Találatok a következő kifejezésre: Természetes, hogy barátnőmnek (16 db)

1 éve járok barátnőmmel 3 évvel fiatalabb nálam (ő 15 én 18 ) még mindketten szüzek vagyunk természetes, hogy még nem szeretkeztünk vagy le vagyunk maradva?

Legjobb válasz: hát ha követed a mai divatot: akkor levagy maradva. szerintem ne velük foglalkoz hanem azzal ami 2tök közt van. szerintem beszéljetek róla, hogy le akar-e feküdni? vagy hogy még ráér-e?

hát ha követed a mai divatot: akkor levagy maradva. szerintem ne velük foglalkoz hanem azzal ami 2tök közt van. szerintem beszéljetek róla, hogy le akar-e feküdni? vagy hogy még ráér-e?
Na majd én megnyugtatlak :) Én 16 voltam a barátom pedig 21..és nem vagyunk a társadalom által kinevezett "lúzerek"Szépek vagyunk (jó csaj jó pasi!! de a pasi az nagyon):) nyugggi
szia! hadd nyugtassalak meg :) én is hasonló cipõben járok. én 16 vagyok a barátom 18 és nálunk is természetes hogy szüzek vagyunk :) mi több mint 1 éve vagyunk és különösebben nem hiányzott a szex azt nem mondom hogy soha... de így is imádjuk egymást és ennél fontosabb nincs (szerintem) tudja h egyszer mindennek eljön az ideje és tiszteletben tartja a véleményemet :) scak akkor feküdjetek le egymással ha lelkileg és testileg is elég felkészültnek érzitek magatok ehhez bár ez inkább a barátnõd irányából meghatározó egyet jegyezz meg! :) soha ne erõltesd mert abból nem sülhet ki jó dolog.. ha a barátnõd akarni, kívánni fogja, majd akor cselekedjetek :) Remélem tudtam segíteni :) B.
Nem vagytok lemaradva, eljön az ideje nálatok is:) Én például 16 és féléves voltam akkor... lehet neki is korai még a 15 , ráértek még nyugi:)
Ma olvastam, h fölösleges szüzességbõl státusz szimbólumot csinálni. Hogy nekem még megvan, mindenki más kurva, vagy bahh, nekem már nincs, bebe. Ahogy, amikor jól esik, egy év meg 15-18 évesen meg lazán megeshet már a dolog.

Természetes hogy a barátnőmmel nem kell síkosítót használnunk anális szexhez, mert elég könnyen berakom neki a saját nedveinkkel?

Általában elég ha egy ideig simogatom neki, néha átken a puncijáról oda egy kis nedvességet, meg a péniszemen lév? nedvesség és az ? nyála elég síkosítónak. Én 20, ? 17 éves. Els? barátja vagyok.

Legjobb válasz: Örülj neki. :)

