Találatok a következő kifejezésre: Természetes, hogy akar (46 db)

Természetes. A hormonok játéka :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :)
Hormonok és altesti vérbõség :)
Igen, természetes, viszont lesz olyan idõszak is amikor rá sem birsz majd gondolni :) ) aztán megint visszajön a kedv. A hormonok játéka :)

Természetes, hogy a mensim előtt több, mint 1héttel már barna folyásom van? Nem sok, minimális, de nem akarom, hogy ez valami betegségre, vagy hasonlóra utaljon.

Legjobb válasz: Inkább arra utalhat, hogy kicsit alacsony a progeszteronszinted, aminek fenn kéne tartania a méhnyálkahártyát. Ha érdekel, akkor menj orvoshoz, aki tud kérni labort. Lehet más is az oka, de ez a legvalószínûbb. Megpróbálhatod, hogy szedsz Rutascorbint (vény nélkül kapható), az a kisereket erõsíti, lehet, hogy ez is elég lenne.

Inkább arra utalhat, hogy kicsit alacsony a progeszteronszinted, aminek fenn kéne tartania a méhnyálkahártyát. Ha érdekel, akkor menj orvoshoz, aki tud kérni labort. Lehet más is az oka, de ez a legvalószínûbb. Megpróbálhatod, hogy szedsz Rutascorbint (vény nélkül kapható), az a kisereket erõsíti, lehet, hogy ez is elég lenne.

Szeretnék egy benzinkutat a szülőfalumba, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Természetesen én akarom vinni, afféle válalkozásba kezdenék. MI kell ehez? Esetleg van ilyen célú pályázat?

Legjobb válasz: Manapság a sufni kutak nem hoznak nagy bevételt. Érdemes csatlakozni valamelyik kútlánchoz ( OMW,LUKOIL ), vagy valamelyik "diszkont" kúthoz ( AVIA, OIL ). Arra számíts hogy több milliós beruházás kell ehhez, de lehet hogy tíz milliós nagyságrend, nem egyszerû a technikát, egyebeket a semmibõl ki építeni. És bizony a kútláncoknak komoly elvárásaik is vannak, akármilyen kúthoz nem adják a nevüket. Na meg ahhoz hogy a "megjelenési standardet" megvalósítsd mélyen zsebbe kell nyúlni, és hagyni hogy õk mondják meg mit hogyan csinálj.

Manapság a sufni kutak nem hoznak nagy bevételt. Érdemes csatlakozni valamelyik kútlánchoz ( OMW, LUKOIL ), vagy valamelyik "diszkont" kúthoz ( AVIA, OIL ). Arra számíts hogy több milliós beruházás kell ehhez, de lehet hogy tíz milliós nagyságrend, nem egyszerû a technikát, egyebeket a semmibõl ki építeni. És bizony a kútláncoknak komoly elvárásaik is vannak, akármilyen kúthoz nem adják a nevüket. Na meg ahhoz hogy a "megjelenési standardet" megvalósítsd mélyen zsebbe kell nyúlni, és hagyni hogy õk mondják meg mit hogyan csinálj.
Ha szeretnéd, hogy a vállalkozás megéljen, akkor valamelyik hálózathoz célszerû csatlakoznod. Shell, Aral, ÖMV, ... hívd fel ezt a néhány céget, és érdeklõdj náluk, milyen feltétellel üzemeltethetnéd a faludban egy benzinkútjukat. Háztáji kis benzinkúttal szerintem nem érdemes próbálkoznod, de ha mégis azt teszed, nagyon fogok neked szurkolni.
A kérdező hozzászólása: Utánnanéztem pár dolognak, és szereztem egy alvállalkozót is, aki kivitelezné a dolgot.Megjegyzem 18 éves vagyok, kiváltanám az engedélyt hogy én is vállalkozhassak, de inkább továbbtanulok, így az alvállalkozóm aki mellesleg rokonom is, õ fogja vinni az üzletet, de a haszonban osztozunk.
A kérdező hozzászólása: uhh hát nem kis odafigyelés és persze pénz kelene ehez.:S elsõsorban pénzt akarok szerezni, és nem eladósodni.talán 1-2 pályázatot megnézek.kösz a válaszokat!
"A kérdező hozzászólása: Valamibe bele kell fognom. " Mielõtt belefogsz, azért javaslom, olvassd el Robert Kiyosaki Cashflow négyszög címû könyvét.
Én kezdetnek egy ilyent javasolnék. http://www.mobilbox.hu/site/index.php?m=22&l=hu&gclid=CKbDtZ..
A kérdező hozzászólása: Valamibe bele kell fognom. És a hely ahol élek tökéletes lenne a legközelebbi benzinkút 30 km re van. Igy azt hiszem lennének vevõim rendesen.3 falu csomópontján vagyunk és a középpontba szeretném építeni. Kösz a válaszokat valószínü h megpróbálom a multikat.
Biztos jó ötlet ilyen idõkben bezinkutat nyitni?
Ja, arra számíthatsz hogy minimum 50 milliós beruházás. Pályázatokat nem ismerem, keresni kell egy pályázatíró céget.
Nagy fába vágod a fejszédet. Mi nemrég nyitottuk a másodikat. Semelyik multicéghez nem szerzõdtünk.
készülj fel rokon ide vagy oda haszon nagíy részét majd lenyúlja


