,erõs vérzés el kell menj dokihoz,mert lehet maradtak benn szövetdarabok,és el ne fertõzõdjön mielöbb látnia kell szakembernek. Édesanyám engem szült utoljára...azért utoljára mert szülésem után lepénydarabok maradtak benn nem vették észre én 3 hónapos voltam mikor anyuámat elöntötte a vér és kipakolták az egész méhét... Úgyhogy nem vicc sajnos:(

Kedves 20:31-es válaszoló. Igen szerintem azt mindenki látja, hogy ez a "teherbeesés" topik a meddõ nõk fóruma többnyire. De arról, hogy itt a legtöbb nõ nem tud teherbe esni, arról nem a kérdezõ tehet, lehet véletlenül ebbe a topikba tette a kérdését, vagy a moderátorok nem tették át a nõ egészsége topikba. És bizony hivatalos elnevzése egészségügyi küret ill.kaparás. Kérdezõ! Küret után szépen fokozatosan kellene a vérzésnek csökkennie, halványabbá, majd barnássá válnia.Görcs nem szabad, hogy legyen. Általában küret után max.10 nap mire rendbe kéne jönnie a méhnek. Ha görcsölnél, maradna a darabos, erõs vérzés el kell menj dokihoz, mert lehet maradtak benn szövetdarabok, és el ne fertõzõdjön mielöbb látnia kell szakembernek. Édesanyám engem szült utoljára...azért utoljára mert szülésem után lepénydarabok maradtak benn nem vették észre én 3 hónapos voltam mikor anyuámat elöntötte a vér és kipakolták az egész méhét... Úgyhogy nem vicc sajnos:(
Nem termeszetes. Ha megengedsz egy szemelyes velemenyt: Nem hiszem, hogy a "kaparas" szo elfogadhato ezen a helyen. Azok nagy resze, akik ebben a temakorben erdeklodnek es valaszolnak, minden honapban imatkoznak, hogy megfoganjon a baba, masik reszenek pedig vagy no a pocakja, vagy mar dedelgeti is a kicsit. Ha mar mindenkeppen itt teszed fel a kerdesed, es nem a nok egeszsege temakorben, akkor legalabb legyen benned annyi tiszztelet, hogy megvalogatod a szavaidat.
KEdves kérdezõ! Tavaly ilyenkor estem át pont egy ilyen eü küreten, minden rendben is volt.Aztán az azt követõ rendes menzeszem olyan intenzitással tört rám, hogy volt amikor láthatóan folyt belõlem a vér.Persze hogy megijedtem, rögtön hívtam a dokit, aki azt mondta, hogy sajnos ez ilyen.Majd 40 órán keresztül véreztem ilyen erõsen, elhasználtam ezalatt egy doboz tampont és betétet, a szuperextrákból.Azóta ez csak egy rossz emlék, minden rendbe jött, ami miatt kellett csinálni a küretet, az is elmúlt. Jobbulást neked, remélem mostanra már túl vagy a nehezén!
A kérdező hozzászólása: Szóval szerintetek sem normális.:( Engem is zavar, fõleg azért mert elõtte alig volt vérzésem, az is tartott vagy 3 napig.
2. vagyok. Mindenképp jelentkezem, és elmondom, hogy mit mondott az orvos.
Kaparás...de csúnya szó.NA de nem nyelvészkedni jöttünk... szerintem lehet, mert megbolydult ott bent minden.
Nekem két eü.küretem volt, vetélések után. Mondjuk nekem mindig is kevés vérzésem volt, és ez a mûtét után sem volt másképp, a mensim nem változott, nekem utána is kevés volt és azóta is csak 4 naposak. Sztem ha neked változott a dolog, és persze, ha fennáll az erõs vérzés mensikor egy vizsgálatot én kérnék a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Egészségügyi kaparás is az egyik hivatalos neve, másrészt ha nem tudsz segíteni válaszoddal, a kioktatásodat meg tartsd meg magadnak. Hónapok óta próbálkozunk a babával, nekem is több vetélésem volt, szóval ha valaki egy ilyen kérdés alapján ítél el ismeretlenül másikat, akkor annak úgy kell! A 2. válaszolónak üzenem, hogy engem is idegesít a dolog. Az elsõ mensi után még azt hittem, ez természetes, na de hogy még mindig ömlik belõlem, óránként kell cserélgetnem...ez így már frusztrál. Kérlek írd majd meg, mit mondott neked erre az orvos! Köszönöm!
Sajnos hasznos válasszal nem tudok szolgálni, mert engem is épp ez érdekelne. Én 2 vetélésen vagyok túl, mindegyiket mûtéttel fejezték be. Most a második után iszonyat erõs menstruációim vannak, (már a harmadik) és még mindig elég "darabos". Próbáltam betétet használni, nehogy a tampon visszatartson valamit, dehát az éjszakai betét is kevés volt, szinte löket szerûen jött a vér. A tampon sûrûn cserélve nagyobb biztonságot jelent. Két hét múlva úgyis megyek orvoshoz, rákérdezek. Bár az utolsó mûtét óta már voltam kétszer, és mindent rendben talált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves szavaid és örülök, hogy nálad minden rendbe jött. Nekem a küret óta ez volt a 2.mensim. Remélem a 3. már nem lesz ilyen erõs...ha még is, valószínûleg megkérdezem az orvosom.