Örülj neki. :)
Már az anál sem természetes, úgyhogy hülye kérdés...
17 évesen már seggbe? Gratulálok...... Bár ki tudja, lehet azért rakod be könnyen, mert már mások is tágították elõtted... Csak majd a kakis pelenkáját is te cseréld neki...:D
Dugjad csak seggbe amikor engedi. Ott nem lesz terhes. Mert az abortusz elég embertelen dolog.
21:52 Nem tudom hogy hol lehet arra rálelni, milyen korosztály análozik, melyiknek nem lehet. Amúgy irigyled, hogy neked ebben vagy ilyen korban nem volt részed? 21:44 Ha a kimenet kimenet, gondolom nagy élharcosa vagy a franciázáselleneseknek is. A bemenet is bemenet evésre. A kérdezönek: ha igazán élvezi análisan nem meglepö, hogy akár sikosító nélkül is megy. De van olyan nö, aki sikosítóval elveszti az élvezet nagyrészét. Egyénfüggö. A lényeg, hogy meg kell találni a legmegfelelöbb módszert, ami a partnerednek élvezetes és akkor nem kell pelenkázáson gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy szerintem nem élvezném. Meg ha már úgy alakult hogy nekem van farkam és a férfi az aktív fél a szex nagy részében, meg már a barátnõm is felhozta egyszer mikor egy olyan lapra tévedtünk hogy mennyire undorítónak találja mikor a nõ mondjuk felcsatolhatóval "támad" a férfira. Szóval így hogy egyikünk sem akarná, most nem. Majd talán egyszer, ha elég elvetemült leszek, egy másik életben. Csak azért mondom, mert pl. kettõnk közül én találtam ki, hogy csináljuk az anált és a barátnõm is meglepõdött hogy mennyire élvezi, pedig nem is gondolt erre korábban.
Köszi inkább kihagyom, ami kimenet az az is marad, de ha ennyire tetszik neked, akkor a te fenekedbe is dugdossanak valamit....
A kérdező hozzászólása: Kackó-kackó. :D Ja, seggbe biza. 2 éve vagyunk együtt és a szüzességét is én vettem el anno és nincs akadálya annak hogy ne legyünk együtt még pár évig. Ahhoz hogy random befosson, pedig a mostani két-három hetente egy alkalom helyett naponta kellene csinálnunk. Szerintem próbáld ki legalább egyszer te is, ha van kivel. Maximum ha nem jön be nem csinálod többet.
Lehet h elég... De az is lehet h vé[email protected]ú vagy...
nekünk sem kell :) épp eléggé nedvesedünk mindketten , "mire oda jutunk" :)

Miért természetes, hogy a férfiak házába költözik a barátnő, feleség (ha van lakásuk) ; és fordítva miért nem szokott megtörténni?

Legjobb válasz: Mert ez már az õskorban így alakult ki! Akkor is az õsember választotta ki a barlangot, ahol laktak. És ez ment így tovább. A férfiaknál a ház/lakás/kastély/vár az erõt, a gazdagságot szimbolizálta. És a privilégium nõknek nem nagyon adatott meg. Persze ma már látunk ilyet is. olyat is.