Tegnap osszevesztem a párommal. Nem érzem hogy akar engem és hogy kiván engem. Ez természetes? 12 hetes vagyok. A hormonok játszanak velem?

sziasztok.tegnap elkezdtünk együtt lenni,de megállitottam mert nem éreztem hogy o is akarja.azt mondta de igen,de nem olyan volt mint régen és nem azért mert vigyáz a babára,vagy mert fél hogy baja lesz.nagyon aggodom hogy nem szeretet már,nem mondja már annyiszor,kérdeztem mi a baj,nem kiván?annyit mondd flugos vagyok,agyamra ment a terhesség-.pedig csak vágyom arra hogy mellém bujjon.egész héten egyedül vagyok mert melozik és hétvégén sehol semmi csak nagy ritkán?muszáj ezt elviselnem?

Legjobb válasz: Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!

Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!
Szia. Tegnap ezt már leírtam egy kismamának, most leírom Neked is. "Megértem mit érzel. Nekem is volt ilyen idõszak a terhesség elején, hogy annyira nem bírtam elviselni a páromat, hogy rosszul voltam még a fényképétõl is. Minden irritált amit csinált, ha szeretgetett, az volt a baj, ha nem, akkor meg az. A végére annyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy napokig egymáshoz se szóltunk, mit ne mondjak, szörnyû volt. De nem bírtam már meg se csókolni. Minden lépésébe belekötöttem. Pedig õ mindent megtett akkor is, és amikor már azt hittem rámegy a kapcsolatunk, egyszercsak valami megváltozott, elvonultak a haragfelhõk és elgondolkodtam, hogy mennyire megbántottam õt annyi héten keresztül. Hálával tartozom neki amiért annyi mindet elvisel nekem, nagyon szeretem és tudom, hogy õ is nagyon szeret minket. Szerintem gondold át százszor mielõtt bármit döntesz." 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sziasztok, ugy érzem rájottem mi volt a baj foleg ha sexre kerult volna a sor.a baba.nem mondta sot tagadta hogy félne meg félti, de amikor mondtam neki hogy most felejtsd el 1 orácskára hogy terhes vagyok minden olyan lett mint azelott.és augy sejtettem hogy télleg nálam van a dili, ugyhogy nagyon remélem hogy most már lassan lenyukszom.:D

Valami megoldás, hogy éberebb, élénkebb legyek? Léteznek erősebb, természetes, vagy akár gyógyszer jellegű élénkítőszerek, stimulánsok?

A problémám nem újkeletű, de amióta jött a hideg idő (fűtés sincs még nálunk), nagyon rossz lett. Gyakorlatilag egyfolytában álmos vagyok, hiába alszom ki magam (amikor nem, akkor teljesen használhatatlan vagyok). Nehezen koncentrálok, olyan vagyok, mint egy lassított felvétel, amikor csak tehetem, takaró alá burkolózva zombulok, egyfolytában csak aludnék. Bármit el kell végeznem, mindenben figyelmetlen és lomha vagyok, csetlek-botlok, ügyetlenkedek, nekimegyek dolgoknak, nagyon lelassult a reakcióidőm, és egyfolytában vacogok, fázok, beszélgetni sincs már sok kedvem, csak az motivál mikor alhatok már végre újra. Koffeintabletta, kávé, energiaital kipróbálva, nem segít, max egy nagyon picit és rövid időre (cserébe a koffeintől hasmenésem lesz). Tea szintén nem segít. Vitaminkészítményeket szedek, az előírtnál többet is, mivel alapból elég alacsony ezeknek a hatóanyag tartalma (multivitamin, magne-B6, kalcium, D-vitamin) - de semmi nem használ. Muszáj lenne összeszednem magam valahogy, nem alhatok téli álmot, de képtelen vagyok mit kezdeni magammal. Jó, tudom, az amfetamin megoldaná a gondom (időlegesen legalább is), de az meg nem legális, és szerezni se tudok. Más ötlet, ami legalább annyira erős löketet adna? Akármi? Kérlek, segítsetek!