Fogamzásgátló tablettaval késleltettem a menstruacomat, mikor abba hagytam pár nap utan természetes hogy meg késik pár napot?

Legjobb válasz: igen. de ezt ne csináld, mert annyira összekutyulod a fogamzásgátlót, hogy a végén hónapokig nem fog megjönni.

igen. de ezt ne csináld, mert annyira összekutyulod a fogamzásgátlót, hogy a végén hónapokig nem fog megjönni.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem szabad tulzottan ezt a késleltetési modszert alkalmazni, de 1, 5-2 évbe egyszer ha nagyon muszáj becsúszhat

Természetes, hogy keményíto napok után, szinte hasmenésszeruen laza a székletem?

Legjobb válasz: Nekem nem volt ilyen tünetem.Gyümölcsnap után természetesebb.

Nekem nem volt ilyen tünetem.Gyümölcsnap után természetesebb.
Szerintem mindenkire másként hat ez a diéta, hiszen valószínûleg másképp is kajáltunk elõtte. De egy idõ után majd hozzászokik a szervezeted, beáll az emésztésed és minden rendben lesz. Amikor én csináltam ezt a diétát, akkor az elején nekem is össze-vissza volt a székletem. Hol ilyen, hol olyan. Volt, hogy naponta 6-7szer és volt, hogy egyszer sem, de a végére kialakult normálisra és azóta is úgy van. Hétfõn kezdtem újra ezt a diétát és most már nincs semmi ilyen gondom. Csak légy türelmes, a szervezetnek idõ kell a normalizálódáshoz.
POnt ezért kerestem fel most ezt az oldalt, mert 2 napja rohannom kell a WC-re, és inkább nem részletezném. Ma vagyok a 7. napon, tehát keményítõ volt tegnap ma pedig szénhidrát napon vagyok. Én elsõ körben arra gondoltam hogy a nagy menyniségû víz miatt lehet ez, hiszen 3-4 litereket iszok meg. (és röhej, még most is szomjas vagyok...) De lehet tényleg ki kell várni hogy beálljon a szervezetünk erre. Mindenesetre nagyon kellemetlen, a gyomrom is össze-vissza modul, korgul.. a beleim is... Mondjatok valami okosat erre is, plíííz!

A barátnőm első szex után már 4. napja vérzik.4. napon meg elég sokat. Ez természetes? Azt mondja hogy szerinte megjött mert pénteken történt a dolog. és rá 5 napra kellett volna neki megjönni. Akkor hogy megjöhetett hamarabb és azért vérzik még?

Legjobb válasz: Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.

Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.
Azért egy elsõ szexuális együttlét stresszel is jár. Szerintem a nagy izgalomtól csak hamarabb megjött a menzesze.
A kérdező hozzászólása: de már 5.napja tart.. normális ez?
A menstruáció normális esetben 1-5 napig tart.

Azt hallottam egyik nap, hogy a nőknek természetes szülés után ugyebár kitágul a vaginájuk. és hogy emiatt, hogy ki van tágulva már nem lehet őket rendesen kielégiteni. Tényleg nemjó a sex szülés után már?

Legjobb válasz: Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.