Mert ez már az õskorban így alakult ki! Akkor is az õsember választotta ki a barlangot, ahol laktak. És ez ment így tovább. A férfiaknál a ház/lakás/kastély/vár az erõt, a gazdagságot szimbolizálta. És a privilégium nõknek nem nagyon adatott meg. Persze ma már látunk ilyet is. olyat is.
Én már fordítva is láttam ilyet;)
apám az anyukám szüleihez költözött, anyósom sógora meg szintén az asszony szüleihez ment, míg meg nem lett a házuk.Na erre mit mondasz.Így már nem igaz az általánosításod.
A kérdező hozzászólása: Kösz, ezzel most jól megválaszoltad a kérdésemet, hogy ÁLTALÁBAN, MEGLEHETÕSEN GYAKRAN miért a nõ megy a férfihoz.
A kérdező hozzászólása: Amúgy te írtad azt is, amit leszedtek az adminisztrátorok ? Értsd már meg, kérlek (még ha félreérthetõen is fogalmaztam a kérdésben), hogy én ezt tapasztaltam tendenciózusan és kíváncsi voltam/vagyok, milyen okai, gyökerei lehetnek ennek, más országokban hogy van, ..stb. Az, hogy a te családdban a kivételesebb esetek fordultak elõ, nem válasz erre a kérdésre. Nyilván én sem gondolom, hogy más esetek nem fordulnak elõ, kérlek, fogd fel.
A kérdező hozzászólása: És : perszes, hogy logikus és természetes, hogy ha a fiú szegényebb, a lányhok/lányékhoz költözik. de ha egyforma a családi helyzet (mindkettõ jól szituált v. polgári ..stb. hátterû) - ergo a fiú megengedheti magának -, akkor ténylag azt látom, hogy a lány megy õhozzá általában.
ez egy tradíció. a férfi a család eltartója, régen MINDEN az õ nevén volt. az is, amit a nõ hozományként vitt. amúgy meg ha a ffi kap egy házat, akkor az külön vagyonnak számít és SOHA NEM LESZ KÖZÖS! tehát értelmetlen azt mondani, hogy így a szülõk elvesztik az összespórolt pénzüket, mert az SOHA nem száll át a menyükre! max a közös gyerekekre a férj halála után!
Helló!Igen, többségében így szokott lenni.Meg bocs az általánosításért, de a nõk nagy része(nem mindenki!!!!) összeköltözik a férfival(ált.a férfi házába) esküvõ, gyerek, aztán, ha válásra kerül a sor, a nõ visz mindent, hiába volt minden elõzõleg a férfié. Nálunk pl.fordítva van: a párom költözött hozzám(saját magánház, vagyis falu széli tanya, önerõbõl, hitelmentes)és kérte, legyen szerzõdésünk.Rajta van minden, röhejes, de tényleg a házból és a berendezésbõl az õ része egy dvd lejátszó.És ezt is papírra akarta íratni.Az én "védelmemben" 20/L
Talán mert megszokott történi fordítva is. :D
A kérdező hozzászólása: Ne mondd.. Azért mert nem fogalmaztam meg világosabban, biztos érted a kérdést. Arra voltam kíváncsi, miért természetesebb sokkal, ha a nõ költözik.
Nálunk ez forditva történt bár még ez esküvõ elött.Nekem van lakásom és lány vok ez szerintem pénz kérdése
de szerintem igy jobb is mert nem nekem kell egy estleges vállásnál az utcára mennem.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ha visszaolvassátok az eddigi válaszokat, láthatjátok, hogy vannak jópáran, akik szintén tapasztalták már ezt. De azt még mndig nem értem, miért kné szégyellnem magam. Írjatok inkább máshova, kösz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem gyakorold még a szövegértést, mert ezek szerint meg se értetted a leírtakat. Egyrészt nincs közöd hozzá, miért tettem fel a kérdést, s ahhoz sem, hogy magamban milyen választ adnék rá. Fura, hogy sztereotipiásnak gondolsz, pedig ki sem fejtettem a véleményem. Mivel nem vagyok szellemi fogyatékos, tisztában vagyok vele, hogy mindn eset egyedi, ám ennek ellenére elég gyakorinak látom ezt a megoldást. Semmi rosszat nem mondtam, csak leeírtam egy jelenséget, amit gyakran tapasztalok. Arra meg, hogy lek.rváztál semmi ok nélkül, no comment. Szégyelld magad te, van miért. Sajnos. És gyakorold többet a szövegértést !
A kérdező hozzászólása: Azt is sokszor tapasztaltam már, hogy kétgyerekes házaknál, ahol 1 fiú - 1 lány van, skszor a fiú kap egy lakást nõsüléskor, a lány meg a férje házába költözik férjhez menetelekor.
Én is tudok a környezetembe olyanokat akiknél ez fordítva történt. De valóban az esetek nagyobb részében az fordul elõ, hogy a nõ költözik. Az okát nem tudom :)
Én lány vagyok de még soha nem költöztem oda senkihez, van nekem sajátom. Lehet itt a kivételek fognak válaszolni neked :-) Amúgy a barátnõim között látom én is, hogy nekik nincs és õk költöznek a fiúhoz- persze mert csak olyan jöhet szóba akinek már van... :-S ilyen világ van sajnos.
De csak módosiéknál kap a fiú 1 házat! Mifelénk általában a fiú megdolgozik azért a házért, a lány az, aki okosan csinálva, nem egyedül vág bele a házvásárlásba, vagy építésébe!
Olyan is van, hogy a nõ odaköltözik a férfihoz és teljesen átalakíttatja az egészet, mert nem felel meg neki. Ezért kellett mindig is egyre nagyobb, fényûzõbb házakat építtetni szegény férfiaknak... :D
15:09- esnek: de még mennyire, hogy van! Közvetlen környezetemben (az öcsémnél) pontosan ugyanez a helyzet! Persze a tesóm pénzén történt a felújítás is...
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert én lány vagyok, és nem tetszik se a lány, se a fiú oldaláról, ha teljesen normális számukra, hogy a lányt kb. el kell tartani és a fiú szülei egy életet melóztak végig a lakásért, ami közös lesz.
nekem van kéróm, lány vagyok, a párom szegényebb sorból származik. õ költözött ide hozzám. teljesen jól megvagyunk. nagyon ambiciózus és intelligens, az nem az õ hibája, hogy a szülei nem tudtak neki lakást venni. egyébként magamon kívül még 3 lányt ismerek, akihez szintén odaköltözött a barátja. szerintem ez nem szégyen. valamint kevesebb is a konfliktus, mert nem kell az anyósuk süketelését hallgatni.
jah, és nincs semmiféle közösködés, a lakás az én nevemen marad, akármi történik.
Ez nagyon sztereotípiás gondolkodás, kérdezõ. Gyakorlatilag nõ létedre lequrváztad kollektívan az összes nõt. Nem írom, hogy szégyelld magad, mert gondolom azért tetted ezt, mert magadat is qurvának tartod. Sokféle eset van. Van ahol a lány jön a gazdagabb családból, és a fiú költözik hozzá, van ahol fordítva. Egyik eset se azt jelenti, hogy a párja szülei tartják el az odaköltözõ, nehezebb sorból származó fiút/lányt. De te jellemzõ módon csak a nõi oldalt emelted ki. Szégyelld magad.
Régen a férfi kapott mindent. Még a felesége hozományát is, ergo az asszonynak nem volt semmije. A nõk feladnak/adtak mindent a férjükért. Az otthonukat, a családjukat, a környezetüket, még a nevüket is. Cserébe a férfi kapott utódot, örököst, ha jól házasodott még elõbbre is juthatott, és a feleség irányitotta a háztartást. Ja, és persze annyiszor, és úgy használta asszonyát, ahányszor és ahogy csak kedve szottyant rá. Õsidõk óta igy megy ez, nem értem, miért ne lehetne természetes.