Legjobb válasz: Nem mondok vele újat ha azt javaslom, hogy menj el a dokidhoz õ okosabb. Egyébként nem nagyon alacsony a vérnyomásod? Lehet, hogy csak ennyi a probléma.

Nem mondok vele újat ha azt javaslom, hogy menj el a dokidhoz õ okosabb. Egyébként nem nagyon alacsony a vérnyomásod? Lehet, hogy csak ennyi a probléma.
A kérdező hozzászólása: Orvost természetesen megkérdeztem, ötlete sincs, egy csomó kivizsgálás kéne, de ilyen állapotban, meg amilyen itt az eü rendszer valahogy nem akarok nekivágni, ha rá is bírnám venni magam (elég kórházfóbiás vagyok), iszonyat hosszú idõ lenne, de nekem nem ártana hamar összekapnom magam, ez így nem állapot. Azért írtam ide a kérdést, hátha kapok tippeket tapasztaltaktól vagy hozzáértõktõl. A vérnyomásom normális.
vannak direkt ilyen élénkítõ teák, nekem használtak, bár nem olyan hû de hosszú idõre (3-4 óra), de hatnak, aztán megiszol még egyet. meg a bilobil se rossz cucc, engem az is élénkít.
Szia!Valóban lehet vitamin, ásványianyag hiány is a háttérben.Minõségi, természetes alapú, nagyobb hatóanyagtartalmú vitaminokat fogyassz.Segíthet a ginzeng és a chia, a Q10, valamint a keringést és így a szervek oxigénellátását is javító L-arginin ginkgó is.Az energiaitalok a szervezet energiatartalékait mobilizálják, viszont a gyógynövény alapú beviszi a szervezetbe az energiát.
Szerintem nem kéne beleavatkoznod házilag mert lehet, hogy nagyobb problémát kutyulsz magadnak. Szerintem egy vérvétel és egy vizelet vizsgálat elég lenne az hamar meg is van. Vérvételre ne nyitáskor menj hanem az utolsó fél órában akkor általában kevesebben vannak. Szerintem szánj rá ennyit hidd el megéri jobb, mint szenvedni. Ne intézd el annyival, hogy az egészségügy ilyen-olyan...én is sokat járok orvoshoz néhány vizsgálat nem nagy cucc aztán már többet tudnak mondani. Végül is nem agymûtétre készülsz:) Egyébként meg nem stresszesebbek a napjaid? Én egy kiadós idegösszeomlás elõtt éreztem magam úgy, mint egy lemerült elem...
A kérdező hozzászólása: 3-mas, 4-es, köszi a válaszokat, kipróbálom õket. 5-ös: nem stresszesebbek a napjaim, egyértelmûen akkor lettem ilyen nagyon kómás, amikor lehûlt az idõ, megfázás és hasonlók még szerencsére nem jelentkeztek, csak tényleg olyan vagyok mint egy téli álomra készülõ állat, napi 12 órákat is alszom, néha többet, amikor épp megtehetem, ha kevesebbet, akkor meg az a baj. :( Ha nem múlik, megfontolom az orvost, csak legyen erõm összekaparni magam. Ilyen állapotban vezetni se nagyon merek.
Fûtsetek be egy kicsit valahogy. Hátha jobb lesz a kedved.

Természetes, hogy nem akar inni 5 hónapos babám?

Babám 5 hónapos és 1 hónapos korától tápszeres,most orvosi utasításra,csak reggel és este ihat tápszert közte f?zelék és gyümölcs mehet csak. De nem akar sehogysem inni. Próbáltam vizet,baba teát, baba üveges innivalót. De nincs 1dl amit egy nap megiszik.

