Találatok a következő kifejezésre: Természetes, hogy hetesen egész (4 db)

Természetes, hogy 21 hetesen egész napi ülőmunka uán hazaérve nagyon ki vagyok merülve?

2 napja alig várom, hogy hazaérjek este, azonnal lefekszem, utána jobb azért. Gondolom pihenés kell. A hasam szerintem most kezdett el hirtelen n?ni és hatalmas gombócnak érzem estére (persze ebben a puffadás is benne van). Szerintetek lassa eljön a nap, hogy nem dolgozhatok?

Legjobb válasz: Szerintem nem,csak elfáradsz.Ez teljesen természetes.Én pl egész napos tanulás után(itthon ágyban fekve vagy ülve) 10-12óra alvásra volt szükségem.De alapvetõen 1-2 órával többet alszom.

Szerintem nem, csak elfáradsz.Ez teljesen természetes.Én pl egész napos tanulás után(itthon ágyban fekve vagy ülve) 10-12óra alvásra volt szükségem.De alapvetõen 1-2 órával többet alszom.
Teljesen természetes hisz óriási a változás a szervezetedben.Kit jobban kit kevésbé visel meg.Igen most a pihenés lenne az elsõ a baba érdekeit nézve.

Természetes, hogy 10 hetes kislányom egész éjjel nem eszik, mert alszik?

Az utóbbi id?ben este 8kor bealszik, és reggel fél 6-ig, 6-ig durmol. Felköltsük enni? Attól tartunk, hogy alvás közben leesik a vércukorszintje ez id? alatt.

Legjobb válasz: Eszed ágába ne jusson fölkelteni,ha éhes,úgyis megébred.Az én fiacskám 4-6 hetesen szintén így átaludta az éjjelt,sõt mostanában van hogy vacsit se kér(4hónapos),ez azt jelenti,hogy délután 5-6 körül eszik és 8tól reggel 5ig alszik. Nyugodj meg és pihenj te is.Hidd el,õ tudja mit miért és mikor teszi :-) Jó babázást