Természetes, hogy a barátnőmnek a külső szeméremajkai nagyon sötétek?

Amúgy tök fehér b?r?, de ott vhogy jóval sötétebb.

Legjobb válasz: Lehet változó igen.Nekem pl. rózsaszín,pedig én sváb vagyok,szóval fehér bõrû.Sztem ez bõrszintõl független dolog.

Lehet változó igen.Nekem pl. rózsaszín, pedig én sváb vagyok, szóval fehér bõrû.Sztem ez bõrszintõl független dolog.
ha láttál már latin csajt ilyen filmban akkor tudod hogy náluk a "sötét lila" szín a megszokottt... De ez nem csak bõrszíntõl hanem nemtom... de simán lehet...
nekem is sötétebb(sõt egy picit talán nagyobb is mint másoké)nyugi, .azért van mert jobban élezi a szexet és sok a vére ott.nincs semmi baja:D
Ez örökölt dolog. Fiúkkal is elõfordul. De az is lehet, hogy az izgalomtól ilyen.
persze film...jah és análnál még a vébele is kristálytiszta..oh kérlek ne az a film legyen már az alap.remélem a te bnõd nem szokott kombinálni :) am nekem is sötétebb

Normális, hogy miután szeretkezem a barátnőmmel, tiszta nedv lesz tőle az ágy? Annyira nedves, hogy kifolyik belőle és olyan lesz a lepedő. Ez most természetes, vagy kóros?

