Találatok a következő kifejezésre: Természetes, hogy hetesen egész napi (3 db)

Természetes, hogy 21 hetesen egész napi ülőmunka uán hazaérve nagyon ki vagyok merülve?

2 napja alig várom, hogy hazaérjek este, azonnal lefekszem, utána jobb azért. Gondolom pihenés kell. A hasam szerintem most kezdett el hirtelen n?ni és hatalmas gombócnak érzem estére (persze ebben a puffadás is benne van). Szerintetek lassa eljön a nap, hogy nem dolgozhatok?

Legjobb válasz: Szerintem nem,csak elfáradsz.Ez teljesen természetes.Én pl egész napos tanulás után(itthon ágyban fekve vagy ülve) 10-12óra alvásra volt szükségem.De alapvetõen 1-2 órával többet alszom.

Szerintem nem, csak elfáradsz.Ez teljesen természetes.Én pl egész napos tanulás után(itthon ágyban fekve vagy ülve) 10-12óra alvásra volt szükségem.De alapvetõen 1-2 órával többet alszom.
Teljesen természetes hisz óriási a változás a szervezetedben.Kit jobban kit kevésbé visel meg.Igen most a pihenés lenne az elsõ a baba érdekeit nézve.

Ez természetes hogy 7 hetes terhesen hasgörcseim vannak, émelygek, és hányingerem van? De szinte egész nap görcsölget enyhén a hasam, amikor lefekszek este akkor a legrosszabb.

Legjobb válasz: vegyél be magnéziumot!az elsõ 3 hónapban én is sokat görcsöltem!de ha nagyon fájdalmas(nem csak enyhe görcs)és barnázol is mellette vagy vérzel,akkor azonnal menj orvoshoz!

vegyél be magnéziumot!az elsõ 3 hónapban én is sokat görcsöltem!de ha nagyon fájdalmas(nem csak enyhe görcs)és barnázol is mellette vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, annyira nem durva, de nem kellemes. :) Szerencsére nem barnázok, remélem nem is fogok. Magne B6-ot szedek. Abból lehet egy nap bevenni 3-at? Reggel, délben, és este 1db-ot?
1-es vagyok!igen lehet!nekem kifejezetten mondta a doki, hogy egy szinte hatástalan!pihenj sokat!valószínûleg csak a méhedet tartó szalagok nyúlnak a méhen növekedésétõl!én is sokat görcsöltem, néha még most is elõfordul! 20hkm

39 hetes kismama vagyok , természetes az, hogy már vagy 2 hete fáradt vagyok és aludnák egész nap semihez semi kedvem nincs? Mitől lehet, vagy mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.

Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.
Szia! Én 38+4 hetes vagyok és én is állandóan fáradt vagyok, néha csak vonszolom magam. Sokaktól hallottam már ezt. De olyat is, hogy a végére teljesen felpörgöttt. Na, az ilyeneket irigylem. Úgy látszik, mi az elsõ táborhoz tartozunk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!