Legjobb válasz: Szia! nem tudom, miért mondott ilyet az orvosod, ez abnormális. Egy 5 hónapos babának még többnyire tápszer kell, 1-2 étkezést kell apránként átállítani, de az egy 5 hónaposnál is azt jelenti, hogy 1 evés gyümi, a többi táp, és majd szép lassan. Az én fiam is tápos pici kora óta, most 15 hónapos, és LEGALÁBB este még mindig tápszert eszik. Inni õ sem ivott fél éves koráig, így azért ne aggódj, próbáld gyakran itatni, de ha szüksége van rá, úgyis belekortyol majd. Nekünk a jó édes tea jött be, az is melegen, no meg a limonádé. Elõször elég édesen, hogy megigya, aztán szép lassan egyre kevesebb cukorral, mára már a vizet is megissza... Sok szerencsét, és ennek a tápszer dolognak olvass utána szerintem..

Szia! nem tudom, miért mondott ilyet az orvosod, ez abnormális. Egy 5 hónapos babának még többnyire tápszer kell, 1-2 étkezést kell apránként átállítani, de az egy 5 hónaposnál is azt jelenti, hogy 1 evés gyümi, a többi táp, és majd szép lassan. Az én fiam is tápos pici kora óta, most 15 hónapos, és LEGALÁBB este még mindig tápszert eszik. Inni õ sem ivott fél éves koráig, így azért ne aggódj, próbáld gyakran itatni, de ha szüksége van rá, úgyis belekortyol majd. Nekünk a jó édes tea jött be, az is melegen, no meg a limonádé. Elõször elég édesen, hogy megigya, aztán szép lassan egyre kevesebb cukorral, mára már a vizet is megissza... Sok szerencsét, és ennek a tápszer dolognak olvass utána szerintem..
A kérdező hozzászólása: Azért ilyen az étrendje, mert a doki szerint túl sokat hízott egy hónap alatt és ezért kellett áttérni a pépesekre. Még tejpépet sem ajánlott mert az majdnem tápszer csak több szénhidráttal.

Természetes, hogy egy 18-19 éves lány nem akar barátot?

Természetes, átlagos, nem szokatlan, hogy egy 18-9 éves lánynak még nem volt barátja és nem is nagyon vágyik az ilyen dolgokra? (nem én vagyok az illető) Aki hasonló cipőben jár mint az illető, az milyen okból viszakozik még? Tehát milyen fizikai vagy mentális oka lehet ha egy ilyen idős lány nem akar még barátot?