Legjobb válasz: Nem kóros, teljesen természetes, vannak nõk, akiknél fokozott mértékben termelõdik a nemi váladék. Én is ilyen vagyok, a barátom imádja ezt a tényt :) 21/L

Nem kóros, teljesen természetes, vannak nõk, akiknél fokozott mértékben termelõdik a nemi váladék. Én is ilyen vagyok, a barátom imádja ezt a tényt :) 21/L
Egyrészt, ez nem csak az õ nedve, hanem a tiéd is, ami benne kötött ki. Másodszor, könnyen elkerülhetõ, hogy olyan legyen a lepedõ, ha megtörölközik/tök utána egy (kettõ, három) zsepivel. Elsõre valószínûleg kellemetlen lesz egymás elõtt ilyet csinálni, de nem lesz olyan a lepedõ.
Nyaljad, igyad azt a drága nedvet baszod xD Amúgy nem gáz, örülj neki, hogy ennyire gerjed rád, meg jó vagy az ágyban.
Kitudod mosni, és új lepedõt húzni.:)
Nem normális. Egészséges mértékig legyen nedves. És belül! Ha kifolyik ahhoz gusztus kell, meg csak felvered a farkaddal és tiszta habos lesz a p.nája...... gyáááááá
hát nálunk is elõfordul az ilyesmi.. nem kóros ez, a "szex úgy jó ha mocskos" semmi baj nincs ha jól benedvesedik, csak azt jelzi hogy totál beindult meg ugye hozzáadódnak a te nedveid is meg nyál.. nagyon gusztusos, úgyhogy nem árt utána lepedõt cserélni, de ez hozzá tartozik és így jó :)

A barátnőm első szex után már 4. napja vérzik.4. napon meg elég sokat. Ez természetes? Azt mondja hogy szerinte megjött mert pénteken történt a dolog. és rá 5 napra kellett volna neki megjönni. Akkor hogy megjöhetett hamarabb és azért vérzik még?

Legjobb válasz: Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.

Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.
Azért egy elsõ szexuális együttlét stresszel is jár. Szerintem a nagy izgalomtól csak hamarabb megjött a menzesze.
A kérdező hozzászólása: de már 5.napja tart.. normális ez?
A menstruáció normális esetben 1-5 napig tart.

Barátnőmmel elhitette az élettársa, hogy természetes dolog, hogy megcsalja, mivel minden férfit hajtja a vágya. És addig örüljön, míg hozzá megy haza, mert a többi nő csak a testet jelenti. Mit gondoltok?

A n? 25,a férfi 28. Barátn?m el?ször kiakadt,de a hapsi addig beszélte tele a fejét,amíg mostmár elhiszi,hogy ez így normális,mert azt mondta neki,hogy minden férfi megcsalja a barátn?jét,mert benne van a fajfenntartás érzése. És velem is próbálja elhitetni,hogy ez így van.Fiúk?Lányok?