Hatos! A gátmetszést a gáton végzik el. De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik? Mert az tartja bent a gyereket. Ha viszont az kitágul, nincs az az isten, hogy bent maradjon a gyerek. Ha csak be nem varrják azt.
Kielégíteni ki lehet, csak a teljesen betöltõ érzés fog hiányozni, ami lehet így az orgazmus gátja. Hármas válaszolónak üzenem, hogy bioszból nem kellett volna a felmentés! A hüvely mérete nem befolyásolja a gyerek távozását, mert a méhszáj az, ami visszatartja a gyereket.
ez butaság.nagyon rugalmas a hüvely fala és ahogy kitágul az össze is szûkül szülés után.
Buta vagy, mint akitõl hallottad. A nõk kitágulnak, de szülés után összehúzódik megint. Ha nem így lenne, akkor a második gyerek már kipotyogna járás közben. Biológia könyvekbõl próbálj értesüléseket szerezni, ne magadfajtától.
Ööööö elõször gondolkodj és utána kérdezz. Kérlek! Köszönöm!
És a gát metszést azt a méhnyakon csinálják?Hülyébbnél hülyébb kérdés-válasz.
Erre van a császár. Meg a gátmetszést elkerülendõ. Fejlettebb nyugati országokban ez már egyáltalán nem számít akkora tabunak.
Ennyi hülyét! A nõ hüvelye igenis kitágul a szüléstõl. És utána nem áll vissza az eredeti állapotára! Csak a sok szûz ossza itt az észt megint!
Természetesen szültem, és szûkebb vagyok, mint valaha. A hüvelytorna csodákra képes.
Lehet, hogy a szülés után kitágul, de azért van a 6 hét szexmentes idõszak, hogy minden visszaálljon az eredeti méretre. Két és fél évvel a szülés után nekem teljesen rendben mennek a dolgok, és nem fordul meg bent egy IFA...
A hír igaz!Csak nem a nõé tágul, hanem a férfié töpörödik.Ki lehet elégíteni ha van mivel.A szex ugyan olyan jó, csak ritkább.SAJNOS.
De gondolj bele, miért a méhszáj tágulását mérik?De nem is a méhet dugod!
Az én feleségemé is kitágult, csak úgy tudom kielégíteni, hogy egy elefántot felnyomok neki :/
szerintem ugyanolyan am egy kicsit kitágul és a második gyerek nem fog annyira fájni
Nekem is tágabb lett és jobb lett a szex mert elõtte túl szûk voltam. A szex hormonális változások miatt nem jó szülés után.

Cisztám volt, az orvos fogamzásgátlót írt fel rá (Lindynette 20), majd azt mondta, hogy felszívódott a ciszta. A gyógyszer abahagyása után meg is jött rendesen 30 napra rá, de most már 60 napja semmi...Ez természetes, vagy baj van megint?

Ez amiatt van, hogy összekeverte a gyógyszer a hormonrendszeremet, vagy ez már nem annak tudható be?

Legjobb válasz: Miért hagytad abba a gyógyszert?Az nem jó a szervezetednek,h elkezded szedni,az vmilyen szinten beleturkál a h.rendszeredbe,majd abbahagyod!Mivel nem vok orvos és nem is volt velem ilyen,nem mondhatom azt h a gyógyszer miatt van ez!Én a te helyedben visszamennék a dokihoz vagy több orvoshoz is elmennék!Nem tudom biztosra DE van egy oldal a hazipatika.hu ott nagyon sok kérdésre választ kaphatsz sok-sok témában!Ajánlom mindenkinek!