Eszed ágába ne jusson fölkelteni, ha éhes, úgyis megébred.Az én fiacskám 4-6 hetesen szintén így átaludta az éjjelt, sõt mostanában van hogy vacsit se kér(4hónapos), ez azt jelenti, hogy délután 5-6 körül eszik és 8tól reggel 5ig alszik. Nyugodj meg és pihenj te is.Hidd el, õ tudja mit miért és mikor teszi :-) Jó babázást
Nehogy felkeltsd! Annak idején is aggódtam, fõleg mert a védõnõm jól leszúrt, hogy 3, 5 hónapos lányomat miért nem keltem enni éjjel. Pedig 8 hetes korától aludt egész éjjel. Aztán a gyerekorvos megnyugtatott, hogy hagyjam alukálni nem kell zaklatni, ha éhes lenne úgysem aludna. Inkább pihenj Te! Ha elkezdõdik a fogzás, lehet nem lesz ilyen jó alvó.
Szia! Kisfiam 2hetes korától átalussza. A doki azt mondta ébresszem fel éjszaka is enni, de én inkább az ismerõseimre, anyukákra hallgattam.
Az én babám is 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Én se keltettem fel enni, pedig a gyerekorvosunk azt mondta, mivel az elsõ 3 hétben beállt a súlya. Aztán elkezdett szépen gyarapodni. Szerintem Te se piszkáld õt. Ha éhes, úgyis felébred.
Az én kisfiam 8 hetes korától alussza át az éjszakát, és õ is kb. így volt, hogy este 8-9 felé evett utána 5-6 körül kelt. Nekem a védõnõ azt mondta hogy eszembe ne jusson felébreszteni. És anyósom is mindig azt mondja hogy egy jó alvás felér egy kiadós evéssel. Nem tudom hogy a babád tápszeres vagy anyatejes-e, de a védõnõ azt is mondta hogy a tápszer jobban eltelíti õket, ezért több tápszeres baba átalussza már ilyen kis korban az éjszakát. Én szoptattam de kapott kiegészítésként tápszert mert nem volt elég tejem.
Ne keltsd fel! Anno az én másfél hónapos kisfiam is végigaludta az éjszakákat ennyi idõsen kezdte. Már 7 és fél hónapos, de még most is hihetetlen jó alvó! Ha súly jól fejlõdik ne piszkáld. Inkább élvezzétek a nyugodt éjszakákat.:) Kevés ilyen baba van, aki ennyire jó alvó.
Szia! Ne keltsd fel, ha éhes lenne, úgyis jelezné. A kislányom 4 hónapos, 4 hetes kora óta átalussza az éjszakát este fél 9-tõl reggel fél8-ig. Szépen gyarapodik, nappal bepótolja az elmaradt éjjeli kajcsit. Örülj neki, hogy ilyen ügyes babád van, tudtok ti is pihenni.
Szia! Én nem kelteném fel, az tuti. Inkább szerencsés vagy! :) ) Ha éhes lenne a baba, úgyis jelezne neked, és felkelne!
Szia! Szerintem se keltsd fel. Az én fiam 4 hetes kora óta átalussza az éjszakát, evés nélkül.
Számomra ez furcsa, hiszen 7 hónapos lánykám még mindig 3 óránként szopizik éjjel is, de ne aggódj, mert baj tutira nincs a kicsivel! Ha éhes lenne, fölébredne! A kisbabák pontosan tudják, mire van szükségük. Ha a te picid szépen átalussza az éjszakát, csak örülj és pihenj te is! Fõleg, hogy eljöhet még az az idõ, hogy igenis fel fog ébredni. Addig aludj, ameddig teheted.:-) a vércukra nem fog leesni, elõbb fölébred õ annál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megnyugtató válaszokat kaptam, köszönöm. Az én kicsim is szépen gyarapszik, sõt, nagy zabás a szentem! Ezért fura, hogy éjjel viszont nem kér enni. Jó babázást és jó egészséget nektek!!!
szia. a lányom kezdettõl fogva alszik éjjel, sosem keltem. annyi hogy nálunk 11kor van az utolsó kajcsi, de akkor reggel 8kor én keltem... a védõnõm azt mondta, hogy a Baba súlyát el kell osztani hattal, így megvan a napi kajcsiigénye. pl, ha 6000 gr a súlya, akkor a napi kajcsi 1000 ml. ha ezt megeszi nappal, akkor már éjjel nem kel fel enni, mert nem kér... nyugi. semmi baja
DEjóóó neked!

Ez természetes hogy 7 hetes terhesen hasgörcseim vannak, émelygek, és hányingerem van? De szinte egész nap görcsölget enyhén a hasam, amikor lefekszek este akkor a legrosszabb.

Legjobb válasz: vegyél be magnéziumot!az elsõ 3 hónapban én is sokat görcsöltem!de ha nagyon fájdalmas(nem csak enyhe görcs)és barnázol is mellette vagy vérzel,akkor azonnal menj orvoshoz!

vegyél be magnéziumot!az elsõ 3 hónapban én is sokat görcsöltem!de ha nagyon fájdalmas(nem csak enyhe görcs)és barnázol is mellette vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, annyira nem durva, de nem kellemes. :) Szerencsére nem barnázok, remélem nem is fogok. Magne B6-ot szedek. Abból lehet egy nap bevenni 3-at? Reggel, délben, és este 1db-ot?
1-es vagyok!igen lehet!nekem kifejezetten mondta a doki, hogy egy szinte hatástalan!pihenj sokat!valószínûleg csak a méhedet tartó szalagok nyúlnak a méhen növekedésétõl!én is sokat görcsöltem, néha még most is elõfordul! 20hkm


39 hetes kismama vagyok , természetes az, hogy már vagy 2 hete fáradt vagyok és aludnák egész nap semihez semi kedvem nincs? Mitől lehet, vagy mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.

Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.
Szia! Én 38+4 hetes vagyok és én is állandóan fáradt vagyok, néha csak vonszolom magam. Sokaktól hallottam már ezt. De olyat is, hogy a végére teljesen felpörgöttt. Na, az ilyeneket irigylem. Úgy látszik, mi az elsõ táborhoz tartozunk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!