Legjobb válasz: persze

persze
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó, én mint fiú vigasztalom magam ezzel, hogy akirõl írtam biztos csak lezbikus és ezért nem akar semmit :)
elvileg az emberek 3-4%-a homo
Csak a nagyon szûk látókörû emberek dobálóznak egybõl azzal, hogy leszbikus vagy, velük meg nem kell foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérédst csak azért tettem fel, hogy vígasztaljam magam... vártam, hogy valaki kiírja, hogy biztos lezbikus (remélem jól írom) és akkor én is megnyugszom, hogy ez a probléma :D
Nem tud megbízni az emberekben, a tanulásra koncentrál, fél a kötöttségtõl, rossz családi körülményei hátráltatják, nem talált még olyat aki tetszik neki, önbizalomhiány stb. Ezer oka lehet. Én például tudom, hogy addig nem lenne értelme összejönnöm egy fiúval, amíg nem teszem rendbe magam körül a dolgokat. Nagyon sokat próbálok változni jó irányba, most ez köt le.
#5-ös vagyok, egyetértek a #6-ossal!
Én hasonló cipõben járok, nem szeretnék egyelõre barátot és még nem is volt. Leginkább az az oka, hogy nem tudok megbízni egy fiúban sem, szerintem a mostani 18-20 éves fiúk nem azok a fajták, akikkel komolyan lehetne beszélgetni, vagy bármikor számítani lehetne rájuk, nem is elég kitartóak, és tudom, nem külsõ alapján kell ítélni, de ezek a mai díszb*zi öltözékek sem kelti fel a figyelmem. Lehet, hogy ezzel valakit megbántok, attól itt és most bocsánatot kérek, de én tényleg így látom a dolgot. A másik oka az, hogy elsõsorban a tanulmányaimra kell koncentrálni, és attól félek, hogy a sok elfoglaltság miatt nem jutna idõ a barátomra, és mivel nem szeretném megbántani az illetõt, inkább bele se vágok az egészbe, úgyis szakítás lenne a vége. Én fontosabbnak tartom, hogy jó jegyeim legyenek, ezáltal jó iskolába tudok menni, aminek ugye az az eredménye, hogy késõbb jó munkám is lesz, jó fizetéssel. Végsõ sorban az is közrejátszik ebben, hogy nem szeretem, amikor valaki számonkér bármirõl is, hogy hol voltam, mit csináltam stb. Természetesen volt, hogy ismerkedtem fiúkkal, de mind egytõl egyig már a második heti ismerkedésnél szó szerint letámadt a kérdéseivel. Na ez a halálom.18L
19 vagyok, hasonló cipõben járok. Nekem igazából a legfõbb oka a tanulás. Most egy jó 2-3 évig inkább arra szeretnék koncentrálni.
Lehet csalódott és nem könnyen bízik meg az emberekben, vagy úgy gondolja neki nem kell társ, vagy nem talál olyan társat aki kielégíti az igényeit (nem szexuális igényre gondolok)
én 16 vagyok és nekem sem kell..Egyszerûen nem tartom fontosnak a kapcsolatot és azt h egy pár kell a boldogsághoz... :*
Természetes-e az, hogy az ember úgy viselkedik és viseltet a dolgok iránt, ahogy gondolja/akarja? Igen. Miért nem akar barátot/barátnõt? Õ maga tudja a választ, és ennyi elég is.
amúgy leszbikusnak kell írni. Talán arra is gondolhatnál, hogy VELED nem akar kapcsolatot. Nem bízik meg benned, nem jössz be neki vagy túl nyomulós vagy. Bizony, ez is lehet gáz.. ez a legidegesítõbb egy fiúban, amikor nem veszi a lapot, hogy a csajnak már a töke ki van vele, és csak írja, írja a hülyeségeit... (velem egyébként most pont ez van). Tehát nem egybõl arra kellene gondolni, hogy a csaj leszbikus... esetleg gondolhatsz olyanra is, hogy benned van a hiba, és csak általánosságban mondja, hogy nem akar barátot.

Most lett újra rakva az XP a gépemen, és az MSN "természetesen" nem akar működni. Folyamatosan azt írja ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Mi a baja?

Aztán kiírta,hogy telepítsem az új verziót de azt sem engedi. Lehet valamit tenni?

Legjobb válasz: Gyári oldalról tedd fel a legújabbat. De elõtte esetleg tisztíthatsz egy registry cleanerrel.

Gyári oldalról tedd fel a legújabbat. De elõtte esetleg tisztíthatsz egy registry cleanerrel.
MSNnel (kliensel) csak a baj van, rakj fel valami használhatóbbat, pl. Pidgin.
Msn nagyon jó hibakód alapján állitsd be.hibakódot nézd meg a netten mit jelent, és az alapján beállitod. Már nekem is volt ilyen hibám de nekem win7 alatt.
igen megvizsgál. nekem egy varratom volt és azt még megnézte!
Igen. Engem megvizsgáltak minden reggel a vizitkor. Ilyenkor az ügyeletes doki. De csak annyira, hogy belekukkant a bugyiba, hogy minden ok-e. nem vérzel -e túlzottan, stb. Meg kívülrõl megtapogatták a hasamat, hogy a méhem megy-e szépen vissza eredeti méretére. Plusz a hazajövetelem napján a magándokim is megnézett. Õ is csak így kívülrõl.
Igen , mindenképp megvizsgál, akár simaszülés akár császár!
Császáros voltm, nem vizsgált meg, pedig rá is kérdeztem! Mondta ha gonddlenne fájna, ill. Átvérezne a seb. Kérdeztem varratszedésnél 1 hét elteltével mikor menjek 6 hetes kontrollra, mondta nem kell menni minden oké! A babát megvizsgálta a gyerekorvos.
Az elsõ szülésemkor(18 évvel ezelõtt)a hazamenetel elõtti napon vizsgált meg a dokim(akkor vette ki a varratokat a gátsebbõl).2008-ban szültem a kicsit, gyors, sima, gátmetszés(és repedés)nélküli szülésem volt.A dokim csak a szülés után vizsgált meg, ráadásul 2 nap múlva már haza is mehettünk(ezt nem negatívumként írom!)
Elsõ szülésnél megvizsgáltak, másodiknál nem. Két külön kórház volt. Az elsõnél varratszedés volt, másodiknál felszívódó varrat.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszönöm a válaszokat!!
én hazajövetel napján, hazajövetel elõtt fél órával mentem varratszedésre, és után acsinált a doki egy hüvelyi vizsgálatot is.hát elég kellemetlen volt a belsõ varratim végett h felnyúlt.