Miért hagytad abba a gyógyszert?Az nem jó a szervezetednek, h elkezded szedni, az vmilyen szinten beleturkál a h.rendszeredbe, majd abbahagyod!Mivel nem vok orvos és nem is volt velem ilyen, nem mondhatom azt h a gyógyszer miatt van ez!Én a te helyedben visszamennék a dokihoz vagy több orvoshoz is elmennék!Nem tudom biztosra DE van egy oldal a hazipatika.hu ott nagyon sok kérdésre választ kaphatsz sok-sok témában!Ajánlom mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, azt elfelejtettem írni, hogy az orvos mondta, hogy nem kell új dobozzal szednem, tehát elvileg mniden rendben volt, és nem saját ötlettõl vezérelve hagytam abba...
Igen, ha abbamarad a fogigátló, az elsõ mensi általában idõben megjön, ezt nevezik megvonásos vérzésnek. A cisztádnak magától el kellett volna múlnia, illetve várnia a dokinak pár hetet, megnézni a cisztát. de nem fogamzásgátlót felírni mindjárt! Nekem többször volt már cisztám:( Mindig az volt a menetrend, hogy elõbb várt kicsit a doki, s a ciszta elmúlt magától, szerencsére. De a fogamzásgátló tényleg felboríthatja a szervezeted. Szerintem menj el most már másik dokihoz, mondj el neki mindent, hogy mindennek tudatában vizsgáljon meg, mert 60 nap elég sok, nehogy megint cisztád legyen... Sajnos, nekem lett a fogigátló után, igaz, hosszú ideig szedtem. És javaslom még hogy próbálj inni cickafark teát, segíthet rendezni a ciklusod. Mondjuk nem hat azonnal, de nem is soká. Én csinálnék cickás fürdõt, nekem az sokat segített! Az annyi hogy cickafarkfûvet beáztatsz kb 12 órára, majd fürdõvízbe teszed és abban a jó meleg vízben 20 percet ülsz. A víz azért ne lepjen el, max a hasadig.. Majd még kicsit vizesen bújj ágyba. Nekem ez hatott a legtöbbet, de ha nem szereted az ilyen füdõket, elég ha teaként iszod a cickát. Akár többször is naponta! De azért a doki nézzen inkább meg! Mert legfeljebb azt mondja, hogy nincs gond, de megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsot, azt hiszem, elmegyek egy másik orvoshoz...
Szia.Nekem bo fel evig fajt. Azert megis csak heg, varras..stb... Total normalis...
Menj vissza az orvoshoz, mert tud adni olyan krémet, ami csökkenti illetve megszünteti a fájdalmat!
Ha jobban fáj, az biztosan nem normális. Lehet, hogy elfertõzõdött a seb.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam erre, ma jól meg is néztem magam (elõször azóta), de meglepõen "jól" néz ki. De lehet, hogy doki lesz belóle...
A seb fáj, vagy a csont?Mert nekem a csont még utána egy-két hónapig is úgy fájt, mintha valaki jól középen rúgott volna. :-) Fõleg mikor front volt.A seb is fájhat olyankor, és azt hiszem most épp front van.Mindenesetre ha nem javul, akkor irány a doki. Jobbulást!
Frontra még évek után is érzékeny az a terület. De az, hogy jobban fáj, hát nem tudom, én tényleg dokihoz mennék a helyedben. (1. voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem semmi komoly, minden esetre ha holnap sem lesz jobb, felhívom a dokit. Egyébként nem igazán tudom behatárolni, hogy mi/hol is fáj. A legrosszabb állni.

Jövő kedden lesz 6 hete, hogy császáros szülésem volt. A vérzésem már elmúlt, de két napja barnás folyásom van. Ez természetes közel 6 hét után?

Legjobb válasz: szia én is 6.hétben vagyok és úgy tudom hogy bármi normális kivéve az erõs vérzés,a darabos vér, és a görcs és a láz. nekem lmúlt nagyjából de van egy két pecsételésem még néha. de úgyis midjárt m3együnk kontrollra.

szia én is 6.hétben vagyok és úgy tudom hogy bármi normális kivéve az erõs vérzés, a darabos vér, és a görcs és a láz. nekem lmúlt nagyjából de van egy két pecsételésem még néha. de úgyis midjárt m3együnk kontrollra.
Szia! Én is császárral szültem, végig barnás folyásom volt mindaddig, míg meg nem jött a menstruációm a 6. hétre.

Pár napi netezés után többször előfordult, hogy egyszerűen törlődött a rendszer-partíció. Pontosabban azt jelezte, hogy nincs megformázva. Természetesen totális adatvesztés. NOD32, Ad-Ware, tűzfal van. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem a merevlemez hibája. Ha lehet, mentsd el a fontos adatokat másik lemezre. A hibás lemezt partícionáld át. A partíció(ka)t teljes formázással formázd meg! Ha így is elõfordul a hiba, akkor valószínû, hogy hibás a merevlemez. Ha garanciás, viheted vissza, egyéb esetben ne tárolj rajta fontos adatokat.

Szerintem a merevlemez hibája. Ha lehet, mentsd el a fontos adatokat másik lemezre. A hibás lemezt partícionáld át. A partíció(ka)t teljes formázással formázd meg! Ha így is elõfordul a hiba, akkor valószínû, hogy hibás a merevlemez. Ha garanciás, viheted vissza, egyéb esetben ne tárolj rajta fontos adatokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!