Legjobb válasz: sok pénzzel mindent el lehet hitetni

sok pénzzel mindent el lehet hitetni
szegény lány... sajnálom, ha egyszer felébred a szerelembõl és rájön, hogy nagyon régóta átveri a pasija és mindenkivel megcsalja... ez nem normális szerintem. az ilyen pasinak le kéne vágni a kukiját. L/18
Én úgy vágnám ki az ilyen szemétládát, hogy a lába sem érné a földet, de a barátnõdnek se lehet túl sok esze a korához képest ha ezt hagyja.
Barátnõd addig örülhet, míg nem kap tõle valami nemi betegséget.
azta mocskos r*hadékját! Utálom az ilyen stílust! Nekem ebbõl személyszerint az esik le, hogy van a feleség vagy akivel együtt élünk az jó hogy mosson, fözzön takarítson utánnuk meg még közbe azzal is kekszel, na és még azonkivûl tart egy jó pár nõt! Hát köszönöm, nem értem miért nem becsülik meg az ilyen paraszts*eggek a nõket!Tisztelet a kivételnek!
Már meg ne haragudj, de ha a barátnõdnek 25 éves létére annyi esze van, hogy ezt beszopja, akkor meg is érdemli a sorsát!Tudod, csak azt lehet földbe döngölni, aki hagyja is magát!S amíg az õ szeme nem nyílik fel, addig magyarázhatsz Te neki, akkor sem fogja elfogadni a véleményedet.Majd megtanulja a saját bõrén, mikor már idegroncs lesz, és a bölcsõben sír a gyerek, és apuci [email protected] fog rájuk...
Na, íme az érdekházasság példája. És ugye, ezt nem hiszitek el? :D
A kérdező hozzászólása: Hüvelygombát már kapott tõle.És akkor is õ szaladt a hapsinak kenõcsért, mert szegény hapsinak úgy viszketett...
Ha olyan hülye, hogy elhiszi akkor meg is érdemli.
egyáltalán nem igaz, hogy mindenkit hajt a vére.ez hülyeség, vannak normális pasik is, akik szeretik a barátnõjjüket.szegény barátnõd de naiv....azért megy hozzá haza, mert kényelmes neki, hogy tõle mindent megkap, kaja tiszta ruha stb. hihetetlen, hogy lehetnek ennyire szemét férfiak... úgy rúgnám ki az ilyet, hogy lába nem érné a földet.barátnõd meg ábrándozhat a gyerkerõl meg a boldog házasságról...
lol ezt egyszer én is elhitettem a csajommal XD Nem volt vmi értelmes csaj. De amúgy nem a te dolgod, a barátnõd úgyis rájön elõbb-utóbb, hogy ez nem így mûxik, ha meg nem, akkor meg az azt jelenti, hogy neki így is jó. Ha meg így is jó, akkor nincs jogod beleszólni vagy ítélkezni! 17/F
A kérdező hozzászólása: Elkerülöm, mert kezdi beletenni a fülembe a bogarat, és még a végén bizalmatlan leszek.
Jesszusom.Nagyon buta barátnõd van, és egy még undormányabb pasija!!!!!Kerüld el Te is és a párod is nagyívben :s :S Ez olyan hihetetlen amúgy!!!
A kérdező hozzászólása: Én nagyon ledöbbentem, hogy ezt képes felfogni ilyen könnyen, már nem nagyon beszélgetek vele szivesen, úgyse hallgat rám és a vége mindig ugyanez.
A kérdező hozzászólása: Nekem is fel akarta nyitni a szemem, hogy vigyázzak a párommal, amikor nem tudom elérni, meg nincs otthon.Úgy néz, és olyanokat mond, hogy ez természetes dolog, de úgyis csak a test kell neki stb.
A kérdező hozzászólása: Barátnõm hozzá akar menni feleségül és gyereket szülni neki.Annyiban maradtak, hogy megcsalhatja, ha hozzá megy haza, mert akkor biztos szereti.A hapsitól kérdezték többen is, miért nem hagyja el és akkor azzal fekszik le akivel akar, azt mondta õt elhagyni Isten õrizz, õ egy fõnyeremény.Szerintem csak azért mert biztos háttér, meleg van otthon, meg vacsora és mosnak rá.
Ez az ami, [email protected] gáz. Úgy látszik egyre több olyan Nö van, aki a biztos anyagi háttérért fejében eltüri a legnagyobb megaláztatást is. Faszom kivan a Nökkel, az ilyen rohadtaknak van, de aki tiszteli azoknak meg a nagy ló[email protected] [email protected]átok meg!

Hogyan tudnám megakadályozni, hogy mikor barátnőm orálisan kielégit, vagy pedig megújjazom, hogy ne jöjjön elő a természetes sikositó, mert nagyon kényelmetlen, vagy más helyzetekben is megakadályozni ezt?