Perverz dolog hogy minden vágyam egy természetes szőke lánnyal együtt lenni bármilyen kapcsolatban kár laza akár komoly?

Legjobb válasz: miért lenne az? ez természetes,neked az tetszik,nekem meg a vörösek, más kérdés,hogy nehéz dolgunk van mert kevesebben vannak

miért lenne az? ez természetes, neked az tetszik, nekem meg a vörösek, más kérdés, hogy nehéz dolgunk van mert kevesebben vannak
Pontosan, vannak kivetelek :D mint pl en is es a fekete haju ismerosom akinek jo vekony szalu haja van :)
A szõke hajú emberek igen nagy részének nagyon vékony szálú a haja vagy legalábbis vékonyabb mint a sötéteké. persze vannak kivételek :)
Nos ha én nem álltam sorba, akkor biztosan együtt voltunk valahol, mert hogy Te sem voltál ott az teljességgel bizonyos. Látom a linkelt oldalt nem olvastad el, elismerem, hogy jó sok betú van benne, meg egy csomó ismeretlen szú jujjujuj. De hidd el megbirkóznál vele én bízom benne. Háromig nézegetem a GYK-t addig próbáld meg hátha sikerül. Ha máshogy nem szorítkozz a harmadik fejezetre, az talán menni fog:) Szép napot, remélem nem terheled túl az agytekervényeid. Kár lenne egy ilyen jóképességû nõstényért:D
XDD hát erre nem tudok mit mondani csak magadat égeted.....igen??? Minden egyes embernek miliméterre pontosan ugyan akkora szálú haja van!!! Most ezt komolyan mondod? Lehet én vagyok a szõke, de te biztos nem álltál sorba ott, ahol az észt osztogatták.....
Komolyan szõke vagy? Ráadásul természetes? Nos mit ne mondjak látszik! Ilyen alpári stílust, csakis egy ostoba szõke tud írni. De lehet, hogy egy mutáns vagy, de tudományosan megalapozott tény, hogy a természetes szõke haj átmérõje 0.05mm a sötét hajé 0.2mm!! ez négyszeres átmérõkülönbség. Lehet, hogy vastag a hajad, de egyrészt magad fojtogasd vele másrészt lehet, hogy nem méregeted még a sajátod. Ha gondolod egy mikrométerrel szívesen bebizonyítom, hogy a te hajad sem olyan rohadt vastag... És ezt azért olvasd el, ha Nekem nem hiszel: http://hu.wikipedia.org/wiki/Haj
Õ??? Komolyan egy lányt akartok legyûrni abban hogy ki mennyit tud a hajakról??? Most ez komoly? Amúgy gratulálok, természetes szõke hajam van és olyan vastagszálú, hogy meg tudnálak vele fojtani, szóval...biztos többet tudsz s hajakról, fõleg a szõkérõl, mint egy szõke hajú lány, aki ad magára, és ismeri a haját...gratula mindegyikõtöknek ;)
A kérdező hozzászólása: Dejó hogy valaki ismeretlenül leidiótáz, hát apukám ha te annyit tudnál mint én (és krvára nagyképû leszek) akkor marhára örülhetnél magadnak... A többieknek: Igen próbálok iyet keresni de igazbáól a kíváncsiság hajt és nyilván nem ez az elsõdleges és pontosan azért írtam a kérdésbe is hogy természetes tehát nem festett azzal sincs semmi bajom de az az más és megváltoztatja a haj állagát.
nem perverz Neked ez tetszik, akkor ilyet keressél N
Dehogynem függ össze. Olvass csak utána a szõke haj sokkal vékonyabb szálú, kb fele a sötét színûekének, így lehet finomabb a tapintása.
XDD hat ez krvara nem igaz h lagy......minden haj az, ez nem fugg a szintol te idiota....
A kérdező hozzászólása: És az t képzeld hogy nekem nem is a szín miatt de a szõke hajnak teljesen más a tapintása olyan lááágy ...
én is természetes szõke vagyok, hosszú hajam van és eléggé vékony szálú


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!