Legjobb válasz: ha az elõváladékra gondolsz sztem sehogy. ez normális dolog. próbáljon meg vele együtt élni a barátnõd. zsepivel megtörlöd és voala.

ha az elõváladékra gondolsz sztem sehogy. ez normális dolog. próbáljon meg vele együtt élni a barátnõd. zsepivel megtörlöd és voala.

Hogyan lehet természetes uton növelni a mell méretét? Ugy hogy a barátnöm elégedett legyen vele!

valamilyen tea,vagy gyogyszer,mütét kizárva de hasznos dolgokat irjatok mert a barátnom nek természetesen nem kell rolla tudni 25-30 kategoriásak vagyunk és nem akarom megbántani ezért csak természetesen köszönöm elöre is nök válaszát várom

Legjobb válasz: Egyetlen egy módszer van: el kell fogadni hogy õ olyan, amilyen. Ezek a mellnövelõ kapszulák, meg tudomisén milyen "csodateák" semmit sem hatnak. Egyedül a mûtét, ami igen. Más mód nincs...

Egyetlen egy módszer van: el kell fogadni hogy õ olyan, amilyen. Ezek a mellnövelõ kapszulák, meg tudomisén milyen "csodateák" semmit sem hatnak. Egyedül a mûtét, ami igen. Más mód nincs...
ha megtudnám, hogy azért mérgezel valami teával, vagy gyógyszerrel - amirõl nekem nem kell tudni - hogy számodra nagyobbak legyenek a melleim, akkor megölnélek
http://www.femina.hu/szepseg/melltorna vannak rá torna gyakorlatok az elsõ gyakorlaton nevettem de amúgy szerintem tényleg jó :) sok szerencsét

Amikor eggyütt vagyok a barátnőmmel vagy eggyütt alszunk természetesen felizgulok és másnap borzasztóan fájnak a heréim amiatt hogy nem történt semmi. Tőrténhet valami probléma a nemiszervemmel?

Most töltöttem be a 18 évet, a barátn?m pedig csak most lessz 16. Nagyon szeretjük egymást és már valahogy nem is tudnánk elképzelni egymásnélk?l a jöv?nket. Viszont sex terén megigértem neki, hogy várok hisz mindketten aztszeretnénk, hogy tökéletes és széplegyen és egymásnak szenteltük a szüzességünket. Tehát még sz?z vagyok én is....(azthiszem)

Legjobb válasz: Mit jelent az hogy azthiszem?

Mit jelent az hogy azthiszem?
Semmi probléma nem lesz ebbõl, nekem is szokott fájni, és mindenkinek, ha nincs kielégítve miután felizgult. Azért szerintem ha nagyon szeretitek egymást, arra megkérhetnéd hogy kézzel csinálja neked, hisz csak 16 éves már...
nem szoktatok pettingelni? mert az ilyen szempontból segítene... egyet értek az 1. válaszolóval, nyugodtan vezesd rá, kezdd el te kényeztetni kézzel, aztán majd jön a többi, te is sorra kerülsz:) én is hallottam már több pasitól, hogy fáj neki, ha nincs kielégítve - mi lenne, ha kimennél a mosdóba este/éjjel?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.....eléggé hasznosak vóltak:)
hello! én is 18 vagyok, és nekem is rettentõ fájdalom volt néha.erre tényleg az egyik megoldás az elõttem lévõ válaszolóé, a másik, pedig egy tesómtól kapott tanács (neki is volt ien és elment vele dokihoz) az egyszerûen a boxer. mostanában midenki ezt hordja, csak arra nem gondolnak hogy 20-21 éves korodig fejlõdik. ezt azért érezheted, mert a heregolyók nehezednek a fejlõdéstõl és a teltségtõl és nem tud olyan gyorsan alkalmazkodni a csõ. ennek hatására olyan mintha húznák lefelé. mint ha focin kapnál oda egy labdát...
(az elõzõ) ja és persze az hogy mostantól egy hónapig olyan alsó ami megtartja...:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!